Jump to content

Torres #9

Members
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Torres #9

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/25/1987
 1. Europa League 2010-2011

  Kenny: "Jätkät hei, nyt meillä on saatanan kallis torni siellä hyökkäyksessä niin pistätte vaan sata kukkupalloa boksiin niin kyllä se sieltä pomppii. Ei tarvii sit ees yrittää syötellä maata pitkin kahta syöttöö enempää. Kuytille ja Colelle sit viel sillee et pidätte palloo mahdollisimman kauan jalassa ja yritätte kynäillä vaan mahdollisimman paljon. Kuyt sä oot yks euroopan parhaista kikkailijoista ja heität kaikkii hattutemppui manui vastaan niin älä ees yritä syöttää normaalisti vaan kaikkii hienoi juttui vaan kehiin. Eikä sit välii vaikkei onnistu ku en mä suo kuitenkaan pois vaihda." Lucas oli paras ja Bragalle ei mitää hyvää jatkoa ajatellen. Vittumaista sikaa ja ajanpeluuta 180min.
 2. Liverpool F.C 2010-2011

  Looserpoolin kaataja Ivanovic iski jälleen! Kiitos.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Itse joutuu kyllä olemaan hieman pettynyt kun tämä Suarez siirto toteutui. Jouduttiin maksamaan aika maltaita loppupeleissä. Toki kyseessä on melko nuori ja lupaava pelaaja, joka toivottavasti todistaa olevansa siirtosummansa arvoinen(eihän kukaan nyt oikeasti ole ton arvoinen), mutta tällä hetkellä siirto tuntuu pettymykseltä. Itse olisin samaisen summan tuhlannut mieluummin nopeaan ja taitavaan laituriin. Niin olikos tää Suarez pelannut Ajaxissa laituria ja jos on niin kumpaa laitaa? Lähinnä mietityttää sopeutuuko mies esim. 4-4-3 taktiikassa vasemmaksi laitahyökkääjäksi? Suarezilta toki en mm-kisojen jälkeen ole nähnyt peliäkään (ehkä jonkun ucl matsin) ja mitä tota hollannin liigaa on tullut seurattua niin taso ei todellakaan vakuuta. Mies on vissiin melko lyhyt, joten valion fyysisyyden kanssa voi tulla ongelmia. Annetaan miehen kuitenkin loppukausi sopeutua rauhassa ja lytätään/ylistetään hankintaa vasta seuraavan sesongin näytöillä. Samanlaiset pahat fiilingit vaan itsellä päällä kuin Hodarin astuessa ruoriin. Silloin olin oikeessa, toivottavasti nyt väärässä ja saadaan kaveristä meille huippumies monien vuosien ajan. Taipuukohan meidän miehistö tulevaisuudessa tähän tapaan: ------------------Reina------------------ ---Kelly---Carragher---Agger---Johnson--- ------------------Lucas------------------ ----------Meireles------Gerrard----------- ---Kuyt------------------------Suarez--- ------------------Torres----------------- Näyttää ihan kohtuulliselta. Uutta topparia ja laituria homma vielä mielestäni huutaa. Itse uskon Torresin jatkavan punaisissa vielä ainakin kesään saakka. Toivottavasti myös pidempään.
 4. Liverpool F.C 2010-2011

  Muilla kaapelitalouksissa elävillä ongelmia kuvan/äänen pätkimisen kanssa?
 5. Liverpool F.C 2010-2011

  Nyt tarttis saada tohon porukkaan lisää virtaa jostain. Kaikki on vaan niin halutonta ja laiskaa. Wolves oli hyvä ja paremmalle hävittiin. Ei kai tässä sitten muuta kun: HODGSON OUT!
 6. Liverpool F.C 2010-2011

