Jump to content

Europass

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Europass

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/02/1992

core_pfieldgroups_99

 • Location
  TRE
 1. Veikkausliiga 2011

  Tänään lisenssinsä läpi sai myös Tampere United, eli tarvittavat paperit saatiin kuin saatiinkiin kuntoon. Haka ja Oulu eivät läpäisseet vaatimuksia vieläkään, mutta kyllähän nämäkin seurat tulevat lisenssinsä saamaan viimeistään helmikuun ensimmäinen päivä pidettävässä kokouksessa.
 2. Tampere United

  Juventuksen kohtaaminen tarkottais kyllä isoja rahoja jo pelkästään lippu- ja oheismyynnin takia, jos toteutuisi, mutta Imamaliev on kyllä oikeassa, että katsomossa olis reilusti enemmän Juven GH:ta kun TamUn kannattajia. Ja keskiviikon ottelusta; tunnelma stadionilla oli hieno, etenkin TamUn maalin jälkeen. Manselaisten viimeistely vaan oli luvattoman heikkoa, kertooko jotain se, että kulmat meni 12-2 TamUlle? Etenkin Rafilla oli useita maalipaikkoja, mutta mies oli kyllä aivan jäässä, ei tainnut päästä kuin yhden ainoan kerran Artmedian hienosti pelanneen numero 25:den ohi.
 3. Tps 2008

  Tarkotat kai Tepsiä.Inter on liigan kärjessä kahden pisteen erolla FC Lahteen sensaatiomaisen alkukauden jälkeen:blink: TPS löytyy sitten sijalta 5.
 4. Jari Litmanen

  En ymmärrä miksi Kunkkua ei valittu eilenkään EDES kokoonpanoon. Turhaanko se kävi tuon reservipelin Spursiakin vastaan pelaamassa. No Kuningasta ei varmaan haittaa, pystyyhän pitämään itsensä pelikunnossa maaotteluita varten ja kaiken lisäksi palkka juoksee tilille.
 5. Tampere United

  En kyllä usko, että RBK:n Saparan, Koné'n tai Didier Konan Yahin saamiseen olisi ollut minkäänlaisia edellytyksiä jos tarkoitat, että kyseiset pelaajat olisivat olleet potentiaalisia vahvistuksia. Luulen , että Jallua korvaamaan Vili Savolainen oli paras mahdollinen vaihtoehto. Mielestäni Juskan paikalle ei tarvitsisi ketään hankkia, vaan siihen tullaan nostamaan 95% varmuudella Jussi Kujala, joka pelasi lähes koko viime kauden topparina. Tällöin pelaajapuutetta on puolustuslinjassa ja minä ainakin odotan Super-TamUn hankkivan ennen Veikkausliigakauden alkua yhden hyvää kansallista tasoa olevan topparin. Hyvä vaihtoehto voisi olla viime kauden päätteeksi Oulusta Troyesiin ranskaan lähtenyt Janne Hietanen, jonka sopimus Troyesiin taitaa päättyä toukokuussa Ligue1:en päättyessä.
 6. Forssell

  Näyttää erittäin vahvasti siltä, että Miklu pysyy Brumissa. Urheiluviikko.netin jutussa Miklu nimittäin sanoi, että jää Birminghamiin enemmän kuin mielellään. Toivottavasti Miklun hyvä vire jatkuisi ja kaveri pystyisi auttamaan Brumia pelastumaan putoamiselta. Jos Brum putoaa, niin silloinhan myöskin Forssell vaihtanee maisemaa, näillä näkymin todennäköisin mahdollinen uusi seura löytyisi Saksanmaalta. Esimerkiksi siirrosta Hannoveriin oli jo viime keväänä puhetta, silloin siirto jäi toteutumatta, tänä keväänä se olisi jopa hyvin todennköinen, toki vain mikäli Birmingham putoaa.
 7. TV-sarjat

  Huomenna eli lauantaina viimenen jakso Omid Djalili Show´ta klo 23.00 Ykköseltä. Luvassa huikeaa tykitystä, aiemmat jaksot ainakin olleet pirun hauskoja, ja välillä on futiksestakin sketsejä. Tässä vähän maistiaisia:
 8. Litti-rekka

  Tuo on jo jonkin asteista lutuuria, eli äänestetty on. Kyseinen juliste johtaa ainakin tämän päivän Aamulehden Moro- liitteen mukaan kilpailua. Ekorekka on kuitenkin tiukasti kannassa, että joukolla porukka vaan äänestämään Kuningasrekkaa.
 9. Maajoukkueen tulevaisuus

