Jump to content

Mandrake

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Mandrake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/26/1983

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 • Interests
  Palloilu ja pulloilu

Contact Methods

 • MSN
  mandrake@luukku.com
 1. UCL 29.4 & 5.5 ManU-Arsenal

  Ja hannuhanhet taas Ei ole kyllä säkällä rajaa...
 2. Ucl 08-09

  Noin. Onnistuihan se tuomari viimeinkin saamaan Chelsealle sen tasoituksen. Voi kilin vittu mitä tuomarointia. Siniset konttaa ja tuomari viheltää niinku Pavlovin koira. Ja ensimmäinen Chelsean maali, voi ristus. Miksi Benayoun edes vaivautuu juoksemaan alas jos ei edes yritä ottaa palloa pois Anelkalta? Ja voi Pepe Pepe minkä teit... Miten voi joukkue romahtaa näin loistavan ensimmäisen puoliajan jälkeen? Vitun vittu. Noh, voidaanpa nyt keskittyä voittamaan valioliigassa loput pelit ja toivotaan että ManU kompuroi. Hyvää yötä.
 3. Sori vähän offtopic, mutta pakko kommentoida tähän: Scholesin saldo pelistä: 2 käsipalloa. Suunnitteleekohan mies jo eläkepäiviä ja lajinvaihtoa? Alkaa tuo käsillä pelaaminen olemaan jo arkipäivää...
 4. Oli oikein viihdyttävää katsottavaa tuo peli. ManU saa olla kyllä tyytyväinen tasuriin, Porto oli tänään parempi. Porto vaan teki ns. "suomet" eli toisella puoliajalla vetäytyi puolutuskannalle ja yritti maalia vain vastahyökkäyksistä. Meinasi käydä kylmät (kuten Suomelle normaalisti). Jos olisivat jatkaneet samanlaista prässipeliä, ylhäältä heti kiinni 4-5 (!) äijällä kuten 1. puoliajalla niin voitto olisi plakkarissa. Vaikeaa tulee ManUlla olemaan Porton vieraana ellei peli parane. Mutta eivätköhän hannuhanhet taas jotenkin jollain 95. minuutin räkämaalilla mene jatkoon
 5. Liverpool FC 08-09

  Hyvältä näyttää puoliaikatulos =) Perhana ku ei näy streamina ku ei kumeen takia päässy baariin kattomaan...
 6. Heh, sanopas muuta. Kyllä kävi hannuhanhilla (aka ManU) taas semmonen säkä ettei mitään järkeä. Kuitenkin top-5-joukkueista 4 on kaavion toisella puolella Tämä alkaa jo sotimaan kaikkia todennäköisyyksiä vastaan. Olenkin aina sanonut että ManUn säkä futiksen puolella on samaa luokkaa mitä ruotsilla lätkässä!Jos ei ihmeitä tapahdu niin ManU on saletisti finaalissa. Saa nähdä kuka on vastassa. Minun toiveeni voi jokainen arvata. Helppoa ei silti tule olemaan tuolla kaavion "aikuisten puolella".
 7. Liverpool FC 08-09

  Tämän päivän pelissä se lopullisesti sitten ratkeaa onko 'poolilla enää mahdollisuuksia mestaruuteen. Tiistain Real-peli lupaa hyvää, mutta Benitezin rotaatiot ja Liverpoolin ailahtelevaisuuden tietäen on paha mennä sanomaan miten tänään käy. Toivottavasti viedään pisteet OT:lta. Kokoonpanon pitäisi olla aika selvä, puolustuksessa Garragher, Skrtel ja laidoilla Arbeloa ja Aurelio. Keskikentällä Alonso, Mascherano ja Gerrard; kärjessä tietenkin Torres. Laitalinkit ovat vähän auki. Vasemmalla Babel pelasi hyvin tiistaina, mutta Rierakin olisi pelikelpoinen. Oikealla Kuyt tai Benayoun, itse laittaisin varmaan Benayounin. Hieno peli odotettavissa. Veikkaus: Liverpool vie 0-1, maalin pyssyttää yllättäen Alonso
 8. Liverpool FC 08-09

