Jump to content

ploughman

Members
 • Content count

  676
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ploughman

 1. Serie A kierrosseuranta

  Taisi suusta päästä joku sananen.
 2. Ottelut kaudella 2010/2011

  No en nyt tiedä onko tuo taktiikka kuitenkaan se millä kannattaa lähtökohtaisesti läheteä. Nyt sitä on pelattu kun ei ole ollut miehiä muuhunkaan. Kun DP palaa, voisi taas pelata kunnolla kahdella kärjellä, jolloin hyökkäyksessä voisi olla hieman ideaakin. Ekalla puoliajalla tänään ei kyllä ollut. Muuten ihan hyvä peli ja kerrankin puserrettiin se voitto kun sitä tarvittiin ja vielä päiväpelistä, joka on usein Juvelle se vaikea paikka ollut. Miksi vitussa Traore saa aina avauspaikan? Grosso oli kuitenkin edellisessä MoM.....
 3. derby d'Italia - 13/02/2011

  Oli aika karemeet vaihdot, varmaan huonon tuurin takia. Meni Melo vähän yllättäen ja oliko sitten Marchision ja Tonin poisotto vaan säästelyä? Mutta olisi oikeasti tarvittu Del Piero - Matri vaihto tai sitten tosiaan DP jo Tonin tilalle jos kerran piti Toni ottaa pois. Iaquinta oli kauhea.....
 4. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kyllä tässä jo kovasti tarvitaan Pepeä ja Iaquintaa supersubeiksi. Ei riitä leveys joukkueella, kun pitää pelata 90min putkeen ja kolme päivää lepoa. Ihmeellinen tutina myös puntissa koko ajan Juven monilla pelaajille joka näkyi todella kepoisina ja arkoina otteina.
 5. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ei ole puolustus ja Buffon ollut tänään lähelläkään omaa tasoaan. Keskikentällä roiskikitaan hieman pelonsekaisesti palloa äkkiä pois jalasta ja tämä estää pelaamisen. Onneksi Del Piero ja Matri alkavat pikkuhiljaa heräillä. Krasic on kyllä aika puhki.
 6. Juventus 2010-11

  No Del Neri potkuista nyt kukaan ei olekaan puhunut. Paitsi ehkä Canal+:n yli-innokas selostaja Tero Karhu.
 7. AC Milan 2010/2011

  Miksi missään ei ole mainittu mikä Legron kunto on? Ilmeisesti edelleen sairaallassa ja tän päivän pelaajaesittely peruttu?
 8. Juventus 2010-11

  Se on kyllä ihan varma, että sekä fanit, seurajohto, että Amauri itse tietää Juve-tarun olevan lopussa. Sen takia mies pois siirtyikin. Voi hakea keväälle vauhtia puhtaalta pohjalta ja valmistautua siirtoon ensi kesänä. Juvessa jumittaminen olisi huonontanut varmaan mahdollisuuksia kesän siirtomarkkinoillakin. Ja ainakin ilmapiiri tuon pelaajan kohdalla oli niin pilalla kuin voi vain olla. Matrin ja Quagliarellan sopparit ovatkin nyt tässä valossa todella hyvät. Nyt voidaan ihan rauhassa punnita otetaanko kummatkin, jompi kumpi vai kumpaakaan.
 9. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kyllä Amauri kohta taas loukkaantuu. Tämän jälkeen Del Neri selittelee hyökkäysongelmia sillä että Amauri on lasaretissa. Nythän niitä selitellään sillä, että Iaquinta on lasaretissa. Ja koko kauden ainoa kunnossa oleva hyökkääjä, joka saa peliin vähäänkään eloa on jälleen Del Piero....kuulostaako tutulta. Kapu oli tänäänkin (kuumeesta huolimatta) parasta mitä hyökkäykseen laittaa. Vittu kun ei osunut siitä lisäajan vedosta pomppupalloon paremmin :-( Ensi peliin muuten kokeilisin Del Piero - Martinez. Amaurille geelipullo käteen ja pukuhuoneeseen iso peili.
 10. No omat kokemukset ovat sellaiset, että Lufthansalla kannattaa lentää. Luftarin sivulta saa helposti varattua jonkun 130e edestakaiset lennot Helsinki-Torino -välille (välilaslulla Frankfurtissa tai Münchenissä). Milanosta Torinoon on kuitenkin matkaa sitten taas, eikä siinä juurikaan rahassa voita. Liput johonkin Catania -matsiin onnistuu ihan helposti. Et voi ostaa pre-salesta lippuja, ellette kaikki kuulu Juve Fan Clubiin (tuskin?), mutta tuommoiseen epä-kiinnostavampaan peliin, ei ole niin hirveästi tunkua, etteikö sinne voisi ostaa lippuja ihan normaaliakin reittiä. Liput tulevat myyntiin saman viikon alussa kun peli on. Menet vaan Listicketin sivujen kautta (http://www.listicket.it/) tekemään ostin luottokortilla. Liput haetaan matsipäivänä Stadio Olimpicon luukulta. Itse olen aina asunut jossain Piazza Solferinon lähistöllä. Siitä menee bussi Olimpicolle, olet lähellä ravintoloita ja keskustaa ja rautatieasemakin on ihan vieressä.
 11. Ottelut kaudella 2010/2011

