Jump to content

Smacker

Members
 • Content count

  489
 • Joined

 • Last visited

About Smacker

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/22/1977

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Juventus 2010-11

  Täysin samaa mieltä, ja sellanen fiilis että aika moni täällä alkaa ymmärtää Melon arvon pikkuhiljaa. Täysin suvereeni pelaaja omassa roolissaan, kuhan pitää päänsä kylmänä.
 2. Pelipaita keskustelut

  http://js-kit.com/blob/2erdFHVHzjcLTSgP9HcOtJ.jpg Tällä häpäisyrievullako joukkue meinaa marssia uudelle stadionille? Jos näin käy, niin sanat ei vaan riitä... Vierasasu on ihan ok. http://js-kit.com/blob/m1r_Wh_INF15oKJnQgAy9T.jpg
 3. Pelipaita keskustelut

  Onhan tuo tähtitsydeemi aivan hirveä, mutta perinteinen vaaleanpunainen kyllä olisi aika jees. Tuo jälkimmäisen linkin paita on aika tyylikäs, mutta ei ole minusta oikein Juvea, joten tälle
 4. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kerroppas nyt sitten vielä miten Sörensen oli käsittämättömän epävarma, verrattuna vaikka Grygeran, Traoren, Molinaron, Zebinan, Grosson ja Mottan normiesiintymiseen?
 5. Ottelut kaudella 2010/2011

  On epäreilua vaatia maailman parhaaksi monta kertaa valitulta, 6M€ tienaavalta maalivahdilta parempia otteita kun perusjanarilta?! Jos on huonossa kunnossa loukkaantumisten takia, niin mitä ihmettä tällainen pelaaja tekee juventuksen ja Italian maajoukkueen ykkösmaalivahtina? Ovatko nämä joukkueet mielestäsi sellaisia joissa voi pelata puolikuntoisena vähän sinne päin? Tietenkin myönnän että surkeat laitapakit tekevät puolustamisesta vaikeampaa, mutta Chiellini tekee jatkuvasti niitä karmeita virheitä ihan itse, koska se kylmäpäisyys puuttuu ja miehen hösätessä siellä täällä, unohtuu se oma äijä vapaaksi liian usein. Eipäs vääristellä! Sanoin, että olen odottanut 2-3 vuotta Chiellinin kasvavan ulos tuosta liiallisesta hösäämisestä ja nousevan kylmäpäiseksi huipputoppariksi. Potentiaali on mieletön, kuka sen vaan ohjaisi oikeaan suuntaan? Ikävä fakta on, että Buffonin ja Chiellinin ihan omat virheet ovat maksaneet vuonna 2011 paljon pisteitä. Samassa tilanteessa Esim. Strorari ja Legro olisi varmaan lynkattu mediassa ja foorumeilla, mutta Juven tähtien ympärillä leivuva tekopyhä ilmapiiri pitää huolen että pyhät lehmät pääsevät kuin koirat veräjästä.
 6. Ottelut kaudella 2010/2011

  Olen tässä 2-3 vuotta odottanut että Chiellini lopettaisi sen turhan kohkaamisen ja ryntäilyn jollaiseen ei johtavalla topparilla ole varaa. Mitään kehitysta ei asiassa ole tapahtunut, päinvastoin tuntuu että takapakkia on tullut. On varmasti isoksi osaksi valmentajienkin vika, että Chiellinin valtavaa potentiaalia ei ole saatu ohjattua oikeaan suuntaan, ja Giorgion kasvaminen todelliseksi kylmäpäiseksi huipputoppariksi on toistaiseksi jäänyt toteutumatta. Myönnät että paketti on ollut levälään pahasti jo pitkään, mutta et peräänkuluta vastuuta puolustuksen kahdelta johtajalta. Kuulostaa tekopyhältä ja silmien sulkemiselta. Ei se ulkoaopittujen sehän on huippupelaaja-sloganien toistaminen johda mihinkään kun otteet kentällä ovat jotain aivan muuta. Miehet vierellä vaihtuvat, mutta homma ei toimi kenenkään kanssa, joten puolustuksen johtamisessa on jotain pahasti vialla. Ei se homma silla parane, että tungetaan pää pensaaseen kuten monella Juve-kannattajalla tuntuu olevan tapana. pieniä virheitä? .............foorumi näköjään rikki, kun ei muotoilu ja hymiöt toimi...
 7. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ja mieti että vielä Mahtava Brescia, eikä mitää rupusakkia! Matsista sen verran, että jo 2 kautta vuotaneen läpimädän puolustuksen kaksi "tukipilaria" Buffon ja Chiellini olivat eilenkin surkeän epävarmoja, vaikka Brescia ei edes päässyt kunnolla missään vaiheessa hyökkäämään. Aquilani-Marchisio kaksikko keskikentän keskellä on melkein yhtä epädynaaminen ja toimimaton kuin Bonucci-Chiellini keskuspuolustus. Onneksi on Melo. Ihan hyvän matsin pelasivat Pepe ja Sörensen, joista jälkimmäinen tuki välillä Krasicia laidalla ihan mallikkaasti. Traore toisella laidalla oli aivan umpipaska molempiin suuntiin. Matrilla ei se aktiivisin matsi, mutta hieno syöttö Krasicin maaliin. Toni vaikutti lopussa kentälle tullessaan melko vaaralliselta, mutta Martinez oli.. no Martinez. Todella hyvän matsin pelasivat Krasic ja Del Piero, joka ei näyttänyt eilen päivääkään yli 30-vuotiaalta ja jalkoja löytyi. Hienot maalit molemmilta, joista DP:n purjehdus ja viimeistely oli melko huikea. Kokonaisuutena surkeaa totuttua surkeaa läträämistä höystettynä Euroopan hinta/laatu-suhteeltaan paskimmalla puolustuksella, joka ei näytä pärjäävän 90-minuuttia ilman kauheaa sekoilua ja takaiskua edes surkeaa Brescia-hyökkäystä vastaan.
 8. Juventus 2010-11

