Jump to content

Daniel Alves

Members
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

About Daniel Alves

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/16/1987
 1. Fifa 09

  Jumeleissön millainen maali tuli tehtyä! http://www.easportsworld.com/en_US/video/2644101 En usko silmiini!
 2. Fifa 09

  Tuli tehtyä tällainen maali Agüerolla http://www.easportsworld.com/en_US/video/2182502
 3. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Aktiivinen UCL-katsoja kiittää ja kumartaa. Benitez on jumala.
 4. Fifa 09

  Tämä peli kyllä kovettaa etukäteen jo niin pe*keleesti ettei jaksais odottaa yhtään. 3. Lokakuuta peli tulee kauppoihin eli siis kahden kuukauden päästä. Pitkästä aikaa PES jää kaupan hyllylle ja FIFA kilahtaa käteen. Tai ellei PES nyt tee jotain hirmumegamullistusta, mihin en jaksa uskoa.
 5. Chelsea 08/09 - Paluu mestariksi?

  Miksikäs ei? Kunhan eivät kohtaa toisiaan pudotuspeleissä, niin kaikki on mahdollista. Itse näkisin tässä vaiheessa Inter Milanilla olevan kovempi "tähtisikermä" kuin Real Madridilla. Riippuu tietysti mitä Ronaldo tekee... Ja onhan Manulla, miksei Barcelonallakin kova tähtisikermä. Jos ei ihmeitä satu, niin ainakin etukäteen ajateltuna Chelsealla, ManU:lla, Interillä ja Barcelonalla on parhaimmat mahdollisuudet "pelaajalistaan katsottuna" voittaa Mestarien liiga ensi kaudella.
 6. Siirtohuhut (Chelsea)

  On taas se aika vuodesta: Chelsea tarjonnut Kaká:sta £71m
 7. Kuinka kauan?

  Reenii vaa
 8. Essien- Taistelee kuin härkä joka tilanteessa ja on yksi maailman parhaista pallonriistäjistä keskikentällä. Omaa loistavan laukauksen eikä pelaa p*skat housussa tärkeissä peleissä. Ei inissyt kertaakaan viime kaudella, vaikka joutuikin pelaamaan koko loppukauden laitapakkina. Gattuso- Samantyyppinen kuin Essien ja oikeastaan ainoa italialainen pelaaja josta pidän tällä hetkellä. Menee tilanteeseen kuin tilanteeseen sata lasissa. Iker Casillas - Maailman paras maalivahti. Pelasi upeat kisat ja torjui jatkopeleissä käytännössä kaiken mahdollisen. Ikääkään ei ole hirveästi. Ainekset kautta aikain parhaimmaksi maalivahdiksi
 9. Pes 2009

  Ensimmäisiä kuvia uudesta PES 2009:sta. Hirveästi ei mielestäni ole panostettu grafiikkaan, vaikka eteenpäin ollaan menty. Tarkoittaako tämä sitä että pelin tekoälyyn ruvetaan 2-3 vuoden tauon jälkeen taas panostamaan? Toivottavasti näin. Tärkein asia on ehkäpä nettipelin lagin poistaminen. Maalivahdit imevät aika helposti PES 2008:ssa ja pelit voivat päättyä Xbox livessä tyyliin 5-5 tai 6-3, joten sekin olisi tärkeä muutos. Välillä tuntuu että joku 5-vuotias kakarakin pystyy päihittämään minut ihan kevyesti.
 10. Chelsea 08/09 - Paluu mestariksi?

