Jump to content

rooney#10

Members
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by rooney#10


 1. Ei tainut tämä ottelua niin suurta mielenkiintoa herättää missään ei edes katsomossa, huonon sään lisäksi tunnelma oli mitä oli.

   

  Sää tietysti oli vaikutuksena peliin ja ekalla puoliskolla varsinkin sade haittasi ja syötöt eivät vain tulleet jalkaan aina.

  Owenin laittaminen avaukseen oli mielestäni typerä teko, ei harjoitellut viime treeneissä ja kun nivunenkin oli reistaillut, niin ei silloin pitäisi missään nimessä riskeerata, onneksi nyt kuitenkin vaihdon jälkeen Berba piristi peliä ja oikeastaan pelin käännekohta oli siinä.

   

  Wolfsburg, itselleni ainankin herätti mielenkiintoa koska joukkueessa pelasi viime kauden tähtihyökkääjäpari Dzeko-Grafite, yllättävän heikko esitys kummaltakin eilen...Grafite enemmän yössä.

  Ihan hyvin puolustus sai pidettyä nämä herrat "aisoissa". Dzeko tosin pääsi kerran rokottamaan, Evralla ei mahdollisuuksia voittaa pääpalloa muuten ok esitys puolustukselta.

   

  Todellakin tuo Berban kentälle tulo oli yksi syy miksi joukkue alkoi pelaamaan parempi, hyökkäyksiä saatiin ja tekopaikkoja.

  Toisella puoliajalla johto karkasi kuitenkin ensin vierailijoille. Ei ollut hätää sentään kun seuraavasta tilanteesta Giggs rokotti vaparimaalillaan, hieman tuurilla syntyi mutta väliäkö sillä...oikealla miehelle meni!

   

  Kauan näytti,että tasuriin päädytään...ei kuitenkaan. Giggsin esityö maaliin oli komea, taaksepäin pelattu syöttö Carrickille joka laukoi pallon ylänurkkaan.

   

  Kaksi voittoa kasassa mestareiden liigassa, tästä on hyvä jatkaa.

   

  Thanks..

   

  *** Berbatov

  ** Giggs

  * Anderson, puolustukselle myös pieni plussa.


 2. 0-5 vierasvoitto, hieno peli ja kyllä voitto maistuu hyvältä. Hyökkääjille itseluottamus nousi varmasti maalien johdosta. Berballe, Rooneylle ja Owenille maalit, todella hienoa..näitä lisää.

   

  Joukkue pelasi tänään juuri sellaista mihin he parhaimmillaan pystyvät. Toki ei Wigankaan huono ollut, mutta Foster otti ne muutamat vedot hyvin kiinni ja oli myös voitossa mukana upeilla torjunnoilaan. Maalit olivat hienoja ja hyökkääjille onnistuminen piristi mieltä.

   

  Keskikenttä toimi, puolustuskin kun Vidic palasi kokoonpanoon. Hyökkäyksessä tehoja, laiturit pelipäällä. Nani oli parempi kuin Valencia, ehdottomasti tämä pari saa jatkaa Arsenal-pelissä.

   

  Missäköhän Carrick taas oli? Omituista,että kaksi peliä ollut kokoonpanon ulkopuolella ilman mitään hyvää syytä.


 3. Posted Image Posted Image

   

  Keskiviikko-ilta pelissä United kohtaa toisen nousijajoukkue Burnleyn vieraissa. United kukisti viime pelissä kotonaan Birminghamin tiukin lukemin 1-0 ja asetelmat peliin ovat tietysti selvät. Unitedilla paperilla selvästi parempi materiaali ja odotettavissa olisi helpot pisteet kotiin mutta näin ei varmasti tule olemaan. Kotonaan Burnley on kova ja jokaisella pelaajalla on varmasti näytönpaikat, pisteitä ei tule helpolla.

   

  Burnleyn valioliigan ensimmäinen peli päättyi murheellisesti 0-2 tappioon ja katseet ovat kuitenkin jo käännetty kauden ekaan kotipeliin, joka on heille tärkeä.

