Jump to content

kalamies

Members
 • Viestit

  42
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kalamies kaikki viestit

 1. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Näin pelin, oli iloista pelaamista. Toki avointa, mutta suunta on oikea. Glory glory Man Utd
 2. 25.3.2014 Manchester United vs Manchester City, @ Old Trafford

  Suurimalla osalla pelaajista asenne persillään tai taidot ei vaan riitä. Onhan se persiistä, että Väinö käy hakemassa pallon puolustukselta kun ne ei saa sitä toimitettua ylöspäin jne. Johtuuko se Moyesista, en tiedä?
 3. Jep, aamulla kun heräsin, tajusin että sarkasmistahan siinä oli kyse. Yöllä oli tunteet aika tuliset ja kun se lause pisti silmään, niin...Anteeksi tyhmyyteni, sama pää kesät talvet, niin eihän siitä hyvä tule.
 4. Mikä helvetin ratkaisu tuo olisi?
 5. Oli kyllä sellainen Draama vai pitäskö sanoo trilleri, että ei paremmasta/pahemmasta väliä. Kyllä tuli käytyä kaikki tunnetilat, mitä miehestä löytyy yhden pelin aikana. Lopussa oli onneks "onnelinen loppu", niinkuin hyvässä draamassa/trillerissäkin on tapana. Kakun krunaa cityn tappio. ONE UNITED!
 6. 28.10.2012: Chelsea vs. Manchester United @ Stamford Bridge

  Ei jääny hyvä maku tästä voitosta, ei huvittanut juhlia yhtään. Oltiin huonompia, tuomari oli kuutamolla, that's it.
 7. 11.4.12 Wigan - Manchester United @ DW Stadium

  Saatiin mitä ansaittiin, aivan sekaisin peli, todella kärsimystä oli seurata, ERITTÄIN PETTYNYT.
 8. Dimitar Berbatov

  Täysin samaa mieltä.Mua harmittaa vietävästi, että pitää luopua Unitedin taitavimmasta pelaajasta, pidin hänen tyylistään ja taidoista erittäin paljon.
 9. 8.4.2012: Manchester United - Queens Park Rangers @ Old Trafford

  Samaa mieltä, QPR kärsi oikeusmurhan, en tuulettanut maalia olenkaan vaikka yleensä tuuletan niin että koko talo tietää ManUn tehneen maalin.
 10. 31.01.2012: Manchester United - Stoke City @ Old Trafford

  Mahtavaa, upeeta, City hävisi ja me voitettiin. Berba oli hyvällä pelivireellä. Nimim. not gloryhunter
 11. 21.12. Fulham vs. Manchester United @ Craven Cottage

  5-0, ei hullummin. Onneks Berbatov pääsi kentälle ja teki myös maalin. Tuntuu hyvälle, ei jaksa enempää kirjoittaa. Nyt täytyy nauttia hyvää islay saaren "mehua" vähän tälle ottelulle.
 12. 7.12.2011 UCL - Basel - Manchester United

  En nähny peliä, on nauhalla, tuskin viitsin katsoa. Olin katsomassa/kuuntelemassa Deep Purplea, jonka takia laitoin pelin menemään nauhalle. Sain txt-viesteillä tilanteesta vihiä ja se vahvistui konsertin jälkeen baarissa. Alkureaktio oli armoton vitutus, kun siinä tuopin ääressä asiaa puntaroi, niin ei se niin pahalta tuntunukkaan. Nyt jää pelit vähemmälle jne. Jos rehellisiä ollaan, niin ei tän vuoden joukkuella, ottaen huomioon loukkaantumiset jne. olisi ollut mitään mahiksia loppupeleissä Espanjan joukkueita vastaan. P.S. Oon "miestä väkempää nauttinut", joten jos tuli kirjoitettua ns. Offtopicia, niin poistakaa.
 13. Viimesestä pelistä jäi paska maku suuhun, veikkaajien kusetusta, prkl. Anyway GLORY GLORY MAN UTD!
 14. UCL-puolivälierät: Chelsea - ManU 6.4. ja 12.4.