  Melkoisen järkyttävä lista. Onneksi paskaa putoilee kesällä ja turhakkeet saavat kaivaa rahansa jonkun muun kukkarosta. Amauri 4M, Iaquinta 2,5M, Sissoko 2,2M, Brazzo 2M, Grygera 1,6M, Grosso 1,5M, Motta 1,5M = 15,3M€ + (Del Piero 4M ->1M) = 18,3M€ pois turhia palkkoja. Myös Gigin palkka aivan kohtuuton, äijä tienaa saman mitä Storari, Krasic, Marchisio ja Q yhteensä. Mut joo, myyhän se menneillä mielikuvilla paitoja ja pinssejä.
 9. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kun puhutaan sörensenistä on pakko muistaa että kyseessä on 18-vuotias junnu, joka ei ennen ensiesiintymistään Juve-paidassa ollut pelannut yhtään miesten pääsarjamatsia edes tanskan liigassa. Vielä kun muistetaan pojun olevan toppari, eikä laitapakki, niin olosuhteisiin suheteuttaen juutin arvosanaksi ei voi kokonaisuudessaan antaa paljoa 9+ huonompaa! Väittäisin että jopa sensaatiomainen esiin astuminen nuorukaiselta.
 10. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kyllähän jo Mr Ruinieri alias paskapatsas oli tässä oveluudessä melkoinen kettu, sitä loksahti varmaan useampikin leuka paikoiltaan kun tappioasemassa Herra anti-palkintokaappi heitti Grygeran kentälle omien kauhuksi. Maailman huonoin tsekki ja super-marcohan olivat kaksi kovinta Ruinierin salaista asetta. ...jos en aivan väärin muista, heitti herrä myös kerran tappioasemassa kentälle Molinaron ja Grygeran, siitä on paha pistää pahemmaksi.
 11. Juventus 2010-11

  Myös Giandonato poissa 30-45 päivää. Jokohan sieltä vinovosta kantsis lähteä?
 12. Juventus 2010-11

  Hahhhahahahahahah! Kauan se sitten kestikin, Iaquinta taas paskana.Yllättyneet nostaa käden. :dielaughing: http://translate.google.fi/translate?js=n&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tuttojuve.com%2F%3Faction%3Dsearch%26section%3D6%26
 13. Juventus 2010-11

  No kenethän, unohdit Graziano Pellen!! Nimen puolesta sopisi hyvin nykyiseen porukkaan.
 14. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ja yllättäen Del Neri jatkaa kannattajien halveksimista: "Del Neri: "Disappointed for the supporters" http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=77922 Menisköhän se pikkuhiljaa noiden kaaliin, että kannattajat ovat joutuneet kuuntelemaan noita samoja lauluja jo monta vuotta viikko toisensa jälkeen. Oliko pakko pitää Amauri joukkueessa ja peluuttaa turhaketta joka matsissa, oliko pakko pitää euroopan surkein syöttelijä Sissoko joukkueessa, oliko pakko jättää laitapakki-osasto täysin retuperälle, oliko pakko luottaa Del Pieron pystyvän pelaamaan joka matsissa 90 minsaa ja johtavan joukkuetta, Oliko pakko luottaa Iaquintan pysyvän poissaa lasaretista, Oliko pakko ajaa Giovinco ja Candreva pois joukkueesta, Oliko pakko ottaa Zanzafame penkille viemään tilaa ja jouluna pois, Oliko pakko hamstrata ilmanen Toni kun muut hankkivat kovia vahvistuksia, Oliko pakko kiskaista hätäpaskat housuun ja hommata Traore ja Rinaudo viime sekunnilla... ja onko pakko pelata sitä saatanan aataminaikaista hidasta 4-4-2, jota vastaan kaikki osaavat pelata ja yllätyksellisyys on nollassa!?
 15. Ottelut kaudella 2010/2011

  Jospa aletaankin kommentoimaan samaan tyyliin mitä paskaa ollaan jouduttu kuuntelemaan jo monta vuotta eli "On Sunday we need to fight back", "Now we put all our efforts into the Championship", "We're grateful to our support", "We will bounce back", " Its sad we lost, but we played well and gave everything" "We will never give up", "We can win scudetto", "We were unlucky not to score", "This is the new beginning", "In next game we will show our true spirit" "Im sorry for the supporters, but we will get back to our feet" ...samaa skeidaa on ollut kommentit pelien jälkeen viime vuodet, eikä tälle näy ihan nopeaa loppua tällä puuhastelulla.
×