Jump to content

Mati

Members
 • Content count

  1,626
 • Joined

 • Last visited

About Mati

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 01/12/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Minä kannatan:
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,620 profile views
 1. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Voi kehveli millaista vuoristorataa tosiaan välillä nämä Arsenalin pelit. Ensin hyvä meininki mennään kaikessa rauhassa ylöspäin ja sitten, kun luulee että hyvin menee, niin se on HUIIIIIIIIII ja jarrumieskin lentelee samassa tohinassa. Loppujenlopuksi kun kierros tulee päätökseen, niin kiva maku suussa ja malttaa tuskin odottaa mitä jännää se seuraava ajelu (NLD) tarjoakaan.
 2. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Vuoristorata jatkuu. Ensin kolme "helpompaa" ottelua käkättimeen ja sitten pari tuloksellisesti onnistuneempaa ottelua ja yht'äkkiä taas kuskin paikalla neljännestä sijoituksesta. Olihan tuossa United pelissä tuuriakin mukana, mutta jotenkin kaikessa heijastua (ainakin tuomarin kuvan kauniissa silmissä), että Arsenalin kuului voittaa tuo ottelu. Toinen on rakennusvaiheessa ja toisessa vasta suunnitellaan vanhan rötiskön purkamista uuden ja kauniin tieltä. Sen verran kiusallista ollut Arsenalin kannattaminen viimeiset 15 -vuotta, että annan itselleni anteeksi sen, että nyt jaksan olla innoissani. Katsellaan sitten Tottenhamin perävaloja myöhemmin tässä syssymmällä. Nyt on kannattaminen ihan kivaa
 3. Toimisko tämä? https://amzfootball.com/live/streaming-manchester-united-vs-atletico-madrid-1629099323.html edit: Näköjään kovasti haluaa rekisteröintiä tuolla.. ainakin yritin mukavaa iltaa kaikille ja vilpittömästi tsemppiä Unitedille.
 4. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Vakuuttavaa menoa Arsenalilla. Viimeiseen kymmeneen otteluun 25 pistettä, mikä muuten täsmälleen sama, kuin Liverpoolilla ja Manchester Cityllä. Pelihuumori on vihdoin ja viimein löytynyt ja otteissa näkyy sellainen tietynlainen vapautuneisuus. Eihän Arsenal vieläkään mikään huippujoukkue ole, mutta suunta sinnepäin on selkeä. Jopas kaikki kolme rastipeliä voidaan hävitä ja edelleen Arsenalilla pitäisi olla tilanne hallussa. Toki tällä hetkellä sen verran hyvä henki joukkeessa, että ainakaan ilmaiseksi ei kukaan tule pisteitä saamaan. Henkilökohtaisesti tällä hetkellä tuntuu, että pahin uhka on nimenomaa loukkaantumiset tietyille avainpelaajille. Arsenal lähti talven siirtoikkunasta eteenpäin riskillä, eikä se juuri kestä loukkaantumisia.
 5. Valioliigakausi 2021-2022

  Saas nähdä miten käy Chelsean kanssa. Jos tilanne jatkuu pitkään, niin onko edes mahdollista, että seura pelaa euroopassa ensi kaudella?
 6. Unitedin tilanne on tällä hetkellä se, että Arsenalin leirissä toivotaan, että punaiset paholaiset voittaisi Tottenhamin. Sen verran sekaisin on joukkueen peli.
 7. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Ihan mukavaa tällä hetkellä on tykkimiesten kannattaja. Joukkueessa ei ole maalintekijöitä ei sitten nimeksikään, mutta silti niitä maalin voittoja raavitaan vaikka sitten väkisin. Mukavinta on katsoa, että useampi pelaaja käy välillä ilmoittamassa sivistyneesti, että nyt kirjastoon ääntä ja fanit tykkää. Juttuhan on niin, että Arsenal lähes kaikkien muiden joukkueiden ohella vetää niinsanottua "välivuotta", mutta tulevaisuus näyttää todella hyvältä. Valioliigan nuorin joukkue tarvitseekin nimenomaa sitä aikaa ja yhdessä pelaamista. Runko on aikalailla kasassa, vaikka toki muutamaa avainostoa tarvitaan. Eihän Arsenal tällä kaudella ole ollut mikään erityisen hyvä, mutta koska muut joukkueet koheltaa vuorotellen menemään niin tasaisella suorittamisella pääsee pitkälle. Arsenalin projektin aikataulu riippuu täysin siitä, että pelataanko Mestareiden liigassa ensi kaudella. Henkilökohtaisesti olen tällä hetkellä sen verran takki auki, että eurooppaliigassa Arsenal tulee olemaan jokatapauksessa.
 8. 27.12.2021 Newcastle United vs Manchester United

