Jump to content

jussi--

Members
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

About jussi--

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/15/1993

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Leeds United

  Huhhuh mikä matsi. Gradelin täysin turha punanen, mutta missään vaiheessa ei oltu kovin pahassa kusessa. Silloin alkoi usko hiipua kun rovers meni 0-1 johtoon, mutta Howsonin kentälle tulon jälkeen alkoi tapahtua. Loppuun asti piti jännittää vaikka rovers ei kauheasti pakkoja saanut lopussa. Hyvä näin! Ens kaudella sitten ykkös divaria!
 2. Liverpool FC 09-10

  Ennen ainakin (mielestäni) mennyt niin, että UCL:n voittaja pääsee UCL:n karsintoihin vaikka ei sarjasijoituksen mukaan sinne kuuluisikaan. Ja Uefa cupin (nyk. UEL ) voittaja taitaa päästä vieläkin mukaan ensi vuoden UEL:ään, tiedä sitten että lohkovaiheeseen vai karsintoihin. Näin oli mielestäni ainakin Uefa cupin aikaan. Ja Fa- ja liigacupin voittajat pääsevät tuohon UEL:ään, tästäkään ei hajua, että karsintoihin vaiko lohkovaiheeseen. Nämä käsitykset siis synyivät Fm 2008, ja vanhan Uefa cupin kautta. Jos on väärää tietoa niin olisin kiitollinen korjauksista.
 3. Liverpool FC 09-10

  Olisi kyllä ollut ihan mielenkiintoinen tuo poolin peli. Tosin taidettu kuitenkin UEL peleistä näyttää poolin pelejä aika reilusti, että kyllä ymmärrän valinnan täysin, onhan tuo Fulham-Wolfsburg todella mielenkiintoinen matsi.
 4. Ucl 2009/2010

  Mahtavaa että on 8 parhaan joukossa yllätys nimiäkin. Tulee todella mielenkiintoinen kevät! Vaikka barcaa olen aina jollain tapaa sympannut, niin pitää kyllä toivoa myös ehdottomasti CSKA:lle menestystä, hieno seura ja olen muutenkin venäläisestä futiksesta aina jollain tapaa tykännyt. Huomenna sitten arvonnat, ilmeisesti samalla arvotaan Uefa cupin ( europa liiga, mikä nyt onkaan) parit. Toivotaan molempiin kilpailuihin mielenkiintoisia pareja, ja tosiaan Barca-Manu-Inter akselilta jotkut noista saisivat kohdata toisensa.
 5. Jääkiekko

  Selvä peli. Ilmeisesti missään ei ole mitään virallista kuitenkaan ilmoitettu vielä tekijöistä. Itse en reissulla ollut, mutta toivotaan että saisivat fyrkat takaisin.
 6. Jääkiekko

  Onko jossain iltiksessä\muissa lähteissä kerrottu että oli jyväskyläläinen? Vai onko tämä joku huhu, vai? Itse en ole asiaan niin hirveästi perehtynyt.
 7. Päivän pommi

  Kreikan vierasvoitolle saa kertoimen 4.65. Ja Kreikka +1 , 2 saa kertoimen 1,85. Ukraina tietty ennakkosuosikki. Mutta luultavasti tasainen ja vähämaalinen peli tiedossa. Kreikka kun tuon puollustamisen osaa. Ja Ukrainakaan tuskin lähtee yltiöpäiseen hyökkäykseen, kun tasurillakin päästään jatkoille. E: Nojoo en tiedä onko tämä niin "pommi", mutta kyllä tuo 4,65 ainakin ihan hyvältä kuullostaa.
 8. Mikä joukkue? -peli

  Olisiko Tramere Rovers? Jos sattuisi oikein olemaan, niin joku muu saa laittaa uuden.
 9. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Joo, keskellä pelaa Delph. Mutta en oikein muista, olisiko pelannut viimekaudella jossain vaiheessa laidallakin...? Mutta siis pääsääntöisesti keskellä.
 10. Leeds United

  Se on sitten tämäkin kausi ohi Leedsin kannalta. Kausi päättyi eilen suureen pettymykseen, kun täpötäysi Elland Road hiljeni täydellisesti Millwalin tehdessä tasoituksen. Tämä riitti heille ja 'wall jatkoon yhteismaalein 2-1. Kausi oli todella kova pettymys odotuksiin nähden. Eikä ensi kaudella ei tule todellakaan olemaan helppoa. No nyt ei voi muuta kuin odotella seruaavaa kautta.
 11. UEFA Champions League 2008/09

  Joo, vähän tylsäksihän se meni. Barca ei ollut parhaimmillaan ja Chelsea puollusti hyvin. Barcan peli tosiaan meni semmoiseksi pallon pyörittelyksi ja Chelsea sai tapettua temmon todella hyvin. Toki Chelsea puollusti hiton hyvin, mutta olihan sekin selvää että Barca ei uskaltanut lähteä hyökkäämään samallalailla kuin normaalissa liiga pelissä. Panokset ovat sen verran kovat. Pitää vain toivoa ja luottaa, että barca onnistuu Lontoossa ja saa ainakin sen yhden vierasmaalin. Puollustus tosiaan vähän arveluttaa, mutta toivotaan parasta.
 12. Paras derby?

  Old firm, Pool-Everton ja West Ham-Milwall.
 13. Football Manager 2009

  Pystyisikö tuota näytön ohjainta millään prantamaan\päivittämään paremmaksi tms, vai olisiko pakko vain ostaa uusi? Jos ei muuta keksi niin kai se on vaan palautettava, mutta osaako kukaan siis sanoa että saako näistä peleistä rahat takaisin? Kieltämättä vähän vituttaa kun ei toimi, vaikka kaiken PITÄISI olla kunnossa. No ei voi mitään.. Joo... tässä viimeset pari tuntia kokeillu säätää asetuksia, eli lähes kaikkea mahdollista okeiltu muta pelit bugittaa yhä! No toivotaan että tästä edes jotain rahoja saisi takaisin. E: no joo nyt sitten kokeilen joka ikistä mahdollista resolutionia ja aivan yllättäin yhdessä ei bugita enä niin paljon. Jumittaa toki mutta pystyy edes jotenkin seuraamaan peliä. Ehkä alotan saven, mutta kyllä tässä vielä jotain täytyy yrittää keksiä. Unohdin muuten täysin että näytön ajureidenkin päivittäminen voisi auttaa. Voisiko joku vielä kertoa että miten se käy?
 14. Football Manager 2009

  Joo eli XP on mulla. Uudelleen asentamistakin tulllut jo koitettua. Ja jo ennen pelin ostamista kaverini (joka ymmärtää tietokoneista melkoisen paljon) tarkisti meneekö peli ja kuulemma 3D:nkin pitäisi toimia luultavasti, ja 2D aivan satavarmasti. Mutta tiedä sitten että mikä ongelma tässä on. BTW. Jos pelin joutuisi palauttamaan niiin tietääkö kukaan saako näistä pc-peleista rahat takaisin ihan noin vaan, vai voiko vain vaihtaa pelin tai jotain?
 15. Football Manager 2009

  Ainakin ohjauspaneelin kautta katsottuna lukee että näytön ohjain olisi: NVIDIA GeForce 6150 LE Tiedä sitten mitä tämä tarkoittaa..
×