  Tasuri olisi hyvä tulos heille, ja he tulevat aivan varmasti myös hyökkäämään vaikka ei varmaankaan niin pirteästi kuin Birmingham. Joukkuetta valmentaa Owen Coyle, joka "puheitten" mukaan olisi muidenkin kuin eurforiaa potevien Burnleyn kannattajien silmissä. (IS:ää lainaten)

  Tähän mennessä Coylen saavutukset joukkueessa ovat uskomattomia, yksi niistä varmasti muistetaan viime vuosina cupeissa valioliigaseurojen kohtaamiset. Samalla joukkue on pystynyt pelaamaan hyökkäävää jalkapalloa. Tunnetuin pelaaja monelle kannattajalle on Unitedissakin pelannut Chris Eagles,joka on vakiinnuttanut pelipaikkansa joukkueessa, toinen tuttu on täksi kaudeksi siirtynyt Richard Eckersley.

   

  Burnleyn ykköspyssy on viime kaudella 12 maalia pyssyttänyt Martin Paterson.

   

  Lähtökohdat ovat otteluun hieman Unitedin kannalta huolelliset, viimehetkiset loukkaantumiset ovat olleet paha takaisku joukkueelle.

  Birmingham-matsissa O´Shea-Evans pari hoiti hyvin hommansa,vaikka ei töitä niin hirveästi vielä ollutkaan. Onko Rion selkä jo kunnossa keskiviikkona, vai jatkaako sama puolustus kuin viimeksi? Toki Brown on yksi pelaaja, joka saattaa aloittaa, Evansin poistuminen viime pelistä vaikutti selvästi siltä että oli saanut pienen kolhun.

  Rooney-Berba aloittaa kärjessä, ja eiköhän samoilla laitureilla mennä. Fletcher-Carrick keskikentällä (?).

   

  Vaikea peli tiedossa. En kuitenkaan usko,että mitään maali-ilottelua nähdään.

   

  Veikataan 0-2, Rooney ja Carrick.

   

  Canal+Sport 2 näyttää matsin suorana!!!!!


 4. Voittohan sielä tuli ja hyvä niin. Kausi on aina hyvä aloittaa voitolla, toki peli ei mitään todella häikäisevää ollut, mutta tässä vaiheessa kautta ei se yleensä olekkaan vielä hyvällä mallilla.

   

  Tärkeintä,että 3 pistettä United otti. Evans-O´Shea pari pelasi ihan hyvän matsin,vaikka jossain tilanteissa huomasi selvästi kommunikoinnin kentältä kokonaan puuttuvan.

  Birmingham ei ollut huono vastus yhtään, vetopaikkoja oli monesti 16 rajalta mutta monesti vain sujahti ohi maalin. Evra oli mielestäni United paras pelaaja eilen ja ansaitsee tästä hatunnoston, toinen varmasti ottelun ainokaisen tehnyt Rooney.

  Laiturit eivät vielä parastaan näyttäneet, liikaa Nani ja Valencia piti palloa ja keskitykset ei olleet laadukkaita. Missä Park oli, voisi hyvin aloittaa Burnleyta vastaan.

   

  Arvosanat:

   

  Foster 7 Hyvät avaukset ja varmasti pelasi tilanteissa, ei hätäillyt. Pari hyvää koppiakin.

  Fabio 7 Jossain tilanteissa liikaa hätäili ja otti riskejä, mutta pelasi oikealla pakin tontilla hyvin. Loistavia nousuja ja apuja hyökkäyksissä, ok esitys.

  O´Shea 7 Kapteenia pääsi olemaan "vain" ekan puoliskon, ei tarvinnut paljoakaan kentällä tehdä mitään. Evansin kanssa topparina sujui ekassa matsissa suhteellisen hyvin.

  Evans 7 Ei mitään ihmeellistä, perusvarma esitys.

  Evra 8 Unitedin paras ehdottomasti, hieno mies.

  Valencia 6 Ei oikein vakuuttanut vielä, yritystä riitti ja haastoja,mutta ei ollut varmasti vielä ensimmäisessä matsissa ihan parhaimmillaan. Parempia otteita luvassa..

  Fletcher 7 Pelas paremmin kuin Scholes, kehittynyt viime vuosina paljon ja se näkyy kentällä. Tärkeä pelaaja!

  Scholes 6 Monta kertaa pääsi kokeilemaan,ei tällä kertaa maalia. Vaisu esitys muuten...

  Nani 7 Evran kanssa yhteispeli toimi, ja sai muutaman vedonkin. Ei ollut vielä iskussa.

  Berbatov 7 Ajoittain höntsäilyä,kuten viime kaudella. Pystyy parempaan, ei Rooneyn kanssa yhteispeli vielä toiminut toivotulla tavalla. Maaleja odotetaan kaudella.

