Jump to content

Mati

Members
 • Content count

  1,601
 • Joined

 • Last visited

About Mati

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 01/12/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Minä kannatan:
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,208 profile views
 1. Arsenal F.C. 2018–2021– Uusi aikakausi

  Jahas.. Arsenalkin tatti ojossa allekirjoittanut liityymisestä Syperhyperdupermuovi - sarjaan heikoimpana joukkueena niissä kekkereissä. Jestas tätä myötähäpeän tunnetta, kun vuosia kannattamani seura päättää liittyä tähän rahastukseen ja unohtaa lopullisesti kaiken perinteen ja urheilullisuudeen. Nyt leikitään sitten isoa poikaa, jos tämä menee tämmöisenään läpi. Olisi aivan oikein, että kaikki osallistuvat joukkueet suljettaisiin kaikista sarjoista.. Leikkiköön sitten keskenään.
 2. Kausi 2020-21 käyntiin

  Tämän tilaston mukaan titteli menisi Robertsonille, mutta mistä näistä tietää miten näitä lasketaan.
 3. 30.1. 2021 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Olihan tuo nyt hiivatin viihdyttävä peli Joo molemmilla oli paikkansa ja varmasti molemmissa leireissä jäi jossiteltavaa, mutta en edes muista milloin itse olen kannattajana saanut yhtä huikeita fiiliksiä. Mielestäni molemmat joukkueet kuuluvat edelleen euroopan suurin, vaikka sarjasijoitus saattaa välillä muuta näyttääkin. Tämä oli niitä otteluita jonka takia arvostaa vastustajaa joukkueena ja voi hyvällä mielellä kätellä vastustajien kannattajia ja kehua, että on teillä hieno joukkue.
 4. Arsenal F.C. 2018–2021– Uusi aikakausi

  Melkoisen hyvä meininki tällä hetkellä Arsenalin leirissä. Tapaninpäivän jälkeen kuudesta ottelusta (Valioliigassa) 5 voittoa ja tasapeli. Kuntomittarilla heilutaan siellä kärjen tuntumassa ja jopa positiivisella mielellä ottelemaan Unitedia vastaan. Arsenalia Saka ja Smith-Rowe pitää pinnalla täysin maagisilla esityksillä ja muu joukkue nostanut tasoaan heidän rinnalla. Miten voikaan kuukaudessa mieliala muuttua? Tämä joukkuehan ihan oikeasti taistelee niistä Euro paikoista.
 5. Arsenal F.C. 2018–2021– Uusi aikakausi

  Sanokoon muut mitä haluaa, niin mielestäni Tierney on yksi parhaimmista laitapuolustajista valioliigassa. Skotti on ehdottomasti tulevaisuuden kapteeniainesta.
 6. Kausi 2020-21 käyntiin

  Ei tästä muuten selviä 😁
 7. Kausi 2020-21 käyntiin

  Vähän yskinyt välillä, mutta vauhti alkaa taas kiihtyä
 8. 1.11.2020 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Suurin merkki sille, että OG ei ole oikea mies johtamaan Unitedia on se, että vastustajien kannattajat alkavat toivomaan, että hän jatkaisi.
 9. Kausi 2020-21 käyntiin

  Se oli viime kaudella se
 10. Kausi 2020-21 käyntiin

  Näin perheellisenä pakko todeta, että yksi reikä on toisinaan parempi, kuin useampi.. vai miten se meni
 11. Kausi 2020-21 käyntiin

  Kai sitä pitää vähän perinteitä kunnioittaa ja käydä kepillä tökkimässä ja kyselemässä, että miten reikäinen se puolustus siellä pohjoisessa on
 12. FA Cup

  Möngin jostain syvältä Arsenal -luolastani ja sen verran lippuani heilutan, että "jee! FA -cup Arsenalille!" Aivan kauhea kausi kaikenkaikkiaan ja loppuun sitten pokaali, joka tottakai aiheuttaa hymyn huulille. Arsenal sai paljon apua tuomarilta, mutta haluan uskoa, että Arsenal olisi voittanut ilman tuomarin apuakin. Sen verran kuitenkin vakuuttavasti joukkue pelasi finaalissa.
 13. Ole Gunnar Solskjaer

  Tässä päästään siihen mitä United haluaa. Jos haluaa menestystä nyt tai parin seuraavan vuoden sisään, ei monta nuorta kannata olla yhtä aikaa kentältä. Jos haluaa menestystä viiden vuoden päähän ja sitäkautta luoda dynastiaa, voi hyvinkin olla fiksua luoda runko omista nuorista. Toisaalta sitähän ei ole tähtiin kirjoitettu, että omat nuoret pystyvät nostamaan Unitedin ansaitsemalleen tasolle. Ja tämä mielipide siis Arsenal kannattajalta.
×