Jump to content

kalamies

Members
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kalamies

 1. 22.5.2022 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Tiedän että menee tunteisiin, mutta kun otat George Bestin mukaan juttuun, niin lyö yli. Ensi kaudella on sitten uusi jengi ja todennäköisesti ei vielä ensi kautenakaan saada mestaruutta. Mutta jengiä ei jätetä, glory glory man utd
 2. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Mä olen sopinut tänään monen Pool kannattajan kanssa, että ei hihkuta eikä kiroilla kumpaankaan suuntaan. R.I.P Ronaldon poika
 3. 2.4.2022 Manchester United vs Leicester@Old Trafford

  Pariin edelliseen kommenttiin, miksi ei annettu OGS jatkaa, miksi ei maltettu odottaa............... Joopasen joo, ainahan se joo, sanoo korealainen useasti, en tiedä mitä tarkoittaa, mutta tuo tuli taas mieleen näistä jutuista.
 4. Aivan samaa kirjoittelin kavereille whatsappilla pelin aikana. Mutta toka jaksolla näytti siltä ettei unitedin pelaajien kunto riitä, Villa pyöritti paljon kovemmalla sykkeellä ja vauhdilla. Toka jakso oli todella aneemista ja huonoa, ihan lopussa kun Villan pelaajiltakin alkoi "bensa" loppua niin peli tasoittui. Todella epävarmoin, jopa pelon sekaisin, tuntein lauantain vierasmatsiin Villaa vastaan olen.
 5. Siirtohuhut

  En tiedä, kännipäissäni kirjoitan jälleen. Olikohan OGS jutut katsottu jo läpi? Eikö hän lähtenyt kehittämään joukkuetta oman näkemyksen mukaan? Tää kvartaalitalous on perseestä futiksessa. Aikoinaan kritisoitiin SAFia, annettin aikaa, tulos tiedetään. Tässä vitun kvartaalitaloudessa, ei annettu aikaa OGS:lle, en tiedä olisiko ollut edes viisastakaan. Mutta nyt meillä on sitten RR, hänellä on omat ajatukset, sopiiko se unitediin, jää nähtäväksi. Mutta uutta SAFia united kaipaa.
 6. Kausi 2021-22 käyntiin

  Mä en allekirjoita tuota Cavania, muut kyllä, etenkin Pogban ja Ronaldon tietyllä varauksella. Jos Ronaldo ei suostu samanlaiseen rooliin kuin Cavani, niin sitten hänkin. Cavani on ollut kentälle tullessaan ollut aina aktiivinen ja yrittävä toisin kuin nuo muut mainitut.
 7. Kausi 2021-22 käyntiin

  Vaikea sanoa, mutta ehkä A tai B tällä hetkellä
 8. 20.11.2021 Watford vs Manchester United@Vicarage Road Stadium

  Aivan hirveää katsottavaa oli eka puolisko Vaikea uskoa että toka jaksolla tämä vielä hoidetaan, toivon kuitenkin.
 9. Kausi 2021-22 käyntiin

  Katsokaa Cavania kun hän on kentällä. Siinä on asennetta,
 10. Kyllä muakin harmittaa aina tappiot, mutta tästä cupista tippuminen ei oikeastaan harmita yhtään. Otteluita on tarpeeksi muutenkin. Kyllä minäkin kannatan jengiä hautaan asti, tapahtuu sitten mitä vain. Yli 45 vuotta on kannatusta takana. Toivon todellakin että OG onnistuu työssään, mikäs sen mukavempaa olisi kuin entinen hyvä pelaaja nostaisi jengin vielä pokaalien saajaksi. Ei nuo edelliset PRO valmentajatkaan saaneet kelkkaa käännettyä, kuka sitten saisi? Toivottavasti OG
 11. Jäsenkortin Tullaus

  Kuinka olette saaneet tullattua Official member paketin? Olen yrittänyt jo pari kertaa tehdä tullauksen, mutta aina siinä on jotain väärin ja ei ole onnistunut. Prkl, kun se tullin sivu ei edes kerro mikä siinä on väärin. Saatanan Brexit
 12. Jäsenkortin Tullaus