  Joku ideahan Delnerillä tässä kokoonpanossa oli, koska muuten ei MILLÄÄN mittapuulla ole selitettävissä miksi Sörensen vaihtui Grygeraan (eikä edes Mottaan) , miksi Traore oli avauksessa ja mitä hemmettiä Gorilla teki Tonin kärkiparina? Oliko tarkoitus hoitaa staattisella puolustuksella Napolista vaarallisuus pois? No. Napoli ei ollut erityisen vaarallinen eikä hallinnut peliä (vaikka pelattiin niiden kotona!), mutta juuri Juven puolustus hoiti nuo maalit Napolille. Olisiko kannattanut antaa Sörensenin ja Grosson pelata, kun ovat varmaan nyt enemmän kartalla Chiellinin ja Bonuccin kanssa tuosta sijoittautumisesta ja miesvartioinnista? Nyt Cavani oli yksin neljän Juve-pakin keskellä, eikä boksissa tuntunut olevan juuri muita Napolin pelaajia edes merkattavaksi....miksi siis Cavania ei pidetty? Miksi keskityksiä ei estetty? Miksi Napolista tehtiin huomattavasti paremman näköinen jengi kuin se on? Miksi tämä on ollut niin tyypillistä Juvelle jo pari vuotta. Amaurit ja Pelissierit tekevät hattutemput just Juvea vastaan....mikä vittu siinä nyt on? Siis hyökkäämäänhän ei Delneri eilen lähtenyt lainkaan. Tonille vaan palloa päähän (se on toki ihan jees) ja Amauri kattoo tamppooni sieraimessa vierestä.... Toni-Del Piero voi saada kyllä vielä aika hyvä jälkeä aikaan, koska Toni (toisin kuin Amauri ja Iaquinta) on yllättävän hyvä hakemaan paikkaa, kuolettamaan pallon alas ja tuntuu jopa ketterältä noihin kahteen puujalkaan verrattuna....Tää oli mun mielestä Del Nerin virhearvion, joukkueen sysipaskan itsetunnon ja muutaman avainpelaajan poissaolon summa (Quagliarella ja Melo ja laitapakit). Paskaa! Nyt herätystä ja vähän äkkiä. Tästä saa vielä kärjen kiinni, mutta enää ei tössitä perkele.
 12. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Se alkaa nyt oikeastaan olemaan ihan vitun sama kuka sieltä tulee, kunhan Amauri saadaan ulostettua nostelemasta palkkaansa ja vasemmalle ei ikinä laiteta enää Grygeraa tekemään Napolille 3 maalia per peli.
 13. Uefa Europa League

  Jätkää vaan vituttaa kun Quagliarellan ja muiden avulla Juve pääsee pitkälle ja Napoli jämähtää paskavaippavuorineen lopulta ulos europeleistä...
 14. Uefa Europa League

  ^ Mjataah? Kuka sina ole? Miksi sinulla on paksavaipat pihalla ja pizza rinnuksilla? Vitun vamma-apina.
 15. Uefa Europa League

  Oliko tuo nyt sitten jalkapalloa?....
 16. Loukkaantumiset 2010/11

  http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=34428 Eli Amaurilla polviongelima...toivottavasti tulee pitkä lepo :-D
 17. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kyllä. Erityisesti pisti itselläninkin silmään tuo Pepen siivoaminen Roman keskitysestä. Ja sama refleksi tuli Amaurin ja Sissokin ammattimaisesta pelinarvostelusta sivurajalla :-D Sörensen myös aivan yllättävän hyvä. Amauri totutun turha. Del Piero aika pehmeä ja saamaton, mutta täytyy ottaa huomioon, että tässä vaiheessa Quagliarella ja Aquilani olivat jo väsähtäneet ja Del Pierosta ei ole mitöön hyötyä, jos ei ole kavereita joiden kanssa pallotella. Aika monta kertaa DP oli siellä Roman puolikkaalla 5:n Roma-pelaajan puristuksessa eikä oikein syöttösuuntaa löytynyt. Q on ollut kyllä hyvä. Parantanut peliään koko ajan. Hieman kun vieä oppisi joukkuepeliä ja epäitsekkyyttä. Pari paikkaa oli eilenkin syötellä, mutta halusi kokeilla toivottomasta paikasta yksin. Michelellä on pointti tuossa sarjataulukossa. Ollaan otettu 4 pistettä San Sirolta kahdessa matsissa esim. tänä syksynä. Ja nyt loppuvuoden fixture on aika jees. Keväällä sitten puolestaan kovat pelit kotona. Ja mitenköhän Euro-liigan kanssa käy....yrittävätkö ne edes jatkoon siinä?
 18. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ärsyttävästi pelivarmuus katosi Tottin maalin jälkeen. Eli toka puoliaika oli aika kummallisen kesyä pelia Juvelta. Ois pitäny pitää sama vaihde, kuin siinnä 20minuutin pelin jlkeen oli, niin Roma ois kaatunut helposti.
 19. Ottelut kaudella 2010/2011