  Olipas taas nihkeää vääntämistä. Pistetääs tähän nyt vaan ihan plussilla ja miinuksilla omia huomioita pelistä: + Nollapeli + Puolustuslinja toimi ihan ok, poisluettuna Kelly joka oli kyllä aika hukassa. + Meirelesin ja Colen tsemppi ja yritys. Jos joka jätkä yrittäisi ja tekisi tällä tavalla töitä niin saataisiin paljon enemmän aikaan. Ero yrityksessä kuin yöllä ja päivällä verrattuna vaikka Torresiin ja Kuyttiin. - Poulsen ja Lucas. Nämä kaverit samaan aikaan kentällä niin ei voiteta peliäkään tällä kaudella. Mieluummin molemmat vaihtoon, mutta herran jumala nyt ainakin toinen pois sieltä kentältä. - Hodgson. Vaihtoja saa tehdä. Meirelesin pelipaikka? Nyt vittu hodari homma haltuun tai lähtö tulee ja aiheesta. Jotenkin ainakin allekirjoittanutta on alkukaudesta vituttanut Hodgdonin selitykset pelien jälkeen vielä enemmän kuin Benitezin selitykset aikoinaan. Tuntuu jotenkin ettei miestä edes kiinnosta miten pelit päättyy. Tasapeli on hyvä tulos ehkä Fulhamissa, mutta ei enää Liverpoolissa. - Torres ja Kuyt. Ei halua, ei yritystä, ei mitään. Jos ei Blackpool kaadu väh. kolmella maalilla sunnuntaina ja peli ala näyttämään edes jotain piristymisen merkkejä niin ei hyvä heilu.
 7. Liverpool F.C 2010-2011

  Tulos oli toki pettymys, mutta esitys ei nyt sentään niin huono ollut kuin täällä tai canalin studiossa manattiin. Peliin lähdettiin hyvin liikkeelle ja peli täysin meidän hallussa Sunderlandin rankkariin asti. Tämän jälkeen loppupuoliaika aika sekavaa. Toisella puoliajalla painettiin peli tasoihin ja lopussa melkein ohi. Sunderlandilla tasan kaksi paikkaa ja kaksi häkkiä. Näin se vaan menee joskus. Meidän puolelta mielestäni hieman pirteämpää hyökkäyspeliä, mutta viimeiset ratkaisut aika usein jotain ihme neppailuja. Saatiin jo kuitenkin enemmän maalipaikkoja, joka on positiivista. Parhaat punaiset tänään Skretel, Agger ja Gerrard. Tästä vaan omapää kuntoon ja lisää positiivisuutta hyökkäyspeliin niin tulokset paranee kyllä.
 8. Liverpool F.C 2010-2011

  Joo siis hikinen 0-0 sitä tahkottiin ja turpiinkin olis voinut tulla ilman Pepeä. Maalipaikkojen luominen edelleen aivan ylivoimaista. 90min eikä yhtään kunnon maalipaikkaa. Hodgson ei edelleenkään reagoi pelin tapahtumiin millään tapaa. Peli on aivan samanlaista kuin viime kaudellakin, ellei jopa huonompaa. Toki uusia miehiä on paljon ja ovet ovat käyneet myös toiseen suuntaan, mutta tällä hetkellä vaikuttaa että managerin vaihto on vienyt peliämme vaan huonompaan suuntaan. Noh annetaan Hodarille aikaa ennen kuin teilataan miestä. Peli vaan ei ole muuttunut viime kaudesta mihinkään, vaikka uusia miehiä on vaikka millä mitalla. Huolestuttaa ja vituttaa. Neljä peliä, kaksi maalia ja ei edes juurikaan tuhlattuja paikkoja. Ei näin.
 9. Liverpool F.C 2010-2011

  Tuli katsottua toi WBA matsi vasta tänään kun en eilen jaksanut striimeiltä katsella. Toi Canalin uusi systeemi on kyllä suolesta. Aika lähellä on Canalin lopettaminen ja katsomosta Liverpoolin kausikortin osto. Onko noi katsomon palvelut pelittäneen suuremmilta osilta kunnolla? Sitten pari pointtia pelistä ja yleisestikin. * Aivan liian vähän maalipaikkoja järjestellään. Vastassa oli kuitenkin WBA. * Lucasilla ja Poulsenilla ylöspäin pelattaessa melkein puolet harhasyöttöjä. * Agger Topparin tontille, Carra vaihtoon ja Konchesky laidalle. * Torresin peli näyttää koko ajan paremmalta. * Babelille mahdollisuuksia vasemmalla ja toivottavasti Meireles on parempi kuin Lucas ja Poulsen. * Reinalta aivan huikea avaus tossa maalissa. En ole turhaan kehunut miestä parhaaksi pelinavaajaksi koko valioliigassa. * Kuytin ja Jovanovicin pelipaikkojenvaihto ei tuonut peliin mitään uutta. Itse toivoisin seuraavaksi kun on koko nippu käytettävissä taktiikaksi, jotakuinkin seuraavaa: 4-3-3: ---------------Reina--------------- Jonhson--Skretel--Agger--Konchesky -------------Meireles-------------- ---------Gerrard---Cole------------ --Kuyt------------------------Babel --------------Torres--------------- Taktiikka on kyllä hyökkäävä, mutta jotain noiden maalipaikkojen vähyydelle on tehtävä.
 10. Liverpool F.C 2010-2011