  Katkarapu-Pekan maajoukkuekausikorteille varauksellinen:thumbsup1: Senhän voisi jopa hankkia. En vaan ymmärrä miksi kaikki pelit pitää pelata Stadikalla, en usko että esim. Liechtensteinia vastaan on katsomossa kummoinen tunnelma, kun otteluun on saapunut ehkä 1/4 osa Stadikan yleisökapasiteetista. Luulisi, että tuollaiselle ottelulle olisi Ratina tai jopa Veritas parempi paikka tunnelman takia. Tuskin tuo "kotietu" paljon vaikuttaa, jos Stadikalla on noin 8000 ihmistä. Silloinhan stadion kaikuu tyhjyyttään. Ja tuosta Meksikon kohtaavasta ryhmästä sen verran, että pelaajalistalta vain Hannu Patronen ja varauksella myös Jukka Santala pääsevät alkavissa karsinnoissa kokeilemaan. Janne Saarisen valinnalle:eek:
 10. Perparim Hetemaj

  Kosovon itsenäistyttyä on tullut esille kysymys pelaako Perpa Suomen vai Kosovon maajoukkueessa. http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1490150 Uskon kyllä , että Perpa valitsee Suomen, mutta vaikka valitsisi Kosovon, niin ei haittaa, sillä kaveri on varmasti miettinyt päätöstänsä ja se mitä Perpa päättää on varmasti hänelle itselleen parasta.
 11. Perparim Hetemaj

  Perpa viime sunnuntaina avauksessa, syötti joukkueensa toisen maalin 2-2 päättyneessä ottelussa Ergotelista vastaan. Perpa oli tullut ottelun toisella puoliajalla vaihtoon, mutta esitykset olivat olleet koko ottelun ajan lupaavia. Apollon on nyt saanut kahdesta viime ottelusta yhteensä 4 pts. ja Perpa on ollut yksi suurimmista tekijöistä, kun joukkue on onnistunut kääntämään jo vähän kelkkaansa. Toivon mukaan Perpa nähdään A-maajoukkueessa jo ensi kuussa Bulgariassa.
 12. Jari Litmanen

  Vähän ihmetyttää tuo Hodarin touhu, kun ei päästänyt Kuningasta lauantaina pelaamaan, vaikka Jari oli juuri keskiviikkona Kreikkaa vastaan aika kova. Onko Jarilla taas jotain pikkuvammaa, vai mikä on syy Kuninkaan pelaamattomuuteen? Luulisi, että Mökkilästen tilanteessa kentälle tarvittaisiin Kunkun kaltaisia, rauhoittavia ja maalipaikkoja järjesteleviä pelaajia. Missä siis Roy Boyn tilannetaju pelaa?
 13. Tampere United

  Perjantaina käynnistyi Liiga Cup TamUn osalta Pirkkahallissa MyPaa vastaan. Pirkkahalliin oli kerääntynyt yllättävän paljon väkeä, katsomo oli lähes täynnä. Itse peli oli yllättävänkin hyvätasoista, ja esityksellään tamperelaisista vakuutti erityisesti Antti Pohja, joka ratkaisi maalillaan ottelun voiton TamUlle 1-0. Pohjalla näytti olevan kentällä myös tilaa ja aikaa huomattavasti enemmän kuin muilla. Maalipaikkoja ei kummallekaan joukkueelle siunaantunut erityisemmin, erityisesti MyPa pelasi erittäin puolustavaa peliä. MyPan paras maalipaikka oli virolaisella Tarmo Neemelolla, joka kuitenkin tuhlasi tilaisuutensa laukomalla hyvin pelanneen Mikko Kavenin käsiin.
 14. Oma tähtikentälliseni aloittaisi 3-5-2 muodostelmassa. Zlatan----Miro Klose ----Kaka--- ----- C. Ronaldo --- Leo Messi---- ----------Fabregas----- Xavi--------- -------- Sergio Ramos ---Vidic -----Puyol - Iker Casillas-
 15. Fanikulttuuri

  mqAw950Z4AQ Länsinaapurissa sitä osataan.Kyseessä on Hammarbyn fanit. Voi kun suomessakin olisi samanlaista katsomossa. _aH8jhT1uaI&feature=related Vaikka osataan sitä Suomessakin. Kuningas- lakanalla massiivinen:thumbsup1:
×