Jump to content

kalamies

Members
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

About kalamies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/03/1965
 1. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Mä olen sopinut tänään monen Pool kannattajan kanssa, että ei hihkuta eikä kiroilla kumpaankaan suuntaan. R.I.P Ronaldon poika
 2. 2.4.2022 Manchester United vs Leicester@Old Trafford

  Pariin edelliseen kommenttiin, miksi ei annettu OGS jatkaa, miksi ei maltettu odottaa............... Joopasen joo, ainahan se joo, sanoo korealainen useasti, en tiedä mitä tarkoittaa, mutta tuo tuli taas mieleen näistä jutuista.
 3. Aivan samaa kirjoittelin kavereille whatsappilla pelin aikana. Mutta toka jaksolla näytti siltä ettei unitedin pelaajien kunto riitä, Villa pyöritti paljon kovemmalla sykkeellä ja vauhdilla. Toka jakso oli todella aneemista ja huonoa, ihan lopussa kun Villan pelaajiltakin alkoi "bensa" loppua niin peli tasoittui. Todella epävarmoin, jopa pelon sekaisin, tuntein lauantain vierasmatsiin Villaa vastaan olen.
 4. Siirtohuhut

  En tiedä, kännipäissäni kirjoitan jälleen. Olikohan OGS jutut katsottu jo läpi? Eikö hän lähtenyt kehittämään joukkuetta oman näkemyksen mukaan? Tää kvartaalitalous on perseestä futiksessa. Aikoinaan kritisoitiin SAFia, annettin aikaa, tulos tiedetään. Tässä vitun kvartaalitaloudessa, ei annettu aikaa OGS:lle, en tiedä olisiko ollut edes viisastakaan. Mutta nyt meillä on sitten RR, hänellä on omat ajatukset, sopiiko se unitediin, jää nähtäväksi. Mutta uutta SAFia united kaipaa.
 5. Kausi 2021-22 käyntiin

  Mä en allekirjoita tuota Cavania, muut kyllä, etenkin Pogban ja Ronaldon tietyllä varauksella. Jos Ronaldo ei suostu samanlaiseen rooliin kuin Cavani, niin sitten hänkin. Cavani on ollut kentälle tullessaan ollut aina aktiivinen ja yrittävä toisin kuin nuo muut mainitut.
 6. Kausi 2021-22 käyntiin

  Vaikea sanoa, mutta ehkä A tai B tällä hetkellä
 7. 20.11.2021 Watford vs Manchester United@Vicarage Road Stadium

  Aivan hirveää katsottavaa oli eka puolisko Vaikea uskoa että toka jaksolla tämä vielä hoidetaan, toivon kuitenkin.
 8. Kausi 2021-22 käyntiin

  Katsokaa Cavania kun hän on kentällä. Siinä on asennetta,
 9. Kyllä muakin harmittaa aina tappiot, mutta tästä cupista tippuminen ei oikeastaan harmita yhtään. Otteluita on tarpeeksi muutenkin. Kyllä minäkin kannatan jengiä hautaan asti, tapahtuu sitten mitä vain. Yli 45 vuotta on kannatusta takana. Toivon todellakin että OG onnistuu työssään, mikäs sen mukavempaa olisi kuin entinen hyvä pelaaja nostaisi jengin vielä pokaalien saajaksi. Ei nuo edelliset PRO valmentajatkaan saaneet kelkkaa käännettyä, kuka sitten saisi? Toivottavasti OG
 10. Jäsenkortin Tullaus

  Vai eikö sieltä enää tulekaan fyysistä korttia, vaan pelkästään digitaalinen?
 11. Jäsenkortin Tullaus

  Hain postista paketin, ei sisältänyt jäsenkorttia? Oli Kaulaliina ja Pipo, missähän nyt on mennyt vikaan?
 12. Jäsenkortin Tullaus

  Nyt onnistui tullaus. Olin koko ajan yrittänyt ihan oikein tullata. Vika oli kuin olikin postissa, kun sain postista oikean henkilön kiinni, niin hän kertoi että ongelma on heidän ja tullin välillä.
 13. Jäsenkortin Tullaus

  Prkl, mulla ei vieläkään ole onnistunut. Tulee aina lopussa ilmoitus, että " Ilmoituksen käsittely on kuljetusyrityksellä vielä kesken, siksi lähetystä ei voi vielä tullata. Yritä tullausta uudelleen myöhemmin. Tarvittaessa ole yhteydessä kuljetusyritykseen". Soitin tänään postiin ja heidän mielestään asia pitäisi olla kunnossa. Perkele, huomenna soitan sitten Tullin neovontaan.
 14. Jäsenkortin Tullaus

  Kuinka olette saaneet tullattua Official member paketin? Olen yrittänyt jo pari kertaa tehdä tullauksen, mutta aina siinä on jotain väärin ja ei ole onnistunut. Prkl, kun se tullin sivu ei edes kerro mikä siinä on väärin. Saatanan Brexit
 15. Siirtohuhut

  Meneekö Pogba myyntiin? Sorry pienessä simassa tällä kertaa kirjoittelen.
×