Jump to content

Pool

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Pool

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/29/1991
 1. Kaikenlaisten väittelyiden ketju

  Nyt valitettavasti pakko jatkaa OT:ta. Itse olen täysin sitä mieltä, että Van Der Sar on heikompi kuin Reina eikä todellakaan (enää) kestä vertailua Buffoniin tai Casillasiin. Fergusonina peluuttaisin jo nyt Kuzsackia ja alkaisin viimeistään kesällä hankkimaan uutta mokkea.
 2. Liverpool FC 07-08

  Lippuja? Terve 1.11 matkaan Lontooseen ja tarkoitus olisi mennä katsomaan Tottenhamin ja Liverpoolin peliä White Hart Lanelle. Aikaisempaa kokemusta tälläisestä reissusta ei ole lainkaan, joten kysyisin nyt teiltä että mistä ja miten hommaan liput tähän peliin? Tottenhamin sivuihin tutustuin ja jos oikein ymmärsin liput eivät ole vielä myynnissä. (?) Toivoisin saavani jonkun näköistä vastausta ja kiitos jo etukäteen.
 3. Liverpoolin siirrot 07-09

  Gerrard on kyllä parempi kuin mikään Chelsean pelaajista, myönnettäköön ettei Lampard paljoa jää taakse. Gerrard pystyy pelaamaan huipulla vaikka joukkue on kuitenkin selkeästi pelaajamateriaaliltaan liigan neljän suuren heikoin. Minusta on naurettavaa, että ajattelet Chelseassa olevan monta paljon parempaa pelaajaa kuin Gerrard vain siksi koska Chelsea ei aio hankkia Gerrardia. Sama asia kuin 4v Pekka poika haukkuisi Martin palloa, koska hänellä itsellään ei ole sellaista.
 4. Middlesbrough - Man Utd 6.4

  Nooh tällä kaudella taas pelattu turhan paljon tasapelejä... Ei kyllä nyt auta Poolin muutakuin tähdätä Mestareiden Liiga voittoon ja nelossijaan liigassa. Onhan se tässä sivusta katsojan roolista mukavampi katsoa jännää loppukautta, kuin yhden tiimin mestaruuden varmistumista jo tässä vaiheessa.
 5. Ucl 07-08

  Kutakuinkin paras mahdollinen saatavilla oleva kokoonpano Arsulla oli kentällä. Avauksesta puuttui kunnossa olevista vain Adebayor ja Clichy. Mutta vertaappa Arsun kokoonpanoa Poolin kokoonpanoon kyseisessä matsissa.
 6. Middlesbrough - Man Utd 6.4

  Kiitos Boron näyttää tästä loppukaudesta tulevan jännittävä ja mielenkiintoinen.
 7. Ucl 07-08

  Huomenna luvassa ottelu Arsenalia vastaan. Benitez lepuutti parhaimmistoa viikonlopun pelissä Arsenalia vastaan, kun taas Arsulla oli ykköset kentällä. Kaiken kaikkiaan vastassa huomenna on siis luultavasti väsynyt Arsenal. Jos Arsu pelaa samalla tavalla kuin lauantaina niin voin sanoa, että huomenna tulee helppo voitto. Mutta kaikki on mahdollista eikä Arsenalia sovi missään nimessä aliarvioida, joten huomenna jännitetään ja kannustetaan Liverpool jatkoon! Toivekokoonpano: ...........Torres ..................................Kuyt Babel...............Gerrard .......Mascherano..........Alonso Aurelio......Skrtel......Hyypiä.....Carragher ......................Reina
 8. Liverpool FC 07-08

  Rafa selkeästi lepuuttaa miehistöä Mestareiden liigan peliä varten. Tänään tulee siis luultavasti selkään, sillä Arsulla on kentällä aikalailla ykkösmiehistö. Adebayor loukkaantunut? Häntä ei avauksessa ollut. Nooh en kyllä suuttuakkaan voi jos Arsenal tänään voittaa sillä toivon vain ettei ManU vie pystiä.
 9. Spurs - Man Utd 2.2 KLO 17:00

  Katsoin pelin, eikä nyt heti tule mieleen hetkeä jolloin Ronaldoa olisi kolme miestä pidellyt ja jos kaksi miestä pystyisi pitämään hänet niin miten hän on tehnyt 19 liigamaalia?
 10. Liverpool FC 07-08

  Tänään Liverpoolilla edessä vaikea peli, mistä kuitenkin se kolme pistettä pitäisi vääntää, kun nyt toistaiseksi Liverpoolin herruus on Evertonilla... Laursenista huolimatta minusta Aston Villan heikkous on puolustuksessa ja nyt varsinkin kun Gerrard tuntuu olevan vireessä luulen, että tänään voitto saattaa irrota jopa kovilla lukemilla. Veikkaan tulokseksi 3-0, Torres iskee kahdesti, Hyypiä kerran ja Gerrard toimii kahteen maaliin syöttäjänä.
 11. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Portsmouthille Diarra on luultavasti huippuhankinta. Arsun peleissä missä olen Diarran nähnyt kentällä ei ainakaan mitään pahaa sanottavaa tule heti mieleen. Kyseessä taitaa kuitenkin olla nuori ja aika lupaava pelaaja. Pompeylta puuttuu pari tärkeää pelaa Afrikan mestaruuskisojen takia (Muntari,Utaka,Kanu) joten Diarra taitaa päästä heti kättelyssä suureenkin rooliin.
 12. Liverpoolin siirrot 07-09

  Minusta Liverpool tarvitsisi laiturin joka on jo hyvä. Kehittyviä laitureita löytyy, mutta totuus on, että Poolin laiturit ovat huonoimmat neljästä suuresta. Itse toivon Benitezin yllättävän ja ilmoittamalla Downingin siirtyvän Liverpoolin miehistöön. Harmi vain, että Downing on kaiketa matkalla White Hart Lanelle.
 13. Tammikuun siirtomarkkinat...

  Rafael Van der Vaart olisi aivan unelmahankinta. Diego olisi ollut vielä parempi, mutta hänelle taitaa olla paljon ottajia. Jos Van der Vaart ei olisi osoittanut niin suurta halua siirtyä Juveen, niin Ranieri olisi jo ostanut hänet. Nyt hän on vain saanut päähänsä ettei Rafael sovi Italiaan. Todella toivon, että joukkueeseen saataisiin tälläinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Sissokosta ei olee pahaa sanottavaa ja mielestäni Italiassa hänestä voisi tulla pelimies. Mikään pelinrakentajahan hän ei ole, mutta hoitaa oman tonttinsa hyvin ja iän puolesta tulee vielä kehittymään. En sitten vain oikein usko, että Sissoko olisi oikea hankinta Juveen.
 14. Chelsea 2007/2008

  Chelsea on kuulemma tehnyt tarjouksen Anelkasta. Bolton käsittelee tarjousta tällä hetkellä. Chelsea ilmoitti tästä nettisivuillaan.
×