Jump to content

Mati

Members
 • Content count

  1,588
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mati


 1. On 23.1.2020 at 15.13, Tasanteen tietäjä kirjoitti:

  Juu, tässä projektissa on tietysti hienoa omien nuorten peluutus, arvostan sitä suuresti.

  Mutta, mutta, aika usein tulee mieleen kun useampi junnu on yhtä aikaa kentällä, mopolla moottoritiellä fiilis...

  Nuoret joutuvat turhan kovaan paikkaan, eli vähän maltillisempi sisäänajo nuorille, sopivat lainasopimukset esimerkiksi.

  Vaikeaa tämä tietysti on nykyisessä loukkaantumis sumassa, eli nyt jos koskaan tarvitaan niitä hankintoja!

  Tässä päästään siihen mitä United haluaa. Jos haluaa menestystä nyt tai parin seuraavan vuoden sisään, ei monta nuorta kannata olla yhtä aikaa kentältä. Jos haluaa menestystä viiden vuoden päähän ja sitäkautta luoda dynastiaa, voi hyvinkin olla fiksua luoda runko omista nuorista. Toisaalta sitähän ei ole tähtiin kirjoitettu, että omat nuoret pystyvät nostamaan Unitedin ansaitsemalleen tasolle. Ja tämä mielipide siis Arsenal kannattajalta. 


 2. 9 tuntia sitten, tractor girl kirjoitti:

  Matic ollut paras, rauhallinen tuossa keskellä. Fred ja Martial hukkaavat pallon heti. Dave on kans hukassa. Ohhoh.

  Arsun piti olla huono!

  Kaverit odotti helpompaa peliä, vissiin. Eka 7 minuuttia hallitsivat sitten tyssäsi.

  Valioliigassa ei ole huonoja joukkueita. Se, että Arsenalilla on ollut vaikeaa, niin onhan tässä jo pari ottelua ollut selkeitä edistysaskelia. Ehkä tuo "piti olla huono" on se syy miksi United hävisi. Ei ollut. 


 3. 8 minuuttia sitten, JariTre kirjoitti:

  Kumma että muissa joukkueissa saadaan tuloksia aikaan muutamassa kuukaudessa. Chelsea tällä hetkellä ihan eri tasolla, vaikka manageri vaihtui kesällä. Olella ei ole mitään peli-ideaa hyökkäykseen. Ainoa hyökkäyksen peli-idea on tällä hetkellä pallo laitaan ja sieltä keskitys boksiin. Ja ainoa hyökkääjä seilaa silloin jossain laidalla....

  Missä näkyy Olen lupaama kova ja korkea prässi, juostaan enemmän kuin vastustaja. EI MISSÄÄN!

  No en mä tiedä. Chelseakin välillä koheltaa.. Arsenalin peli saattaa yhdessä ottelussa muuttua huippusuorituksesta täydelliseksi farssiksi. Tottenhamillakin peli aivan sekaisin. Kyllä melkoista koheltamista vähän joka vekkulilla. 


 4. 16 minuuttia sitten, ippe kirjoitti:

  Ihan asiaa kirjoittelin.

  Liverpoolin seuraaminen on tänä päivänä niin tylsää, että pakko huudella vieraisiin pöytiin. Pool kannattajana jännitystä saa enää lähinnä siitä, että kuinka monella maalilla voitetaan ja pysyykö omissa nollat vai ei. Olen ajatellut vaihtaa joukkuetta, jotta saisin taas tuntea sen tappion mukanaan tuovan raastavan tunteen, jonka kanssa sain ennen Liverpool kannattajana kamppailla viikoista ja vuosista toisiin. Olisiko teillä ehdotuksia tulevan joukkueen suhteen?

  No nyt Ippe :dielaughing: Näin Arsenal -kannattajanakin osui jo upposi. Hyyyyyiiiiii! 


 5. Mielenkiintoista katsoa kumpi onnistuu koheltamaan enemmän. Arsenalin pelityyli  tällä hetkellä sellainen, että United voittanee laukaukset 25-10. Henkilökohtaisia virheitä tapahtuu ja ottelussa molemmat joukkueen kokee takaiskumaalin. Old Trafford perinteisesti ollut Arsenalille vaikea paikka, joten itse veikkaan Unitedille 3-2 voittoa. Greenwood pelaa käsittämättömän ottelun ja nirvaa 3 maalia. 


 6. 3 minuuttia sitten, Crisu7 kirjoitti:

  No en tässä kohtaa puolustelisi liikaa Olea. Varmaan tiesi mikä oli homman nimi kun otti nostalgisena valintana paikan vastaan. Taitoperustainen ratkaisuhan tuo ei tietenkään ollut. Vaikea sanoa mikä sitten olisi oikea ratkaisu. Nyt voi sanoa että olisi kannattanut antaa Josen jatkaa. Jälkiviisaus aina helpompaa ja olihan kaikki aika paskaa Josen ajan lopussa. Josessa erona Oleen on kuitenkin, että jotenkin on sellainen ajatus, että Jose varmaan tulee vielä jotain jalkapallossa voittamaan. Olelle korkeintaan tsemppari ja hymypoika- palkintoja kauden jälkeen.

