Jump to content

Mati

Members
 • Content count

  1,606
 • Joined

 • Last visited

About Mati

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 01/12/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Minä kannatan:
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,361 profile views
 1. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Lähinnä tarkoitin pelaajia ja siis nimenomaa sillä ajatuksella, että Huuhkajat olisi se tavoite mihin pyritään. Tietenkään tähän ei lähellekään kaikkien pelaajien osalta päädytä.
 2. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Jotenkin näkisin, että pitäisi uusia jossain vaiheessa koko valmennusketju (tietysti tarpeen mukaan) nimenomaa niin, että jo nuorimmissa poikamaajoukkueissa lähdettäisiin systemaattisemmin ajatuksesta, että jokaisella tulee olemaan paikkansa tavalla tai toisella myös Huuhkajissa.
 3. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Tehdään tähän välini tämmöinen lyhyt kirjoitus. Wengerin ajan ehkäpä se isoin perintö (valitettavasti) on se, että Arsene työskenteli täydellä sydämellä Arsenalin hyväksi, eikä ymmärtänyt lopettaa ajoissa. Pahin moka tapahtui siinä, että missään vaiheessa ei seuraa valmistettu kunnolla Wengerin jälkeiseen aikaan ja käytännössä joukkue on kuin sotalaiva, jolla ei ole osaavaa kipparia, ei osaavaa luotsia ja miehistön hommat hoitaa laivan kokki, juopunut luotsi ja hassut kansipojat. Vaikka tämä "hieno" yli 135 vuotta vanha sotalaiva on edelleen kaunis, paljon nähnyt ja romantiikkaa täynnä, niin se ei ole enää moneen vuoteen pystynyt kilpailemaan modernien fregattien kanssa, jotka on nopeampia, tehokkaampia ja ennenkaikkea nälkäisempiä. Uskoin, että kun aikoinaan lähes pölyttynyt Arsenalin johto vaihtui modernimpaan öljylänkkäriin voisi joukkue edes jollain tasolla kilpailla muiden kanssa. Se taisi tulla monelle muullekkin yllätyksenä, että keskiyön cowboyn omistama seura on nukahtanut hämärän rajamaille ja odotetaan vain sitä prinssi urheaa, joka suudelmallaan herättäisi seuran kuin ihmeen kaupalla takaisin romanttiseen menneisyyteensä. Tätä unelmien prinssiä, joka pelastaa koko joukkueen saadaan odottaa vielä kauan, sillä joukkue tuottaa omistajilleen vielä rahaa, eikä lypsättävää lehmää kannata myydä. Arsenal tulee pysymään suurseurana, mutta se tulee tuloksellisesti pysymään keskikastissa, sillä siellä on joukkueen paikka. Sekä seurajohto, että kannattajat voivat vain unelmoida siitä, että hassun hauskat "kansipojat" kasvatat ajan myötä osaaviksi seiloreiksi ja onnistuvat viemään koko laivan siihen pisteeseen, että jostain yksinäisestä autiosaaresta löytyisi joukkueelle uusi kapteeni, joka osaisi omistajista huolimatta viemään vanhan sotalaivan kohti viimeistä taisteluaan.
 4. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Katsotaas jaksaako sitä tällä kaudella kirjoitella vaihteeksi hieman taas tälle osiolle Ainakin otsikkoa päätin hieman päivittää. En ole nyt pariin vuoteen ihan niin paljoa ollut mukana joukkueen menossa, joten tavallista enemmän tulee tekstiä (jos tulee) nimenomaa tunnepohjaisesti. Liekkö näitä kukaan edes lukisi, mutta ainakin saisi omia tuntemuksia vähän aukaistua.
 5. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Jahas.. Arsenalkin tatti ojossa allekirjoittanut liityymisestä Syperhyperdupermuovi - sarjaan heikoimpana joukkueena niissä kekkereissä. Jestas tätä myötähäpeän tunnetta, kun vuosia kannattamani seura päättää liittyä tähän rahastukseen ja unohtaa lopullisesti kaiken perinteen ja urheilullisuudeen. Nyt leikitään sitten isoa poikaa, jos tämä menee tämmöisenään läpi. Olisi aivan oikein, että kaikki osallistuvat joukkueet suljettaisiin kaikista sarjoista.. Leikkiköön sitten keskenään.
 6. Kausi 2020-21 käyntiin

  Tämän tilaston mukaan titteli menisi Robertsonille, mutta mistä näistä tietää miten näitä lasketaan.
 7. 30.1. 2021 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Olihan tuo nyt hiivatin viihdyttävä peli Joo molemmilla oli paikkansa ja varmasti molemmissa leireissä jäi jossiteltavaa, mutta en edes muista milloin itse olen kannattajana saanut yhtä huikeita fiiliksiä. Mielestäni molemmat joukkueet kuuluvat edelleen euroopan suurin, vaikka sarjasijoitus saattaa välillä muuta näyttääkin. Tämä oli niitä otteluita jonka takia arvostaa vastustajaa joukkueena ja voi hyvällä mielellä kätellä vastustajien kannattajia ja kehua, että on teillä hieno joukkue.
 8. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Melkoisen hyvä meininki tällä hetkellä Arsenalin leirissä. Tapaninpäivän jälkeen kuudesta ottelusta (Valioliigassa) 5 voittoa ja tasapeli. Kuntomittarilla heilutaan siellä kärjen tuntumassa ja jopa positiivisella mielellä ottelemaan Unitedia vastaan. Arsenalia Saka ja Smith-Rowe pitää pinnalla täysin maagisilla esityksillä ja muu joukkue nostanut tasoaan heidän rinnalla. Miten voikaan kuukaudessa mieliala muuttua? Tämä joukkuehan ihan oikeasti taistelee niistä Euro paikoista.
 9. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Sanokoon muut mitä haluaa, niin mielestäni Tierney on yksi parhaimmista laitapuolustajista valioliigassa. Skotti on ehdottomasti tulevaisuuden kapteeniainesta.
 10. Kausi 2020-21 käyntiin

  Ei tästä muuten selviä 😁
 11. Kausi 2020-21 käyntiin

  Vähän yskinyt välillä, mutta vauhti alkaa taas kiihtyä
 12. 1.11.2020 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Suurin merkki sille, että OG ei ole oikea mies johtamaan Unitedia on se, että vastustajien kannattajat alkavat toivomaan, että hän jatkaisi.
 13. Kausi 2020-21 käyntiin

  Se oli viime kaudella se
 14. Kausi 2020-21 käyntiin

  Näin perheellisenä pakko todeta, että yksi reikä on toisinaan parempi, kuin useampi.. vai miten se meni
×