  Rooney 8 Evran kanssa Unitedin parhaimpia. Maali ja sen lisäksi hyviä otteita kentällä.

   

  Giggs 6 Piristi kentälle tultuaan peliä. Lähellä oli tehdä vaparista maalin..

  Owen 6 Ei maalia, lähellä oli. Seur. pelissä tekee. Hyvin haki paikkoja..

  Brown 6 Pihalla oli kuin lumiukko, pelaamattomuus näkyy.

   

  Keskiviikkona jatkuu...


 5. Riolla selkävaivoja tullut.

   

  Rafaelin tilalla on avauksessa Fabio oikealla, muuten tuo on ok.

   

  Vaihtopenkki:

   

  * 29 Kuszczak,

  * 06 Brown,

  * 30 De Laet,

  * 08 Anderson,

  * 11 Giggs,

  * 28 Gibson,

  * 07 Owen

   

  Puolustus vähän huolettaa,mutta eiköhän O´Shea-Evans pari pysty hoitamaan tämän kamppailun ilman takaiskuja. Toivottavasti nyt ei samanlaista alkua ole kuin Hullilla eilen Chelseata vastaan.

   

  Kohta mennään...


 6. Posted Image Posted Image

   

  Tästä ne pelit valioliigassa lähtevät käyntiin Unitedin osalta. Sunnuntaina ensimmäinen peli olisi nousijajoukkue Birminghamia vastaan kotona.

   

  Vaikeampi kausi tiedossa ja mielenkiintoista nähdä, pystyykö United neljänteen perättäiseen mestaruuteen tulevalla kaudella. Toki siihen on saumat, mutta helppoa ei tule olemaan.

   

  Kahteen kauden ekaan peliin United kohtaa kaksi kauden nousijajengiä, joten niistä pitäisi ne kaksi "rutiinivoittoa" ottaa helposti.

   

  Kokoonpanoa ajatellen matsia kohti on jo varmaa ainakin,että Vidic ja Van der Sar ovat poissa. Ilmeisesti kuitenkin Brown Fergien tietojen mukaan olisi pelikunnossa sunnuntaina joten pakistoon saadaan "täydennystä".

   

  Eli olisiko ryhmitelmä jotain tämän suuntaista :

   

  ---------Berbatov----------

  --------Rooney----------

  -----Park----------Valencia-----

  -----Carrick----Anderson--------

  ---Evra----Rio---O´Shea----Brown-----

  ----------Foster------------

   

  Vaikea tietysti sanoa, onko Nani avauksessa. Valencia ainakin viime aikoina harjoituspeleissä ollut yllättävänkin pirteä, joten avaukseen voisi hyvin päästäkin. Rio-Jonny todennäköisesti toppariparina, ja laitapakit Evra-Brown.

   

  Kauden avausmatsista olisi hyvä ottaa heti hyvä tulos, jotta kausi lähtisi hyvin käyntiin. Helppo peli ei varmasti ole tulossa ja Birmingham tulee hakemaan myös voittoa. Tasapeli olisi heille jo hieno saavutus.

   

  Vielä on aikaa matsiin, mutta parempi ehkä että saadaan tämä ensimmäinen tämän kauden otteluketju avattua valioliigassa.

   

  Oma veikkaus on 3-1 kotivoittoa Unitedille! Maalit: Berbatov, Rooney ja Owen. :thumbsup1:

   

  Canal+Sport1 toki ottelun näyttää ja HD-kanava!!!

   

  Posted Image


 7. TPS on parantanut alkukaudesta. Alla kahdeksan ottelun tappioton putki ja voitto Hakasta vahvalla esityksellä. HJK:lla on alla peräti viiden ottelun voittoputki, mutta kiirettä on pitänyt ja palautuminen on jäänyt lyhyeksi.

  TPS on ollut 14.5. pelatun Turun derbyn jälkeen kovassa nousukiidossa, eikä ole kärsinyt tappioita viimeisimmässä kahdeksassa pelissä. Tasapelejä joukkue on näissä kahdeksassa pelissä pelannut kaksi, muut ottelut ovat olleet voitokkaita. Viimeksi Haka sai kokea TPS vahvan vauhdin häviämällä turkulaisille peräti 0-3 kotonaan. Vahva tappioton putki on nostanut TPS:n jo sarjassa kolmanneksi 26 pisteeseen, neljä pistettä sarjajohtaja HJK:sta ja yhden pisteen päähän Hakasta.

