Jump to content

Bats

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Bats

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/21/1973

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kyröskoski
 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Valittamiset pois. Täällä ollaan pistämässä pölkylle vuoron perään jokaista Liverpoolin pelaajaa. Valittamisessa unohtuu, että eimskiksi Borini on vasta 21-vuotias. Italialaismentaliteettiin lisäksi kuuluu ottaa paineita jokaisesta maalittomasta pelistä, joten mikäli kaverista halutaan oikeasti saada jotain irti, niin hän tarvitsee matseja alleen ja paikkoja. Vain sitä kautta ne maalit tulevat. Typerintä tässä vaiheessa olisi pistää kaveri penkille. Ja kuka sieltä sitten tulisi tilalle? Downing?! Ihmettelen myös niitä, jotka arvostelevat Allenia. Kaverin syöttöprosentti omille on aivan maaginen - yli 90%(!) Tähän ei Valjutasolle kovin moni pelaaja pysty. Mitä oikein odotatte, jos tämäkään ei riitä. Häntä kannattaisi käyttää välillä ylempänä - juuri kuten Rodgers Sunderlandia vastaan toisella puoliajalla tekikin. Heti pallo alkoi liikkua enemmän omilla myös viimeisellä hyökkäyskolmanneksella. Gerrard on ollut alkukauden suurin floppi. Hän ei tunnu sopivan Rodgersin palapeliin. Rohkeutta pitää olla laittaa kapu kylmästi penkille, mikäli oikeaa roolia ei löydy. Ja vielä: Liverpoolissa pelaa tällä hetkellä Englannin lupaavin pelaaja Raheem Sterling. 17v junnu on ollut aivan uskomaton kauden avausotteluissa. Eilenkin pisti upeasti S´landin pakin vipuun ja keskitti Suarezin voittomaalin. Ei epäilystäkään siitä, kuka on Poolin paras pelaaja tällä hetkellä. Edit: Liverpoolin pelin suurimmat ongelmat ovat erittäin heikkolaatuisissa keskityksissä ja syötöissä laidoilta. Järjestäen ne menevät susille. Ei hyödytä hallita peliä, mikäli viimeinen syöttö menee 90% vastustajalle. Liverpoolin realistinen sarjasijoitus tällä kaudella on 8-10. Riippuen tammikuun siirtoikkunasta. Rodgersina antaisinkin nuorille peliaikaa kehittymiseen, koska tämä kausi on selvä välikausi (taas).
 2. Brendan Rodgers siivitti Joutsenet lentoon Swanseassa ja tekee toivottavasti saman Liverpoolissa. Uskon tähän lujasti ja toivotan isolla punaisella sydämelläni onnea. Kysymysmerkkejä on kuitenkin runsaasti: 1. Paineet; on valtava ero luotsata Readingin ja Swansean tapaisia pikkuseuroja, jotka eivät paistattele päivittäin otsikoissa jopa maailmanlaajuisesti. Liverpoolissa siihen täytyy totutella välittömästi. Swansean oli lisäksi helppo toteuttaa pelifilosofiaansa, koska sillä ei ollut muuta kuin voitettavaa. Liverpoolissa tilanne on juurikin päinvastainen, jos voittoja ei ala välittömästi tulla. Silloin Rodgersilla ole kuin hävittävää. Kestääkö pää? 2. Kokemus; BR on 39 vuotias - siis mies parassa iässään, kuten allekirjoittanutkin, mutta kuten on usein valitettavasti nähty on nuori ikä rasite Valioliigassa, jossa brittipelaajien kunnioitus valmentajia kohtaan alkaa vasta silloin kun managerin ikä alkaa kutosella. Verrataan nyt esim. AVB:een Chelseassa. 3. Pelityyli; toivon todella lujasti, että Rodgers saa Swanseassa kehittämänsä upean pelityylin siirrettyä Pooliin. Se ei todellakaan ole yksinkertaista, koska rosterit ovat täydellisen erilaiset. Palaset eivät osu kohdalleen. Siksi pelkään, että tulemme Liverpoolissa näkemään täysin erilaisen pelityylin kuin Swansealla. Toivon että Rodgersilla on kykyä ja kärsivällisyyttä tehdä Liverpoolin pelistä hiljalleen omansa näköisen. Joka tapauksessa olen iloinen tästä valinnasta, vaikka mieluummin olisin nähnyt Liverpoolin peräsimessä jonkun maineikkaan, kokeneen ja maailmalla meriittejä saavuttaneen valmentajan. Kertooko tämä valinta nyt sitten siitä, että maailmanluokan pelaajien lisäksi Liverpool ei nykyisin kiinnosta myöskään maailmanluokan valmentajia? Toivottavasti ei. ONNEA MATKAAN BRENDAN RODGERS!
 3. Mihin on unohtunut nimi Jose Mourinho? Meriitit huikeat, kokemusta Englannista ja intohimoa nimenomaan Valioliigaa kohtaan.
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Carrollia ollaan pistämässä lainalle ensi kaudeksi?! Lähde: givemefootball.com. Siismitähä?! Tämä Ramirezko nyt sitten olisi se Carrollin korvaaja, vai mitä tyyppejä sieltä sitten oikein on tulossa että 35m hyökkääjä joutuu hakemaan tuntumaa muualta? Nämä Soldadot ja kumppanit muka parempia? Mitä uutta Soldado muka toisi Carrollin korvaajaksi? Annetaan nyt kaverille oikeasti edes saumaa, eikä lempata heti ensimmäisen koko kauden päätteeksi. Myös muut nimet, jotka siirtohuhuissa pyörivät, eivät ainakaan minua vakuuta. Meksikaani Martinez - ei hitto. Hoilett on nuori, mutta riski. Lisäksi Aquillania ei huolita, mutta Henderssonit ja kumppanit kelpaavat?! Mitä Kennyn päässä oikein pyörii? Ei puujaloilla Valjua voiteta, se on nähty. Keskikentälle tarvitaan luovuutta, pelinopeutta ja -rohkeutta, joka on kadonnut täysin Alonson lähdön jälkeen. Viime rippeetkin katosivat kesällä. Hyökkäyspelin tehottomuus näkyy juuri tässä. Katsokaas Liverpoolin johtoryhmä videoita kaudelta 2007-2008. Tällä tavalla pitää peliä pelata. Jos tuohon olisi saatu vielä Torresille kaveri ja vasen laita, niin 20 v odotus olisi viimein päättynyt.
 5. Liverpool F.C 2011-2012

