Jump to content

Cristiano Ronaldo #7

Members
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

About Cristiano Ronaldo #7

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/20/1988

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Oulu
 • Interests
  jääpallo, jalkapallo
 • Occupation
  opiskelija
 1. Liverpool FC

  Joo, no Fowlerin siirto on mitä on. Toki kun ilmaisella siirrolla miehen saa, niin toki kannattaa ottaa. Etenkin sen jälkeen, kun lainasivat Sinaman eteenpäin. Tosi asia kuitenkin on, että Fowler osaa tehdä maaleja, kun paikkoja tulee. Käyttökelpoinen mies valioliigassa keskikastin seuroja vastaan, mutta kärkipään ja Champions Leaguen otteluissa en usko että miestä nähdään. Rafa hankki tällä fanien suosiota entistä enemmän itselleen. Siinä mielessä myös onnistunut siirto.
 2. Maailman tähtikentälliset

  Tehdäänpä sitten omakin kokoonpano tänne.. Elikkäs Zlatan - RVN Ronaldinho - Rooney - C.Ronaldo Gerrard Heinze Cicinho Terry - R.Ferdinand Cech subs. Adriano Robben Lampard Cannavaro Jääskeläinen
 3. United - Pool 22.1

  No niin, nyt on hieman saatu sulateltua.. Ottelu sinänsä ei tarjonnut oikeastaan mitään yllättävää. Nolla nollaa nyhjättiin suhteellisen pitkään. Virheitä vältettiin viimeiseen asti. Puolustus meillä toimi tänään hienosti. Rio oli aivan huikea, tottakai tulee liioiteltua, mutta lienee sallittua. Pelasti upeasti maalin omassa päässä ja kohta oli tekemässä voittomaalia toiseen päähän. Brown jaksaa yllättää, alkaa olla jo toppareiden eliittiä valioliigassa. Kyllä jätti esimerkiksi Cissen muutamassa tilanteessa niin vaille mahdollisuuksia, että oli kyllä nautinto katsoa. Neville pelasi perusvarman pelin. Muutaman kerron osoitti kyllä kapteenin esimerkillä taistelua pääpallotilanteissa, ei mies paljoa väistellyt. Tapaus Evra, alku hieman hankala. Ei varmasti helpoimmat lähtökohdat otteluun, klassikko-ottelu, jonka alla epäonnistunut Derby. Mutta mielestäni selvisi hyvin arvosanoin tämän päiväisestä. Muutama näyttävä taklaus ja hienoja nousuja. On varmasti ihan kilpailukykyinen kaveri myös ylempänä laidassa. Keskikenttä oli yllättävän hyvä. O'Shea oli kyllä huono, mutta hänen peli onneksi jäi hieman vajaaksi. Fletcher pelasi itselleen tyypillisen pelin. Varmoja syöttöjä, mutta ei mitään näkyvää. Giggs oli meidän pelinsielu tänään. Vaikka ei mitään hirveän vaarallisia paikkoja rakentanutkaan, oli mies silti todella pirteällä pelipäällä. Nyt sai Ryan olla siellä missä halusi ja se näytti sopivan miehelle. Giggs voisi olla jopa maailmanluokkaa tuolla paikalla, jos ei olisi niin umpivasuri. Siihen tuli itse kiinnitettyä huomiota, että joka syöttö otettiin vastaan vasurilla ja syötettiin eteenpäin vasurilla. Mikä on nykypäivän keskikenttämiehelle aika erikoista, mutta Ryanilta sitä voi odottaa. Mutta mikäs siinä niin kauan kun toimii. Richardson oli näkymätön. Kävi yllättävänkin kuumana Sissokolle ja myös sen tilanteen jälkeen. Osa syy näkymättömyyteen voi myös olla se, että joutui paikkailemaan Evran nousuja laidalta. Ruud oli pienoinen pettymys. Olisin odottanut pirteämpää peliä. Mutta toistaalta tuollainen keskikenttä takana ei ole Ruudille parasta. Hän tarvii miehen joka ruokkii häntä boxiin ja tänään sitä miestä ei löytynyt. Rooney oli hyvä. Pelasi hienon pelin, myös puolustus suuntaan. Raatoi ja taisteli. Mutta tuli sinne se lapsus vieläkin mukaan, aivan järetön kortti. Mutta ei se pelin kulkua onneksi muuttanut. Vaihto oli hyvä. Saatiin lisää juoksuvoimaa kentälle, vaikka Saha oli kyllä melkoisen näkymätön, mutta saatiin O'Shea pois kentältä. Kuten jo JKOHNNY sanoikin mielellään olisi Rossin nähnyt tuossa paikassa, koska osaa myös järjestellä paikkoja. ***Rio **Giggs *Evra Näitä varmaan turha selitellä. Mahtava voitto, ei voi muuta sanoa. Tämä on Manchester Unitedia ! näitä lisää.
 4. United - Pool 22.1

