Jump to content

kalamies

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

About kalamies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/03/1965
 1. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Ei harmita yhtään vaikka tiputaan tänään. UCL paikka voidaan hankkia liigasta. Jos nyt tiputaan, niin jäisi enemmän energiaa valioliigaan ja FA-cup peleihin.
 2. No, taas vähän räpellän tänne tekstiä. Itse osasin odottaa tasuria, niinpä pelasin pitkävedossa tasuria. Toki toivoin voittoa kuitenkin. Mutta olen nähnyt paikan päällä ottelun WBAta vastaan ja sekin päättyi silloinkin tasan. Mutta niinkuin yllä 20legend sanoi, niin Martial pitää pistää penkille, ellei ole pakko ottaa kentälle. Sotkee ryhmittymän ja ei saa oikein mitään aikaiseksi. Olisi varmaan paljon mielessä, mutta ei vanha nyt enempää jaksa.
 3. Kausi 2020-21 käyntiin

  Hyvää tekstiä Wipulta. Mutta muistakaa se ketkä näkivät aikoinaan SAFin tulon jengiin, hän oli myös lähellä potkuja alussa. Nähtiin SAFin jälkeiset yritykset, niistä mitään tullut. Eli, (harvakseen tänne mitään kirjoitan, mutta olen jonkun kerran toitottanut, että) annetaan nyt OGS:lle aikaa, ei se joukkue hetkessä synny joka on valmis voittamaan. Joukkuetta ei kuitenkaan hylätä, C'mon united
 4. 2.2.2021 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Voitto tuli reippaasti, mutta ei jäänyt hyvä maku tuomari työskentelystä. Kyllä nyt kärsi vastustaja tuomari hommista.
 5. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Olihan ManUlla paremmat maalinteko paikat vaikka näennäisesti Pool hallitsi peliä.
 6. 20.12.2020 Manchester United vs Leeds United@Old Trafford

  Perkele kun en nähnyt peliä. Olen työreissulla hotellissa, niin ei mahdollisuutta nähdä peliä joka olisi näköjään pitänyt nähdä. Saako OGS nyt foorumin porukalta rauhan vähäksi aikaa, vai onko se voimassa vain seuraavaan peliin asti?
 7. Siirtohuhut

  Mä kaipaan vahvaa toppariparia tyyliin Vidic-Rio. Sen jälkeen keskikenttä ja muu tsydeemi vois kehitellä peliä huolettomanin, kun voisi luottaa siihen että on vahva topparipari. Muuten mielestäni OGS on onnistunut paremmin kuin edelliset valmentajat Sir Alexin jälkeen. Kaikkea voi ja pitää kehittää, mutta toivottavasti omista nuorista saadaan kehitettyä sellaisia.
 8. En lainaa, miksi edes kysyt multa?

 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ei tasoittanut vaan kompany veti kudin jota ei yksikään molari ois ottanut kiinni.
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mun mielestä pitäisi nyt antaa OGS:lle rauha rakentaa tulevaisuuden joukkue, jolta ei heti odoteta mitään. Tämmöinen SAFin jälkeinen poukkoilu on perseestä. Sieltä ylimmästä portaasta pitäisi saada siivottua porukkaa pois ja palata perustekemiseen asenteella, aikaa vaatii. Kun tuo valmentajien vaihto ei näytä toimivan, eikä samalla se että ostetaan kalliita pelaajia. Olen seurannut/kannattanut ManUa yli 40 vuotta, nykyinen ManU ei ole se mihin ihastuin. Nuo "rahat heti" jenkit ja muut vastaavat pitäisi saada pihalle ManUsta. Jengiä en koskaan jätä, kyllä kannatan vaikka jotkut paskiaiset yrittää horjuttaa sitä. Ei se glorya ollut 70 luvulla, mutta kivaa seurattavaa, aitoa!
 11. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En tyrmää Olea, ukkoille pitäis saada asenne kohdilleen. SAF henkeä ukkoihin.
 12. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En enää pysty katsomaan matsia .
 13. Ole Gunnar Solskjaer

  Nyt se vahvistettu, 3 vuoden soppari
 14. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Näin pelin, oli iloista pelaamista. Toki avointa, mutta suunta on oikea. Glory glory Man Utd
 15. Suurimalla osalla pelaajista asenne persillään tai taidot ei vaan riitä. Onhan se persiistä, että Väinö käy hakemassa pallon puolustukselta kun ne ei saa sitä toimitettua ylöspäin jne. Johtuuko se Moyesista, en tiedä?
×