Jump to content

Scholes#18

Members
 • Content count

  367
 • Joined

 • Last visited

About Scholes#18

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/06/1991
 1. Chelsea 11/12 - Mestaruuskannu takaisin SB:lle

  Re: Chelsea 11/12 - Mestaruuskannu takaisin SB:lle Rankkari ei olisi ollut sääntöjen mukaan mahdollinen, sillä DD oli liputettu paitsioon tilanteen sattuessa. Kuitenkin korttia olisi voinut antaa Ruddylle, sillä kyllähän molari taitaa vetää siinä tilanteessa toisella kädellä Drogbaa päähän. Sääntötulkinnat kuitenkin suojelevat maalivahtia, koska he ovat vastaavissa tilanteissa yleensä heikommalla, yhden tai useamman pelaajan vyöryessä heitä kohti. Tuomareita ohjeistetaan niin, että maalivahdeille on sallittu alueen sisällä hieman suurempi voimankäyttö kuin pelaajilla, vaikka tämänkaltaista ei tietenkään tarkoiteta. Kortti saattoi jäädä antamatta, koska tuomarilta meni keskittyminen siihen, että saadaan Drogba hengissä pois kentältä, vaikkakin tuomareiden pitäisi myös tässä tilanteessa pystyä jakamaan oikeat tuomiot loukkaantuneen hoitoon lähtemisen jälkeen. Todennäköisesti kortti jäi antamatta sen takia, että tuomari tulkitsi Ruddyn osuneen palloon tms.
 2. Kuin kaksi marjaa...

  Adidas jabuilani virallinen kisapallo. Super tele.
 3. Kisojen liveseurantaketju

  Huolellisemmin on katottu sitä vaikuttaako pelaaja peliin, ei pelkästään sitä koskeeko pelaaja palloon. Tevezin maalissa tevez vaikutti selvästi kahteen mexicolaisen pelaajan pelaamiseen (sijoittumiseen), vaikka ei olisi edes koskenut palloon. Sitä paitsi näissä kisoissa on vihelletty tilanteita paitsioksi jo silloin, kun paitsioasemassa ollut pelaaja on aloittanut liikkumisen kohti palloa, vaikka ei olisi ollut lähelläkään palloa ja vieressä olisi juossut pelaaja, joka ei ollut paitsiossa. Peliin voi kuitenkin vaikutta muutoinkin kuin koskemalla palloon.
 4. Kisojen liveseurantaketju

  Paitsio olisi tullut joka tapauksessa osumasta riippumatta, sillä Tevez otti askeleita palloa kohti ja yritti pukata, jolloin hän vaikuttaa peliin vaikka kosketusta ei olisikaan tullut.
 5. Kisojen liveseurantaketju

  Espanja näemmä sitten palasi omalle tasolleen arvokisoissa.
 6. Siirtohuhut (Chelsea)

  Myöskin Pique on voittanut tuon pystin kaksi kertaa peräkkäin tosin ManU:ssa rooli oli pienempi. Ja mitä tuohon Zlataniin tulee, niin en itsekkään näe hänelle paikkaa Chelseassa. Miehen Ego kun ei vaihtopenkille mahdu ja Drogba on parempana pelaajana kilpailemassa samasta pelipaikasta.
 7. Fifa 10

  Mites tän kanssa on toimittava, että saa tuon toimivaksi?
 8. Perjantai jatkossa täällä!

  No voi hitto. Ylimmän ennustajan kommentin perusteella Litti taitaa loukkaantua juuri ennen kisoja.
 9. Ucl 2009/2010

  Kun finaali pelataan viikko sarjojen päättymisen jälkeen ovat pelaajat saaneet kunnon lepotauot itselleen. Esimerkiksi tänä vuonna Bayern München oli ratkaissu mestaruuden itselleen jo hyvissä ajoin joten pelaajien lepuuttaminen viimeisissä otteluissa oli mahdollista kun taas Inter joutui päätöskierrokseen asti taistelemaan mestaruudesta. Toisaalta Englantilaisille porukoille finaaliin selviäminen olisi ollut sikäli ikävää, että heillä olisi kerennyt olemaan jo kahden viikon tauko, mikä olisi voinut näkyä pienenä vireen tippumisena. Tuohon katsojamäärä spekulointiin on hankalaa sanoa. Kenties Suomessa ihmisiä kiinnostaa enemmän tehdä viikonloppuna jotain muuta kuin kattella jalkapalloa, mutta eiköhän noissa Euroopan jalkapallo maissa se UCL finaali ole ykkösprioriteetti.
 10. Kulmapotkut Tämän päivän peliä en kerennyt näkemään, mutta ilmeisesti kaksi maalia tuli kulmapotkuista. Yksi tämän kauden suurista heikkouksista onkin ollut nuo kulmapotkut. Tulikos niistä nyt kaiken kaikkiaan kolme maalia kauden aikana? Tosin myöskin Rooneyn maalin Bayern Müncheniä vastaavn voi tavallaan mieltää kulmapotkumaaliksi. Elikkä jotain tarttis tehrä.
 11. Fm 2010

  Voi skipata menemällä lomalle pelipäivinä. Lomailut löytyy manafer valikosta ylhäältä.
 12. Oma valinta, mutta mielestäni voisi olla paikallaan, että Messi ja Ramos pelaisivat oikealla laidalla ja Ribery Lahmin kanssa vasemmalla.
 13. 02.05.2010 Sunderland - Manchester United

  Paljonkohan Berbatov on saanut rahaa Chelsealta tänään tilille? Ainakin hyvä yritys oli varmistaa Chelsean mestaruus. Hargreavesin paluulle . Voitti yhden pääpallonkin tossa lopussa. Rooney vaikutti muuten vähän varovaiselta tossa ottelun lopussa, tosin jos on juuri loukkaantunut ja kovankin yrittämisen seurauksena on se, että Berbatov saa jollai ihmeellisellä keinolla pallon ohi maalista, niin vähän se syö tuota yrittämisen motivaatiota. Peukkua Wiganille, mutta Chelsea on jo saanut melko tukevasti toistakin kättä kiinni pokaaliin. Silti Stokea voittamaan ensi viikolla.
 14. Ucl 2009/2010

  Joo ja Interiltä oli toisesta ottelusta Pandev sivussa ja Maiconkin osan ensimmäisestä otelusta. Ei voi loukkaantumisilla selitellä sitä jos jatkoon ei pääse. Itse en näe tasoeroa Interin ja Barcan välillä. Interillä on kuitenkin taitavia hyökkäyssuunnan pelaajia (Sneijder, Eto'o, Milito, Pandev), jotka eivät hirveästi jos ollenkaan häviä Barcan hyökkäyskalustolle, ja puolustajat ja maalivahti ovat Interillä Barcan vastaavia parempia.
 15. Ucl 2009/2010

  Toisaalta Militolta vietiin läpiajo virheellisenä paitsiovihellyksenä, että tuosta maalista on turha valittaa. 3-1 se eka ottelu olisi päättynyt vaikka tuomaritoiminta olisi ollut täydellistä.
×