Jump to content

miklos

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About miklos

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/05/1983
 1. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Onko Simplicion siirto jo julkistettu jossain? Yritin etsiä, mutta en löytäny.. Komppaan edellistä, varmasti järkevä osto Romalta. Alkaiskohan se Brighin aika olla samalla lopuillaan keltapunasissa..
 2. Roma 09/10

  Joo tosiaan Cruz taitaa suunnata lazioon. Ei tuo ihan hirveästi kyllä harmita. jotenki tuntu alusta asti että olisko Cruz ollu kuitenkaan ihan sen tason mies tonne piikkiin, mitä sinne kaivattaisiin. Mutta purponelta hyvä huomio, että jos ei Cruziakaan saatu houkuteltua ni kenet sit saadaan... romagiallorossa.it kirjottaa että mirko olisi otettu pois "myyntilistalta", ellei sitten tule jotain todella huikeeta tarjousta. Olis kyllä hienoa jos Mirko vaan pysyis romassa. Eilinen maali oli taas pirun maukas. Aquilania viedään goal.comin mukaan edelleen liverpoolia kohti. Ilmeisesti pelaajalle olis jo tarjottu rahakasta sopimusta, vaikka vielä pool ei ole tarjousta romalle tehnytkään.
 3. Siirtomarkkinat vuonna 2009

  Calciomercato, Il messagero ja varsinki Goal kirjotti Gubertin siirrosta hyvin varmana. Toki virallista tiedotetta pitää vielä odotella. Toivotaan että Motta lunastetaan lähipäivinä Udinesesta. Il messagerossa oli myös kirjoteltu että Tottenhamin Pavlyuchenko kiinnostaa roomassa. mitä mieltä ollaan?
 4. Roma 09/10

  Hienoa! Ensi kauden vieraspaidalle ja Alberton uudelle sopimukselle isot
 5. Kausi 2008/2009

  joo toi puolustus on ollu pirun epävarma. sinne osastolle huolisin mieluusti vahvistusta ens kaudeksi. nimenomaan keskelle. ja saa nähä miten ton mexesin kanssa käy, eikös sitä viety jo milanon suuntaan jossain vaiheessa..? Menez tuli eilen vaihdosta kentälle ja minuutteja kerty varmaan joku 30.. Oli todella pirtee laidassa, mutta ilmeisesti hyvät näytöt on ollu aika vähäsiä koko kauden aikana. jää nähtäväksi sitten mitä kesällä tapahtuu, mutta itse voisin vielä menezin romassa pitää..
 6. Seurailin tota roman nettisivujen info biglietti- osastoa aika tiiviisti. Siellä ilmotetaan mitä kautta lippuja peleihin myydään ja sinne tulee aina ilmotus sitä mukaa kun tulee uusia matseja myyntiin. Nyt esimerkiksi uusimpina myynnissä on ens sunnuntain inter-peli ja sitten tuo arsenal matsi champions liigasta. Viime vuonna lazio-liput tuli myyntiin noin paria viikkoa aikasemmin, ja ekat päivät oli varattuna curvien ja distintien kausikorttilaisten lippujen ostolle. Sen jälkeen alkoi "yleinen myynti". Tässä on linkki tonne infosivulle: http://www.asroma.it/List.aspx?Categoria=63
 7. ei mitään! kohtuu sekavasti onnistuin selittämään. toivottavasti saat liput hankittua! Hyvä reissu tulossa varmasti!
 8. moi! Viime keväänä olin ite katsomassa tota samaista lazio-roma peliä ja hommasin liput netistä listicketin kautta. Aluks se vaikutti muistaakseni vähän sekavalta, mutta ihan hyvin suju kaikki. Sieltä saa muistaakseni varausnumeron ja muut tärketä lipputiedot vielä sähköpostiin, mitä vastaan sitten saa lipun olimpicolta. Ne liput piti käydä hakemassa sellasesta pommisuojan näköisestä kioskista siitä piscinan (en muista tarkkaan sen rakennuksen nimeä) läheltä. Olisikohan ollut siinä viidenkympin luokkaa tuo lippu. Ja tosiaan pari viikkoa aikasemmin ne tuli myyntiin, eikä haluttu jättää samaksi päiväksi kun saavuttiin roomaan.
 9. Roma fan club Finlandia

  Todella hyvää työtä!!! Toi viimeisin ehdotus saa myös mun kannatuksen! Pirun makee.
 10. Kausi 2008/2009

  Ite en nähny peliä.. vasta lopusta ehdin teksti-tv:ltä katsomaan ja kyllä keljutti kovin. huhhuh.. Oliko Menez mukana? Miten pelas?
 11. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Noniin hienoa!! Cupin matsissa baptista näytti hienoja otteita ja menez vaikuttaa hyvältä hankinnalta. Voivoi.. ens viikonloppuna se taas alkaa! Forza giallorossi!!
 12. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Hyvältä vaikuttais tällä hetkellä tuo babtistan tilanne, toivotaan että saavat sen sopimuksen pakettiin.. Ei enää vaikuttaisi kovin paljosta olevan kiinni. Ja tosiaan, jos tuo nimilista saatais olimpicolle, ei kesän hankintoja todellakaan fiaskona voisi pitää. Tossa kävin katsomassa tuon pre season keskustelun ja tuli mieleen että mikäs tuon alvarezin tilanne on? Ollaanko miestä viemässä taas lainalle muualle vai..? kellään parempaa tietoa? Niin ja onko tullu jo ensi kauden otteluohjelmaa? Olis hauska tietää millon ja ketä vastaan giallorossi avaa.
 13. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Joo toivottavasti tulisi Mutu Olimpicolle! En oo Babtistan pelejä hirveesti kyllä nähnyt, mutta jotenki tuo romanialainen tuntuis paremmalta vaihtoehdolta.. Varmasti olis hyvä mies Mancinin tilalle.
 14. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Uutisia Roomasta juhannuksen keskellä.. Vucinicin toinen puolikas hankittiin Lecceltä.. Tätähän jo odoteltiinkin, mutta nyt oli tullu virallinen ilmotus roman nettisivuille: http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Categoria=ITComunicatiFinanziari&Documento=9152
 15. Kausi 2007/2008

  Grazie Roma! Maistuu todella hyvältä toi cupin voitto! Hieno päätös hienolle kaudelle! Nyt seurailemaan mitä tapahtuu kesän siirtomarkkinoilla.. Itselle kauden hienoimmat hetket olivat mestareiden liiga-taival, ensimmäinen visiitti olimpicolla ja samp-roma vieraskatsomossa kauden loppuvaiheessa.
×