Jump to content

The God

Members
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About The God

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/18/1991

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Lahti
 • Interests
  Football
 1. El Clásico

  Tuossa Obzen viestissä se kaikki oleellinen on! Otteluhan oli Realilta loistava, heidän aikaisempiin peleihin verrattuna, ja puolustuspeliä oli ilahduttava katsella. Real on ollut erittäin jäässä viime aikoina mutta Ramosin saapuminen joukkueen peräsimeen on tuonut uusia tuulia purjeisiin. Maalijuhlia ei tältä matsilta voinut edes kuvitella, ainakaan Realin osalta paitsi ehkä omissa olisi saattanut soida enemmän. Matsia pitääkin katsoa siltä kantilta miten huimasti Real paransi aikaisempiin peleihin suhteutettuna. Mielestäni peli oli ehdottomasti katsomisen arvoinen. Realin loukkaantumiset ovat syöneet joukkueen tehoja, mutta Real näytti sen että toivoa on vieläkin.
 2. Real Madrid 08/09

  Päätin tulla taas pitkästä aikaa tännekkin kirjoittelemaan pitkän tauon jälkeen. Ja mitä hienoimman matsin jälkeen. Upea El Classico kaikin puolin. Real yllätti upeasti, vaikka lähtikin vastaajan asemasta ja positiivisia yllätyksiäkin löytyi pelaajien joukosta. Tänään puolustuspeli toimi odotettua paremmin ja sen kyllä huomasi pelin tiimellyksessä: Barcelonan hyökkäkset saatiin jäädytettyä pelin loppu hetkille asti. Vaikkakin tappio tuli, joka tapauksessa on nostettava hattua Juande Ramosille, joka joutui heti pahan paikan eteen. Hän suoriutui silti ottelusta mielestäni kunnialla. Bernd Schusterin valmennuksen alaisena numerot olisivat olleet reippaasti rumemmat! Realin joukkueesta on nostettava selkeästi esille Metzelder. Hänellä oli tänään näytön paikka ja hän pelasi upean ottelun, vaikkei juurikaan ole päässyt pelailemaan. Upea esitys häneltä, uhrautuvaa peliä, upeaa puolustus työskentelyä yhdessä Cannavaron kanssa. Mielestäni ansaitsee ehdottomasti enemmän vastuuta Realin riveissä ja olisi mukava nähdä häntä kentällä enemmänkin. Salgadokin hoiti hienosti oman laitansa ja piti Henryn kurissa hienosti. Casillas säväytti tänään upeilla torjunnoilla ja aivan mahtava rankkari torjunta. Hieno peli häneltä kaikin puolin, harmi kuitenkin, että kaksi maalia pääsi selän taakse mutta kumpikaan ei mennyt Casillasin piikkiin. Keskikentältä Gagolta upea peli. Hyvää puolustustyöskentelyä ja jakeli hyviä syöttöjä. Muuten keskikenttä oli kohtuu näkymätön varsinkin hyökkäys suuntaan, sen jälkeen kun Snejder joutui vaihtoon. Drenthe teki hyviä ylösjuoksuja mutta hänen kokemuksen puute kyllä näkyy. Turhia roiskaisuja sinne tänne ja jäätyi läpiajossa, jolloin numerot olisivat saattaneet olla lopussa toisinkin päin. Harmi että Snejderin jalat eivät tänään kestäneet, koska hän pääsi heti ottelun alussa näyttämään hieman taitojaan. Ramos oli tänään hieman näkymätön ja nousutkin häneltä jäivät erittäin minimaalisiksi. Nisseä oltaisiin kyllä kaivattu ja hänen avullaan oltaisiin muutama maali Barcankin verkkoon saattaneet nähdä. Barcalta on nostettava esille Dani Alves! Huh huh mitä peliä. Pelasi mahtavasti molempiin suuntiin, teki ahkerasti töitä kentällä ja mielestäni päivän paras pelaaja! Pyolilta myös upeaa pääpeliä ensimmäisessä maalissa ja Etoolta hyvä peli hyökkäyksessä. Joka tapauksessa tämä oli kuitenkin hyvä näyttö Realilta, ettei toivoa ole vielä menetetty ja mahdollisuudet nousuun ylöspäin ovat mahdolliset. Eiköhän täältä vielä nousta!
 3. Real Madrid 08/09

