Jump to content

Mati

Members
 • Content count

  1,647
 • Joined

 • Last visited

About Mati

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 01/12/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Minä kannatan:
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,732 profile views
 1. Arsenal F.C. 2018–2023– Uusi aikakausi

  Maajoukkuetauko ja edelleen sarjakärjessä. Perjaatteessa kaikki hyvin, mutta on niin hiivatin ohut tuo pelaajaryhmä, joka kykenee ylläpitämään tätä vauhtia. Alkukausi on ollut "helpohko", mutta 8 pistettä enemmän kerättynä näistä vastaavista otteluista, kuin viime kaudella. Eli siis perjaatteessa Arsenal on siinä 10 pistettä enemmän kauden päätteeksi, mikä melko varmasti tuo paikan neljän joukossa. Ei ole millään tasolla realistista ajatella, että Arsenal kykenisi taistelemaan mestaruudesta vielä tänä ja tuskin vielä ensikään kaudella. Kuitenkin kun suunta on ylöspäin, niin niitä hyviä asioita alkaa tapahtumaan enemmän ja enemmän. Tällä kaudella sattunut nyt vain olemaan niin, että yksikään kilpailija ei ole mitenkään hävyttömän ylivoimainen. Perjaatteessa kaksi seuraavaa Valioliigaottelua antaa sen todellisen kuvan missä mennään. Kotona sekä Tottenhamia ja Liverpoolia vastaan. Arsenalilla on täysin realistinen mahdollisuus saada 4 pistettä. Näistä molemmista otteluista tappion tullessa taas olisi orastavia paniikin aineksia. Silloin Arsenal ei edelleenkään pystyisi haastamaan huippujoukkuita, mutta tasaisella suorittamisella heikompia joukkueita vastaan neljäs sija olisi edelleen realistinen vaihtoehto.
 2. Tää foorumi on kuolemassa

  Pyh. Arsenal -osiokin oikein voimissaan. Nyt tänne sieltä pistämään Liverpool -osiokin kuntoon.
 3. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Vilpittömästi onnittelut tästä se vielä lähtee.
 4. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Toki Liverpool ennakkosuosikkina, mutta ei United mikään huono joukkue ole. Kotiottelu on aina kotiottelu (toki tänään se protesti) ja Liverpool varmasti sytyttää joukkueen. Olen varma, että tämä ottelu on Manchesterin punaisille se ensimmäinen ottelu, joka antaa todellista uskoa tulevaisuuteen.
 5. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Liverpoolin puolustuksessa pahoja loukkaantumisia. Tänään, jos koskaan täysin voitettavissa oleva joukkue.
 6. 4-0 puoliajalla. Nyt kannattaa muuten olla tarkkana Ten Hagin suhteen. Paljoa ei ole uusi manageri voinut vielä tehdä, mutta paljon kertoo hänestä ihmisenä ja valmentajana, että tuleeko vaihtoja ja millaisella ilmeellä United lähtee toiselle puoliajalle. Koska ottelussa itsessään tuskin on enää panosta, niin suosittelen keskittymään valmentajan eleisiin ja tuleviin vaihtoihin.
 7. Jos tästä ottelusta tulee selkäsauna, niin pitää alkaa tekemään isoja muutoksia ja nopeasti. Yhdenkään nimi ei saa olla etukäteen aloittavassa kokoonpanossa, vaan vastuuta on annettava nuorille ja nälkäisille. Ulkopuolisena sanon suoraan, että Unitedin kannattajat ei ansaitse tätä. Joukkuetta on alettava rakentamaan uudestaan ja nimenomaa sellaisten pelaajien myötä, jotka uskovat projektiin. Valmentajalle on annettava aikaa, mutta ei näiden pelaajien kanssa.
 8. Arsenal F.C. 2018–2023– Uusi aikakausi

  Arsenal - Leicester (4-2) Olipas vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ensimmäinen takaisku maali oli niin sanottu työtapaturma. Näitä vain välillä tulee ja niistä sitten yritetään oppia. Toinen takaiskumaali oli taas Leicesteriltä hienoa peliä, joten ei siitäkään voi kauheasti ketään syyttää. Sensijaan muutama muu pöljä henkilökohtainen virhe mahtui otteluun, joista kaikista onneksi selvittiin säikähdyksellä. Lähinnä sillä, että puolustus pelasti yhteen hyvin ja varmisti toisten tekemisiä virheitä. Kyllähän monet asiat vielä hakee itseään ja esimerkiksi Sakan voisi olettavan, että parantaa kauden edetessä. Nyt vaarallisimmat hyökkäykset tapahtuu vasempaa laitaa pitkin, kun Martinelli on ottanut roolia. Kaksi ottelua takana ja 6 pistettä kerättynä. Kumpikaan ottelu ei missään tapauksessa ollut helppo ja ehkä pahimmat keulimiset itsellänikin Arsenalin kaudesta on rauhoittuneet. Tulee vielä pitkä kausi, mutta tämänpäiväisellä taisteluilmeellä voisi odottaa parempaa, kuin viime kaudelta. Ainakin maalintekijöitä pitäisi olla enemmän. Nyt vain pitäisi pystyä minimoimaan henkilökohtaiset turhat virheet.
 9. Siirtohuhut