  Itse näkisin Scolarin peluuttavan hänen suosimaa 4-2-3-1 taktiikkaa. Olettaen että kaikki pelaajat ovat terveinä, taktiikka näyttäisi tältä: --------------- Cech -------------- Bosingwa - Terry - Carvalho - A.Cole ---------- Ballack (?) - Essien--------- Lampard (?) ----- Deco(?) ----- J.Cole ------------- Drogba -------------- Kolmikko Lampard-Ballack-Deco täytyisi sijoittaa jollain tavalla. Luulisi Scolarin laittavan Lampardin vähän ylemmäs ja Decon sekä Ballackin hiukan siihen alemmaksi tukemaan Lampardia. Tai sitten Scolari laittaa Decon ja Lampardin hiukan ylemmäksi ja Ballackin hiukan alemmaksi riistämään Essienin kanssa palloja ja rakentamaan peliä ylöspäin. Itse pelkään Decon olevan täysi floppi hänen olemattoman fyysisyyden takia ja todennäköisesti hän on puolet kaudesta loukkaantuneena tai kentällä järjestämässä Drogban kanssa filmausskabaa. Tosin kaiken mennessä nappiin Decosta voi olla meille paljonkin iloa sillä viime kausilta on selkeästi puuttunut se tietynlainen luovuus hyökkäyksistä ja Deco olisi juuri se luovuus mitä kaipaisimmekin. Silloin kun joku akselilta Lampard-Ballack-Deco-Essien on loukkaantuneena näkisin Maloudan tuomassa nopeutta ja vievän palloja laidasta ylöspäin. Täytyy toivoa että Maloudan kohdalla tapahtuu sama kaavio kuin Drogban ja Essienin kohdalla. Eli ensimmäinen kausi sopeutumista ja toinen kausi huippuvireisenä.
 11. Suomen tie vihdoinkin arvokisoihin

  Kyllä tältä suunnalta tulee paljon luottoa Suomen mahdolliseen kisapaikkaan. Muistetaan nyt mitä kävi esim. Turkille MM-pronssihuuman jälkeen -> eivät päässeet edes kisoihin. Tai mitä kävi Kreikalle EM-kullan jälkeen -> eivät päässeet hekään edes kisoihin. Toivottavasti sama trendi jatkuu ja Venäjä ei pääse kisoihin. Saksalla ei yleensä ole ollut tapana kusta karsintalohkoaan, mutta kyllä meillä niitä vastaan on ihan hyvät saumat kun muistaa parin vuoden takaiset MM-karsinnat
 12. Portugali

  Villeimpien huhujen mukaan jos/kun Scolari Chelsean peräsimeen astuu, ottaa hän mukaansa Quaresman ja Moutinhon. Tälle massiivinen Mutta mutta...
 13. Chelsea 08/09 - Paluu mestariksi?

  Hitto vieköön! Kyllä Ten Caten olis pitäny jäädä. On se sen verran hyvä taktikoija kuitenkin. Tais Ten Cate riitantua vaan seurajohdon kanssa kuitenkin, harmi. Raijkaardin tuloon en usko vaikka ottaisinkin Chelsea-lasit pois silmiltä. Veikkaisin että tuleva koutsi on joku näistä: Mancini, Deschamps, Hughes, Scolari, Hiddink. Toisinsanoen vaihtoehdot Lippi, The Special One, Svennis ja Raijkaard ovat ainakin poissuljettuja. Lippi sanoi jossain haastattelussa ettei aio tulla Chelseaan kielimuurin takia. On kuulema h*lvetin tärkeätä osata kommunikoida pelaajien kanssa.
 14. Chelsea 08/09 - Paluu mestariksi?

  Vähän luotettavammalta lähteeltä tällainen Skysports: Mourinho ei tee comebäkkiä Sama sivusto sanoo myös ettei Guus Hiddink aio tulla Chelseaan ainakaan ennen vuotta 2010. Skysports sanoo myös ettei Mancini aio valmentaa Chelseaa tulevaisuudessa. Noh, nyt mitataan sitten Skysportsin luotettavuus. Roskalehdet ovat nostaneet Marcelo Lippin nimen esiin. Toivottavasti kerrankin roskalehtiin vois luottaa... Marcelo Lippi on kyllä sen tason koutsi meriittien perusteella ja muutenkin että alta pois. 5 scudettoa, 3 kakkossijaa champions leaguesta sekä kirsikkana kakkuun vuoden 2006maailmanmestaruus jne jne.... Tervetuloa vaan!
 15. Cristiano Ronaldo

  Nyt ehkä käsitit hieman väärin... Espanjan liigassa se taito ja tekniikka korostuvat peliesityksissä paljon enemmän. Kyllä, Espanjassakin niitä loukkaantumisia tulee, mutta siellä ei olla ihan niin hanakasti toistensa kimpussa kuin valjussa. Muutenkin Ronaldo on sen luonteinen kaveri, että todennäköisesti häntä kunnioitettaisiin enemmän auringossa kuin sateessa ihan jo temperamenttinsä vuoksi. Veikkaisin Ronaldon siirtyvän bernabeulle piakkoin. Viimeistään sitten kun Ferguson lopettaa. Aika näyttää...
×