Jump to content

Defsta

Members
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

About Defsta

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/24/1980
 1. Kesäloma, siirtomarkkinat, kuka jää - kuka lähtee?

  Re: Kesäloma, siirtomarkkinat, kuka jää - kuka lähtee? Tämä Luka saaga alaa todellakin käydä hermoille. Toisaalta olen sitä mieltä että jos mies on tyytymätön niin saisivat kaupata, mutta Chelsea voisi nyt edes tarjota oikean markkinahinnan mitä muistakin saman luokan pelaajista pulitetaan eikä viljellä halveksuttavia 22 millin tarjouksiaan. Muistaakseni puheissa oli jo aiemminkin että Modric siirtyisi mikäli hyvä tarjous tulisi kohdalle ja mikä olisi hyvä sekä pelaajalle, että seuralle muttq tuollasten pähkinöiden sioille viskomisesta ei nyt saa aikaan sitä seuran kannalta hyvää tarjousta.
 2. Tottenham Hotspur 2010/11

  Sandro oli kyllä loistava, aikasemmassa San Sirolla pelatussa ottelussa kaveri jo loisti ja tänään vielä parempi. Nyt sitten oikeastaan voidaankin peluuttaa ihan rauhassa Bale, Modric, VDV, Lennon keskikenttää kun Sandro linkittää tuon puolustuksen aivan loitavasti.
 3. Huhumylly, Spurs

  Taitaa olla varttitonnin pienempi tuo katto josta mr. Levy on pitänyt tiukkaan kiinni. Tosin varmaan joudutaan jollakin tavalla katsomaan tilannetta uudestaan tulevaisuudessa kun pelaajien palkat nousevat samaan malliin. Ja täytyy myöntää, että itse olen ainakin tuota siirtoa vastaan ihan vain tunnepohjalta, vaikkei nyt pahaa joukkeelle tekisikään saada Aden tasoinen kärkipelaaja runnomaan palloja maaliin. Ja mitä taas kokonaisuuteen tulee niin Spursiin taitaa olla kohta taas yhdistetty se 200 eri pelaajaa kuten joka ikisen siirtoikkunan aikaan. Ja viimeiset viittaukset on "Special playeriin" eli sama tahti jatkuu kuin syksyllä, eli ainut oleellinen hankinta oli Van Der Vaart kuka selvästi paranti joukkuetta ja jos joku hankitaan niin tulee kyseessä olemaan joku samanlainen hankinta, eikä normaali runkopelaaja.
 4. Huhumylly, Spurs

  No ei todellakaan Lanelle nyt ei mitään kiukuttelijoita tarvita ja vaikka mies olisikin jo aikuistunut niin varmasta alkaisi se ipittäminen heti kun mies edees otettaisiin vaihtoon. Eikä todellakaan tarvita pelaajia ketkä kuvittelevat olevansa suurempia kuin seura.
 5. Tottenham Hotspur 2010/11

  Nuo kyseiset pelit ainakin itse lähden katsomaan, varsinkin kun kaveri asuu Bremenissä niin helpottaa huomattavasti, kun sieltä on vielä Eschedeenkin varsin lyhyt matka. Lanelle tuskin on mahdollista saada lippuja joten nuo ovat ne todennäköiset vaihtoehdot matseille, joihin on mahdollista päästä.
 6. Tottenham Hotspur 2010/11

  Home Grown rule tarkoittaa sitä että kahdeksan pelaajan tulee olla rekisteröitynä joko Englantilaiseen tai Walesilaiseen joukkueeseeen 3 vuoden ajan ennen heidän 21 vuotis synttäreitään. Joten tähän lukeutuvia ovat mm. King, Bentley, Lennon, Keane, Crouch, Defoe, Woodgate, Bale jne. Sitten alle 21-vuotiaat pelaajat lasketaan tämän ns. capin yli ja päälle, joten heitä ei tarvitse rekisteröidä vaan ovat suoraan pelikelpoisia. Joten loppujen lopuksi yli-ikäisiä ulkomaisia pelaajia saa siis olla se 17 rekisteröitynä.
 7. Siirtohuhut (ManCity)

  Hiukan repeilin noihin Plattiin viittaaviin kommentteihin ja tuli heti mieleen se hetki kun oot lukenut uutiset ja saanut sen sydämen pohjasta tulevan sieluun sattuvan raivonpuuskan. Ja noihin Micah Richardsia on jo pitkään huhuttu Spursiin mutta mikähän se tilanne nyt sitten loppujen lopuksi mahtaa olla. Ja voitaisiin kyllä samalla ulostaa Jenas jonnekin Wolvesiin tai vastaavaan ja hankkia Ireland samalla kaverin tilalle kun tuskin tulee Citehissä kauheasti peliaikaa saavan.
 8. No vähän pakko kun kaikki muut joukkueet rypevät rahaongelmissa paitsi Real ja Barca, kiitos La Ligan tv-sopimusten jotka ovat seurakohtaisia, muille joukkuille jää käteen vain kourallinen paskaa. En yhtään ihmettele jos Valencia-johto alkaa duunaamaan noiden kahden sarjasta sulkemista kun vaikeuttaavat sarjan kilpailua aivan huolella. Joten tuossa nyt alkuun 2 seuraa jotka ärsyttävät aika huolella.
 9. Huhumylly, Spurs

