Jump to content

kalamies

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kalamies

 1. En lainaa, miksi edes kysyt multa?

 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ei tasoittanut vaan kompany veti kudin jota ei yksikään molari ois ottanut kiinni.
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mun mielestä pitäisi nyt antaa OGS:lle rauha rakentaa tulevaisuuden joukkue, jolta ei heti odoteta mitään. Tämmöinen SAFin jälkeinen poukkoilu on perseestä. Sieltä ylimmästä portaasta pitäisi saada siivottua porukkaa pois ja palata perustekemiseen asenteella, aikaa vaatii. Kun tuo valmentajien vaihto ei näytä toimivan, eikä samalla se että ostetaan kalliita pelaajia. Olen seurannut/kannattanut ManUa yli 40 vuotta, nykyinen ManU ei ole se mihin ihastuin. Nuo "rahat heti" jenkit ja muut vastaavat pitäisi saada pihalle ManUsta. Jengiä en koskaan jätä, kyllä kannatan vaikka jotkut paskiaiset yrittää horjuttaa sitä. Ei se glorya ollut 70 luvulla, mutta kivaa seurattavaa, aitoa!
 4. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En tyrmää Olea, ukkoille pitäis saada asenne kohdilleen. SAF henkeä ukkoihin.
 5. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En enää pysty katsomaan matsia .
 6. Ole Gunnar Solskjaer

  Nyt se vahvistettu, 3 vuoden soppari
 7. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Näin pelin, oli iloista pelaamista. Toki avointa, mutta suunta on oikea. Glory glory Man Utd
 8. Suurimalla osalla pelaajista asenne persillään tai taidot ei vaan riitä. Onhan se persiistä, että Väinö käy hakemassa pallon puolustukselta kun ne ei saa sitä toimitettua ylöspäin jne. Johtuuko se Moyesista, en tiedä?
 9. Jep, aamulla kun heräsin, tajusin että sarkasmistahan siinä oli kyse. Yöllä oli tunteet aika tuliset ja kun se lause pisti silmään, niin...Anteeksi tyhmyyteni, sama pää kesät talvet, niin eihän siitä hyvä tule.
 10. Mikä helvetin ratkaisu tuo olisi?
 11. Oli kyllä sellainen Draama vai pitäskö sanoo trilleri, että ei paremmasta/pahemmasta väliä. Kyllä tuli käytyä kaikki tunnetilat, mitä miehestä löytyy yhden pelin aikana. Lopussa oli onneks "onnelinen loppu", niinkuin hyvässä draamassa/trillerissäkin on tapana. Kakun krunaa cityn tappio. ONE UNITED!
 12. Ei jääny hyvä maku tästä voitosta, ei huvittanut juhlia yhtään. Oltiin huonompia, tuomari oli kuutamolla, that's it.
 13. 11.4.12 Wigan - Manchester United @ DW Stadium

  Saatiin mitä ansaittiin, aivan sekaisin peli, todella kärsimystä oli seurata, ERITTÄIN PETTYNYT.
 14. Dimitar Berbatov

  Täysin samaa mieltä.Mua harmittaa vietävästi, että pitää luopua Unitedin taitavimmasta pelaajasta, pidin hänen tyylistään ja taidoista erittäin paljon.
 15. Samaa mieltä, QPR kärsi oikeusmurhan, en tuulettanut maalia olenkaan vaikka yleensä tuuletan niin että koko talo tietää ManUn tehneen maalin.
 16. Mahtavaa, upeeta, City hävisi ja me voitettiin. Berba oli hyvällä pelivireellä. Nimim. not gloryhunter
 17. 21.12. Fulham vs. Manchester United @ Craven Cottage

  5-0, ei hullummin. Onneks Berbatov pääsi kentälle ja teki myös maalin. Tuntuu hyvälle, ei jaksa enempää kirjoittaa. Nyt täytyy nauttia hyvää islay saaren "mehua" vähän tälle ottelulle.
 18. 7.12.2011 UCL - Basel - Manchester United

  En nähny peliä, on nauhalla, tuskin viitsin katsoa. Olin katsomassa/kuuntelemassa Deep Purplea, jonka takia laitoin pelin menemään nauhalle. Sain txt-viesteillä tilanteesta vihiä ja se vahvistui konsertin jälkeen baarissa. Alkureaktio oli armoton vitutus, kun siinä tuopin ääressä asiaa puntaroi, niin ei se niin pahalta tuntunukkaan. Nyt jää pelit vähemmälle jne. Jos rehellisiä ollaan, niin ei tän vuoden joukkuella, ottaen huomioon loukkaantumiset jne. olisi ollut mitään mahiksia loppupeleissä Espanjan joukkueita vastaan. P.S. Oon "miestä väkempää nauttinut", joten jos tuli kirjoitettua ns. Offtopicia, niin poistakaa.
 19. Viimesestä pelistä jäi paska maku suuhun, veikkaajien kusetusta, prkl. Anyway GLORY GLORY MAN UTD!
 20. UCL-puolivälierät: Chelsea - ManU 6.4. ja 12.4.

  Väliin tämmönen höpötysviesti. Katsoin ottelun täällä Saksassa pienessä kylässä, Baarin kaikki asiakkaat kääntyivät katsomaan meikäläistä kun tuletein oikein kunnolla Rooneyn maalia, tuntui vähän nololta, mutta onneksi oli kaljaa koneessa tarpeeksi niin ei tarvinnu kuitenkaan sen enempää hävetä.
 21. ManU – Aston Villa 1.2.2011

  ManU – Aston Villa 1.2.2011 Jäikö porukoilta katsomatta eilen kyseinen matsi, kun ei oo minkäänlaista analyysia ilmaantunut? Matsihan tuli suorana Canal Premier HD:lta. En ole hyvä sepustaja, mutta tässä muutama kommentti. Lopputulos oli ansaittu, ManU hallitsi peliä selvästi, paikkoja oli useampaankin osumaan. Omassa päässä O’Shea oli hukassa villan hyökkääjien kanssa. Giggs oli loistavalla pelituulella, tuntuu mies parantavan otteita kauden edetessä, hyvä niin. Rooneylta kauden paras peli, hakeutui muutaman kerran tosi hyvin maalipaikkoihin joista 2 tekikin. Nani oli myös hyvällä pelivireellä, Nania otettiin muutaman kerran reippaasti, mutta pari kertaa mies kaatui myös ”Nanimaisesti”. Berbatov oli tällä kertaa tuhlailu tuulella, paikkoja oli tehdä muutama, muttei onnistunut sitten millään.
 22. Tottenham vs. Manchester United 16.01.2011

  Kokonaisuutena rafaelin tapaus meni oikein, mielestäni. Pelotti jo ensimmäisessä, että tuleeko suoraan punainen, vaikkei se ois oikein ollukkaan. Kaverissa oli vaan virtaa tänään "liikaa", jota ois pitänyt saada muihin pelaajiin.
 23. Mulle tuli liput Perjantaina, lähtö oli perjantaina ja matsi lauantaina.
 24. Ei oo vielä tullu, ihmeen kauan kestää tällä kertaa.
×