Jump to content

kalamies

Members
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About kalamies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/03/1965
 1. Kyllä muakin harmittaa aina tappiot, mutta tästä cupista tippuminen ei oikeastaan harmita yhtään. Otteluita on tarpeeksi muutenkin. Kyllä minäkin kannatan jengiä hautaan asti, tapahtuu sitten mitä vain. Yli 45 vuotta on kannatusta takana. Toivon todellakin että OG onnistuu työssään, mikäs sen mukavempaa olisi kuin entinen hyvä pelaaja nostaisi jengin vielä pokaalien saajaksi. Ei nuo edelliset PRO valmentajatkaan saaneet kelkkaa käännettyä, kuka sitten saisi? Toivottavasti OG
 2. Jäsenkortin Tullaus

  Vai eikö sieltä enää tulekaan fyysistä korttia, vaan pelkästään digitaalinen?
 3. Jäsenkortin Tullaus

  Hain postista paketin, ei sisältänyt jäsenkorttia? Oli Kaulaliina ja Pipo, missähän nyt on mennyt vikaan?
 4. Jäsenkortin Tullaus

  Nyt onnistui tullaus. Olin koko ajan yrittänyt ihan oikein tullata. Vika oli kuin olikin postissa, kun sain postista oikean henkilön kiinni, niin hän kertoi että ongelma on heidän ja tullin välillä.
 5. Jäsenkortin Tullaus

  Prkl, mulla ei vieläkään ole onnistunut. Tulee aina lopussa ilmoitus, että " Ilmoituksen käsittely on kuljetusyrityksellä vielä kesken, siksi lähetystä ei voi vielä tullata. Yritä tullausta uudelleen myöhemmin. Tarvittaessa ole yhteydessä kuljetusyritykseen". Soitin tänään postiin ja heidän mielestään asia pitäisi olla kunnossa. Perkele, huomenna soitan sitten Tullin neovontaan.
 6. Jäsenkortin Tullaus

  Kuinka olette saaneet tullattua Official member paketin? Olen yrittänyt jo pari kertaa tehdä tullauksen, mutta aina siinä on jotain väärin ja ei ole onnistunut. Prkl, kun se tullin sivu ei edes kerro mikä siinä on väärin. Saatanan Brexit
 7. Siirtohuhut

  Meneekö Pogba myyntiin? Sorry pienessä simassa tällä kertaa kirjoittelen.
 8. Siirtohuhut

  Manutd sivut tukossa, haluaisin nähdää faktaa.
 9. Kausi 2021-22 käyntiin

  Kärsimättömiä ihmiset tässä kvarttaali talous maailmassa. Itse seurannut 70 luvulta touhua, välillä intensiivisesti välillä todella paljon vähemmän. Ei SAF tehnyt joukkuetta kvarttaalissa, siihen meni aikaa. Jotka sen ajan on elänyt, tietävät. Miksi ei anneta nyt entiselle hyvälle pelaajalle rauhaa, eikä olla lynkkaamassa samantien? Mitä SAFin jälkeiset "huippu ammatti valmentajat" saivat aikaan, eivät mitään!!!
 10. Rankkarit ratkaisuna perseestä, vituttaa
 11. Siirtohuhut

  Todella hyvä uutinen
 12. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Ei harmita yhtään vaikka tiputaan tänään. UCL paikka voidaan hankkia liigasta. Jos nyt tiputaan, niin jäisi enemmän energiaa valioliigaan ja FA-cup peleihin.
 13. No, taas vähän räpellän tänne tekstiä. Itse osasin odottaa tasuria, niinpä pelasin pitkävedossa tasuria. Toki toivoin voittoa kuitenkin. Mutta olen nähnyt paikan päällä ottelun WBAta vastaan ja sekin päättyi silloinkin tasan. Mutta niinkuin yllä 20legend sanoi, niin Martial pitää pistää penkille, ellei ole pakko ottaa kentälle. Sotkee ryhmittymän ja ei saa oikein mitään aikaiseksi. Olisi varmaan paljon mielessä, mutta ei vanha nyt enempää jaksa.
 14. Kausi 2020-21 käyntiin

  Hyvää tekstiä Wipulta. Mutta muistakaa se ketkä näkivät aikoinaan SAFin tulon jengiin, hän oli myös lähellä potkuja alussa. Nähtiin SAFin jälkeiset yritykset, niistä mitään tullut. Eli, (harvakseen tänne mitään kirjoitan, mutta olen jonkun kerran toitottanut, että) annetaan nyt OGS:lle aikaa, ei se joukkue hetkessä synny joka on valmis voittamaan. Joukkuetta ei kuitenkaan hylätä, C'mon united
 15. 2.2.2021 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Voitto tuli reippaasti, mutta ei jäänyt hyvä maku tuomari työskentelystä. Kyllä nyt kärsi vastustaja tuomari hommista.
×