Jump to content

Kilppari

Members
 • Content count

  390
 • Joined

 • Last visited

About Kilppari

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/06/1992

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Turku
 • Interests
  Futis
 • Occupation
  Opiskelija
 1. Football Manager 09:n lupaavimpia pelaajia.

  En todellakaan haluaisi lähteä kinaamaan tässä topicissa, mutta oliko tää nyt joku läppä? Meni multa totaalisen ohi.. Tämä ilmeisesti ei ollut läppä. a) En ole mitenkään erityisen kokenut FM-pelaaja. Kolmea viimeistä osaa olen pelannut. Balotellista kuulin kyllä täysin muuta kautta, kuten uskoisin monen muunkin. Ehkäpä säännöllinen esiintyminen Inter Milanon ykkösjoukkueessa?
 2. Pes 09 Become a legend miten menee?

  Kieltämättä en nykyään käytä tuota pyyntöä kovin paljoa. Alussa käytin liikaakin, jonka jälkeen halusin pelin menevän realistiseen suuntaan. Eli ajattelin että kaverit syöttää mulle jos oon niin hyvässä paikassa että ne haluaa syöttää. Tuttu tunne tuo puolustajien omiin jalkoihin sotkeutuminen, joten täytyypi kokeilla. Jotenkin vaan tuntuu ettei mun henkilökohtainen panokseni keskikentän keskustassa riitä kääntämään kurssia täydellisesti. Kiitos kuitenkin vinkistä.
 3. Pes 09 Become a legend miten menee?

  Nyt en ihan ymmärtänyt. Kaiketi mulle sitten. Tuo ei varmaankaan ole sitä mitä haen. Mullakin jätkän statsit jo suht kovat ja ympärillä pelaava joukkue siis dominoi melkeinpä yksin Euroopan kenttiä ennen kuin tulin joukkueeseen. Tänään jaksoin pitkästä aikaa pelata pari matsia ja kuinkas kävikään: Juve 2-1 Real Real 1-1 Almeria Real 0-1 Juve Sevilla 0-2 Real Eli muutamaa viikkoa ennen mun siirtymistä yksi kovimmista tiimeistä, ja nykyvireellä nuo olivat ihan hyvät tulokset. Silti tällä tiimillä neljä pistettä neljästä pelistä on aika surkuhupaisaa. Täytyy kylläkin todeta että muutkin joukkueet pelaavat aika heikosti. Tulokset ovat olleet tuota luokkaa koko ajan, ja tällä hetkellä silti sarjassa kolmantena. Kylläkin kakkossija on karannut jo liian kauas ja takana on aika tasainen rintama, joten rohkenen epäillä ettei CL:ää pelata ensi kaudella..
 4. Pes 09 Become a legend miten menee?

  Lisätietoja päivän pilaamisesta? Toki kaikki sun kirjoitukset on mulle sydämen asia, mutta en mä nyt ihan niin pahasti sentään pillastu.. Mukavasti kuitenkin poimit sielä sen yhden lauseen kommentoimatta mitenkään 90%:a viestin sisällöstä.
 5. Harjoitusottelut 2008-2009

  Osittain kyllä eri mieltä. Jokainen joukkue tarvitsee myös sitä luovuutta kentälle. Jos Litti ei jaksa koko peliä, on aika vaikeeta funtsia kuka sitä sitten toisi jos ei Losa. On myös olemassa aika Kuninkaan jälkeen. Okei, siihen saattaa vielä olla aikaa, mutta Losa on tämänhetkisellä tilanteella ainoa pelaaja joka voi paikata tuota aukkoa. Mun mielestäni yksi Suomen tärkeimmistä pelaajista. Nyt ei ehdi eikä jaksa kirjoittaa niin pitkää viestiä mitä eilinen peli ansaitsisi, joten jätetään kommentointi muille.
 6. Harjoitusottelut 2008-2009

  Canalilla alkaa studio 19.30 ja matsilähetys 20.00. Muistaakseni TV Viisi lähettää tosiaan tunnin verran jälkikäteen. Sama. Luulen tosin että Bäx yrittää myös totuttaa etenkin keskikenttää ja puolustusta pelaamaan yhdessä nykyisen "pelikirjan" mukaan. Hyökkäyksessä on enemmän kokeiluja, kun avauksen miehet eivät ole yhtä varmoja. Tuohonkin sinänsä sama. Kuningas on toki loistava pelaaja, yybersiisti ihminen ja varmasti kova kammarissa, mutta olisi varsin mielenkiintoista nähdä Losa kymppipaikalla. Miehellä kuitenkin on hieman erilaisia avuja kuin Litillä. Wales-matsista pisti silmään yksi todella nätti pommi about kolmestakympistä. Näitä ehdottomasti lisää myöhemminkin, kun potkutekniikkaa kerran löytyy. Vedetään vielä sen verran sanoja takaisin Kopteffista, että en tosiaan ole miehen viime aikojen vireestä kovin tarkasti perillä. Muistissa tosiaankin ovat MM2006-karsinnat kun Kopteri väänsi Tsekkiä(?) vastaan vasenta laitapakkia. Peli oli silloin ihan hirveää kurapaskaa muutenkin, pianhan se Mursu paniikkiliikkeenä ulostettiin.
 7. Jalkapalloon liittyvät aprillipilat

  Ei jumalauta pilailla vakavilla asioilla Laitetaan vielä Futismaailman läppä. Surumieliselle mursulle
 8. Pes 09 Become a legend miten menee?

