Jump to content

Ketush

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ketush

 1. Liverpoolin siirrot 07-09

  uskoisin joku kallist pelaaja tulee poolin.. toivottavasti myös hyvä sellanen kutina on:)
 2. Liverpoolin siirrot 07-09

  Don't Buy the SUN!
 3. Liverpoolin siirrot 07-09

  Riise Roomaan Menis vissiin 2008 - 2009 puolelle mut heitetään nyt tänne eli. Lainattu MTV3 "Norjalainen John Arne Riise siirtyy jalkapallon Englannin valioliigaseura Liverpoolista Italian Serie A -joukkue AS Romaan, kertoi Sky TV tiistaina. Siirtosummaksi on arvioitu kuusi miljoonaa euroa. Puolustuksessa ja keskikentällä pelaava Riise, 27, pelasi Liverpoolissa kaikkiaan seitsemän kautta. Hän teki punapaidoille 21 maalia 234 ottelussa." se siis on varmaan melko selvä..no kiitos riise 7kaudesta ja onne roomaan.. me tapaamme vielä
 4. Rafalle kenkää

  Rafa Benitez 100% sitoutunut Liverpooliin Valioliigaseura Liverpoolin päävalmentaja Rafael Benitez on omien sanojensa mukaan täysin sitoutunut Liverpooliin, huolimatta seuran taloudellisesta tilanteesta, joka ei anna vapauksia koviin pelaajasiirtoihin. Liverpool otti viime tilikaudella takkiinsa 42 miljoonaa euroa. Moiset tappiot eivät takaa Benitezille suurta siirtobudejettia. Siitäkin huolimatta Benitez on luottavainen ensi kauden suhteen. - Sanoin kauden lopussa, että olen onnellinen täällä, ja sanon sen nyt uudelleen. - En olisi tuonut pelaajia kuten Fernando Torres, jos minulla ei olisi pitkän tähtäimen suunnitelmia Liverpoolissa. Nyt ei ole aika sanoa hyvästi, Benitez sanoi. Hyvä rafa minä luotan häneen! oikea mies oikeaan paikkaan
 5. Liverpoolin siirrot 07-09

  Onkos Tästä riisen lähdöstä jossain netissä ylhääl? huhuja on ollut liikkeellä että olisi poolista lähdössä mutta minne?
 6. Rafalle kenkää

  Ei Rafalle kenkää..! on hoitanu hommansa hyvin.
 7. Tps 2008

  Jepp totta kyllä jos on pelaillu feyessä.. ja voittanu uefa cupin ni onhan siinä jo kovat tilastot mut ei aina kannata tilastoja katsoa .. no katsotaan mitä näytöt näyttää..
 8. Tps 2008

  Mmm No kyllä tpsn peli rupeaa toimimaan nyt uskoisin niin hyvin hän nousivat tamua vastaan.. lopussa ja kuusela kin oli iloinen siitä...kunhan one rupeaa maaleja mättäilemäään niin :thumbsup1:
 9. Ucl 07-08

  Minkäs tässä voi näin kävi.. no mitäs täs ens kerralla se voitto..
 10. Tps 2008

  Selvä. Tuli 3 - 0 voitto hyvä näin 2 puolisko ei menny niin hyvin..:/
 11. Tps 2008

  Kyllä TPS Tämän Kauden Suomenmestari se on varma. Onko TPS ään tulossa vielä jotain hankintoja en ole ainakaan löytänyt mitään huhuja. näilläkö mennään?
 12. Liverpool FC 07-08

  Liverpool Kiitoss Liverpool. 4 paikka on nyt melko varma. missä oli kaikki kolme suomalaista mitäköhän tuo hodgson aijattele? hankki suomalaisia joukkueeseen mutta ei peluuta niitä?..
 13. Fan?

  Mites onko poolilla suomalaista kannataja ryhmä tai niinku joku clubi tai joku?
 14. Liverpool FC 07-08

  Jep niin ei aina tarvi kuunnella paskaa jauhaavaa Kekä oikea canal+ asiantuntia:)
 15. Miten on onko tällä suomenmaajoukkue kannattajat ry.llä om sivu jossa keskustelevat..?
 16. Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry

  Kiitos tästä Luis.
 17. Liverpool FC 07-08

  Huhuja on aina liikkeellä-.. se on selvä.. mutta kovia pelimiehiä kyllä kaikki ovat..tervetuloa vaan..
 18. Liverpool FC 07-08

  Jep kyllä liverpool tänään pelin hoitaa uskoisin että avaus on tänään -----------Reina----------- --Riise-Skrtel-Carra-Arbeloa-- --Babel-SteveG-Lucas-Kuyt-- -------Crouch---Torres------ Vaihossa Hyypiä,Bena,Masch,Voronin,Itandje Miten on onko Finnan pelikunnossa.. ei ole kuulunut hänestä mitään..?
×