Jump to content

rooney#10

Members
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

About rooney#10

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/18/1992

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Interests
  Salibandy, penkkiurheilu
 • Occupation
  Opiskelija
 1. HJK 2009 - Mursun johdolla Eurooppaan!!

  Eipä tule lahiin, vaan teki yksivuotisen sopimuksen Tamuun.
 2. UCL: Manchester United vs. VfL Wolfsburg

  Ei tainut tämä ottelua niin suurta mielenkiintoa herättää missään ei edes katsomossa, huonon sään lisäksi tunnelma oli mitä oli. Sää tietysti oli vaikutuksena peliin ja ekalla puoliskolla varsinkin sade haittasi ja syötöt eivät vain tulleet jalkaan aina. Owenin laittaminen avaukseen oli mielestäni typerä teko, ei harjoitellut viime treeneissä ja kun nivunenkin oli reistaillut, niin ei silloin pitäisi missään nimessä riskeerata, onneksi nyt kuitenkin vaihdon jälkeen Berba piristi peliä ja oikeastaan pelin käännekohta oli siinä. Wolfsburg, itselleni ainankin herätti mielenkiintoa koska joukkueessa pelasi viime kauden tähtihyökkääjäpari Dzeko-Grafite, yllättävän heikko esitys kummaltakin eilen...Grafite enemmän yössä. Ihan hyvin puolustus sai pidettyä nämä herrat "aisoissa". Dzeko tosin pääsi kerran rokottamaan, Evralla ei mahdollisuuksia voittaa pääpalloa muuten ok esitys puolustukselta. Todellakin tuo Berban kentälle tulo oli yksi syy miksi joukkue alkoi pelaamaan parempi, hyökkäyksiä saatiin ja tekopaikkoja. Toisella puoliajalla johto karkasi kuitenkin ensin vierailijoille. Ei ollut hätää sentään kun seuraavasta tilanteesta Giggs rokotti vaparimaalillaan, hieman tuurilla syntyi mutta väliäkö sillä...oikealla miehelle meni! Kauan näytti,että tasuriin päädytään...ei kuitenkaan. Giggsin esityö maaliin oli komea, taaksepäin pelattu syöttö Carrickille joka laukoi pallon ylänurkkaan. Kaksi voittoa kasassa mestareiden liigassa, tästä on hyvä jatkaa. Thanks.. *** Berbatov ** Giggs * Anderson, puolustukselle myös pieni plussa.
 3. 22.8 Wigan - Manchester United klo 17.00

  0-5 vierasvoitto, hieno peli ja kyllä voitto maistuu hyvältä. Hyökkääjille itseluottamus nousi varmasti maalien johdosta. Berballe, Rooneylle ja Owenille maalit, todella hienoa..näitä lisää. Joukkue pelasi tänään juuri sellaista mihin he parhaimmillaan pystyvät. Toki ei Wigankaan huono ollut, mutta Foster otti ne muutamat vedot hyvin kiinni ja oli myös voitossa mukana upeilla torjunnoilaan. Maalit olivat hienoja ja hyökkääjille onnistuminen piristi mieltä. Keskikenttä toimi, puolustuskin kun Vidic palasi kokoonpanoon. Hyökkäyksessä tehoja, laiturit pelipäällä. Nani oli parempi kuin Valencia, ehdottomasti tämä pari saa jatkaa Arsenal-pelissä. Missäköhän Carrick taas oli? Omituista,että kaksi peliä ollut kokoonpanon ulkopuolella ilman mitään hyvää syytä.
 4. 19.08 Burnley - Manchester United, klo 21:45