  Striimi, ei häävi, mutta toimii. http://www.atdhenet.tv/45583/watch-liverpool-vs-aston-villa
 6. Liverpool F.C 2011-2012

  Tässähän se Liverpoolin ongelmien kulminaatiopiste sijaitsee. Keskikentältä puuttuu luova ja moderni pelinrakentaja, joka pitää pelinopeutta yllä ja tekee syötöillään oikeita ratkaisuja varsinkin hyökkäystä vahvistaakseen. Tällainen pelaaja Liverpoolilta on puuttunut Alonson lähdön myötä, vaikka en itsekään silloin ymmärtänyt hänen arvoaan juuri peliä tekevänä pelaajana. Gerrardin vahvuudet ovat muualla kuin pelinrakennustaidoissa. Adam-Downing-Henderson -kolmikon hankinta selittyy mielestäni kahdella asialla: toisaalta nykysäännön mukaan joukkueessa tulee olla rekisteröitynä tarpeeksi paljon englantilaisia pelaajia (Adam ei kylläkään ole englantilainen) ja toisaalta - ja tämä on murheellisempi selitys - kyseiset herrat olivat saatavissa olevia b-vaihtoehtoja a-luokan vahvistusten kieltäydyttyä siirtymästä Liverpooliin. Tätä oletusta tukee esimerkiksi Ashley Youngin siirto Manuun Liverpoolin sijaan. Downing oli kakkosvaihtoehto, joka otettiin kun Young kieltäytyi. CL-statuksen menetys näkyy valitettavasti Liverpoolissa vielä pitkään ja laadukkaat hankinnat ovat kiven alla. Liverpool tarvitsee kesällä välttämättä kaksi vahvistusta: pomminvarman kärkimiehen ja laadukkaan pelinrakentajan. Muuten top4 karkaa yhä kauemmas, koska täytyy muistaa että tunkua tähän ryhmään on jatkossa entistä enemmän. En meinaan usko, että Arsenal ja Chelsea ainakaan heikkenevät tästä kaudesta.
 7. Liverpoolin siirrot 07-09