   

  TPS:n päävalmentaja Pasi Rautiainen on antanut liudan räväköitä lausuntoja ennen HJK-peliä. Pääpointti on Rautiaisen puheissa ollut selvä: pieni ja piskuinen TPS kohtaa suuren ja mahtavan sarjajohtaja HJK:n. Muurisen on ollut asiasta eri mieltä. Pelillä on paitsi pisteiden kannalta myös henkisellä puolella tärkeä rooli loppukautta ajatellen. Myös sarjakakkoselle Hakalle, joka pelaa oman kierroksen pelinsä sarjassa viidentenä majailevaa Honkaa vastaan.

   

  Medo valmis kohtaamaan TPS:n keskikentän

   

  Yksi TPS vaarallisimmista hyökkääjistä, tanskalainen Christian Andersenin lainasopimus päättyi eikä miestä nähdä enää TPS-paidassa. Kokoonpano turkulaisilla on silti yksi Veikkausliigan parhaista. Puolustajat Sami Rähmönen ja Iiro Aalto ovat vahvoja molempiin suuntiin, ja tukevat hyvin nopeita ja laitureita Paatelaista ja Mannista. Erityisesti keskikentältä löytyy vahvoja pelimiehiä: Kasper Hämäläinen, Chris Cleaver ja Wayne Brown ovat ainakin HJK:n päävalmentaja Antti Muurisen mielissä yksi vahvimmista kokoonpanoista Veikkausliigassa.

   

  Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa oli ilmassa jo suuren ottelun tuntua. HJK painoi 2-0 -johtoon kotonaan, mutta TPS nousi lopussa erikoistilanteista tasapeliin. Paljon jäi hampaankoloon molemmille osapuolille: sunnuntaina kumpikin haluaa varmasti saada lopullisen vastauksen keskinäiseen paremmuuteen.

   

  Dawda Bah on hyvässä vireessä

   

  HJK:lla on meneillään vaikeat viikot. Viime torstaina joukkue pelasi ensimmäisen Europa Leaguen ottelunsa Liettuassa Vetraa vastaan ja voitti lopulta tasaväkisen ottelun vain 0-1. Paineet eurocupeissa siirtyivät tulevaan kotiotteluun ensi viikolle. Veikkausliigan sarjajohtajalla on aina paineet pysyä kärjessä, varsinkin itseluottamuksen kannalta. Sunnuntain ottelu sarjakolmosta TPS:ää ja ensi viikonlopun kotiottelu sarjakakkosta Hakaa vastaan saattavat muodostua kulminaatiopisteiksi mestaruustaistelussa. Voitoilla HJK karkaisi, tappioilla kärjen järjestys vaihtuisi. Pisteiden kannalta mikään ei vielä ratkea, mutta itseluottamuksen kannalta sunnuntailla on tärkeä rooli raitapaidoille.

   

  HJK:n sairastuvalla on hiljaista. Vain Paulus Roiha on varmuudella pois, mutta suurella todennäköisyydellä pois on myös Tuomas Haapala, vaikka kapteeni on jo harjoitellut täysiä treenejä joukkueen kanssa. Huolia aiheuttavat sen sijaan ainakin viiden pelaajan pienet kolhut, jotka eivät estä pelaamista mutta saattavat haitata sitä. Se suurempaan kierrätykseen ei kärkiotteluissa ole varaa, mutta jonkin asteista rauhottumista tarvitaan. Tasapeli sunnuntaisesta ottelusta olisi tyydyttävä.

  http://hjk.fi/uutiset/7087/1

   

  Kiima nousee jo!


 8. Tärkeä voitto ! Fletcher, Tevez ja Berba pelasivat hyvän pelin...Ronaldolta vaihtoon asti ihan kelpo esitys, mutta ihmetytti tuo käytös. Tieytsti tulihan tuo vaihto hieman yllätyksenä itsellekin.

  Peli oli jo ratkennut ja kaveri kiukuttelee, kun Fergie antaa muillekkin peliaikaa. Ei tässä kuitenkaan vielä säästellä finaalia varten, taktinen vaihto ehkäpä.. :)

   

  Citystä ei vastusta ollut tänään ja olihan Manulla peli yllättävän hyvin hallussa. Toisella puolijalla peli meni löysän näköiseksi mutta lopulta puolustus hoiti kaikki tarvittavat tilanteet loistavasti. VDS:lläkään mitään ihmeellistä tarvinnut tehdä, pari hyvää koppia...melkeinpä siinä olikin.