  Asia puhetta. Olen täysin samaa mieltä, paitsi että kyllähän Robinhosta hieman suuremmat siirtorahat saadaan. Enempi, parempi. Joka tapauksessa Realilla on erittäin hyvä keskikenttä. Todellista pelinrakentelua luvassa. Rotaatiota riittää keskikentällä ja varsinkin hollantilais kolmikolta odotan erittäin paljon kunhan vain Sneijder nyt vain pääsee pelikentille takaisin. Puolustuksesta on vielä paha sanoa mitään, koska Garay tulee joko tällä tai ensi kaudella Realin riveihin riippuu nyt Racingista ja häneltä kyllä odotan paljon. Kauan kaivattu toppari, joka hallitsee vaparit/rankkarit. Hyökkääjiin tarvitaan kaikkein eniten korvaajaa ja se saattaa näkyä jo tulevalla kaudella, mutta usko Nisse-Raul kaksikkoon on kova, joten uskoisin kaiken kääntyvän parhain päin. Kyllä me yksi ainakin saadaan kotia päin ja se on toivottavasti La Liga mestaruus. Muut olisivat vain plussaa. Sitä seuraavalla kaudella sitten haetaan triplaa.
 4. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tervetuloa Paitsion foorumeille. Aina on mukava saada yksi toivottavasti aktiivinen käyttäjä joukkoon mukaan. Joka tapauksessa Berbatovia on turha vielä hehkuttaa, ennen kuin pukee päälleen Manun paidan. Sitä en kyllä usko vielä tapahtuvan. Tottenham osaa pitää kiinni tähdestään ja toivottavasti niin tekee niin saataisi entistä mielenkiintoisempi Valioliiga. Kuten sanoit Manulla on loistava paketti. Löytyy nuorta, kokemusta, taitoa, hyvää laukojaa, syöttäjää, tekniikkaa, kaikkea laidasta laitaan. Nyt kuitenkin nuorten pelaajien tarvitsisi painaa entistä enemmän päälle, jotta he saisivat entistä enemmän kokemusta ja peliaikaa. Andersonilta ja Nanilta odotan paljon tulevalta kaudelta. En usko että Manu tulee kärsimään siitä, että on ollut hiljainen siirtomarkkinoilla vaan painaa päälle samalla loistavalla paketilla. Onnea tulevaan kauteen mutta nyt on Walcotin läpimurtokausi ja tulee viemään Arsenalin Valioliigan voittoon. Ps. Ei se ikä Kahniakaan estänyt, joten eiköhän VDS tee saman tempun
 5. Real Madrid 08/09

  Mielestäni Baptistan myyminen olisi paras ratkaisu. De La Red on nimittäin erittäin nuori ja kuten Lavanche sanoi niin myös joukkueen kasvatti. De La Red osaa pelata loistavasti laajalla alueella. Sekä puolustavana että hyökkäävänä keskikenttänä, joten häntä voidaan hyvin käyttää myös hyökkäävässäkin roolissa. Diarraa en lähtisi myymään Realista. Mielestäni mahtava puolustava keskikenttä ja erittäin taitavaa syöttöpeliä. Baptista on vähän turhassa roolissa Realissa, jos De La Rediä käytettäisiin enemmän hyökkäävämmässä roolissa, josta kyllä löytyy myöskin hieman ruuhkaa. Mutta jos näin ei käy niin jonkun on lähdettävä puolustavan keskikentän tontilta. Joka tapauksessa keskikentällä on nyt ruuhkaa, joten jonkun on sieltä lähdettävä.
 6. Real Madrid 08/09

