Jump to content

lionelmessi95

Members
 • Content count

  241
 • Joined

 • Last visited

About lionelmessi95

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/22/1995

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  jalkapallo

Contact Methods

 • MSN
  lionelmessi95@hotmail.com
 • Website URL
  http://tande10.blogspot.com/
 1. Fifa 10

  Elikkäs tarkoituksena olisi ainakin jossai vaiheessa hankkia se uusin FIFA, mutta en halua tuhlata rahojani, joten onkos kellään tietoa onko uusin FIFA hankkimisen arvoinen?
 2. Fifa 10 Manager Mode

  Elikkäs tarkoituksena olisi ainakin jossai vaiheessa hankkia se uusin FIFA, mutta en halua tuhlata rahojani, joten onkos kellään tietoa onko uusin FIFA hankkimisen arvoinen?
 3. Pes 2009

  Tuli vastaan semmoinen ongelma, että tuo network-modi ei enää toimi ja kone väittää, että UDP-portti on jo käytössä, eikä sitä voi käyttää. Mitäs pitäisi tehdä?
 4. Confederations Cup

  Viittaatkohan ippe nyt jotenkin Torres Faniin? Kyllähän nuo paitsiot ja muut tilanteet ovat tuolla kisoissa menneet vähän perseelleen ja toivotaan, ettei järjestelyt ole tällaisia MM-Kisoissa. Tulipahan muuten mieleen eilisestä pelistä, että miksi ihmeessä koko yleisö buuasi aina, kun se pitkä, kalju hujoppi oli lähelläkään palloa? Siis se Etelä-Amerikan pakki.
 5. Paitsion parhaat läpät, letkautukset yms.

  Noniin, herätellääs tätäkin topiccia. Elikkä aikamoinen letkautus heti ensimmäisessä viestissä tänne foorumille!
 6. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Olisihan se hyvä hankinta, sillä Henry alkaa jo olla melkoisen vanha, ja tuskin pelaa enää montaa kautta ainakaan Barcassa. Mielelläni ainakin itse Matan ottaisin, sillä kyseessä on nuori ja lupaava vasen laituri, joka osaa pelata myös keskikentän hyökkäävässä roolissa. Myös hintapyyntö on siedettävä (jotain 15-25 miljoonaa) Paljon halvempi vaihtoehto kuin Ribery.
 7. Arvaa pelaaja-peli

  Onhan se;) Eipä keksinyt mitään vaikeampaa
 8. Arvaa pelaaja-peli

  Noh uutta kysymystä peliin. Elikkä: -25-vuotias -Japanilainen -Pelaa Wolfsburgissa
 9. Arvaa pelaaja-peli

  Bojan? No ainakin Bojanin isä on serbialainen
 10. Siirtohuhuja (Barcelona)

  No joopa joo. Miksi ihmeessä lähdettäisiin vaihtamaan maailman yksi parhaista keskikenttäpelaajista johonkin ruotsalaiseen diivaan? Ehkä ei tarvitsisi tulla laittamaan tänne kaikkia huhuja, mitä kaikilta roska-sivuilta repäisee, koska ne eivät pidä paikkaansa. Eli Iniesta jää Barcaan piste.
 11. Lauri Dalla Valle

  Mitenkäs on Laurin kausi Liverpoolin junnuissa kokonaisuudessaan mennyt? En löytänyt mistään kauden tilastoja. Kuinka paljon pelannut ja monta maalia tehnyt?
 12. Fifa 09

  Mulla on ongelma noiden online-patchien kanssa. En saa patcheja ladattua. Eli mistä ja miten ne lataan?
 13. Selostajat

  [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wPeAQHeO2MI]YouTube - Villarreal tekee maalin, vai mitä ?[/ame] Noniin, siinä taas aivan mahtava selostaja nimeltä Tero Karhu. 30 sekunnin kohdalla Cazorla tekee uskomattoman maalin ja Karhu vain ihmettelee eikä sano mitään!
 14. Real Madrid 08/09

  Olipahan kyllä viihdyttävä loppu, mutta olipahan kyllä törkeät potkut Pepeltä. Meinasin jo mennä nukkumaan ennen loppua, mutta kun Getafe meni johtoon on pakko katsoa. Oli siis niin oksettava ja ruma temppu, että ei pahemmasta väliä. Jos ei pelikieltoa mätkähdä vähintään kolmea peliä, niin tapahtuu suuri vääryys. HYI HYI PEPE!
 15. FM 2009 miten menee managerina?

  Ostin ensimmäisen football mangerini ja tyytyväinen olen. Pari kautta opettelin pelaamaan isommilla jengeillä ja menestystä tuli. Päätin aloittaa Leedsillä, kun kyllästyin huippujengeihin. Tavoite tietysti hommata Leeds huipulle. Kausi alkoi kohtalaisesti ja kolmantena ollaan, mutta yks peli vähemmän. En ostanut juuri pelaajia. Pari ilmaissiirtoa ja pari lainalle. Voisitkos Koskis laittaa pari screenshottia taktiikoistasi? En nääs löydä taktiikkaa vieraspeleihin...
×