Jump to content

Daavetti

Members
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

About Daavetti

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/31/1995
 1. West Ham

  West Hamin lipuista Ehkä hieman OT mutta olen huolissani sillä olen west hamin academy member ja olen varannut liput west ham arsenal otteluun tänään sitten tuli postissa pelkkä paperilappunen joka kertoo että olen varannut liput ja että tämän ja member kortin kanssa pääsee peliin ongelmana on siis se että omaa korttiani ei ole tullut postista vieläkään vaikka poika on jo saanut omansa... elikkä mikä avuksi?
 2. Niitä näitä

  :thumbsdown1:1-1 kotipelissä recreativoa vastaan. Marchena otti kauden kolmannen punaisen. Paikkoja oli mutta silti pallo ei löytänyt tietään häkkiin...
 3. Omaperäiset vedot kavereiden kesken

  Minä olisin valmis lyömään evertonin puolesta jotenkin on sellainen kutina että saattaa yllättää...
 4. Päätin pistää tän tänne vaikka ei ihan pro liigaa olekkaan. Tapahtuneesta on pari vuotta mutta jengin kanssa naureskellaan yhä sille. Kun muuan pelissä Topparimme puski pallon maalivahdille ja hän otti pallon käteen. Tuomari vihelsi siitä vaparin mutta kun koko joukkueemme alkoi protestoimaan tuomarille tuli hänestä hyvin epävarma. Tuomari päätti kysyä vastustajalta oliko tilanne vaparin paikka:drunk1: vastustajat tietenkin vakuutteli että kyseessä oli vaparin paikka. onneksi vaparista ei kuitenkaan tullut maalia ja peli jatkui...
 5. Tottenham Hotspur

  mahtava oli tuo modricin maali oikeassa paikassa oikeaan aikaan...
 6. Nippelitiedon autuutta...

  muistaakseni oli kyse sittä että vaaleanpunainen oli halvoin väri.
 7. Niitä näitä

  Hildebrand Hoffenheimiin . Hymiö kuvaa hyvin sitä mitä mieltä tuosta sirrosta olen. Pidin Timoa yhä parempana kuin Renan, mutta kyseessä on ilmeisesti jotain mitä on tapahtunut kulissien takana ja se sai Unain päättämään Timon lähdöstä. Guaitan olisi parempi parantaa tasoaan.
 8. Panucchi joka pelin mitä nyt olen nähnyt on semmonen hieno letti. Tulee mieleen kukko,pää pystyssä ja kävelytapa.
 9. Paras jalkapallopeli ikinä

  En osaa muuta sano kun joku vanha This Is Football oli hauskaa kun pystyi filmaamaan ja onnistui lähes aina.
 10. Bayer 04 Leverkusen

  naureskelin virkkusen selostukselle: "Leverkusenilla oli löydät housuissa jo ennen pelin alkua" yms. Leverkusen on verratavissa suoraan Valenciaan: mahtava alku mutta nyt puhti on loppu ja aloitettiin rämpiminen
 11. Niitä näitä

  sevilla 0-0 valencia Puolustus tilkittiin mutta hyökkäys ei enää toiminut. Puolustuslinjasta paras oli Miguel, puolusti tosi hyvin ja lähti mukaan hyökkäyksiin kun oli mahdollista. Moretin suorituksesta kertoo paljon jo se että hänet otettiin vaihtoon Maduron tilalle. Toppareina oli nuoripari Alexis ja Albiol. Albiol oli ihan hyvä ottaen huomioon Sevillan kärjet Fabiano ja Kanoute. Alexis puolestaan ei koskenut palloon kuin muutaman kerran, joten paha sanoa mitään. Otti pari turhaa virhettä. Keskustaosastolla hyvillä papereilla pääsi joaquin ja Fernandes. Marchena otti tapansa mukaan monta virhettä onneksi ei sitä punaista korttia tullut se olisi voinut ratkaista koko pelin. Mata teki muutaman hyvän juoksun mutta viimeistely kusi pahan kerran. Baraja, liian monta toivotaantoivotaan syöttöä. Villa, puolustava taktiikka ei oikein tukenut Villan tapaista kärkeä.
 12. Udinese

  Minä puolestaan olen, mielestäni erittäin monipuolinen pelaaja joka on osoittanut osaavansa myös viimeistelyn jalon taidon:nerd:
 13. Bayer 04 Leverkusen

  Tätä toivoyaan myös meidän suunnalla. Ihmettelen sitä Castron ulosajoa, olihan vastaavanlaisia rikkeitä tapahtunut eikä tuomari edes kaivanut taskunpohjaa. Siinä mielessä en lähtisi haukkumaan Castroa, mutta toki ei Gonzalon pelissä paljon kehumista ole. Kunhan löytäisi samanlaisen pelivireen kuin viime vuonna.
 14. Niitä näitä

  Valencia on mutaman päivän päästä kunnon testin edessä kun vastaan asettuu Sevillistas. Ilmeisesti Silva olisi valmis kentälle. Edit: Joo erehdyin hyvä ku korjasit. Emery pysyy näköjään samassa kokoonpanossa tämän ilaan pelissä. Moretin puolesta alkoi jo pelottamaan.
 15. Niitä näitä

  Peliä en itse ehtinyt nähdä mutta katsellessani koosteita niin näytti vähän siltä että puolustuksen virheet olisivat kostautuneet.
×