Jump to content

Probot

Members
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Probot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/21/1990
 1. Paolo Maldini

  Ja ihan oikeassahan capitano on, Kaká on yksi viidestä maailmassa eikä neljä muuta siirry mihinkään. Ainoastaan Milanista poispäin. Kaukana ovat ne päivät, kun Milan pystyi oikeasti ostamaan haluamansa pelaajat. Vanhaan juurtunut seurajohto ulos ja kunnianhimoisempi tilalle. Kiitos kuuluu Berlusconille seuran pelastamisesta ja sen nostamisesta huipulle. Nyt aika on kuitenkin ajanut miehestä ja miehen seurueesta pahasti ohi.
 2. AC Milan 09/10

  Kommenttinihan oli siis sarkastinen, en perusta pitkästä togolaisesta ollenkaan.
 3. AC Milan 09/10

  Oman käsitykseni mukaan Tevez ei ole vielä siirtynyt Cityyn, mutta siirto on lähellä toteutumista.
 4. AC Milan 09/10

  Tevez kyllä kelpaisi, mutta mies on vain useaan otteeseen sanonut haluavansa jatkaa valioliigassa, enkä jaksa uskoa, että nykyinen seurajohto ostaisi saamillaan rahoilla laatupelaajia. Voitaisiin käyttää Tevezin suuruinen rahapinkka vaikkapa kauan huhuiltuun Adebayoriin. Milan kun kaipaa pienten ottelujen suurta miestä, pienen suuren miehen sijasta. Berlusconihan jo ilmoitti ennen tämän siirron varmistumista, että Milan ei tarvitse uusia pelaajia Rickyn poismuuton jälkeen. Toivottavasti mies ei syö näitä sanoja, UEFA cupia/Europe leagueta onkin jo ikävä.
 5. AC Milan 2008/2009

  Nyt on kotiuduttu Milanosta ja matka oli kyllä hieno. Päästiin lopulta erinäisten vaikeuksien jälkeen katsomaan peliä stadionille ja mahtavaa oli olla loppuunmyydyllä San Sirolla. Erityisen tyylikkään näköistä oli, kun nuo Maldini-liinat värjäsivät koko stadionin valkoiseksi, suurella enemmistöllä paikalla olleista tuollainen liina, kun löytyi. Itsekin nappasin yhden muistoksi mukaan. Merkkitapahtumasta huolimatta tunnelma stadionilla jäi ajoittain jopa aika valjuksi. Maldini kyllä toki sai korviahuumaavan mökän aikaiseksi, mutta aika hiljaista välillä muuten oli. Peli itsessään oli äärimmäisen viihdyttävä, Milankin yltyi kunnon taisteluun toisella puoliajalla. Tappiosta jäi tietenkin hieman tyhjä olo, varsinkin kun niin monesti ehti toiveet heräämään. Tuomaritoimintahan nyt oli täysi skandaali, minkäänlaista linjaa ei koko ottelussa ollut. Tällä kertaa Milan vain kärsi tästä enemmän. Ancelotti teki kerrankin mielestäni varsin mallikasta työtä puoliajan jälkeen. Kakà oli 1. puoliajalla umpipaska, mutta laidalla Ricky pääsi peliin sisään. Seedorf pelasi varmaankin parhaan matsinsa miesmuistiin. Eihän Clarencelta nyt virheetöntä peliä voi odottaa, mutta tämän kauden yleiseen tasoon verrattuna mies esiintyi edukseen. Toivottavasti ei kuitenkaan tarvitse enää katsella tätä nelivetoa ensi kaudella punamustassa paidassa. Ambrosini taas osoitti arvonsa olemalla oikeassa paikassa oikeaan paikkkaan. Tällä kertaa pariinkiin otteeseen. Paikanpäällä en huomannut tuota Maldini-protestia, aika järkyttyneenä kotikamaralla sai siitä lukea. Vaikka Maldini olisikin yksittäisiä hieman ajattelemattomia kommentteja antanut 2005-UCL-finaalin jälkeen, ei mies missään nimessä tuollaista ansaitse. En siten tiedä onko siellä jotakin muutakin taustalla, mutta naurettavan lapsellista ja moukkamaista toimintaa kyseiseltä faniryhmältä joka tapauksessa. Miten kenelläkään on pokkaa pilata Maldinin kotijäähyväiset. Häpeällistä toimintaa Milanin suurinta symbolia, elävää legendaa kohtaan. Enempää ei jaksa Maldinista ynnä muusta tällä hetkellä skriivailla, myöhemmin sitten varmaankin lisää. Mutta ei muuta kuin grazie capitano.
 6. A.C. Milan Club Finlandia