  Siellä nyt jätekaupungissa henkselit paukahtelee? Lazio ja Napoli lentävät nyt lujaa, mutta uskon että maksimissaan toinen niistä löytyy neljän parhaan joukosta ensi toukokuussa. Ja viime vuosi on viime vuosi. Nyt on Juvella vähän eri meininki.
 20. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tavallaan joo, mutta Brescia on ollut kaikille vaikea kotonaan. Eli yksi piste on siitä hjees. Enää ei kyllä kannata puhua neljän parhaan joukosta. Inter on lyötävissä, Milan voitettu kotonaan ja Napolille ja Laziolle ei nyt vittu sentään voi hävitä sijoituksissa...eli mitä jää jäljelle?
 21. Serie A kierrosseuranta

  Ei vaan siitä, että Suomessa pidetään jotain Hollannin ja Tanskan kakkosdivaria kovempina juttuina kuin Serie A:ta. Onkohan Oka Huttunenkaan kuullut, että Italiassa pelataan jalkapalloa? Ainiin....onhan se maakin joskus arvokisoissa pärjännyt....kai niillä joki futissarja siellä on...
 22. Alex Del Piero

  Buon compleanno Capitano! Hieno pelaaja, hieno kapteeni, hieno ihminen! On uskomatonta ajatella, että kaveri on ollut jo vuodesta 1993 ammattikentillä. Del Pierolla ei ole koskaan ollut mitään suurempaa aallonpohjaa urassaan, vaikka vakava loukkaantuminen tietenkin laittoi kaiken seis hetkeksi. Tietynlainen alamäki vuosina 2005-2006 Capellon aikanakin oli vain näennäistä. Del Piero oli paljon vaihdossa, mutta maaleja tuli 20 kaudessa. Tämä kausihan on ollut puolestaa ihan ihmeellinen. Del Piero on pelannut jokaisessa Juven pelissä ja on selkeästi ollut se mies kentällä joka on tuonut presenssillään jotain extraa joukkueen peliin. Ei aina maalin muodossa, mutta aina sitä yllätyksellisyyttä ja briljanssia mitä ei peruspelaajilta löydy. Hieno mies kentän puolella ja pukukopissakin. Tuntuu kuin hän olisi syntynyt uudelleen Del Nerin aikaan. Vähän kuin Del Pieron olemus liittyisi koko joukkueen ilmeeseen, ja toisin päin. Milan-pelissä, kun hänet otettiin vaihtoon, oli ilme ihan erilainen kuin joskus vaihtoon vastentahtoisesti tullessan. Marchisiolle kapteeninnauha käteen, onnentoivotus ja vaihtoon. Loppupelin Alex olikin Del Nerin kanssa valmentajan boxissa huutamassa ohjeita tiimille. En ole tätä ikinä Alelta ennen nähnyt. Del Neri on monta kertaa todennut, että Del Pieron antama boosti joukkueelle on todella arvokasta. Voi olla, että tämä ei ole vain sanahelinää. Hieno mies myös privaatissa, mitä ilmeisimmin. Yksi niistä harvoista SUPER-tähdistä, joka on , ainakin minun tietojen mukaan, kyennyt säilyttämään oman identiteettinsä ja säilymään jotenkin ihmisenä kaikesta tuosta kunniasta, ihailusta, maineesta ja rahasta huolimatta. Tämä on kovin vaikeaa, ja kuten on monesta huippupelaajasta nähty, on ura viinan, huumeiden ja naisten vetelyn jälkeen ohi jo 25-vuotiaana. Forza Ale!!!
 23. Loukkaantumiset 2010/11

  Miten se on mahdollista, että Juvella on aina tämä sama loukkaantumisongelma? Noh. Paskemminkin vois olla. Melo, Lanza ja Quinta palasivat ja Grosso ja Salihali tulivat takaisin kokoonpanoon. Kyllä täs pärjäillään..
 24. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Nythän Canalilla lukee, että 13.11 klo 21:30 tulee "Atlético - Osasuna "!!! Ei hitto mene enää millään mittapuulla läpi selitys mistään vaikeista otteluvalinnoista. Atlético - Osasuna vs. Juventus-Roma!!! Siis halooo!
 25. Loukkaantumiset 2010/11

  Se mitä on tuota Del Nerin toimintaa katsonut, niin Grosson ja Salihalin mukaanottamisessa varmaan punnittaan montaa asiaa. En usko, että Del Nerin kaltainen psykologiaan ja joukkuehenkeen satsaava valmentaja ottaa noita kahta mukaan, elleivät he saa 100% synninpäästöä. Koska pahassa tapauksessa jollekin Grossolle sanotaan, että käys pelaa toi yks peli....ja jälki voi olla sen mukaista. Eli luulisi, että jos nuo otetaan pelaamaan, niin heidät integroidaan täysillä joukkueeseen ja joukkuhenkeen mukaan.
×