  Todellakin jännä nähdä millaisen kokoonpanon Sir Alex taikoo otteluun. Porukka näyttää todella pahasti vajavaiselta. Ronaldo ja Scholes on todella pahat menetykset, siihen kun vielä lisätään Ronaldon hyvä korvaaja Park, niin vaihtoehdot alkaa olla vähissä. Itse toivoisin seuraavaa kokoonpanoa VDS Neville - Rio - Wes - Evra/Silvestre Rooney - Smith - Fletcher - Giggs RVN - Saha Evralle soisi tilaisuuden, mutta onko tämä oikea paikka antaa sitä, sen tietää vain Sir Alex. Silvestre olisi kuitenkin perusvarma ratkaisu tähän paikkaan. Todella nuo laiturit näyttää hieman erikoisilta, mutta Rooney on osoittanut pystyvänsä pelaamaan laidassakin. Hieman vapaampi rooli toki kuin yleensä laiturilla. Smith - Fletcher hoitavat hommansa. En halua edes kuvitella sitä tilannetta että Smith olisi sivussa. Kärkeen Sahan tilalle voisi myös laittaa Rossin, saisi poika oikein kunnon testin heti kättelyyn. Vaikka Pool hyvin onkin pelannut, uskon silti Unitediin vahvasti. Nöyryyttävä tappio alla, antaa varmasti lisä potkua poikiin. Lopputulos meille 1-0 85. G.Neville
 5. Nämä uudet "sivut"

  Onko tässä uudessa ulkonäössä sellaista samankaltaista toimintoa kuin vanhass oli, että 'näytä viime käyntisi jälkeen tulleet viestit' ?
 6. FA-Cupin 3. kierros: Burton Albion - ManU 8.1 [+2. osa 18.1]

  Mun mielestä Neville pelasi kuitenkin ihan omalla paikallaan oikeana pakkina, toki hieman hyökkäävämmässä roolissa kuin aiemmin tällä kaudella. Mutta itse peliin. Hieno esitys Manulta. Pojat halusivat näyttää, osaavansa pelata huomattavasti parempaa futista, mitä ensimmäinen peli heiltä oli. Puolustus tuomi mallikkaasti. Pique pelasi hyvän pelin noin nuoreksi kaveriksi. Ja mun mielestä tämä Bradsley jaksaa aina yllättää kun kentällä kaverin näkee, pirteitä otteita. Keskikentällä oli kuitenkin ongelmat tänäänkin, siihen asti että saatiin Giggs ja Rio kentälle. Mun mielestä on hälyttävää, että herrat O'Shea ja Fletcher eivät saa peliä eteenpäin edes tämän tasoista joukkuetta vastaan. Etenkin O'Shea. Joka kerta kun pallon sai menetti tai pelasi alaspäin. No tässä pelissä siihen oli varaa, koska kuitenkin kun joku sai toimitettua pallon Rossille, niin alkoi iloisia asioita tapahtua. Hieno peli nuorukaiselta. Upeita chippejä linjan taakse. Vapautti Sahankin muutaman kerran huippupaikkaan, mutta Sahan otteissa näkyy vielä pelaamattomuus. Kyllä se pallo alkaa upota häkkiin entiseen malliin, kun antaa vähän aikaa kuntoutua. Ole pelasi hyvän pelin. Samoin Richardson, jonka maali oli yllättävänkin hieno. Hieno voitto.
 7. Lempipelaajanne?