  Paska peli kaikin puolin. -Gerrardin loukkaantuminen. Toivottavasti ei käynyt pahemmin. -Lucaksen typerä punainen, johon koko homma loppuviimeksi kaatui. -Evertonin maalissa _hieman_ tuuria mukana (no okei, oli aiemmin se yksi tolppa) ja Arbeloan käsittämättömän flegmaattinen pelaaminen. -Skrtel, koko mies. Tyrinyt lähes yksin kaikki kolme tämän vuoden peliä Evertonia vastaan. Kahdessa ensimmäisessä ei osannut pitää miestä, nyt epäonnistui muuten. Skrtelin harhasyötöstä Everton pääsi siihen hyökkäykseen jossa Lucas rikkoi toisen keltaisen arvoisesti. En ehtinyt nähdä kenen käsialaa oli se kauhea epäonnistunut purkuyritys, jonka jälkeen Everton teki maalinsa. En ihmettelisi jos Skrtelin. Skrtel on sairaslomansa jälkeen ollut kuin varjo entisestään. Hyypiä taas pelasi todella hyvin mutta Skrtelin paluun jälkeen ei ole saanut peliaikaa. Sami kehiin! Jos jotain positiivista pitää tästä etsiä, niin onpa vähemmän peliruuhkaa. Voi keskittyä Champions liigaan ja Valioliigaan paremmin. Silti, kyrpii.
 9. Ucl 08-09

  Liverpool! Hienoja viimeistelyjä kyllä jokainen noista maaleista. Ja jos muutenkin peli kulki hyvin, niin jännä nähä millasen kokoonpanon Rafa heittää kentälle viikonloppuna Hullia vastaan. Jos Torres on vielä pois niin Babel ehdottomasti kärkeen ainakin.
 10. Liverpool FC 08-09

  Yksinkertaisesti: Liverpoolilta puuttuu toinen selkeä striker, maalintekijä. Torresin ollessa poissa (uusimpien tietojen mukaan neljäkin viikkoa ) Keane ei vaan onnistu, Kuyt ei ole puhdas piikki ja Gerrardillakin kun oli huono päivä niin minkäs teet. Samilla taisi ne 'poolin parhaat paikat olla mutta kun ei niin ei. Rafan kyllä täytyy vuodenvaihteen jälkeen tehdä jotain hyökkäyskalustolle. Keane on jo aika paljon tilaisuuksia saanut eikä ole osoittanut kykyjään. Itse laittaisin tästä lähtien Babelin Keanen tilalle aloitukseen ja Keane sitten ehkä jämäminuuteiksi kentälle. Ehkä se motivoisi näyttämään. Jos näyttöjä ei tule Keanelta niin pihalle vaan ja yritetään saada joku tekijämies tilalle. Kaverin sanoin: "jos fyrkkaa löytyy niin Interin penkiltä löytyis Crespo" Benayounille voisi myös antaa kenkää. Ei mitään virkaa oikealla laidalla kun sen hoitaa normaalisti Kuyt ja nouseva pakki Arbeloa. Muutenkin Benayoun on aika hohhoijaa. Olisivat voineet yrittää enemmän vasemman laidan kautta, vaikka ei Rierallakaan mikään paras päivä ollut. Eikä muuten mikään ihme että selostaja sekoitti Babelin ja Ngogin. Jampathan on ku kaksosia; ihan samannäkösiä Itseasiassa viisi kertaa Ilunga pysäytti pallon kädellään. Pari näistä oli boksin sisällä ja niistä nyt ei ehkä sitä rankkaria viitsi viheltää, mutta boksin ulkopuolella sattuneista ehdottomasti vapaapotkut. Ja varoitusta perään. Mutta joo. Nyt kävi näin. Aika hyvin sanottu tuo "never so sad to be at the top". Siltä juuri tuntuu. Helposti voisi olla se 5 pisteen johto Chelskiin ja 7 pisteen ManUun jos ei oltaisi tyritty näitä kahta tasapeliä Fulhamia ja West Hamia vastaan. Kyllä vituttaa. Toivottavasti lauantaina Blackburnin vieraana saadaan hanat auki. Jos ei niin joulukuu kyllä synkistyy entisestään... Mutta positiivisin mielin etiäpäin
 11. Liverpool FC 08-09