  Kertokaas asiaa paremmin tuntevat, että mikä Rashfordia vaivaa? Viime aikoina mielestäni jo useampi ottelu, jolloin yksi joukkueen heikoimmista lenkeistä.
 9. Tsemppiä sinne! Jalkapallo on vain jalkapalloa. Kaikkea hyvää sinulle ja koiralle.
 10. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Liverpool tänään vastassa ja käytännössä Arsenal pääsee pelaamaan parhaimmalla miehistöllään. Liverpoolilla on loukkaantumishuolia, mutta nyt kyllä niin selkeästi sellainen olo että tänään pudotaan ja korkealta Lasillinen viskiä ja hieman olutta kaverina, niin ei harmita niin paljoa. Vaikka Arsenal pelaa tällä hetkellä hyvin heikompia vastaan, niin nyt tulee kyllä seinä vastaan... sen verran iso on tasoero. Edit: On tässä koirakin rapsuteltavana, niin fiilis kertakaikkisesti muuten kiva. Edit2: Vaimo hieroo varpaita Edit3: Sanoi, että haisoo ni ei hiero enää Edit4: Nyt koirakin lähti.
 11. Kun Ronaldo tasoitti ja se liputettiin paitsioksi huomasin muun joukkueen kannattajana harmittelevani. Se on varma merkki sille, että nyt on aika Unitedin vaihtaa valmentajaa. Kaikesta huolimatta vähemmän mua on aina ärsyttänyt Manchesterin punaisten menestyminen, kuin Liverpoolin saati sitten Chelsean tai öljy Cityn.
 12. Kausi 2021-22 käyntiin

  Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta mites Unitedille Moyes 2.0 maistuisi? Onko kaveri nähty, vai olisiko kuitenkin vuoden tehneet tehtävänsä ja voisi olla realistista antaa miekkoselle uusi mahdollisuus?
 13. Valioliigavalmentajien potkut

  Jotenki en jaksa Contea ollenkaan Spurssin peräsimeen.. Arsenaliin kun miekkosta huhuiltiin, niin kuulemma halusi kunniahimoisempaan seuraan. No Spurssi ei sitä juurikaan ole. Myöskään United ei kelvannut miekkoselle vaihtoehdoksi palkkapyynnön takia. Tuskinpa Tottenham pystyy takataskustaan kaivamaan vastaavanlaisia summia, vaikka kuinka epätoivoisia ovatkin. Toki olen valmis syömään sanani, kun Conte lopulta Tottenhamin kotisivuilla hehkuttaa että "tätä minä olen aina halunnut". EDIT: Kaikenlaista sitä onkin. Conte manageroimaan "kunnianhimoista" projektia Tottenhamin puolelle.
 14. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Yllättäin kaveri löytää kirjoitushalua, kun asioita tapahtuu "sillai kivasti". Jos ei ensimmäistä (jumalaista) 20 -minuuttista ota lukuun, niin kyllähän kentällä oli lähinnä vain yksi joukkue Leicester. Lähinnä maaginen Ramsdale oli se hahmo, joka esityksillään piti nollat ja nosti samalla itsensä oikeasti varteenotettavaksi vaihtoehdoksi Englannin maajoukkueen maalille. Toki, jos Leicester olisi kaventanut niin todennäköisesti Arteta olisi jollain tavalla muuttanut peliä ja ottelu ei olisi ollut ihan niin yhteen päähän. Nojoo... jokatapauksessa 0-2 vierasvoitto ketunpesässä ja hyvä meininki joukkueen sisällä jatkuu. Tänään taakse jää joko Tottenham tai sitten United, joten ihan niin surkuhupaisaa Arsenalin esitys ei ole mitä aivan alkukausi antoi ymmärtää. Helpottaahan se toki, kun europelejä ei ole, mutta jos Arsenal halua pärjätä isompia joukkueita vastaan, niin tulevaisuuteen on vain satsattava. Samalla sitten vähän taikakeitoksia ja rukoillaan tähdiltä apua, niin kaikki on mahdollista (joskaan ei välttämättä realisista).
 15. Arsenal F.C. 2018–2022– Uusi aikakausi

  Ollut taas varsinainen vuoristorata tämä(kin) kausi. Parhaimmillaan joukkue pelaa erittäin lupaavasti ja heti seuraavassa voi jälleen tapahtua ihan mitä vain. Joukkue taitaa keski-iältään olla valioliigan nuorinta tai ainakin yksi nuorimmista, joten melkoisen ilmeistä on, että mennään tämmöistä välivuosikautta. Kolmen ensimmäisen ottelun jälkeen monet jo veikkaili Artetan lähtöä, mutta sen jälkeen on menty tappioitta kahdella tasapelillä höystettynä. Jonkinlaista systeemiä on yritetty ajaa sisään ja osittain jopa tuurilla on käännetty otteluita voitoksi, jotka sitten ruokkii sitä hyvää fiilistä. Tänään olisi sellainen vedenjakaja ottelu, kun vastaan asettuu Leicester. Voitolla voisi nousta monien kilpakumppanien yläpuolelle, kun taas tappiolla/tasapelillä jatkettaisiin sellaista hassunhauskaa taaperrusta. Positiivista on kyllä se, että joukkueen nuoriso-osasto on ollut aivan liekeissä ja U23 joukkuekkin on aivan oman sarjansa kärkipaikoilla. Se vain on Wengerin ajoilta opittu, että nuorilla ei voiteta mitään, mutta ainahan se on mukava ajatella, että tulevaisuuteen ainajkin yritetään satsata.
×