  Interaktiivinen miitti kuulostaa varsin mallikkaalta alulta. Itse pääsen myös pk-seudulla osallistumaan varsinaiseen livetapaamiseenkin, kunhan vain ajankohta on tarpeeksi ajoissa tiedossa. Ja tulipa tuosta matkapuheista mieleen, että voisin tuonne sivuille skriivailla jonkinasteisen matkakertomuksen toukokuussa, kun lähden Milanoon. Blogia aion vastaisuudessakin pitää kunhan vain saadaan vähän muutakin aktiivisuutta sivuille, jolla milanistoja voidaan rohkaista sivuilla käymään.
 7. A.C. Milan Club Finlandia

  Vähän pitäis jotenkin saada tuota toimintaa aktivoitua. Taitaa edelleen olla se miittinki, jolla ton parhaiten saisi skulaamaan. Tuntuu hiukan turhalta esim. blogia tuolla vain omaksi iloksi pitää, enkä ole sitä jaksanut turhan usein päivitellä. Tällä hetkellä ollaan taas vajoamassa epäaktiivisuuden suohon. Ajatuksia miitistä ym. jolla voisi toimintaa herätellä?
 8. Huhuja (AC Milan)

  Aprillipila se totta kai oli.
 9. AC Milan 2008/2009

  En ehtinyt ensimmäistä puoliaikaa nähdä, mutta toisen perusteella voi vain todeta, että hyvä luoja. Milanin peli pyörii slow motionilla ja johto luottaa vain mieheen, joka on tästä vastuussa. Onhan se Carletto toki suurtaktikko, Seedorf suoraan avaukseen ja sitten tunnin pelin jälkeen keskenkuntoinen Kaká tilalle. Kun lisätään vielä Dinho höntsäilemään ja Senderos hölmöilemään on Milanin tämän kauden pelillinen identiteetti loistavasti paketissa. Harvoinpa näkee noin hitaita hyökkäyksiin lähtöjä ja ennalta-arvattavia syöttöjä. Eihän se nopeus olekaan onneksi, kuin nykyaikaisen jalkapallon tärkein elementti. Voisihan sitä nopeuden puutetta tietysti kompensoida luovuudella, mutta eihän se oikein istuisi Milanin pelisysteemiin. Mielikuvituksettomuus on niin paljon mukavampaa. Carletto ansaitsee kyllä seurajohdolta lämpimän halin jälleen kerran, on se sen verran lutuinen ja mukava kaveri. Mut hei, ens kaudella taas uusiks.
 10. AC Milan 2008/2009

  Olipas positiivinen yllätys tuo tämänpäiväinen esitys. Keskikentän ryhmitys oli tasapainoinen ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Beckham veteli naruja loistavasti. Ennen ottelua oletin, että ryhmitys veisi tehoja hyökkäyksestä aivan liikaa, mutta onneksi näin ei käynyt. Hyökkäykset olivat yllättävänkin juonikkaita, katsoen Milanin sairaslistaa. Abbiati, Beckham ja Inzaghi ansaitsevat erityismaininnan. Loistavia viimeistelyjä Super-Pippolta, yhteistyö Paton kanssa toimi hyvin. Abbiati taas pelasi lähes virheettömän ottelun. Lukuisia hienoja torjuntoja, jotka mies sai näyttämään helpoilta. Puolustus ei kyllä vieläkään vakuuta, kuten ei ikinä Senderosin ollessa kentällä. Todella turhia merkkausvirheitä esiintyy liian usein.
 11. Mistä lippuja matsiin?

  Olisi tarkoitus lähteä toukokuun loppupuolella katsastamaan Milan-Roma peli. Lähinnä pohdiskelin, että mikä nettilippupalveluista olisi luotettavin ja kustannustehokkain? Listicketiä ilmeisesti aika paljon suositeltu.
 12. Carlo Ancelotti & Co.