  Manchester United tänään: Foster, O´Shea, Brown, Evans, Evra, Carrick, Anderson, Giggs, Park, Owen, Rooney Vaihtopenkki: Kuzza, De Laet, Neville, Gibson, Scholes, Berbatov, Valencia.
 5. Keskiviikko-ilta pelissä United kohtaa toisen nousijajoukkue Burnleyn vieraissa. United kukisti viime pelissä kotonaan Birminghamin tiukin lukemin 1-0 ja asetelmat peliin ovat tietysti selvät. Unitedilla paperilla selvästi parempi materiaali ja odotettavissa olisi helpot pisteet kotiin mutta näin ei varmasti tule olemaan. Kotonaan Burnley on kova ja jokaisella pelaajalla on varmasti näytönpaikat, pisteitä ei tule helpolla. Burnleyn valioliigan ensimmäinen peli päättyi murheellisesti 0-2 tappioon ja katseet ovat kuitenkin jo käännetty kauden ekaan kotipeliin, joka on heille tärkeä. Tasuri olisi hyvä tulos heille, ja he tulevat aivan varmasti myös hyökkäämään vaikka ei varmaankaan niin pirteästi kuin Birmingham. Joukkuetta valmentaa Owen Coyle, joka "puheitten" mukaan olisi muidenkin kuin eurforiaa potevien Burnleyn kannattajien silmissä. (IS:ää lainaten) Tähän mennessä Coylen saavutukset joukkueessa ovat uskomattomia, yksi niistä varmasti muistetaan viime vuosina cupeissa valioliigaseurojen kohtaamiset. Samalla joukkue on pystynyt pelaamaan hyökkäävää jalkapalloa. Tunnetuin pelaaja monelle kannattajalle on Unitedissakin pelannut Chris Eagles,joka on vakiinnuttanut pelipaikkansa joukkueessa, toinen tuttu on täksi kaudeksi siirtynyt Richard Eckersley. Burnleyn ykköspyssy on viime kaudella 12 maalia pyssyttänyt Martin Paterson. Lähtökohdat ovat otteluun hieman Unitedin kannalta huolelliset, viimehetkiset loukkaantumiset ovat olleet paha takaisku joukkueelle. Birmingham-matsissa O´Shea-Evans pari hoiti hyvin hommansa,vaikka ei töitä niin hirveästi vielä ollutkaan. Onko Rion selkä jo kunnossa keskiviikkona, vai jatkaako sama puolustus kuin viimeksi? Toki Brown on yksi pelaaja, joka saattaa aloittaa, Evansin poistuminen viime pelistä vaikutti selvästi siltä että oli saanut pienen kolhun. Rooney-Berba aloittaa kärjessä, ja eiköhän samoilla laitureilla mennä. Fletcher-Carrick keskikentällä (?). Vaikea peli tiedossa. En kuitenkaan usko,että mitään maali-ilottelua nähdään. Veikataan 0-2, Rooney ja Carrick. Canal+Sport 2 näyttää matsin suorana!!!!!
 6. 16.08 Manchester United - Birmingham klo 15.30.