  Sen kyllä huomasi, kun kerran minun perustettakin olit joutunut käyttämään No mutta täysin syystä. Sneijderin loukkaantuminen jättää ison aukon Realin keskikentälle vaikka Van Der Vaart saatiinkin. Sneijderia tullaan kaipaamaan ja toivottelenkin pikaista paranemista. Olen täysin samaa mieltä yhteenvedostasi ensi kaudelle. La Ligan voittoon riittää saumoja ja cupinkin voittoon mutta Mestareiden liigassa taidamme taas jäädä vain katselemaan kun muut juhlivat pystin nostoa. Nyt Realin kyllä täytyy saada taistelutahto pursuamaan joka suunnasta ja pistää se kaikki likoon myös ML:n suunnassa. No kohtahan se nähdään mitä tulevan pitää!
 7. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Garay pelaakin ensi kaudella jo Realin paidassa Uutisen mukaan Garay pelaakin tulevalla kaudella Realin paidassa, eikä vietä vielä yhtä extra kautta Racingin riveissä. Loistava uutinen, koska toppari tulee tarpeeseen varsinkin kun Cannavaro on kärsinyt loukkaantumisista. Mukavaa nähdä mihin Garay pystyy. Loistava toppari ja erittäin mahtava rankkareiden ampuja.
 8. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Manulla on kova paikka miettiä haluaako luopua supertähdestään mutta niin on Ronaldollakin. Huhuissa pyörinyt hurja palkka voi todellakin tehdä Ronaldon olon Realissa epämukavaksi. Muutenkin turhan suuri siirtosumma hänestä on aivan turhaa. Vaikka Ronaldo onkin ihan omaa luokkaansa tällä hetkellä, niin kauan se mahtaa kestää? Mielestäni Realin kannattaisi unohtaa Ronaldo ja keskittyä Van Der Vaartiin jonka siirrosta Realiin on ollut paljon puhetta. Huhuissa on myös ollut paljon puhetta Julio Baptistan siirrosta AS Roman riveihin: Julio Baptista Roman riveihin?
 9. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Kukin pelaaja saa kritiikkiä osakseen tällä foorumilla. Jotkut enemmän kuin muut. Heinzesta en liiemmin pidä mutta en sitä toivottamana tapauksena pidä tietenkään, koska Realin paita päällä sentään on. Joka tapauksessa hänellä on erittäin lyhyt pinna ja sen jälkeen kun pinna kiristyy, hän tekee erittäin typeriä ratkaisuja välillä. Hän myös osaa sortua tiukan paikan tullen esim. Manun - Ac Milanin välinen UCL-ottelu pari vuotta takaperin, jossa Heinze oli kyllä täysin pimennossa. Minun tapauksessani hänen virheensä vain ovat sumentaneet aivoni ja täten valoisa puoli Heinzesta on unohtunut.
 10. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Kertaakaan en ole mielestäni sanonut Heinzea epäluotettavaksi? Jos näin on tapahtunut olisi mielenkiintoista nähdä missä ja milloin? Kuten jo ensimmäisessä viestissä mainitsin niin jokaisella saa olla mielipiteensä, mutta tuo vain rassaa lukea kommentteja, jotka koskevat sellaisia asioita joilla ei ole mitään perää. Tällä tarkoitan viestejäsi Realin pelien seuraamisesta. Eiköhän jokainen itse tiedä minkä verran on seurannut ja sitä on turha alkaa kommentoida. Jos jollakkin on jäänyt töppäykset mieleen niin sitten on. Tottakai pelaajia voi puolustaa mutta turha kommentointi henkilökohtaisuuksiin menee yli. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan Kilppari? Mitään negatiivista minulla ei sinua kohtaan ole, jos kommenttieni perusteella niin luulet. Ja samaahan joukkuetta tässä kannatetaan.
 11. Real Madrid 08/09

  Real keskittyy tällä hetkellä todella paljon C.Ronaldon hankkimiseen ja se kyllä rokottaa Realin siirtomarkkinoita. Tottakai kyseessä on isot rahat ja C.Ronaldon ohella on paha alkaa muita pahemmin hankkia, koska rahaa tuskin jää muihin siirtoihin jos Ronaldon siirto toteutuisi. Joka tapauksessa jos siirtoa ei tule tapahtumaan, voi tämä kostautua Realille, koska he saattavat menettää muita potentiaalisia hankintoja. Mielestäni Realin kannattaisi unohtaa Ronaldo ja keskittyä jo pikku hiljaa muihin hankintoihin.
 12. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Tuo on naurettavaa, että usein heität tuon kommentin ettei joku olisi seurannut Realin otteluita aktiivisesti, kun tulee negatiivista kommenttia Heinzesta. Mistä sinä tiedät kuinka paljon kukakin seuraa Realin pelejä? Itsekkään en pahemmin pidä Heinzesta, vaikkakin loppukaudesta "respekti" Heinzeä kohtaan kasvoikin. Joka tapauksessa jokaisella on se oma mielipiteensä ja jos ei Heinzestä pahemmin pidä, niin on silti turha ryhtyä jauhamaan Realin pelien aktiivisesta seuraamisesta.
 13. Real Madrid 08/09

