Jump to content

heke_93_

Members
 • Content count

  253
 • Joined

 • Last visited

About heke_93_

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/17/1993

core_pfieldgroups_99

 • Location
  -
 • Interests
  -
 • Occupation
  -
 • Minä kannatan:
  Barcelona
 1. EM-kisat 2012 Puola & Ukraina

  Välillä tulee ihmeteltyä miksi ihmeessä YLE ottaa näitä entisiä pelaajia analysoimaan peliä kun eivät älyä yhtään mitään. Ylen asiantuntija Mika Väyrynen totesi jotenkin näin: "Gerrard on oikeastaan ainoa maailmanluokan pelaaja koko joukkueessa, muut ovat sellaisia työmyyriä. Tuollaista joukkuetta on helppo valmentaa, olisi vähän eri asia jos joukke olisi täynnä staroja" Muutenkin vituttaa koko Ylen porukka jotka analysoivat peliä, kun asiantuntemus on niin luokatonta
 2. UCL 2011-2012

  Milanin jatkoon pääsyhän on varmasti kiinni siitä onko 35-vuotias uransa ehtoopuolella oleva toppari avauksessa Ennenkaikkea epäilen sitä pystyykö hidas Milanin puolustus saamaan kirpun kuriin. Nesta siihen ei ainakaan yksin kykene, vaikka ihan kelpo pelimies onkin. Loppujen lopuksi on Barca niin vahva kotonaan että kyllä tästä pitäisi ihan normisuorituksella jatkoon mennä.
 3. Elokuvat

  Ajan henki "Ajan henki on kotimainen voittoa tavoittelematon dokumenttielokuva, jonka tarkoitus on tuoda esiin yhteiskuntamme ongelmien perimmäiset syyt sekä tarjota vaihtoehto vallitsevalle ajan hengelle. Tämä dokumenttielokuva toteutettiin talkoovoimin "nollabudjetilla" ja tarjotaan ilmaislevityksenä koko kansakunnalle! Elokuvasta julkaistaan huhtikuun loppuun mennessä viimeistelty ladattava dvd ja hd versio." http://www.ajanhenki.com/ Suosittelen !
 4. Pokeri

  Joo kyllä oikeassa olit. Sekoitin nyt tuohon että suomenkielisiä ja suomalaisten pyörittämiä sivustoja kyllä löytyy mutta ei Suomessa fyysisesti olevia, muita kuin tällä hetkellä Ray.
 5. Pokeri

  Ainkakin itselle ensimmäisenä tulle mieleen Pokerihuone. Suomalainen on, mutta siitä en tiedä että sijaitseeko Suomessa (luultavasti). Kyllähän noita varmasti muitakin on. Ray:han yritää saada tätä uutta lakiehdotusta eduskuntaan, tai minne lie ne meneekin. Jos laki menisi läpi niin käytännössä tarkoittaisi sitä että Suomessa ei voisi pelata millään muulla saitilla nettipokeria kuin Ray:n. Eli Ray:lla olisi täydellinen monipoli nettipokerissa samalla tavalla kuin vaikkapa peliautomaateissa. Edit: Selvemmin sanottuna nettipokeri kiellettäisiin kokonaan paitsi valtion omat. Eli nettipokeria ei voisi pelata kuin Ray:lla.
 6. Pokeri

  Tuosta Ray:n nettipokerista en ole kuullut kyllä kovin montaa hyvää sanaa keneltäkään. Ei ole bonuksia, rakebackia, rakerace-kilpailuja tai VIP-tasoja. Tuo rakeback on nimittäin sen verran tärkeä että jos sitä ei löydy niin itse en sille saitille rahojani laita. Kaveri sanoi että Ray:n nettipokerissa ei ole edes sitä ominaisuutta että pystyy montaa pöytää pelaamaan samaan aikaan. Tästä en tiedä pitääkö paikkaansa. Ray:sta vielä sen verran että, sehän yritää saada Suomeen täydellisen monopolin nettipokeriinkin eli tarkoittaisi sitä että kaikki muut pokerisaitit kiellettäsiin Suomessa. Huonompi homma koska, Ray:lla nimittäin on jonkin verran vaikutusvaltaa näissä aisioissa. Tietenkin jos haluaa vain huvin vuoksi freerolleja pelata niin sitten. Muuten en suosittele kennellekkään.
 7. 2011

  2011 -Lopettaa tupakanpoltto tai ainakin vähentää -Panostaa opiskeluun enemmän -Panostaa nettipokeriin kunnolla -Matkustaa ulkomaille -Suorittaa ajokortti -Tipaton tammikuu -Nukun enemmän -Vähennän roskaruokaa -Käydä aktiivisemmin foorumilla -Lopettaa pelikoneiden pelaamisen ja keskittyä pokeriin -Saada kesätöitä pariksi kuukaudeksi -Opetella kokkaamaan muutama uusi ruokalaji Siinäpä nuo. Aika paljonhan noita loppujen lopuksi tuli, mutta kaikki olisi tarkoitus tehdä 2011 Eikun vaan oiken hyvät uudet vuodet vaan kaikille Paitsion foorumilaisillekkin !
 8. Barcelona 2010/11

  Kyllä! Voitto tuli ja millä tavalla ! 5-0!!!!!!!
 9. Real Madrid 10/11

  Äläs nyt, sehän on vasta 4-0 ja kyllä se viides vielä sieltä tulee Edit: Noni tulihan se sieltä. 5-0 !
 10. Vitutusketju

  :frustrated Tämä saatanan DNA:n mokkula! Maksiminopeudella.... just joo... Nopeus on mahtavat 37 Kbittiä/s ja sen takia ei näy edes steramit. Jää El Classico näkemättä tämän paskan takia. Älkää muut vaan ikinä ottako DNA:n Mokkulaa! No täytyy sitten tyytyä radio Barcaan...... Vitutus on kieltämättä melkoinen kun ei taivaskanavat näy ja nyt ei onnistu streamienkaan kautta katsominen.
 11. Vuoden foorumisti 2010

  5p- Jupe 4p- Henry#14 3p- Robben#11 2p- JohnTerry#26 1p- Olli
 12. Ballon d'Or 2010

  Ehkä MM-kisat merkitsevät liikaakin:undecided: ? Ainakin sillä perusteella että Diego Milito ja Wayne Rooney puuttuvat listasta ja Gyan löytyy. Sneijder, Xavi, Messi akselilta tuo voittaja löytyy ja luultavasti se on Sneijder. Mourinho pokkaa tuon valmentajien palkinnon, siinä ei pitäisi olla mitään epäselvää.
 13. Loistavaa musiikkia

  Voi jumalauta näille Sabatoneille ja muille vitun skinibändeille aina ja ikuisesti:thumbsdown1: Ei ole mitään naurettavampaa kuin nämä nahkapäät jotka vannovat isänmaan nimeen.
 14. Boateng on tosiaan ollut yksi Milanin parhaita ja edottomasti avaukseen. Seedorf penkille. Seedorf on parhaimmillaan juuri vaihdosta tullessaan, koska ikä alkaa jo painaa niin ei jaksa koko 90 min vetää täysillä. Loistava pelimies kyseessä, ei siinä mitään mutta ei vaan ole enää avauksen kamaa. Onko ollut moneen vuoteen? Vaikka on otteitaan parantanutkin. Keskikenttä pitäisi olla ehdottomasti muotoa Boateng-Pirlo-Gattuso. Illalla räjähtää ja sitten on R€alin Mourinhot sun muut ihmeissään.
×