  Vai eikö sieltä enää tulekaan fyysistä korttia, vaan pelkästään digitaalinen?
 13. Jäsenkortin Tullaus

  Hain postista paketin, ei sisältänyt jäsenkorttia? Oli Kaulaliina ja Pipo, missähän nyt on mennyt vikaan?
 14. Jäsenkortin Tullaus

  Nyt onnistui tullaus. Olin koko ajan yrittänyt ihan oikein tullata. Vika oli kuin olikin postissa, kun sain postista oikean henkilön kiinni, niin hän kertoi että ongelma on heidän ja tullin välillä.
 15. Jäsenkortin Tullaus

  Prkl, mulla ei vieläkään ole onnistunut. Tulee aina lopussa ilmoitus, että " Ilmoituksen käsittely on kuljetusyrityksellä vielä kesken, siksi lähetystä ei voi vielä tullata. Yritä tullausta uudelleen myöhemmin. Tarvittaessa ole yhteydessä kuljetusyritykseen". Soitin tänään postiin ja heidän mielestään asia pitäisi olla kunnossa. Perkele, huomenna soitan sitten Tullin neovontaan.
 16. Siirtohuhut

  Meneekö Pogba myyntiin? Sorry pienessä simassa tällä kertaa kirjoittelen.
 17. Siirtohuhut

  Manutd sivut tukossa, haluaisin nähdää faktaa.
 18. Kausi 2021-22 käyntiin

  Kärsimättömiä ihmiset tässä kvarttaali talous maailmassa. Itse seurannut 70 luvulta touhua, välillä intensiivisesti välillä todella paljon vähemmän. Ei SAF tehnyt joukkuetta kvarttaalissa, siihen meni aikaa. Jotka sen ajan on elänyt, tietävät. Miksi ei anneta nyt entiselle hyvälle pelaajalle rauhaa, eikä olla lynkkaamassa samantien? Mitä SAFin jälkeiset "huippu ammatti valmentajat" saivat aikaan, eivät mitään!!!
 19. Rankkarit ratkaisuna perseestä, vituttaa
 20. Siirtohuhut

  Todella hyvä uutinen
 21. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Ei harmita yhtään vaikka tiputaan tänään. UCL paikka voidaan hankkia liigasta. Jos nyt tiputaan, niin jäisi enemmän energiaa valioliigaan ja FA-cup peleihin.
 22. No, taas vähän räpellän tänne tekstiä. Itse osasin odottaa tasuria, niinpä pelasin pitkävedossa tasuria. Toki toivoin voittoa kuitenkin. Mutta olen nähnyt paikan päällä ottelun WBAta vastaan ja sekin päättyi silloinkin tasan. Mutta niinkuin yllä 20legend sanoi, niin Martial pitää pistää penkille, ellei ole pakko ottaa kentälle. Sotkee ryhmittymän ja ei saa oikein mitään aikaiseksi. Olisi varmaan paljon mielessä, mutta ei vanha nyt enempää jaksa.
 23. Kausi 2020-21 käyntiin

  Hyvää tekstiä Wipulta. Mutta muistakaa se ketkä näkivät aikoinaan SAFin tulon jengiin, hän oli myös lähellä potkuja alussa. Nähtiin SAFin jälkeiset yritykset, niistä mitään tullut. Eli, (harvakseen tänne mitään kirjoitan, mutta olen jonkun kerran toitottanut, että) annetaan nyt OGS:lle aikaa, ei se joukkue hetkessä synny joka on valmis voittamaan. Joukkuetta ei kuitenkaan hylätä, C'mon united
 24. 2.2.2021 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Voitto tuli reippaasti, mutta ei jäänyt hyvä maku tuomari työskentelystä. Kyllä nyt kärsi vastustaja tuomari hommista.
 25. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Olihan ManUlla paremmat maalinteko paikat vaikka näennäisesti Pool hallitsi peliä.
×