  Joo siis 3-0 puhtaasti Cityltä pannuun ja kauden alku ei ainakaan hurraa huutoja ole kauheasti tarjonnut. City räpäytti kassin melkein joka paikasta, eikä Reina tainnut torjua ottelussa kunnolla kertaakaan. Lisäksi City kolmen kaverin keskusta oli paljon vahvempi kuin Lucas ja Gerrard, joten menetettiin pallonkinhallinta siinä. Muutenkin tuntui, että City oli paljon paremmalla asenteella pelissä ja pelaajien fyysisyydestäkin huokui sellainen isät vs. pojat mentaliteetti. Yksi hyvä mylläkkä saatiin hyökkäyspäässä, mutta siitä City selvisi onnella ja taidolla. Pelaajistossa ei paljon onnintujia löytynyt, mutta mielestäni sellaisiksi voidaan nimetä: 1. Skretel. Hyvä peli, joka sisälsi kuitenkin yhden kohtalokkaan virheen (rankkaritilanne) 2. Gerrard. Yritti kaikkensa, mutta jäi liian yksin. 3. Torres. Pari väläytystä, mutta muuten vaisu ja menee liian helposti maihin. Hodgson on sitten ilmeisesti myös valioliigassa totaalisen kyvytön reagoimaan pelin tapahtumiin sen aikana. Samat fiilikset kun aikanaan Suomen peräsimessä, kaikki näkee että jotain nyt tarttis tehdä mutta mitään vaan ei tapahdu. Prkl sentään.
 11. Liverpool F.C 2010-2011

  Se jäi tosta viime viestistä vielä sanomatta, että eikös täällä ole ainakin joskus ollut sellainen sääntö/kehoitus että ei keskusteltaisi peleistä kun ne ovat vielä käynnissä? Nämä puoliaika raportit tai kesken pelin laitetut muutaman rivin kommentit kun ei sitten jälkeenpäin anna lukialle juurikaan mitään. Toki joskus voi olla kiva seurata ihan mielialojen vaihtelua pelin aikana, mutta olisiko niille kuitenkin olemassa järkevämmät paikat? Mielestäni voitaisiin seurata peli ensin rauhassa loppuun ja sen jälkeen kommentoida tänne. Toki avauskokoonpanot ennen peliä on hyvä laittaa. Tämä on toki vain minun mielipiteeni. Miten muut asian näkevät? Muutenkin on mielestäni aina järkevää lukea se oma viesti läpi ennen lähettämistä ja miettiä sen hyödyllisyyttä ja mitä sillä muille tarjoaa. Näin tästä, jo nyt hyvästä foorumista, saadaan meille kaikille vielä parempi ja mukavampi paikka lukea ja kirjoittaa.
 12. Liverpool F.C 2010-2011

