Jump to content

kalamies

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About kalamies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/03/1965
 1. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En tyrmää Olea, ukkoille pitäis saada asenne kohdilleen. SAF henkeä ukkoihin.
 2. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En enää pysty katsomaan matsia .
 3. Ole Gunnar Solskjaer

  Nyt se vahvistettu, 3 vuoden soppari
 4. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Näin pelin, oli iloista pelaamista. Toki avointa, mutta suunta on oikea. Glory glory Man Utd
 5. Suurimalla osalla pelaajista asenne persillään tai taidot ei vaan riitä. Onhan se persiistä, että Väinö käy hakemassa pallon puolustukselta kun ne ei saa sitä toimitettua ylöspäin jne. Johtuuko se Moyesista, en tiedä?
 6. Jep, aamulla kun heräsin, tajusin että sarkasmistahan siinä oli kyse. Yöllä oli tunteet aika tuliset ja kun se lause pisti silmään, niin...Anteeksi tyhmyyteni, sama pää kesät talvet, niin eihän siitä hyvä tule.
 7. Mikä helvetin ratkaisu tuo olisi?
 8. Oli kyllä sellainen Draama vai pitäskö sanoo trilleri, että ei paremmasta/pahemmasta väliä. Kyllä tuli käytyä kaikki tunnetilat, mitä miehestä löytyy yhden pelin aikana. Lopussa oli onneks "onnelinen loppu", niinkuin hyvässä draamassa/trillerissäkin on tapana. Kakun krunaa cityn tappio. ONE UNITED!
 9. Ei jääny hyvä maku tästä voitosta, ei huvittanut juhlia yhtään. Oltiin huonompia, tuomari oli kuutamolla, that's it.
 10. 11.4.12 Wigan - Manchester United @ DW Stadium

  Saatiin mitä ansaittiin, aivan sekaisin peli, todella kärsimystä oli seurata, ERITTÄIN PETTYNYT.
 11. Dimitar Berbatov

  Täysin samaa mieltä.Mua harmittaa vietävästi, että pitää luopua Unitedin taitavimmasta pelaajasta, pidin hänen tyylistään ja taidoista erittäin paljon.
 12. Samaa mieltä, QPR kärsi oikeusmurhan, en tuulettanut maalia olenkaan vaikka yleensä tuuletan niin että koko talo tietää ManUn tehneen maalin.
 13. Mahtavaa, upeeta, City hävisi ja me voitettiin. Berba oli hyvällä pelivireellä. Nimim. not gloryhunter
 14. 21.12. Fulham vs. Manchester United @ Craven Cottage

  5-0, ei hullummin. Onneks Berbatov pääsi kentälle ja teki myös maalin. Tuntuu hyvälle, ei jaksa enempää kirjoittaa. Nyt täytyy nauttia hyvää islay saaren "mehua" vähän tälle ottelulle.
 15. 7.12.2011 UCL - Basel - Manchester United

  En nähny peliä, on nauhalla, tuskin viitsin katsoa. Olin katsomassa/kuuntelemassa Deep Purplea, jonka takia laitoin pelin menemään nauhalle. Sain txt-viesteillä tilanteesta vihiä ja se vahvistui konsertin jälkeen baarissa. Alkureaktio oli armoton vitutus, kun siinä tuopin ääressä asiaa puntaroi, niin ei se niin pahalta tuntunukkaan. Nyt jää pelit vähemmälle jne. Jos rehellisiä ollaan, niin ei tän vuoden joukkuella, ottaen huomioon loukkaantumiset jne. olisi ollut mitään mahiksia loppupeleissä Espanjan joukkueita vastaan. P.S. Oon "miestä väkempää nauttinut", joten jos tuli kirjoitettua ns. Offtopicia, niin poistakaa.
×