Jump to content

ctk

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

About ctk

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/26/1992
 1. Wayne Rooney

  Kerroppa miten Didi vetää tahalteen pallosta ohi kun on juuri polvellaan ottamassa pallon haltuun ennen kuin Vidic itse ottaa riskin ja työntää päänsä palloon, jolloin Didin jalan liike on jo alkanut? Mun silmiin toi näyttää pelkältä vahingolta..
 2. Chelsea 10/11

  Joo onhan se totta, että seuroissa on muut jampat hoitamassa nuorten pelaajien kehitystä. Itse silti ainakin oletan, että pelaaja ei siellä junnuissa ja reserveissä tule tavallaan valmiiksi edustukseen ja silloin managerilla on tärkeä rooli joko antaa näyttöpaikka nuorelle edustukseen tai laittaa lainalle. Taisi muuten Josen aikana junnuista vastata nykyinen Swansea käskyttäjä Brendan Rodgers.
 3. Chelsea 10/11

  Uskallan kyllä väittää Wengerin ja Fergusonin asemat heidän seuroissaan ovat paljon paremmat kuin Chelsea valmentajien on ollutkaan. Arsenalin viimeisestä pokaalista on kulunut jo pitkät viisi vuotta. Manu ei kyllä potki Fergusonia pihalle, vaikka ei enää voittaisikaan mitään. Ja samaa mieltä kyllä tuosta, ettei Josen vahvuus ole nuortenpelaajien kehitys. Ymmärrän toki kritisoinnin nuorten pelaajien olemattomasta nousemisesta edustuksen vakiokasvoiksi, mutta itse en näe oikeana vaihtoehtona nuorten kehittämistä tulosten kustannuksella. Täytyy vaan todeta, että jos Chelsea olisi halunnut nuoria pelaajia edustukeen niin miksi Jose Mourinho edes palkattiin aikanaan. Varmasti Chelseassa kuitenkin tiedettiin Josen ominaisuudet valmentajana.
 4. Chelsea 10/11

  Itse näen asian aika lailla toisin. Jose ja varmaan kaikki Chelsean nykytilanteen tietävät, että tulosta täytyy tulla tai potkut on edessä piakkoin. Tuskin Chelsean valmentajat siis ottavat asiakseen nuorten pelaajien ajamisen sisään, kun kokeneet pelaajat on ns. varmempia vaihtoehtoja ja rahaakin löytyy valmiisiin paketteihin. Varsinkaan kun seuran tavoite on voittaa UCL ja valio. Vika löytyy enemmänkin kärsimättömästä omistajasta ja seuran suunnitelmista. Manussa ja Arsussa tilanne on aika lailla päinvastainen, kun valmentajat saavat tehdä lähes mitä tykkäävät. Josehan tuli tekemään Chelseasta voittavan joukkueen. Ei rakentamaan dynastiaa.
 5. BBC:n MOTD ohjelmassa tarkennettiin tuota Fulhamin tasoitusmaalia ja se ei todellakaan ensinäkään ollut paitsio siksi että Evansin vartalo oli päätyviivan kohdalla kun veto lähti. Sanottiin siinä myöskin että päätyviivan toiselle puolelle mennyt pelaaja on silti aktiivinen peliin. http://www.101greatgoals.com/videodisplay/6651866/ Tilanne tarkastellaan kohdassa 7:45
 6. Liverpool FC 09-10

  Kyllähän selkeämpää rankkaria saa hakea kuin tuo. Carra itse hölmösti kädet ylhäällä tilanteeseen tuli, joten tuomio oli täysin oikea. Kyllähän Benfican pelaaja sitä palloa maalille yritti eikä sinne Carran käteen. Toinen oli sitten semmoinen enemmän jossiteltava, joskus noista pilli soi ja välillä taas puolestaan ei sitten millään. Eiköhän pool kaikesta huolimatta kotonaan tee ne tarvittavat maalit ja kykenee pitämään oman päänsä riittävän puhtaana.
 7. Chelsea 09/10

  Kyllä se tosiaan tietää hyvää mestaruusjahdille ja helpottaa ainakin Chelsean matkaa. Ei itseä ainakaan haittaa Rooneyn tilanne, mutta ei se nyt nosta mitään huippufiilistäkään. Chelsealla on valitettavasti omasta takaa ollut myös kovia loukkaantumisia tällä kaudella, sillä nyt on ehkä oletetusta parhaasta puolustuslinjasta 3 jätkää sivussa. A.Cole mielestäni selviö, Bosingwa heittää kyllä omissa papereissa Banen ohi ja Carvalhon tai Alexin pelaamisella en oikein ikinä suuria eroja ole nähnyt. Toki täytyy muistaa myös Manun puolustajien loukkaantumiset, mutta siellä sentään ajoitettiin hommat paremmin. Ja sitten Chelsean näkyvin ja ikävin loukkaantuminen eli meidän keskikentän varmaan ainoa pelaaja joka siellä oikeasti liikkuu eli Essien. Tuntuu, että näitä heikompia vastaan peli menee joka kerta surffailuksi, kun Essi puuttuu. Biisoni tuo juuri sitä liikettä ja taisteluilmettä peliin mitä se juurikin kaipaa. Mestaruustaistelun voittaa luultavasti se joukkue joka kestää loukkaantumiset parhaiten. Huippujoukkueidenhan ne pitäisi kestää. Chelsea nyt jotenkin on kestänyt ja Manukin johtuen siitä että kaikki ovat kusseet kauden mittaan tasaisesti. Manun loppuohjelmaa en ole joutunut pahemmin katselemaan, kun on vielä kaikki omissa käsissä. Chelsea varmaan joutuu pahimman pelinsä pelaamaan Tottenhamia vastaan vieraissa tai ainakin se meikäläistä eniten huolestuttaa. Manun ja poolin pitäisi sytyttää, mutta Tottenham on viimevuodet ollut hyvinkin vaikea joukkue sinisille kotonaan.
 8. Chelsea: FA Cup 09/10