  Perus Goal -uutinen. Tuskin Real on tuollaista edes harkinnut tarjoavansa. Tuossa siirrossa en näe mitään järkeä ja loppujen lopuksi, ei se C.Ronaldon hankkiminenkaan minua niin innosta vaikkakin loistava pelaaja onkin. http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=716712 Tuon uutisen mukaan Real olisi siis luopunut yrittämästä hankkia Ronaldoa ja on nyt vahvoilla Alonson saamisessa. Xabin siirtyminen Realiin olisi mahtava siirto. Toivottavasti tuo toteutuu ja hänet nähdään ensi kaudella Realin paidassa.
 14. Cristiano Ronaldo

  Itse ymmärrän täysin Ronaldon siirtoa Realiin, jos sellainen tulee. Ronaldo on jo kaiken voittanut Valioliigassa, joten hyvin hän voi lähteä metsästämään muutakin voitettavaa. Väitätkö G.Rossi, ettei Realista löydy pelaajia joiden kanssa hän voi voittaa mitä tahansa? Ihan samalla tavalla Realilta löytyy loistavia pelaajia ja eiköhän La Ligan mestaruus sen jo osoittanutkin. Vaikka töpeksimme Mestareiden Liigassa, ei se siltikään merkitse sitä etteikö Realilta löytyisi tarpeeksi hyvää joukkuetta voittamaan mitä tahansa. Sitä paitsi varsinkin tällä kaudella muutamat yllätys nimet Realissa ovat osoittaneet, että taitoa vieläkin löytyy, kuten Raul ja Guti. Taitaa tämä mennä pitkälti omien suosikkiensa puolustelemiseksi, mutta sitä se fanitus teettää. Maltetaan ja katsellaan mitä Ronaldo tekee.
 15. UCL-finaali: Man Utd - Chelsea

  Tuosta olen täysin samaa mieltä. Nuoret laukojat pitivät ihaillusti päänsä ja ehdottomasti hatun ja tässä tapauksessa myös pokaalin nostamisen arvoiset suorituksit Nanilta ja Andersonilta. Ronaldon uskot ovat itsestään ehkä liian suuret ja siksi hän yrittelee omia "hienoja" laukauksiakaan. Ronaldon pitäisi ottaa vähän rauhallisemmin ja pitää sen päänsä kylmänä rankkareissakin. Ensi kaudeksi todellakin rankkarivastuuta voisi antaa jollekkin muullekkin! Ottelusta sen verran, että se oli aivan mahtava. Pitkästä aikaan näkee noin mahtavan finaali spektaakkelin. Jännitystä riitti molemmin puolin. vauhtia ja vaarallisia tilanteita, jotka olisivat voineet ratkaista ottelun jo ennen rankkareitakin. Sääli että Terry missasi rankkarinsa. Vaikkakin Manun puolella ottelussa olin, ei Terry olisi tuota ansainnut. Mahtava pelaaja jota arvostan suuresti. Ottelusta noistaisin ehdottomasti ylitse muiden, Nemanja Vidicin. Aivan mahtavaa puolustuspeliä eilen ja piti Drogban kurissa. Todennäköisesti Drogballa meni hieman pinna siihen, ettei saanut hyökkäyksessä pahemmin aikaiseksi ja päätti kostaa tämän läpsäisemällä Vidiciä kasvoille. Siihen päättyi Drogban peli. Vidic oli eilen kuitenkin sen lisäksi että piti Drogban kurissa, myös loistavasti katkaisemassa Chelsean hyökkäyksiä. Hienoa työskentelyä ja pokaalin nosto oikeaan osoitteeseen. Onnittelut Manulle ja Manun kannattajille! Juhlan paikka.
×