  ":thumbsup1:" Suomen maajoukkueessa on hieno pelata, koska on suomalainen. ------------------------------------------------ Onko kukaan muu huomannut tuollaista NHL09:n kaltaista oman joukkueen tasonlaskua? En muista olenko aikaisemmin tänne kyseistä asiaa ihmetellyt, mutta tuntuu niin kuin kone "vaikeuttaisi" peliä laskemalla joukkuekavereiden taitotasoa. Tämän jälkeen kaikki pitäisi tehdä itse, mikä on hankalaa jos ei satu olemaan joku riplajumalakärki. Ei mitään tilastollisia todisteita ole esittää, mutta omien kokemuksien perusteella näin olisi. Olen nyt pelannut Become a Legendiä yhteensä 6-7 kautta, enkä ole voittanut vielä yhtään titteliä. Kun siirryin pisimmällä olevalla urallani sarjaa johtaneeseen Valenciaan, joukkueen romahdus heti siirtoni jälkeen johti kärkipaikan menettämiseen ja loppusijoituksena neljäs. Kun siirryin taas kesken kauden Valenciasta Realiin, sarjajohtana makaillut Madrid tippui käsittämättömästi ja lopullinen sijoitus kolmas. Sama ilmiö näkyi kaikissa kilpailuissa. Ainoa joukkue jolla tällaista tasonlaskua ei ole näkynyt, on maajoukkue. Suomen kanssa mentiin EM-kisoihin 2012 muutaman upean karsintaottelun turvin. Kylläkin kisoissa peli oli aika saamatonta paskaa.. Tuppaa vaan ärsyttämään tuo ajatus, että jokainen maali pitäisi itse syöttää tai viimeistellä. Kun pelaa CMF:nä suhteellisen kulmikkaalla pelityylillä, ei maalipaikkoja kovin usein tule. Kun kärjet vielä melko tehokkaasti ryssii jokaisen herkullisen pystysyötön, muuttuu kausi aika tervanjuonniksi. Nämä kaikki havainnot on siis tehty Top Playerillä, mutta tuskin melkein kukaan sitä muulla pelaakaan.
 9. Football Manager 09:n lupaavimpia pelaajia.

  Kukaan ei varmasti ollutkaan kuullut Balotellista. Kiitos kun vinkkasit . Jatkossa täällä nämä.
 10. Harjoitusottelut 2008-2009

  Eli vissiin näin mennään: ----------------------------------Mäenpää---------------------------------- ----Pasanen------------Tihinen------------Nyman-----------------Kallio--- -------------------Heikkinen--------------------Roman-------------------- ----Johansson--------------------Kuningas---------------------Porokara--- -----------------------------------Miguli---------------------------------- Aika ihme, ettei Shefkiä voi vieläkään kokeilla avaukseen. No, kai Bäxter sitten haluaa antaa Miklulle luottoa. Kesällä kaiketi nähdään kannattiko se vaiko ei. Jos multa kysyttäisiin, niin Kopterin avut majussa olisi jo nähty. Sparville sen sijaan minuutteja tähän peliin, niin nähdään miten minihuuhkisten kapteeni pärjää miesten peleissä.
 11. Wales – Suomi 28.3.2009

  Kyllä ainakin minun silmissäni Tarvajärvi antoi ihan lupaavan näytteen Sveitsiä vastaan. Tappeli hyvin palloista ja pääsi pariin hyvää maalipaikkaankin, valitettavasti ei tuolloin mennyt sisään. Ehdottomasti vaan uuteen kokeiluun. Pukki ja Dalla Valle saavat varmasti paikkoja nuorten maajoukkueissakin, ettei heitä nyt jokaiseen treenimatsiin tarvitse nostaa. Noissa harjoitusmaaotteluissa on yleensä tarkoituksena a) katsastaa pelaajia päävalmentajan toimesta tuleviin karsintapeleihin. Itsekin myönsitte, ettei Pukeilla ja Dallavalleilla ole vielä näissä karsinnoissa paikkaa tosipeleissä, miksi näitä siis pitäisi tarkistaa? Vievät vaan peliaikaa muilta huomionarvoisilta kärjiltä. Pukkihan sai jo Japanissa pelata, en itse matsia nähnyt mutta muistaakseni veti ihan tyydyttävästi. Tulevaisuudessa uskoisi olevan majun vakiokalustoa, muttei vielä. totuttaa sitä karsintoja pelaavaa jengiä maajoukkueen taktiikkaan ja pelitapaan. Varmasti toimii paremmin kesäkuussa, mitä enemmän pelaajat ovat pelanneet keskenään Bäxin ideologian mukaisesti. Porokaran en kyllä usko omaavan tulevaisuutta maajoukkuetasolla, mutta eipä tuonne kovin paljon vaihtoehtojakaan ole. Kuitenkin mieluummin Porkkanaa siellä kentällä katselen kuin Atoa..
 12. Wales – Suomi 28.3.2009

  [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ay3UVLGD0aA]Wales - Suomi[/ame] Tuosta vielä fiilistelyt keskiviikkoa odotellessa.
 13. Wales – Suomi 28.3.2009

  Kiitos laadukkaasta jääkiekon pudotuspelianalyysistä sille kuuluvassa ketjussa. Olen aivan samaa mieltä Alpon jatkosta. Ja kyllä, Canal todennäköisesti lähettää pelin myös jälkilähetyksenä niille jotka nyt seurasivat teksti-tv:stä.
 14. Wales – Suomi 28.3.2009

  http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2009/03/842705 Tuskin Väykkä vielä kesällä on kentällä. E: Tännekin vielä ihanan rehdin lädin, Craig Bellamyn, kommentteja:
 15. Wales – Suomi 28.3.2009

  Missä sarjakuvat viipyvät?
×