Jump to content

EL AEROPLANO

Members
 • Content count

  300
 • Joined

 • Last visited

About EL AEROPLANO

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/12/1994
 1. FC Lahti

  No eihän kukaan odottanut, että Lahti tekisi 2 maalia. Viime minuutin niukka tappio kohottaa joukkueen uskoa itseensä, ja etenkin voitontahtoa. OI LAHTI ON NIIN IIHANA!
 2. Lähes tämä kokoonpano hakkasi Nastolan Nasevan toissapäivänä Suomen Cupissa 0-9 itse olin todistamassa tätä kotikuntani paskimman joukkueen paskaa esitystä. -.- Ensi kaudella Nastolan Nopsa-Fc Lahti??? sry offtopic
 3. Omaperäiset vedot kavereiden kesken

  : ) minä kannatan kohdassa ei saa olla mitään muuta joukkuetta
 4. Omaperäiset vedot kavereiden kesken

  Tätä se aika teettää Wolfsburggia sitten!
 5. Omaperäiset vedot kavereiden kesken

  Saksan mestaruuden kannalta kävi nolosti. Kenelläkään ei ollut Wolfsburgia Ei toimenpiteitä.
 6. Veikkauksen pelien ikäraja nousee 18 vuoteen

  JEP KOLMEVUOTTA!!! Vikoista pitkävedoista ei edes tullut mitään! En ymmärrä, että miksi pitää melko vaarattomien urheiluvedonlyöntien jäädä pois. Nythän kaikki pistävät rahansa pelikoneisiin, joihin häviää vielä varmemmin!! Että haistakaa paska koko valtiovalta:thumbsdown1:
 7. Sympatiaa heruu / ei heru (seurajoukkueet)…

  Ala-arvoista laittaa tuommoinen "sukeltelupätkä". Huomasin, että joissain rikkeissä Ronaldo kaadettiin, kuten kikat, potku sääreen ja hän kaatuu. Olihan joukossa sukelluksiakin paljon, mutta tuommoisen saa lähes joka (latino)pelaajasta. Onhan parsassakin nämä omat kaverit jotka sukeltelevat enemmän kuin laki sallii. Sokea voi olla muttei tyhmä. Silmät voi sulkea kaikelta, mitä omat kaverit tekee. Kiva että ennen UCL finaalia on pienimuotoinen parsa-mauno matsi täällä topikeissa. Ja todennäköisesti noin 783527324963 Barca miestä tulee avautumaan
 8. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Tarkoitat varmaan Evertonia =) Onnea United hienosta tempusta! Kolme mestaruutta putkeen ei ole sattumaa.
 9. FC Lahti

  Jep, mutta Rafaelin kanssa pitää olla kärsivällinen, ja jaksaa odottaa loukkaantumisen jälkeen. Tässä vaiheessa Lahti on ilman tappioita kolmantena. Pisteitä on 8. Seuraava taisto käydään MyPaa vastaan Anjalankoskella. Siitä voitto niin ihan suotuisa tilanne lahdelle. Tämä kausi on koetinkivi sen suhteen, että kestääkö Lahti sille mitalikauden jälkeen asetetut paineet. Jos miehistö pysyy eheänä, ja peliote hyvänä, en näe mestaruus/mitalikaudelle mitään estettä! OI LAHTI ON NIIN IHANA!
 10. Cristiano Ronaldo

  On se vaan paras! Arsenalia vastaan vieraissa 2 maalia Mestareiden liigan välierässä... Lionel messille:tongue:
 11. Everton kaudella 08-09

  Eiköhän se pelaamalla ratkea , toivotaan parasta. Hieno voitto Manusta ja Fa-cup finaaliin, tulisiko tästä boostia ensikaudelle 4 parhaan joukkoon? Toffees kohtaa seuraavassa ottelussaan Man Cityn kotona. Siitäpä sitten.
 12. Näillä tehoilla uskomaton pistenikkari tähän mennessä. Eilinen näytös avaa jokaisen silmät, jopa minun. Ei munkilla tehdä Poolin verkkoon 4 maalia. Uskomatonta...
 13. Fifa 09

  Se oli Bernd Schneider, kone tarkisti. Kyllä Madridistan pitäisi tietää oman pelaajan ulkonäkö paremmin:nono:
 14. Fifa 09

  Kuka tämä on?? En tunnista... E: Muistin!! BERND SCHNEIDER
 15. Fifa 09 Manager Mode

  Kysymys ei ollut mulle, mutta Evertonilla toka kausi menossa, olen kolmas ja jatkossa Mestareiden Liigassa. Tasona LEGENDARY (on tullut Fifaa hakattua pariin otteeseen:D)
×