  Jep, hei hei carling cup. Mutta kuten tosiaan miehistöstä näkee, ei paljon napostellu Rafaa. Onhan tuo carling aina ollu vähän semmonen öö-luokan kilpailu (vaikka toki olisihan sekin mukava ollut voittaa ) Noh, Chelskikin tippui, mitäpä näistä. Boltonia pataan lauantaina sitten. Tuhannen Pojan raivolla.
 12. Liverpool FC 08-09

  En tiedä mitä peliä katsoit. Ehkä Barcelonan? Kyllä peli oli suht luokatonta verrattuna vaikka viime viikonlopun Wigan-matsiin, jossa oli sentään yritystä, vaikka oli myös tyrimistä. Nyt oli niin tasapaksua puurtamista, että ei tuolla pelillä paljon sunnuntaina Chelseaa vastaan juhlita. Mutta noh, eiköhän poijjaat viikonloppuun mennessä paranna. Toivotaan että Benitez pitää kunnon puhuttelun joukkueelle.
 13. Ucl 08-09

  Saattans! Benitez on varmaan unohtanut mainita että peli todellakin kestää sen 90 min ja risat. Viimeinen 10 minuuttia niin löysää ja elotonta jalkapalloa kun voi olla ( vaikkei koko pelikään nyt mitään ilotulitusta ollut). Ja tasoitushan siitä löysäilystä seurasi. Ja ainoastaan Reinan huippupelastus pelasti 'poolin tappiolta. Ei näin. Chelskilta tulee niin pataan viikonloppuna jos tuollainen flegmaattinen futis jatkuu. Onhan tuo pistekin "ihan ok" vieraista, mutta ainahan tuollainen viimeisen 10-minuuttisen aikana tullut tasoitus v***ttaa.
 14. Liverpool FC 08-09

  Mahtava nousu oli 'poolilta, pelasti darraisen sunnuntaipäivän täysin Kuten edellä jo mainittiin, oli 'poolilla onneakin matkassa. Ulosajo ja cityn valmentajan älytön taktiikka loivat hyvät puitteet nousulle. Mutta oli 'pool hyvä myös, vaikkakaan ei ehkä sitä huipputasoa mille joukkueen tulisi nyt pikkuhiljaa nousta. Resurssit on olemassa. Onko kellään tietoa miten sille Skrtelille loppupeleissä kävi? Kuinkakohan pitkään joutuu olemaan pois? Onneksi on tosiaan Agger laittaa tilalle, mutta toivottavasti ei (kaikella kunnioituksella) tarvitse turvautua Samiin...
 15. Ucl 08-09

  Ajattelin laittaa uuden topikin pystyyn alkaneelle mestarien liigan kaudelle. Kuten aina, Liverpoolilta odotan ja odotetaan hyviä suorituksia eurokentillä. Viime vuosina ainakin on mennyt paremmin kuin kotoisessa valioliigassa. Tämän vuoden CL alkoi hieman takkuillen Marseillea vastaan, mutta voitoksihan sekin peli kääntyi. Tänään sitten vastassa PSV Eindhoven, jonka suorituksesta Atleticoa vastaan voisi päätellä että Liverpool kävelee tänään yli. Saas nähä millasen avauskokoonpanon Rafa heittää kentälle; lepuuttaako pelaajia vai lähdetäänkö ykkösmiehistöllä.
×