Jump to content

kalamies

Members
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About kalamies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/03/1965
 1. Siirtohuhut

  Mä kaipaan vahvaa toppariparia tyyliin Vidic-Rio. Sen jälkeen keskikenttä ja muu tsydeemi vois kehitellä peliä huolettomanin, kun voisi luottaa siihen että on vahva topparipari. Muuten mielestäni OGS on onnistunut paremmin kuin edelliset valmentajat Sir Alexin jälkeen. Kaikkea voi ja pitää kehittää, mutta toivottavasti omista nuorista saadaan kehitettyä sellaisia.
 2. En lainaa, miksi edes kysyt multa?

 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ei tasoittanut vaan kompany veti kudin jota ei yksikään molari ois ottanut kiinni.
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mun mielestä pitäisi nyt antaa OGS:lle rauha rakentaa tulevaisuuden joukkue, jolta ei heti odoteta mitään. Tämmöinen SAFin jälkeinen poukkoilu on perseestä. Sieltä ylimmästä portaasta pitäisi saada siivottua porukkaa pois ja palata perustekemiseen asenteella, aikaa vaatii. Kun tuo valmentajien vaihto ei näytä toimivan, eikä samalla se että ostetaan kalliita pelaajia. Olen seurannut/kannattanut ManUa yli 40 vuotta, nykyinen ManU ei ole se mihin ihastuin. Nuo "rahat heti" jenkit ja muut vastaavat pitäisi saada pihalle ManUsta. Jengiä en koskaan jätä, kyllä kannatan vaikka jotkut paskiaiset yrittää horjuttaa sitä. Ei se glorya ollut 70 luvulla, mutta kivaa seurattavaa, aitoa!
 5. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En tyrmää Olea, ukkoille pitäis saada asenne kohdilleen. SAF henkeä ukkoihin.
 6. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En enää pysty katsomaan matsia .
 7. Ole Gunnar Solskjaer

  Nyt se vahvistettu, 3 vuoden soppari
 8. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Näin pelin, oli iloista pelaamista. Toki avointa, mutta suunta on oikea. Glory glory Man Utd
 9. Suurimalla osalla pelaajista asenne persillään tai taidot ei vaan riitä. Onhan se persiistä, että Väinö käy hakemassa pallon puolustukselta kun ne ei saa sitä toimitettua ylöspäin jne. Johtuuko se Moyesista, en tiedä?
 10. Jep, aamulla kun heräsin, tajusin että sarkasmistahan siinä oli kyse. Yöllä oli tunteet aika tuliset ja kun se lause pisti silmään, niin...Anteeksi tyhmyyteni, sama pää kesät talvet, niin eihän siitä hyvä tule.
 11. Mikä helvetin ratkaisu tuo olisi?
 12. Oli kyllä sellainen Draama vai pitäskö sanoo trilleri, että ei paremmasta/pahemmasta väliä. Kyllä tuli käytyä kaikki tunnetilat, mitä miehestä löytyy yhden pelin aikana. Lopussa oli onneks "onnelinen loppu", niinkuin hyvässä draamassa/trillerissäkin on tapana. Kakun krunaa cityn tappio. ONE UNITED!
 13. Ei jääny hyvä maku tästä voitosta, ei huvittanut juhlia yhtään. Oltiin huonompia, tuomari oli kuutamolla, that's it.
 14. 11.4.12 Wigan - Manchester United @ DW Stadium

  Saatiin mitä ansaittiin, aivan sekaisin peli, todella kärsimystä oli seurata, ERITTÄIN PETTYNYT.
 15. Dimitar Berbatov

  Täysin samaa mieltä.Mua harmittaa vietävästi, että pitää luopua Unitedin taitavimmasta pelaajasta, pidin hänen tyylistään ja taidoista erittäin paljon.
×