   

  http://picsrv.manutd.com/?fif=/manu/img_10_28858_7468.jpg&obj=iip,1.0&wid=480&hei=179&rgn=0.01818181818181818,0.08007448789571694,0.9696969696969697,0.3333333333333333&cvt=jpeg


 9. Penkki kyllä myös hyvä ja tarpeen tullen voidaan sieltä ottaa kentälle Giggsia tai Scholesia. Kärkeen tarvittaessa myös vahvistusta, mutta avaus on juuri se mitä odotettiinkin.

   

  Kohta mennään siis, todella tärkeä peli edessä ja Arsenalhan tarvitsee ainakin kaksi maalia jatkoon menoon. Nopea maali Unitedille olisi loistava alku, mutta eiköhän tässä nähdä tasainen ja vähänmaalinen peli.

   

  Hyvä,että Evra pelaa vaikka epävarmaa oli vielä pelaaminen eilen.

   

  0-1, Ronaldo 64min!


 10. Posted Imagevs Posted Image

   

  Keskiviikkona ManU pelaa UCL pelin Arsenalia vastaan kotikentällään. ManU tolee olemaan kovan paikan edessä kun kentälle astelee (uskottavasti) Arsenalin Andrei Aršavin joka teki Poolin verkkoon 4 maalia. Arsenal saa pinen edun kun he saavat pelata kotipelin viimeisenä. Tämä peli näyttää paljon mitä tulevan pitää. Se kumpi voittaa tämän ottelun on minusta suurempi suosikki finaaliin. Käykö ManUlle taas niin kuin Cupissa? Pääsy välieriin ja rankkujen kautta ulos.

   

  Kokoonpano joka olisi hyvä:

   

  Van der Sar - Ei epä selvyyttä.

   

  Evra

   

  Rio - Vidic

   

  O´Shea

   

  Carrick - Scholes

   

  Ronaldo - Park

   

  ja hyökkäys:

   

  Rooney Berba/Tevez.

  Ohhoh Pool-fani viitsinyt sitten aloittaa Manun ottelusta seuranta-topicin, hehehe. Harvoin tälläistä ollaan kuitekaan nähty, taitaa olla ihan mielenkiintoinen peli tulossa..kieltämättä.

   

  Hetken kyllä nauratti, kun näin kuka oli aloittanut topicin mutta mikäs siinä jos haluaa olla aktiivinen kaikin puolin foorumilla mutta tämä meni mielestäni yli...

   

  Odotin Scholes#18:lta tai muulta Manu-fanilta aloitusta..


 11. Keskiviikkona 6.5. klo 18.30 luvassa tiukka Veikkausliigan kärkiottelu.

   

  MIFK on aloittanut kautensa kolmella kotiottelulla ja on pelannut yllättävän vahvasti. Sarja-avauksessaan ahvenanmaalaiset kaatoivat viime kauden mestarin Turun Interin kiihkeiden vaiheiden jälkeen 2-0, seuraavassa yksi ennakkosuosikeista FC Honka sai tyytyä 2-2 -tasapeliin ja viimeisimmässä ottelussaan ennen vappua MIFK jatkoi tappiottomien otteluidensa putkea kaatamalla Kuopion Palloseuran puhtaasti 3-0.

   

  MIFK:n päävalmentaja Pekka Lyyski oli voitokkaan sarja-avauksen jälkeen joukkueensa pelaamiseen tyytyväinen, mutta sen jälkeen kehut ovat jääneet vähemmälle. Honka-pelissä MIFK olisi maalipaikkojensa perusteella ansainnut voiton ja KuPS-ottelussa peli kärsi Lyyskin mukaan liiasta rappaamisesta.

   

   

  Tsaari on löytänyt oivan maalivireenHJK:n päävalmentaja Antti Muurinen on saanut nauttia oman joukkueensa päinvastaisesta kehityksestä. Viimeisin peli Hakaa vastaan vieraissa oli Muurisen mukaan kauden tähän asti joukkueen parasta peliä. Alkukauden keskittymisongelmat oman puolustuspään erikoistilanteissa ja joukkueena puolustamisessa ovat kadonneet ja oikea taisteluasenne on löytynyt.