  Käytin noita keräämiäsi kommentteja viimeisimmässä lyhyessä blogi-kirjoituksessani. Toivottavasti ei haittaa?
 13. AC Milan 2008/2009

  Todella hyvin. Itse peliä ei jaksa kommentoida tähän kellonaikaan/tässä mielentilassa sen kummemmin. Eipä kuitenkaan nähdä Maldinia nostelemassa pokaalia kauden päätteeksi. Surullista.
 14. AC Milan 2008/2009

  Mielestäni juuri tämä Cagliari-ottelu kertoo sen, miksi Flamini ei voi olla Pirlon paikalla. Jos Pirlo olisi edellisestä ottelusta poistettu, mitä olisi jäänyt? Tietysti nyt kävi minun argumentoinnin helpottamisen kannalta niin mukavasti, että Pirlo pelasi vaihteeksi hyvin, mutta tarkoitan lähinnä sitä, että omasta mielestäni Flamini ei pysty parhaimmillaankaan pelaamaan samanlaista ottelua, kuin Pirlo esim. nyt pelasi. Pirlolle luotu rooli ei yksinkertaisesti sovi miehen ominaisuuksiin. Milanin pelisysteemi vaatii, että keskikentän pohjalla on luova ja äärimmäisen hyvin peliä avaava pelaaja, tässä tapauksessa Pirlo. Hänen rinnalleen taas sopii enemmän, kuin hyvin Flaminin kaltainen pelaaja. Pirlo ei pystyisi pelaamaan kovinkaan hyvin Flaminille sopivassa roolissa ja toisinpäin.
 15. AC Milan 2008/2009

  Nopeasti pienet kommentit tästä Pirlo-Flamini vastakkainasettelusta. Yhdyn sinänsä sinun näkemykseesi siitä, että yhteistyön kuuluisi toimia kuten yllä esität eli Flamini suojaa -> Pirlo pystyy rakentamaan peliä. En kuitenkaan tiedä, että katsottiinko eri peliä vai mitä, mutta eihän Flamini tehnyt tässä pelissä oikein mitään. Ainoa taklaus, joka jäi mieleen oli sukitus ja muutenkin Flaminin sijoittuminen kentällä oli mielestäni huonoa. Vaikka pelaaja jälleen raatoikin kivasti, tuntui hän silti olevan monesti hukassa. Pirlon ja Flaminin etäisyydet kasvoivat ajoittain todella suuriksi, eikä näissä tilanteissa Flamini millään tavoin suojannut Pirloa, ellei suojaamiseksi lasketa pelkkää Pirlon alapuolella pelaamista. Pirlo taas oli ainoa pelaajista, joka näytti hyökkäysuuntaan vaaralliselta. Pallovarmuutta löytyi ja pallot olivat ehkäpä koko pelin laadukkaimpia. Myös työmoraali oli korkeampi, kuin aikoihin. Pirlo astui vihdoinkin esiin ja juuri silloin, kun tarve oli suurin. Hatunnoston arvoinen itsensä kasaaminen mieheltä. Mielestäni juuri tämä Cagliari-ottelu kertoo sen, miksi Flamini ei voi olla Pirlon paikalla. Jos Pirlo olisi edellisestä ottelusta poistettu, mitä olisi jäänyt? Tietysti nyt kävi argumentointini helpottamisen kannalta niin mukavasti, että Pirlo pelasi vaihteeksi hyvin, mutta tarkoitan lähinnä sitä, että omasta mielestäni Flamini ei pysty parhaimmillaankaan pelaamaan samanlaista ottelua, kuin Pirlo esim. nyt pelasi. Pirlolle luotu rooli ei yksinkertaisesti sovi Flaminin ominaisuuksien kanssa yhteen. Milanin pelisysteemi vaatii, että keskikentän pohjalla on luova ja äärimmäisen hyvin peliä avaava pelaaja, tässä tapauksessa Pirlo. Hänen rinnalleen taas sopii enemmän, kuin hyvin Flaminin kaltainen pelaaja. Pirlo ei pystyisi pelaamaan kovinkaan hyvin Flaminille sopivassa roolissa ja toisinpäin. Molemmat hyviä pelaajia, vain erilaisia. Molemmat olleet tällä kaudella hukassa. Oikein roolitettuina miesten yhteistyö voisi olla todella hedelmällistä. E: deletoin allaolevan ylimääräisen viestin ja lisäsin sen sisällön tähän
×