  Voittohan sielä tuli ja hyvä niin. Kausi on aina hyvä aloittaa voitolla, toki peli ei mitään todella häikäisevää ollut, mutta tässä vaiheessa kautta ei se yleensä olekkaan vielä hyvällä mallilla. Tärkeintä,että 3 pistettä United otti. Evans-O´Shea pari pelasi ihan hyvän matsin,vaikka jossain tilanteissa huomasi selvästi kommunikoinnin kentältä kokonaan puuttuvan. Birmingham ei ollut huono vastus yhtään, vetopaikkoja oli monesti 16 rajalta mutta monesti vain sujahti ohi maalin. Evra oli mielestäni United paras pelaaja eilen ja ansaitsee tästä hatunnoston, toinen varmasti ottelun ainokaisen tehnyt Rooney. Laiturit eivät vielä parastaan näyttäneet, liikaa Nani ja Valencia piti palloa ja keskitykset ei olleet laadukkaita. Missä Park oli, voisi hyvin aloittaa Burnleyta vastaan. Arvosanat: Foster 7 Hyvät avaukset ja varmasti pelasi tilanteissa, ei hätäillyt. Pari hyvää koppiakin. Fabio 7 Jossain tilanteissa liikaa hätäili ja otti riskejä, mutta pelasi oikealla pakin tontilla hyvin. Loistavia nousuja ja apuja hyökkäyksissä, ok esitys. O´Shea 7 Kapteenia pääsi olemaan "vain" ekan puoliskon, ei tarvinnut paljoakaan kentällä tehdä mitään. Evansin kanssa topparina sujui ekassa matsissa suhteellisen hyvin. Evans 7 Ei mitään ihmeellistä, perusvarma esitys. Evra 8 Unitedin paras ehdottomasti, hieno mies. Valencia 6 Ei oikein vakuuttanut vielä, yritystä riitti ja haastoja,mutta ei ollut varmasti vielä ensimmäisessä matsissa ihan parhaimmillaan. Parempia otteita luvassa.. Fletcher 7 Pelas paremmin kuin Scholes, kehittynyt viime vuosina paljon ja se näkyy kentällä. Tärkeä pelaaja! Scholes 6 Monta kertaa pääsi kokeilemaan,ei tällä kertaa maalia. Vaisu esitys muuten... Nani 7 Evran kanssa yhteispeli toimi, ja sai muutaman vedonkin. Ei ollut vielä iskussa. Berbatov 7 Ajoittain höntsäilyä,kuten viime kaudella. Pystyy parempaan, ei Rooneyn kanssa yhteispeli vielä toiminut toivotulla tavalla. Maaleja odotetaan kaudella. Rooney 8 Evran kanssa Unitedin parhaimpia. Maali ja sen lisäksi hyviä otteita kentällä. Giggs 6 Piristi kentälle tultuaan peliä. Lähellä oli tehdä vaparista maalin.. Owen 6 Ei maalia, lähellä oli. Seur. pelissä tekee. Hyvin haki paikkoja.. Brown 6 Pihalla oli kuin lumiukko, pelaamattomuus näkyy. Keskiviikkona jatkuu...
 7. 16.08 Manchester United - Birmingham klo 15.30.

  Riolla selkävaivoja tullut. Rafaelin tilalla on avauksessa Fabio oikealla, muuten tuo on ok. Vaihtopenkki: * 29 Kuszczak, * 06 Brown, * 30 De Laet, * 08 Anderson, * 11 Giggs, * 28 Gibson, * 07 Owen Puolustus vähän huolettaa,mutta eiköhän O´Shea-Evans pari pysty hoitamaan tämän kamppailun ilman takaiskuja. Toivottavasti nyt ei samanlaista alkua ole kuin Hullilla eilen Chelseata vastaan. Kohta mennään...
 8. Tästä ne pelit valioliigassa lähtevät käyntiin Unitedin osalta. Sunnuntaina ensimmäinen peli olisi nousijajoukkue Birminghamia vastaan kotona. Vaikeampi kausi tiedossa ja mielenkiintoista nähdä, pystyykö United neljänteen perättäiseen mestaruuteen tulevalla kaudella. Toki siihen on saumat, mutta helppoa ei tule olemaan. Kahteen kauden ekaan peliin United kohtaa kaksi kauden nousijajengiä, joten niistä pitäisi ne kaksi "rutiinivoittoa" ottaa helposti. Kokoonpanoa ajatellen matsia kohti on jo varmaa ainakin,että Vidic ja Van der Sar ovat poissa. Ilmeisesti kuitenkin Brown Fergien tietojen mukaan olisi pelikunnossa sunnuntaina joten pakistoon saadaan "täydennystä". Eli olisiko ryhmitelmä jotain tämän suuntaista : ---------Berbatov---------- --------Rooney---------- -----Park----------Valencia----- -----Carrick----Anderson-------- ---Evra----Rio---O´Shea----Brown----- ----------Foster------------ Vaikea tietysti sanoa, onko Nani avauksessa. Valencia ainakin viime aikoina harjoituspeleissä ollut yllättävänkin pirteä, joten avaukseen voisi hyvin päästäkin. Rio-Jonny todennäköisesti toppariparina, ja laitapakit Evra-Brown. Kauden avausmatsista olisi hyvä ottaa heti hyvä tulos, jotta kausi lähtisi hyvin käyntiin. Helppo peli ei varmasti ole tulossa ja Birmingham tulee hakemaan myös voittoa. Tasapeli olisi heille jo hieno saavutus. Vielä on aikaa matsiin, mutta parempi ehkä että saadaan tämä ensimmäinen tämän kauden otteluketju avattua valioliigassa. Oma veikkaus on 3-1 kotivoittoa Unitedille! Maalit: Berbatov, Rooney ja Owen. Canal+Sport1 toki ottelun näyttää ja HD-kanava!!!
 9. Fergien raporttien mukaan Brown olisi sunnuntaina pelikunnossa..
 10. HJK 2009 - Mursun johdolla Eurooppaan!!