   

  Lyyski on saanut uudistuneen joukkueensa pelaamaan ajoittain hyvin yhdessä, mutta voitokkaiden tulosten taustalla ovat ilman muuta hyökkäyspään Sasha Anttilainen, Arsim Gashi ja Tamás Gruborovics. Myös keskikentän Mika Niskala on pelannut vahvasti. Kotkasta Ahvenanmaalle tullut Anttilainen on esityksillään saalistanut jo kahdeksan IL-leijonaa ja kaksi Ottelun Vakuuttaja -kiinnitystä. Maaleja ei kuitenkaan ole syntynyt samaa tahtia, vaan MIFK:n maalintekovastuu on jakautunut useammalle pelaajalle.

   

  Myös HJK:n hyökkäyspää on ollut tehokas. Tsaarin johdolla Klubi on iskenyt kolmessa ottelussa yhdeksän maalia, kun MIFK:lla tehtyjä maaleja on seitsemän. Toisaalta päästettyjä maaleja HJK:lla on vastaavasti kaksi enemmän. Maarianhaminalaisten hyökkäyskalusto on Klubin puolustuslinjalle hyvä mittari jatkoa ajatellen.

  HJK joutuu lähtemään otteluun ainakin ilman Cheyne Fowleria, joka kärsii edelleen sitkeästä nilkkavammasta. Vierailijoilta sivuun keskiviikon ottelusta jää ainakin keskikenttä Marcus Olofsson.

   

  Muilta osin molemmat joukkueet ovat huippukunnossa. Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen valittiin HJK:sta Jukka Raitala ja jo kolme maalia viimeistellyt Valeri Popovits. IFK Mariehamnilta kuukauden joukkueeseen valittiin puolustaja Paulus Arajuuri ja IL-leijonapörssiä johtava kärki Sasha Anttilainen. MIFK-valmentaja Pekka Lyyski puolestaan on kuukauden valmentaja.

  http://www.hjk.fi/uutiset/6794/1


 12. Tunnelmaa riitti loppuun asti ja hienoa,että fanit uskoivat vielä voittoonkin 0-2 tappioasemassa, niin sitä pitää. Kyllä huonolta näytti kun Modric teki 0-2 maalin, mutta rankkarin jälkeen alkoikin todellinen näytös Unitedilta.

   

  Loistavia suorituksia Berbalta, Rooneylta ja Ronaldolta. Yksi kauden otteluista valioliigassa ehdottomasti !!!

   

  Ja mestaruustaistelu jatkuu..


 13. Tärkeät pisteet, mutta ei peli häikäissyt taaskaan ja puolustus oli mitä oli. Macheda ratkaisijana jälleen ja itseluottamus vain kasvaa entisestään. Täytyy ihmetellä, miksi Berba edes laitettiin avaukseen? Taisi vielä nilkkaan tehdä kipeää, kun lähti ja hyvä niin. Machedasta se ratkaisija tulikin ja ansaitusti, kaveri on osoittanut olevan ihan kelpo pelaaja ykkösryhmään, toivottavasti peliaikaa tulee jatkossa.

   

  Ei paljoa jaksa kuitenkaan analyysia laittaa enempään, mutta edelleen täytyy olla pettynyt puolustukseen joka on nyt viime aikoina ollut se huonoin osa-alue. Jos tälläinen meno jatkuu, niin saattaa tulla vielä pisteiden menetyksiä ja paljon.

  Usko on kuitenkin kova, että kun Rio palaa niin Vidicinkin peli piristyy huomattavasti.


 14. 1. Mestari vuosimallia 2009?

  2. Suora tippuja, liigapaikastaan karsimaan joutuva joukkue?

  3. Viisi parasta maalintekijää?

  4 Tehopörssin (maalit + syötöt) voittaja?

  5. Korttikuningas

  6. Kauden pelaaja

  7. Sarjataulukko

  8. Erinäisiä kommentteja Veikkausliigaa 2009 koskien

   

   

  1. Helsingin jalkapalloklubi eli HJK. Häviää kauden aikana vain 2 peliä ja pelaa todella hyvää futista loppuun asti.

   

  2. Liigapaikasta lähtee karsimaan JJK ja Rovaniemen palloseura tippuu suoraan ykköseen, hyvä näin.

   

  3. 1) Jarno Parikka 2) Aleksandr Kokko 3) Juho Mäkelä 4) Ante Simunac 5) Rafael

   

  4. Mikko Manninen, TPS

   

  5. Tuomas Haapala, HJK

   

  6. Sebastian Sorsa, HJK

   

  7.