  Ronaldinho. Aivan ylitse muiden minun silmissä.
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Itselläni on nyt ihan hyvät fiilikset, koska uskon Sir Alexin tekevän oikeita päätöksiä pelaaja hankinnoissa. Oma mielipiteeni on, että hankitaan nyt Gravesen pois, kun tuolla hinnalla lähtee. Pystyy kuitenkin vielä muutaman vuoden pelaamaan korkealla tasolla. Siihen voitaisiin jättää tammikuun siirrot. Sitten kesällä keskikentälle todellinen vahvistus. Itselläni ei ole oikein käsitystä tuosta Diarrasta, mutta uskon Fergusonilla olevan. Katsotaan ja odotellaan.
 9. La Liga

  Kyllä itse olen sitä mieltä, että Cassanon osto oli hinta-laatu suhteeltaan paras ostos aikoihin Realilta. Kuten James jo sanoi, jos pään saa kuntoon, niin varmasti tulee olemaan kova vahvistus tuohon joukkioon.
 10. Manchester City - Manchester United 14.1

  Uskon, että kova peli on tulossa. Helpolla ei todellakaan tulla pääsemään. City oli vaisu Tottenhamia vastaan, joten odotan heidän olevan huomattavasti paremmalla pelipäällä. Kokoonpanot on täällä jo olleet ihan hyvin esillä. Evra olisi mielenkiintoista kentällä debyytin teossa. Itse olen sitä mieltä että antaa Scholesin vielä parannella itseään, jos hiemankaan vaivoja on. Fletcher pystyy hoitamaan hommansa, jos laitaan laitetaan Park eikä Giggs. Koska Park on hieman peliätekevämpi laituri. VDS Neville - Ferdinand - Brown - Evra Ronaldo - Smith - Scholes/Fletcher - Park RVN Rooney Tuolla luulisi voiton irtoavan. Veikkaus Manu vie lopulta 3-0. Rooney 42, RVN 66, 72
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Meidän ikiomassa Veikkaajassa kerrottiin Rosickyn matkan johtavan La Liigaan. Ja kuten tiedämme Veikkaaja on niin monesti oikeassa 8)
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Itse olen tyytyväinen Tammikuun ostoihin. Juuri sen tyyppisiä kavereita hankittiin, joista on iloa jo nyt, mutta myös tulevaisuudessa joukkueelle. Hinnat oli suht kovat, mutta uskon, että molemmat kaverit täyttää saappaansa. Kesää odotellaan keskikentän suhteen. Se on tultava se kunnon pelimies ! Tosi vaan on että niitä ei puussa kasva. Mutta kyllä Sir Alex tekee hyvän ratkaisun, uskon ja toivon näin.
 13. Patrice Evra

  Itse olen sitä mieltä, että halvalla lähti Evran tasoinen pelaaja. Joku täällä ehti jo murehtia, että vaihtomiehestä noin paljon, mutta itse veikkaan että mies tulee olemaan useammin avauksessa kuin uskottekaan, koska pystyy pelaamaan vasemmalla paikkaa kuin paikkaa.. Nyt on puolustuksessa leveyttä. Sinne ei enää vahvistuksia tarvita ! Tosi asia on kuitenkin se, että nykyjalkapallossa huippujoukkueissa tarvitaan leveyttä, koska kaudet on niin pitkiä + maajoukkuepelit, että väkisin tulee huonompia jaksoja sekä loukkaantumisia. Viisas ostos Sir Alex ! 8)
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Paljon olis tuo hinta miehestä, jos ei tulisi vakiokasvoa avaukseen. Onko tietoa pystyykö pelaamaan oikeanalaitapakkina? Koska sinne vuoden parin sisällä tarvittais nuori maailmanluokan kaveri. Toki myös Heinzen loukkaantumisherkkyys on nähty ja koettu.
 15. Uusi CM / FM 2006

  Hei voisko joku joka asiasta tietää niin kertoa enemmän. Ongelma siis on, että olen työtön tällä hetkellä ja moni maajoukkue on halunnut minut managerikseen. Laitan aina sen apply for the job, sen jälkeen tulee esim ' England wants you' tai muutavastaavaa. Sen jälkeen ei tapahdu mitään. Pitäisikö siinä vaiheessa itse tehdä jotain, vai odottaa vain että maat tarjoavat sopimusta?
×