  Väliin tämmönen höpötysviesti. Katsoin ottelun täällä Saksassa pienessä kylässä, Baarin kaikki asiakkaat kääntyivät katsomaan meikäläistä kun tuletein oikein kunnolla Rooneyn maalia, tuntui vähän nololta, mutta onneksi oli kaljaa koneessa tarpeeksi niin ei tarvinnu kuitenkaan sen enempää hävetä.
 15. ManU – Aston Villa 1.2.2011

  ManU – Aston Villa 1.2.2011 Jäikö porukoilta katsomatta eilen kyseinen matsi, kun ei oo minkäänlaista analyysia ilmaantunut? Matsihan tuli suorana Canal Premier HD:lta. En ole hyvä sepustaja, mutta tässä muutama kommentti. Lopputulos oli ansaittu, ManU hallitsi peliä selvästi, paikkoja oli useampaankin osumaan. Omassa päässä O’Shea oli hukassa villan hyökkääjien kanssa. Giggs oli loistavalla pelituulella, tuntuu mies parantavan otteita kauden edetessä, hyvä niin. Rooneylta kauden paras peli, hakeutui muutaman kerran tosi hyvin maalipaikkoihin joista 2 tekikin. Nani oli myös hyvällä pelivireellä, Nania otettiin muutaman kerran reippaasti, mutta pari kertaa mies kaatui myös ”Nanimaisesti”. Berbatov oli tällä kertaa tuhlailu tuulella, paikkoja oli tehdä muutama, muttei onnistunut sitten millään.
 16. Tottenham vs. Manchester United 16.01.2011

  Kokonaisuutena rafaelin tapaus meni oikein, mielestäni. Pelotti jo ensimmäisessä, että tuleeko suoraan punainen, vaikkei se ois oikein ollukkaan. Kaverissa oli vaan virtaa tänään "liikaa", jota ois pitänyt saada muihin pelaajiin.
 17. Mulle tuli liput Perjantaina, lähtö oli perjantaina ja matsi lauantaina.
 18. Ei oo vielä tullu, ihmeen kauan kestää tällä kertaa.
 19. Jep, finskillä klo 16 lento.
 20. Mä lähden kans, vaimon kera.
 21. Ei lisättävää mitään matsiin. Kommenttina vain että sportsacademy ei pystynyt näyttämään matsia, joten sissiporukka siirtyi sitten Mollyyn.
 22. Mä oon ottanu matkan aina Finnairin Top clubin kautta, on helppoa, vaivatonta ja kohtuu hintaista. Esim. tämän kertainen matka n.370 €/nenä sisälti finnairin suorat lennot, huone 5 tähden hotellista kahdeksi yöksi aamiaisineen. Top clubin käyttöön pitää olla finnairin jäsen ja mielellään myös pisteitä tilillä. Matkat paikan päällä hoitui junalla lentoasemalta keskustaan(Piccadillylle) hinta noin 5.50 £/suunta , keskustasta OT:lle ratikalla ja OT:lta pois bussilla, hinta 2£/suunta. Siellä oli tällä kertaa toistakymmentä Suomalaista, ehkä enemmänkin, heiltä voisi löytyä erillaiset matkakertomukset.
 23. Kohta lentokentälle ja huomenna sitten katsomoon:thumbsup1:
 24. 26.09.2009 Stoke vs Manchester United @ Britannia Stadium

  Tilanne on nyt niin, että Nani ei kuulu avaukseen. Jos tänään Nania ei ois vaihdettu pois, niin luulen että tuloksena olisi ollut 0-0.
 25. 23.09 Manchester United - Wolves

  Kuzza oli tosi hyvä, ilman häntä voittoa ei ehkä olisi tullut. Olen samaa mieltä, Nanin syötöt olivat todella surkeita, ei tuommoisella esityksellä ole asiaa ns. ykkösmiehistöön.Täällä on tapana ollu antaa plussia ja miinuksia niin, + kuzza + hyökkys josta maali tuli - Muu joukkue
×