   

  HJK

  TPS

  Honka

   

  TamU

  FC Lahti

  Haka

  MyPa

  Inter

  Jaro

  VPS

  MIFK

   

  KuPs

  JJK

  RoPS

   

  8. Litti loukkaantuu kauden ekassa ottelussaan ja ei pelaa kahteen kuukauteen.

  HJK voittaa Kupsin avausottelussa 5-0!

   

  Inter puppeloi....


 15. Ei se pelkästään asenteestakaan voi olla kiinni, vaan siitä mitä kentällä yleensäkin tehdään. Ei varmastikkaan United lähde tänään peruuttelemaan yhtään, mutta ensin olisi hyvä saada myös puolustuspeli kuntoon.

   

  Viimeisestä 4 pelistä mennyt omiin aivan liikaa, kuten muistetaan: Poolia vastaan 4, Fulhamia 2, Villaa 2 ja Portoa 2. :thumbsdown1: Ainoa syy, mikä siihen voi olla on että Neville ja O´Shea ovat pelanneet epävarmasti.

   

  Tänään kuitenkin Fergie joutuu varmasti laittamaan Jonnyn Vidicin pariksi koska muutakaan vaihtoehtoa ei taida olla kun Riokin on poissa vielä..

   

  Olisiko sitten avaus jotain tälläistä?

   

  ---------Rooney----Tevez-------

  -------Ronaldo------------Park-----

  ---------Carrick----Fletcher--------

  ---Evra-----Vidic----O´Shea----Neville----

  -------------VDS---------------

   

  0-2, maalit Tevezille ja Ronaldolle.


 16. Liverpoolille ansaittu voitto ja tärkeät pisteet mestaruuden kannalta, eipä United päässyt omalle tasolleen missään vaiheessa. Tuomaripeliin ei ainakaan tämän päiväinen peli kaatunut, se on varma. Hän hoiti hommansa hyvin ja vihelsi rankkaritkin oikein, täysin selvät tilanteet jossa rike tapahtui.

   

  Unitedin pirteämpiä ehkäpä Park keskikentällä, jolta yritystä ainakin löytyi huomattavasti enemmän kuin muilta. Hyökkäys ei ollut hyvää ja muutenkin koko joukkue oli unessa.

   

  Liverpool taisi saada tiistain voitosta paljonkin itseluottamusta, meno oli ainakin hurjaa toisella puoliajalla ja kaksi komeaa maaliakin nähtiin Dossenalta ja Aureliolta. Vidicin tilanteessa ei mitään epäselvää ollut, piti sitten ottaa se toinen punainen kortti taas Poolia vastaan. Tyhmä temppu, mutta tilanteessa ei ollut kyllä muutakaan vaihtoehtoa jos katsoo tilannetta tarkemmin. Gerrard olisi mennyt yksin läpi jo...

   

  Seur, ottelua ajatellen pelin pitää parantua huomattavasti. Puolustus oli tänään epävarmaa ja Liverpool pääsi hyökkäämään hyvin virheistä. Vidic ehkäpä ensimmäisen kerran tällä kaudella surkea ja juuri tässä tärkeässä pelissä vielä, miksi näin? Ei voinut paineita olla..

   

  Arvosanoja en edes viitsi laittaa, koko joukkue voisi miettiä hieman mikä meni pieleen. Esityksestä 4-5 arvosanaksi, tänään ei onnistunut yhtään mikään ja ainoa maalikin oli sen verran "munkki".


 17. Kyllä niin vituttaa..

   

  Kolmas maali / Vidan ulosajo tuli kyllä pahimpaan mahdolliseen aikaan! Paine oli Liverpoolin päässä aikamoinen ja juuri kun Ferguson otti uutta verta kentälle niin kolahti!

   

  Kyllä siinä meni usko pojilta kun 10 miehellä olisi pitänyt 2 maalia saada. Ikäviä nämä tälläiset tappiot on ja vastapuoli tulee piikittelemään pitkään. :(

   

  Ps. Liverpoolia vaihdan kannattamaani seuraa Liverpooliin koska ovat parempi joukkue ja niillä on Fernando Torres joka on maailman paras pelaaja tällä hetkellä. Ja Steeeeven joka pelaa rehdisti ja rehellisesti

  Jos ikää löytyy sulta alle 10 tai vähän yli ei ihmetytä tämä päätös yhtään. Toivottavasti vain vitsailet viestilläsi, se on kyllä totta että Pool oli parempi tänään ja ansaitsi pisteet mutta muuta ei tuosta viestistäsi voi oikein ymmärtääkään????