  Hieman hävettää, kun osallistun Unitedin puolelle keskusteluun, mutta hieman yksinpuheluksi mennyt viimeaikoina omalla puolella. No joka tapauksessa, voisihan Rabiot olla myös välimuoto "hätäavun" ja "oikean pelaajan" välillä. Ei sitä minkä varaan lasketaan, mutta sanotaanko vaikkapa, että se teline, jonka varaan voidaan alkaa rakentamaan.
 10. Siirtohuhut

  United siirtomarkkinoilla.
 11. Valioliigakausi 2022-23

  Pistetääs uusi kausi aluille ja heti perään oma kausiveikkaus: Manchester City Liverpool Arsenal Tottenham Chelsea Manchester United West Ham Aston Villa Crystal Palace Brighton Newcastle Everton Leicester Brentford Southampton Wolverhampton Fulham Nottingham Leeds Bournemouth Maalipörssin voittaja: Erling Haaland Liigacupin voittaja: Tottenham FA Cupin voittaja: Manchester United
 12. Arsenal F.C. 2018–2023– Uusi aikakausi

  Huomenna alkaisi hulinat, kun Cristal Palace tulee vieraissa vastaan. Eiköhän Arsenal lähde avausotteluun samanlaisella taktiikalla ja kokoonpanolla, kuin harjoituspelissä Chelseaa vastaan. Perjaatteessa lähtökohtaisesti ihan hyvät fiilikset otteluun, mitä nyt hieman huolestuttaa Whiten selviytyminen Zakaa vastaan. Toisaalta puolustuslinja sen verran hyvin harjoituspeleissä tukenut toisiaan, että tuskipa Ben yksinään jää missään vaiheessa. Tänään kivaa ja huomenna illalla ei ehkä niinkään Tervetuloa takaisin Valioliiga <3
 13. Siirtohuhut

  Niin kauan, kuin Ronaldo on joukkueessa, niin tuskinpa tulee uutta hyökkääjää (ainakaan uutta ykköskärkeä). Ronaldo syö palkkakuluja melkoisesti ja samanaikaisesti lähes varma avauksen pelaaja. Mahdollisen uuden hyökkääjän pitäisi olla sellainen, joka jo alustavasti hyväksyisi olevansa se kakkoskärki. Eriasia toki olisi, jos United voisi tarjota selkeää ykköshyökkääjän paikkaa.
 14. Siirtohuhut

  Lienee tämä artikkeli: https://www.sport.es/es/noticias/barca/frenkie-jong-no-descarta-alternativa-chelsea-14124455
 15. Arsenal F.C. 2018–2023– Uusi aikakausi

  Toissayönä Arsenal kävi höntsäilemässä Chelseaa vastaan 4-0 voiton. Tämänkaltaisella avauksella lähdettiin ja riippuen Tierneyn ja Tomiyasun pelikunnosta, niin tämänkaltainen 4-2-3-1 avaus voi hyvinkin olla ensikauden Arsenalia. Ottelu itsessäänhän oli Arsenalilta suorastaan loistavaa. Harjoituspeli tottakai, mutta pahaiten homman sujuvuutta kuvasi se, että Tuckel haukkui joukkueensa pystyyn ja ilmoitti, että joukkueessa on tosiasiassa vain kaksi laatupelaajaa. “I can not guarantee (we will be ready),” said Tuchel. “I saw today a team in Arsenal who are mentally committed to an idea of playing, a level of exhaustion, a level of physical commitment that we could not match. We were absolutely not competitive.”Tuchel added: "Also, a level of mental commitment that we lacked because we have a lot of players who are thinking about leaving and looking at their options. We have players that have left and I think at the moment that's obvious."On his team’s goalscoring problems, Tuchel said: "Listen, it's the same players, so why should anything change? We will see, hopefully, development but at the moment, we have the same issues because we have the same players.”“We got sanctioned and players left us, we know that some players are trying to leave us, and this is where it is. We had an urgent appeal for quality players and a huge amount of quality players. We've got two quality players – that is no doubt – but we are not competitive like this and, unfortunately, we could see it today."Chelsea had been hoping to close the gap on Premier League champions City and runners-up Liverpool, but Tuchel said: “Given our last two weeks, our game today, we should not mention the two teams in front of us. We got absolutely beaten by a team that does not play Champions League football next season and finished behind us. But at the moment, they seem far ahead of us.” https://www.telegraph.co.uk/football/2022/07/24/furious-thomas-tuchel-questions-chelseas-ability-compete-next/ Jos nyt yhden ottelun perusteella pitää jotain veikata, niin Arsenal on oikeasti mukana top4 kamppailussa... Chelsea ei niinkään. Jännittävä kausi toki luvassa.
×