  Ole varmasti tiedosti, kun ensimmäistä kertaa astui Unitedin peräsimeen, että väliaikaisena managerina mennään ja uskoi varmasti aidosti, että pystyy pitämään joukkueen hyvillä sijoituksilla. Sitten, kun Olen alku meni jopa yli odotusten, niin en yhtään ihmettele, että miksi alkoi uskomaan omaan osaamiseen. Niin siihen uskoi myös joukkueen johto, kuin kannattajatkin. 


 7. Mitäs ihmettä.. 10 kuukautta sujahtanut, kun viimeeksi mitään Arsenalin puolle kirjoittelin. Aikahan menee, kuin siivillä eikä minkäänlaista motiivatiota kirjoittaa uutta kausiotsikkoa. Sääli sinänsä sillä Arsenal elää murrokautta ja joukkue on Emeryn aikakaudella muuttunut melkoisesti siitä mihin Wenger joukkueen jätti. Kauden 2019/2020 ensimmäinen ottelu Newcastlea vastaan oli monen mielestä Arsenalilta heikko esitys, mutta itselleni se oli lupauksia herättävä. Viime kaudella vieraspeleissä Arsenal kykeni vain kertaalleen pitämään nollat omassa päässään ja nyt se sama onnistui jo ensimmäisessä pelissä. Totuuden nimissä Newcastlen hyökkäys ei ole tällä hetkellä aivan maailman huippua, mutta nollapeli on aina nollapeli. 

  Toinen itselleni positiivinen asia oli se, että nuoret pelaajat 19-21 -vuotiaat saa vastuuta ja pienistä virheistä huolimatta täytti oman paikkansa varsin hyvin. Tästä on hyvä jatkaa tykkimies perheessä kohti ensi viikonloppua ja ensimmäistä kotipeliä, kun vastaan asettuu Burnley. Tästä ottelusta voisi jo hyökkäyskin herätä ja saada vähän enemmän dataa siitä millainen joukkue todella onkaan kasassa. 

  Herttaisen sinisilmäisesti ja viattomasti uskon, että Arsenal kykenee taistelemaan jopa kolmannesta paikasta, sillä joukkue on selvästi mennyt viime kaudesta eteenpäin (okei, yksi ottelu vasta takana).

   

  EDIT: Kävin "kilpailevalla" foorumilla hieman kirjoittelemassa ja sain henkisen syövän viikon jälkeen. Oli kiire takaisin paitsioon. 


 8. Sama taitaa päteä Suomessa myös monessa muussa asiassa. Onnistumisista harvoin kehutaan ja epäonnistumisista jaksetaan muistuttaa vielä vuosia myöhemminkin. Suomalaiset on vähän peruskateellisia keskimäärin (minä mukaanlukien) ja se sitten saattaa samalla aiheuttaa semmoista altakulmien kurkistelua. Siinä sitten itse kullakin on vähän heikko itsetunto, jota muiden onnistumiset ei paljoa paranna. Jos minä en saa kiitosta, niin ei saa sitten muutkaan! -ajattelumaailma ei lähde hetkessä. Se tarvitsee vuosien työtä ja ajattelumaailman muutosta, joka valitettavasti tarkoittaa myös paljon onnistumisia yksilötasolla. 


 9. Dead To Me

  Netflixissä pyörii 10 -osainen sarja Dead To Me, jossa päähenkilöinä häärii aivan upeat Christina Applegate, sekä Freaks and Geeks -sarjasta tuttu Linda Cardellini. Todella synkistä lähtökohdista lähtevä sarja tarjoaa draamaa ja jotenkin häilyvää huumoria, jolloin surullisetkin kohtaukset saa tuntemaan aitoa sympatiaa hahmoja kohtaan. Suosittelen lämpimästi. 


 10. 3 minuuttia sitten, Kynot kirjoitti:

  Ei voi sanoo muuta ku et paremmalle hävittiin. Noin laiskaa manua ei oo viel OGS:n alaisuudessa nähty. Ihan ku olis kuitenki haluttu ulos tästä kisasta ku chämppäris mentiin jatkoon. :confused:

  Tuossa ottelussa Wolves oli sen verran hyvä, että ehdottomasti pitää antaa kotijoukkueelle kaikki kunnia. Tämä otteluhan oli nimenomaa syy, että valioliiga kamppailu Arsenalia vastaan siirtyi. Ottelun myötä koen, että nimenomaa Wolvesia vastaan tulee olemaan Arsenalin vaikein ottelu loppuohjelmassa. Espirito saanut sudet hyvään lentoon. 


 11. 30 minuuttia sitten, tractor girl kirjoitti:

  Fredin viimeinen silaus huonoon peliin. Karmeita syöttöjä, hassattuja hyökkäyksiä ja pilkku. 

  Tuo pilkku oli väärä tuomio myös näin Arsenal fanin silmissä. Toki omassa ajatusmaailmassa koin tuon korvaavana, sillä Tottenhamia vastaan pilkku olisi pitänyt uusia. Hienoa taistelua puolin ja toisin. Toisaalta kaukana on ne ajat, jollon taisteltiin verissä päin. Nyt se oli vähän sellaista, että toivottavasti kaikilla on kivaa. Rehellisyyden nissä henkikökohtaisesti toivon, että neljän parhaan joukossa on Cityn ja Liverpoolin lisäksi Arsenal sekä United. Paljon on Solskjaer tehnyt oikein. 

×