 18. Niin se taitaa olla, että YLE ja Viasat näyttää suorana Liverpool-Real Madrid pelin ja Chelsean peli jää sitten niiden jälkeen jälkilähetykseen, huono homma tietysti Chelsea-faneille.

  Muutenkin ihmetyttää koko Viasatin toiminta, pari Sport-kanavaa otettiin pois ja enään jäi tilalle yksi vaivainen "urheilukanava".

  Ennen muutoksia oli vielä ihan kiva seurata samana iltana eri otteluita samaan aikaan, Viasat näytti yleensä kolmelta kanavaltaan 3 peliä, joista kaksi taisi olla sama mutta eri selostuksella. :mad:

  Nyt, kun tuli kokonaiseen kanavalistaan ja digiboksiin tämä päivitys, niin Viasat päätti sitten ottaa pois urheilukanavista pari, todella huono ratkaisu mielestäni.

   

  Illan telkkari-pelissä Real Madrid tarvitsee Anfieldilla sen maalin, mikään muu ei auta jatkoon menoon. Ottelusta odottaisin tiukkaa vääntöä ja vähänmaalista.

   

  Toivottavasti espanjalaiset menisivät tästä jatkoon, vaikka siihen on vielä matkaa.

  Muitakin mielenkiintoisia pelejä tiedossa, huikee ilta tulossa...kieltämättä.


 19. Loistava hankinta klubilta, vaikka pelaajia jo riittääkin joukkueessa. Hienoa,että Mäksä palasi stadiin!

   

  Riihilahti ei saanut sopimusta Amerikassa, joten olisiko vielä klubi hankkimassa yhden pelaajan rinkiin?

  Riihilahti palaa Djurgårdeniin

  Perjantai 6.3.2009 klo 13.01

   

  Tilanne muuttui yllättäen San Jose Earthquakesissa.

   

  Aki Riihilahti läpäisi MLS-seura San Jose Earthquakesin lääkärintarkastuksen ja teki seuran kanssa sopimuksen. Riihilahti ei kuitenkaan pelaa San Josessa vaan palaa Djurgårdeniin.

   

  Earthquakesin tilanne muuttui yllättäen, ja seura käytti häikäilemättömästi epäselviä sopimusteknisiä yksityiskohtia Riihilahtea ja kahta muuta pelaajaa vastaan. Riihilahti ei halunnut alkaa käräjöidä vaan pelata.

   

  Allsvenskan käynnistyy Djurgårdenin osalta 6. huhtikuuta.

  Saattaa tietenkin olla, että jää Ruotsiin vaikka peliaikaa ei varmastikkaan ole tiedossa.

   

  -------------------------------------------

   

  HJK matkustaa sunnuntaina Marbellaan Etelä-Espanjaan.

   

  http://www.hjk.fi/uutiset/6551/1


 20. Eilinen esitys ei ollut missään nimessä hyvä, mutta voitto tuli ja se on tärkeintä. Liukas kenttä haittasi pelaamista ja veskareille laukaukset olivat vaikeita, kuten Newcastlen ekasta maalista huomattiin, pallo liikkui eri tavalla ja tuotti ongelmia.

   

  Monta tilannetta kyllä nähtiin, jossa tuomari ei nostanut lappua vaikka selvältä tilanteelta näytti. Miksi Vidicin ja Martinsin yhteenotossa ei Martinsille korttia annettu? Kummatkin taisivat palloa yrittää puskea, mutta nigerialainen kyllä selvästi käytti käsiään ja liiankin kovaa.

   

  Newcastle yllätti varmasti Unitedin hyvillä vastahyökkäyksillään ja nopealla pelillään, varsinkin Martins oli pirteällä päällä ja Vidic joutuikin pariin otteeseen ottamaan kovemmat otteet.

  Toinen puolisko oli sitten enemmänkin pallottelua, United piti ja Newcastle yritti riistää palloja.

   

  *** Rooney

  ** Berbatov

  * Park

   

  Ei joukkueesta montaa onnistujaa löytynyt.

×