  Kuten PE sanoi, Chelsea todellakin tarjosi sopimusta muttei Cole siihen suostunut. Suurimpana syynä varmasti vaikutti tuo reilusti vähentynyt peliaika, eikä tilipussin suuruus. Mutta en usko että Colea Tottenhamin paidassa ensi kaudella nähdään, koska en näe häntä pelaajana jonka takia Tottenham rikkoisi palkkarakenteensa.
 10. Huhumylly, Spurs

  Hmm... Joo, todellakin liian vähän ja varsinkin kun taisi tänään käydä niin että Spursin pelaajien hinnat oikein pompsahtivat ylöspäin
 11. Tottenham Hotspur

  Perusteleppa tuokin, itseasiassa Tottenham on tällä hetkellä ainut seura Englannissa kuka on terveellä pohjalla taloudellisesti.. kiitos muiden joukkueiden ylenpalttiset lainat joita omistajat eivät omasta pussistaan pulita.. =D
 12. Tottenham Hotspur

  Nuo kyllä ovat viime kauden numerot ja vaikka samana pysyisivät niin kummastuttaa ettei noille muutamalle olisi annettu vielä numeroa. Mutta tässäpä ne oiketkin vielä. SQUAD NUMBERS… (Name in capitals is how the name will appear on shirt) 1 Heurelho Da Silva Gomes - GOMES 2 Alan Hutton - HUTTON 3 Gareth Bale - BALE 5 David Bentley - BENTLEY 6 Tom Huddlestone - HUDDLESTONE 7 Aaron Lennon - LENNON 8 Jermaine Jenas - JENAS 9 Roman Pavlyuchenko - PAVLYUCHENKO 10 Robbie Keane - KEANE 12 Wilson Palacios - PALACIOS 14 Luka Modrić - MODRIĆ 15 Peter Crouch - CROUCH 16 Kyle Naughton - NAUGHTON 17 Giovani Dos Santos - GIOVANI 18 Jermain Defoe - DEFOE 19 Sebastien Bassong - BASSONG 20 Michael Dawson - DAWSON 21 Pascal Chimbonda - CHIMBONDA 22 Vedran Ćorluka - ĆORLUKA 23 Carlo Cudicini - CUDICINI 24 Jamie O’Hara - O’HARA 25 Danny Rose - ROSE 26 Ledley King - KING 28 Kevin Prince Boateng - BOATENG 29 Jake Livermore - LIVERMORE 30 Dorian Dervite - DERVITE 32 Benoit Assou-Ekotto - ASSOU-EKOTTO 39 Jonathan Woodgate - WOODGATE
 13. Huhumylly, Spurs

  Jotenkin en jaksa uskoa tuota, eikä Levy ole koskaan ollut kauhean halukas maksamaan suuria summia tuon ikäsistä pelaajista. Ja nuo huhut ovat kyllä yleensä täyttä tabloid tarinaa brittilehdistössä jotka kirjoittaavat mitä sattuu, koska en ainakaan toistaiseksi ole nähnyt kenenkään kommentoivan asiaa millään tavalla missään tarinassa. Toisaalta jos ihme tapahtuisi ja carewin hankkisivat niin todennäköisesti itkisin paskaa siinä tapauksessa, koska tuo norski ei nyt joukkuetta vahvistaisi yhtään ja olisi vain suuntaus keskinkertaisuuksiin, joihin ei nyt tulisi missään tapauksessa tarttua. Eikä Bentin vaihtamisessa Carew:n olisi yksinkertaisesti mitään järkeäkään kun Bent tekee kuitenkin tuplasti enemmän maaleja.
 14. Huhumylly, Spurs

  Taas tuota lehtien tarinointia, kuten niin luotettavien kuin Sunin ja Mirrorin. Edelleenkin Mr. Levy päättää kenestä maksetaan ja jos mies on jo pariin otteeseen kieltäytynyt Bellamyn hankinnasta, niin miksi sen nyt sitten antaisi mennä läpi. Edelleenkin fanit pitävät miestä läjänä kiukuttelevaa paskaa (mitä mies totta tosiaan onkin) ja fanit ovat aikaisemminkin vedonneet (siitä jopa toimitettiin aikaisemmin vetoomus) siihen ettei miestä hankittaisi ja miksi sitten nyt hankittaisiin jos kerran on jo 4 hyökkääjää joilla on paremmat maalitilastot.
 15. Huhumylly, Spurs

  Johan se Zoko-pops vihdoin ja viimein on sitten lähdössä. Todennäkösesti kuitattiin parin miljoonan tappio, mutta ei sinänsä haittaa koska pitkän matkan juoksijalla ei nyt kauheasti mitään tee. Muista huhuista, niin olisin aika vakuuttunut että Bent on se kuka lähtee ja Spurs lähtee ensi kauteen Keano, Pavly, Defoe kolmikolla ellei nyt sitten muita hankintoja tule. Toivotaan ainakin ettei Crouch siirry Spursiin kun en voi miestä sietää. Bellamya 'Arry tavoitteli jo viime vuonna, mutta Mr. Levy ei suostunut sekkivihkoaan pelaajan hankintaan avaamaan, koska ei voi itse eikä fanit voi miestä sietää. Tuossa sitten tarinaa parista ostoksesta, joissa Spurs oli mukana palkkatarjouksiin asti. Ja tuohan on nyt aivan totta, Tottenham pitää kiinni palkkabudjetistaan jolloin ei pystytä kilpailemaan välttämättä palkoissa, mutta taas seurakaan ei pääse ajautumaan samaan tilanteeseen kun se oli ennen kun ENIC seuran osti. Mutta tuolta voi suoraan lukea, niin voi olla ettei kauheasti ole hankintoja tulossa.
×