  http://hjk.fi/uutiset/7087/1 Kiima nousee jo!
 11. ManU-ManC 10.05.09

  Tärkeä voitto ! Fletcher, Tevez ja Berba pelasivat hyvän pelin...Ronaldolta vaihtoon asti ihan kelpo esitys, mutta ihmetytti tuo käytös. Tieytsti tulihan tuo vaihto hieman yllätyksenä itsellekin. Peli oli jo ratkennut ja kaveri kiukuttelee, kun Fergie antaa muillekkin peliaikaa. Ei tässä kuitenkaan vielä säästellä finaalia varten, taktinen vaihto ehkäpä.. Citystä ei vastusta ollut tänään ja olihan Manulla peli yllättävän hyvin hallussa. Toisella puolijalla peli meni löysän näköiseksi mutta lopulta puolustus hoiti kaikki tarvittavat tilanteet loistavasti. VDS:lläkään mitään ihmeellistä tarvinnut tehdä, pari hyvää koppia...melkeinpä siinä olikin. http://picsrv.manutd.com/?fif=/manu/img_10_28858_7468.jpg&obj=iip,1.0&wid=480&hei=179&rgn=0.01818181818181818,0.08007448789571694,0.9696969696969697,0.3333333333333333&cvt=jpeg
 12. UCL 29.4 & 5.5 ManU-Arsenal

  Penkki kyllä myös hyvä ja tarpeen tullen voidaan sieltä ottaa kentälle Giggsia tai Scholesia. Kärkeen tarvittaessa myös vahvistusta, mutta avaus on juuri se mitä odotettiinkin. Kohta mennään siis, todella tärkeä peli edessä ja Arsenalhan tarvitsee ainakin kaksi maalia jatkoon menoon. Nopea maali Unitedille olisi loistava alku, mutta eiköhän tässä nähdä tasainen ja vähänmaalinen peli. Hyvä,että Evra pelaa vaikka epävarmaa oli vielä pelaaminen eilen. 0-1, Ronaldo 64min!
 13. UCL 29.4 & 5.5 ManU-Arsenal

  Ohhoh Pool-fani viitsinyt sitten aloittaa Manun ottelusta seuranta-topicin, hehehe. Harvoin tälläistä ollaan kuitekaan nähty, taitaa olla ihan mielenkiintoinen peli tulossa..kieltämättä. Hetken kyllä nauratti, kun näin kuka oli aloittanut topicin mutta mikäs siinä jos haluaa olla aktiivinen kaikin puolin foorumilla mutta tämä meni mielestäni yli... Odotin Scholes#18:lta tai muulta Manu-fanilta aloitusta..
 14. HJK 2009 - Mursun johdolla Eurooppaan!!

  http://www.hjk.fi/uutiset/6794/1
 15. 25.4 klo 19.30 Man Utd-Spurs

  Tunnelmaa riitti loppuun asti ja hienoa,että fanit uskoivat vielä voittoonkin 0-2 tappioasemassa, niin sitä pitää. Kyllä huonolta näytti kun Modric teki 0-2 maalin, mutta rankkarin jälkeen alkoikin todellinen näytös Unitedilta. Loistavia suorituksia Berbalta, Rooneylta ja Ronaldolta. Yksi kauden otteluista valioliigassa ehdottomasti !!! Ja mestaruustaistelu jatkuu..
×