  Ja tämä pelihän pelataan Wembleyllä. Pakko sanoa että tänään oli yllättävää Chelsean vahvuus hyökkäyspään erikoistilanteissa. Ajattelin ennen peliä, että niiltä paikoilta ei maalia tehdä, mutta tehtiinhän sitä kuitenkin.
 9. Sekalaista uutisointia

  Eikös Beckhamin juttu ollut ihan totta kun sillä muijalla oli jotain materiaalia. Näin ainakin muistelisin. Terry tapaus ei ilmeisesti kovinkaan uusi ole vaan seuraukset ja median käsittelyyn se on nyt vasta tiensä löytänyt, joten tavallaan sekin sitten historiaa. Ja eikös kyseessä ollut kuitenkin Bridgen ex-muija kun toi juttu tapahtui, niin en myöskään ymmärrä miten Bridge tähän niin dramaattisesti on liitetty. Rion kausi on ollut rikkonainen ja ei niinkään vakuuttava ollut muutenkaan syys-kauden kovinkaan monessa pelissä. Gerradin viimekauden vire on ollut myöskin hukassa. Rooney pelaa ehkä elämänsä kauttaan, mutta onko kaveri oikeasti kapteenityyppiä.. Pelillisestihän Terry on ollut tällä kaudella hyvä. Itse uskon että jos homma toimii pukukopissa niin Terry jatkaa ansaitusti kapteenina. Ihmisiähän jalkapalloilijatkin ovat ja ihmisyyteen liittyy vahvasti virheet.
 10. Kyllähän nämä Deco ja Carvalho jo tähdiksi nousivat Portossa. Ei voi tosiaankaan olla niin sokea, että sitä ei huomannut. Carvalhohan Porton mestaruusvuonna valittiin koko kisan parhaaksi puolustajaksi ja Deco oli loistava myös. Silloin yksi maailmanparhaista pelaajista.
 11. Tuomiosta ja tuomaria ei kannata varmaan lähteä syyttelemään ollenkaan. Mainitaan nyt ensinäkin, että Cityn viime pelissä Evertonia vastaan oli aika samanlainen tuomio Evertonin hyväksi. Rafaelhan ei mitään muuta yrittänytkään kun rikkoa. Oli kyllä ihmeellinen yritys roikkua kun kaveri oli jo selkeästi irti. Itse en ymmärrä yhtään miksi muka rike tulisi sieltä mistä se lähti. Sehän antaa aivan järkyttävän suuren edun puolustavalle pelaajalle, joka ei mielestäni toimi yhtään. Tuomareilta vaaditaan nykyään aivan liikaa. Pelin tempo on noussut hurjasti ja sen takia jokaiselle tuomarilla tulee virheitä (joillekkin räikeempiä kuin toisille). Mielestäni asia korjattaisiin tai ainakin sitä huomattavasti parannettaisiin tuomalla päädyn taakse ylimääräiset tuomarit, joita UEFA:han kokeileekin Eurooppa-liigassa. Tokihan se voisi mennä siihen, että pelissä tulisi useita rankkareita, mutta luultavasti turhat kitinät loppuisi ja joukkueet oppisivat pelaamaan tarkemman linjan mukaan.
 12. Carlos Tevez

  Kyllähän Drogba on Chelsean tärkeimpiä pelaajia omassa boxissa kun vastustaja saa erikoistilanteen. Siinä mielessä ei mikään turha joukkueen ollessa puolustuskannalla. Erikoistilanteet on kuitenkin hyvin suuri osa jalkapalloa.
 13. Juventus 2009/10

  http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2009/10/970946 Olen pahoillani pelkästä linkistä, mutta oli aivan pakko.
 14. Liverpool FC 09-10

  Jaaha. Itse näin kyllä kaikissa kontaktin joten se siitä filmeistä. Tai voihan kontaktin tullessa filmata, mutta ei siitä useimmiten kortteja heilutella. Toki on rasittava pelaaja jopa omillekkin.
 15. Roma 09/10

  Kyllä sen ymmärtää kun on Ranieri puikoissa.. Sössinyt niin usein tärkeät pelit.
×