  Hikinen 1-0 voitto turkkilaisista jäi siis tämän illan pelistä käteen. Ensimmäinen puoliaika oltiin taas aivan pihalla ja peli hyökkäyssuuntaan oli jopa onnetonta. Kaikki hyökkäykset kulkivat Colen kautta ja Lucas + Poulsen eivät auttaneet hyökkäyspäätä tarpeeksi, jolloin siellä oli auttamatta liian vähän syöttösuuntia. Muutama ihan hyvin rakenneltu kuvio, jotka päättyivät kuitenkin järjestäen huonoihin viimeisiin ratkaisuihin. Paras paikkamme oli hyvä kulma, josta Kyrgi meinasi puskea maalin. Monesta pelaajasta näkyi myös tietty pelaamattomuus kun preseason jäi melko laihaksi. Lopulta saatiin kuitenkin yksi kohtalokas riisto, josta Cole toimitti pallon hyvin Babelille vauhtiin ja nätti viimeistely. 1-0 ja tauolle. Toiselle puoliajalle asteli ryhdistäytynyt Liverpool. Babel vaihtui Torresiin, joka pääsi heti hyvin mukaan peliin ja olikin tänään yksi parhaista punaisista. Toisen puoliajan ekat 15 minuuttia painettiin kuin hullu, mutta mistään ei saatu sisään. Peiliin voivat katsoa niin Lucas, Jovanovic kuin Colekin. Tunnin jälkeen peli rauhoittui ja loppu oli melko sekavaa pelailua. Vierailla yksi loistopaikka tehdä tärkeä vierasmaali, mutta Reina maalillaan pelasti hienosta. Todella iso torjunta ajatellen toista osaottelua. Oma pelimme sekosi viimeistään siinä vaiheessa kun N'Gog tuli Maxin tilalle ja siirryttiin 4-4-2 järjestelmään. Lopputulos on pettymys. Vastustajan kassari pelasi unelmapelin ja taululla olisi hyvin voinut olla 2-0 tai 3-0 numerotkin. Tärkeää kuitenkin oli ettei päästetty vierasmaalia ja se kun räpätään viikon päästä Turkissa niin eiköhän peli ala olla selvä. Itse en kyllä ole edes varma, että haluaisinko jatkaa lohkovaiheeseen vai keskittyä pelkästään liigaa. Kumpikohan olisi joukkueelle parempi? +++: Torresin ja Colen pirteä yhteispeli. Tähän vielä Gerrard Lucasin paikalle niin alkaa näyttämään hyvältä. ++: Babel. Teki sen mihin muut eivät kyenneet eli maalin. +: Reina ja puolustus miinus Aurelio. Kelly, Kyrgi ja Carra pelasivat hyvän pelin. ---: Peli olisi pitänyt pystyä tappamaan toisen puoliskon alussa. Miksei Torres vetänyt pilkkua? Colelta tosi huono pilkku. --: Maxi ja Aurelio. Jotenkin pelin ulkopuolisia koko ajan. Lisäksi Aurelion vaparit kaikki pitkäksi. -: Jäätiin ilmeisesti kannatuksessakin turkkilaisten alle. Loppuun vielä pari huomiota: * Ensimmäinen puoliaika näytti pelottavan paljon viime kauden esityksiltä * Puolustus toimii, mutta toimiiko se hyökkäystehojen kustannuksella? * Poulsen. OK debyytti, parempi kuin Lucas. * Mikä perkule nyt ton Aquilanin kanssa on?
 13. Liverpool F.C 2010-2011

