Jump to content

KuopionGiggsi

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About KuopionGiggsi

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/13/1983

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Pyöräily
 • Occupation
  studentti
 1. Tietysti Alan Shearer: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QBscGHxXMZg&feature=related]Pallo maaliin ja käsi ylös[/ame]
 2. UCL-finaali: Man Utd - Chelsea

  Peli oli ihan kamala! Edes 99 ei jännittänyt näin paljoa. Jotenkin tappioasemassa oli helpompi olla. Joka tapauksessa peli oli mahtava ja Chelsea antoi kunnon vastuksen. Kiitokset joukkueelle ja SAFille.
 3. EM2008 – Potentiaaliset läpilyönnit

  Mites olisi Romanian Ciprian Marica? Kaverihan siirtyi Stuttgartiin ja pelasi jonkun verran. Ei mitään mainittavaa menestystä (2 maalia), mutta ikää ei ole paljon. Jos Romania saa pelin kulkemaan, niin tässä voisi olla maalintekijä joukkueelle.
 4. Inter 2007/08

  Onnittelut Interille! Serie A oli yhtä jännittävää seurattavaa kuin Valioliigakin.
 5. Pompey 2007/2008: Irtoaisiko europaikka?

  Onnittelut Portsmouthin suuntaan! Finaali oli ihan viihdyttävää jalkapalloa ja iso peukalo myös Cardiffille.
 6. Tänään on 5.5.

  Nämä "miksi kannattaa joukkuetta"-väännöt ovat ikuisia ja turhan vaikeita aiheita. Totta kai jokaiselle kannattajalle voisi löytyä jokin järki syy joukkueen kannattamiseen, mutta ainakin minun on melko vaikea selittää omaa MUFC-faniuttani. Jostain syystä silloin joskus 90-luvun puolen välin jälkeen Manchesterin punaiset kolahti pienen pojan mieleen niin suurella voimalla, että ei ole vieläkään sieltä hävinnyt. Ja mitäs pahaa on fillaristissa?
 7. Siirtohuhut (ManUtd)

  Pessimistinen perusluonteeni iski jälleen. Jostain syystä minulla ei ole oikein hyvä kuva jäänyt Kutzhc... eikun Kustza, siis siitä puolalaisesta. Ja Edwinin päivät ovat aika vähissä jo iänkin puolesta. Foster on toki nuori, mutta niin kovin kokematon. Ja muistissa on vielä pienoinen kriisi tuossa 2000-luvun alussa. Massimo Taibi ja Bosnich eivät olleet niitä kruununjalokiviä joita kannattaa muistella.
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Entä tarvitseeko MUFC välttämättä uutta puolustajaa ensi kesänä. Kaudella puolustus toimi kuitenkin kohtuu hyvin? Eli jos Alves maksaa mansikoita ja hunajaa, niin pärjäisikö puolustus ensi kauden ilman uutta nimi miestä? Tosiaan, tuon maalivahti ongelman unohdin. Kameini on pelannut hyvin, mutta jostain syystä Kamerun vaan kuulostaa melko, hmm, eksoottiselta maalivahtimaalta. Toisaalta, minun mieleen ei tule todella lupaavia (ja vähemmän eksoottisia) maalivahteja, kuin Craig Gordon. Hänellä taitaa vaan olla melko iso hintalappu. Kaikesta menestyksestä huolimatta, horisontissa siintää tummia pilviä. Jälleen kerran.
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Jos nyt ensi kesän hankintoja mietitään niin yksi kärkimies olisi hyvä saada. Ja mielellään englantilainen. Ja jos vaan mahdollista niin Sahasta voisi luopua. Mies on niin paljon sairastuvalla, että varsinaista hyötyä kaverista ei ole. Micah on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, mutta toki kallis. Tosin yksi englantilainen puolustuslinjaan ei olisi pahitteeksi. Etenkin, kuten Gary on joutunut huomaamaan, kun vanhuus ei tule yksin. Ja minusta Phillip Lahm ei ole hankinnan arvoinen. Mikäli joku tarvitaan se voisi olla teamtalk.comin huhuissa ollut Sevillan Daniel Alves.
 10. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Ei nyt ihan liity UCL-lähetyksiin, mutta YLEen kuitenkin. Minä kyllä ymmärrän, että suurelle osalle kansaa jääkiekon MM-kisat on tärkeintä mitä on koskaan televisiosta tullut, mutta miksi ihmeessä millään kanavalla (esim. Teemalla tai FST:llä) ei tule UEFA Cupin finaalia? Vai olenko lukenut ohjelmatiedot väärin? Tähän asti olen pitänyt YLEä jonkinlaisen vartiotornina medioiden yksipuoleisen urheiluseurannan viidakossa, mutta nyt tuntuu että TV-lupamaksurahat menevät tänä vuonna hukkaan. Ei oikeastaan puutu muuta kuin, että UCL-finaalinkin aikaa n näytetään jotain Norja-Liettua jääkiekkopeliä.
×