  Jep. Rafa näyttää lähtevän neljällä hyökkääjällä avaukseen. Kuyt pelasi erinomaisesti oikeassa laidassa EM-kisoissa, joka vahvistanee Rafan luottoa miehen laitapelaamiseen. Saas nähdä. Keskityksiä ei laidoilta nähdä. Siitä koostumus kertoo kyllä vahvasti. Ainoastaan Voronin tuo hyökkääjistä pääpelivoimaa vaikka Torres välillä onnistuukin myös päällä. Kuyt-Babel eivät mitään keskitysihmeitä ole. Toisaalta ei tarvitsekaan, jos tämä toimii. Itse odotan kuitenkin edelleen vahvistusta oikeaan laitaan varsinkin ylös mutta myös alakertaan. Hankinnat taisivat kuitenkin olla nyt tässä. Toimiiko Torres-Keane avauksessa? Mielipiteitä.
 8. Liverpool FC 08-09

  Ollako vai eikö olla Jaahas. Pärjätäänkö näillä vai tarvitaanko vahvistuksia. Mitä mieltä olette? Itseä kiinnostaa kovasti se onko järkevää peluuttaa Torres-Keane akselia avauksessa. Missä vahvistus oikeaan laitaan? Tuleeko Barry?
 9. Liverpoolin siirrot 07-09

  Barry Riisestä O´Neill viestitti "sekavasta" pelaajavaihtoja sisältävästä tarjouksesta Barrystä. Luulen, että Rafa yrittää vaihtaa Riisen Barryyn. Se olisikin ihana kauppa...
 10. Torres, huippuhankinta?

  ennätys? Mikäs on Liverpool -tulokkaiden voimassa oleva maaliennätys? Entä koko Valjun? Kiinnostaisi tietää montako Ferdie on perässä...
 11. Liverpool FC 07-08

  Skrtel Mitä mieltä olette Skrtelistä? Itseäni mies ei ole vakuuttanut kyllä ollenkaan. Ilmassa häviää luvattoman paljon pystyyn ja nopeudessakin helisemässä turhan usein. Olen pistänyt merkille, että suurin osa keskitetyistä takaiskumaaleista menee Skrtelin piikkiin. Topparipari saa paikata jatkuvasti. Huolestuttavaa, koska en oikein usko että kehittyy paljoakaan näillä osa-alueilla. Hutiostos? Mielipiteitä, please.
 12. Arsenal 07-09

  Näin Eboue laitapakiksi, Toure ja Gallas toppareiksi. Ebouen avut enemmän laitapakkina. Walcott laituriksi. Näithän itsekin miten Wengerin lähdöllä kävi.
 13. Arsenal 07-09

  Wengerin taktiikka Melkoista Liverpoolin aliarviointia Wengeriltä pistää puolustuslinjaksi Toure-Gallas-Senderos-Clichy. Wengerin piikkiin tuo häviö. En olisi tuon tason valmentajalta moista uskonut. J. Rönkä voisi vähän "analysoida".
 14. Liverpool-fanit Huomio!!!!

  Tre huom! Missäs pubissa manselaiset pooliganit luuraa?
 15. Liverpool FC 07-08

  El Níno We Trust! Arvoisa Urheilulehden päätoimittaja Jukka Rönkä. Arvioit viime syksynä Liverpoolin vahvistettua hankkineensa Fernando Torresin, että häneen kohdistettavat odotukset tulevat olemaan täysin ylimitoitetut miehen kykyihin nähden. Totesit viiltävässä analyysissäsi, että Fernando Torres tulee olemaan yksi suurimmista Valioliigakauden flopeista. Arvoisa Jukka Rönkä. Fernando Torres on tehnyt kuluneella kaudella 21 maalia pelaamissaan 31 ottelussa. Valioliigassa hän on tehnyt tähän mennessä 15 maalia pelaamissaan 23 ottelussa. Kaikkiaan Fernando Torresin maalikeskiarvo on 0,68 m/o. Kysymykseni sinulle kuuluu: Oletko edelleen sitä mieltä, että Fernando Torres on floppi? Kuulisin erittäin mielelläni viiltävän vastauksesi kysymykseeni. ystävällisin terveisin, eräs hieman huvittunut Urheilulehden lukija
×