  Kaipa tänne voisi nyt itsekin hieman kommentoida tuota meidän kauden avausta, kun avauskierros on kokonaisuudessaan saatu pelattua. Pelin alku oli punaisilta todella hermostunutta ja poikia ihan selvästi jännitti aika tavalla. Arsenal piti palloa enemmän, mutta ei oikein saanut mitään vaarallista aikaiseksi. Yhdessä vaparissa Reina joutui jo hieman venymään. Hyökkäyspäässä ei itse saatu juuri mitään aikaiseksi ja avauspuolisko oli ainakin itselle oman pelimme takia pettymys. Lopussa Joe Cole vielä kruunasi ekan neljävitosen älyttömällä taklauksella ja siitä seuranneella punaisella kortilla. Toki on tiedetty ettei kaveri mikään järjen jättiläinen ole, mutta mies päätti kuitenkin muistuttaa siitä myös kaikkia Liverpoolin faneja jo heti ensi metreillä. Toisen puoliajan eka kymppi oli parasta Liverpoolia tässä pelissä, jonka ansiosta saimmekin maalin ja johtoaseman peliin. N'Gog näpäytti arvostelijoita ja heitti komean kassin. Tämän jälkeen pelkkää kilpikonnaa omassa päädyssä ja pitkää palloa hyökkääjille. Kestettiin melkein loppuun saakka kunnes Arsenal sai onnekkaan tasoituksen. Tämän jälkeen piristyttiin ja saatiin taas painetta Arsenalin päätyyn. Miksi ei vedetty koko puoliaikaan näin? Aivan turhaan annettiin kaikki avaimet Arsenalille. Reina: Pari kolme loistavaa torjuntaa. Rosickyn vedon torjunta aivan uskomaton. Lopussa paha virhe ja kaksi pistettä menetettiin. Kassarin elämä on välillä aika rankkaa. Johnson: Väläytteli pari kertaa hyvin hyökkäyspäässä. Puolustuksessa pimensi Arshavinin täysin. Hodgson oli rajoittanut nousuja. Carrager: Taisteli ja raatoi tuttuun tyyliin. Ok peli. Skretel: Hyvä peli. Ei virheitä, ei loistamista. Agger: Ylöspäin ei mitään. Puolustussuuntaan homma toimi. Plussaa lopun tsempistä, vaikka huomasi että mies oli ihan muualla lopun 20 minuuttia. Kokonaisuudessaan puolustus toimi hyvin eikä Arsenal painostuksesta huolimatta saanut montaa vaarallista paikkaa. Maali oli selkeä yhden palaajan virhe, mutta näitä sattuu välillä. Tietynlaista äijämäisyyttä ja kovuutta oli huomattavissa. Tästä on hyvä jatkaa. Mascherano: Loistava peli puolustuksen edessä. Raatoi kuin hullu ja oli selvästi kova halu näyttää, että haluaa vielä taistella Liverpoolin hyväksi. Lisäksi myös maalisyöttö. Toivottavasti jatkaa punaisissa. Gerrard: Hyvä peli hieman puolustavammassa roolissa mihin on totuttu. Auttoi niin puolustusta kuin hyökkäystä. Kuyt: Tuttua raatamista molempiin suuntiin. Ei kuintenkaan päässyt maalipaikoille. Jovanovic: Hyvä debyytti. Mies on aikamoinen voimapesä ja pallokin pysyi hyvin jalassa. Tästä on hyvä jatkaa. Toivottavasti miehelle annetaan kunnon mahdollisuus. Cole: Liikaa yritystä. Muutama näppärä syöttö eteenpäin ja todella tyhmä punainen kortti. Tästä on suunta vain ylöspäin. Keskikenttä oli puolustussuuntaan tiivis ja auttoi hyvin. Hyökkäyssuuntaan ei kauheasti aikaiseksi saatu ja tähän tarvitaan parannusta. Toki Colen punainen ei ainakaan tilannetta helpottanut. N'Gog: Komea maali, mutta muuten jäi liian yksin. Pelattiin pelkästään pitkää palloa ja avut olivat kaukana. Teki mitä yksinäisen hyökkääjään pitääkin eli maalin. Maxi: Ei päässyt peliin sisälle ja joutui jopa laitapakiksi kun Agger loukkasi itsensä. Vaikea peli. Lucas: Tuli paikkaamaan Masaan kun mies juoksi itsensä aivan piippuun. Teki tuurauksen virheettömästi. Torres: Nopeus on kadonnut. Toivottavasti johtuu keskenkuntoisuudesta. Mielestäni kuitenkin jo pidemmään aikaa miehen otteista on puuttunut sellainen oikeanlainen päättävyys ja terävyys. Tasapeli harmittaa kun se tulee tällä tavalla, mutta kauheasti enempää emme mielestäni ansainneetkaan. Nyt kuitenkin positiivisella asenteella Turkin kautta Man Cityn vieraiksi. Samanlaista taistelu ilmettä peliin niin hyvä tulee.
 14. LFC Paitsio Suomi, kutsu pelaamaan

  Mites tässä sitten menee nää ens kiekan jutut. Esim nyt pelaan jotain vastaan ja saan pisteitä ilmeisesti 3,1 tai 0. Esim jos voitan 60-40 niin saan kolme pistettä. Ens kierrokseen jos vaihdan enemmän kuin yhden pelaajan niin lähdenkö silloin esim. miinus neljästä tai kahdeksasta pisteestä? Esim. jos saan pisteitä 50 ja vastustaja 49, mutta olen vaihtanut kaksi pelaajaa niin häviän ja saan 0 pistettä? Ps. Onko sulla Zinedine Gintonic tuolla kaksi joukkuetta?
 15. Liverpool arvuuttelut kaudelle 2010/2011

  1.Valioliigassa 4 2.Eurooppa liigassa Lohkoon jäädään 3.Fa-Cupissa 1 Valioliiga Top-3 maalintekijät Valioliigassa 1. Torres 22 2. Gerrard 17 3. Babel 10 Kauden ensimmäisen maalintekijä ? Babel Eniten keltaisia kortteja? Poulsen 6 Eniten punaisia kortteja? Carra 1 Monta pistettä otamme Evertonilta? 3 Kauden ottelut ManUa vastaan ? Molemmat voittaa kotonaan 2-0 Kuinka monessa ottelussa LDV on kokoonpanossa? 1 (vain valiossa) Kumpi tekee enemmän maaleja Kuyt vai Jova ? Kuyt
×