Jump to content

Ninis

Members
 • Content count

  419
 • Joined

 • Last visited

About Ninis

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/02/1982
 1. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Pelaajien kehittyvyys paremmaksi ja semmoinen repetitive vähemmäksi.
 2. Fifa 11

  Re: Fifa 11 On tullu hommattua Lukaku,Neymar ja Arda Turan Besiktasiin. Eka kausi ilman näitä herroja lähes näytöstyyliin mestariksi. Ilmeisesti pelaajien kehittyminen FIFA:ssa on täysin erilaista verrattuna kulta-aikojen Pessiin, joku Lukaku ja Neymar ovat heti poikkeuksellisen kovia.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Niinno nykymetodeilla ja lääkkeillä pelataan vaik reilusti yli 4-kymppiin saakka huipputasolla.
 4. Fifa 11

  Harmi että tää puoli on jotenki sössitty. Turha sitten kai haaveilla tekevänsä mistään Lukakusta todellista supertähteä. Tää pelaajien kehittyminen oli hoidettu loistavasti jossai FIFA 07 (PS2) ja PES6:sessa.
 5. Fifa 11

  Eikö pelaajat tosiaan kehity?Erityisesti nuoret lupaukset Jos näin on niin Manager Mode on sitten jossain määrin todella paha pettymys.
 6. Hollannin maajoukkue

  Missäs Huntelaar piileskelee? Iski alkukaudesta maajoukkueessa ja Schalkessa maaleja mielinmäärin.
 7. Veikkausliiga 2011

  Surkea farssi on ollu tämäkin alkukevät joka entisestään himmentää vaisuhkon Veikkausliigan hohtoa.
 8. FC Schalke 04

  Mun puolesta Schalke sais voittaa koko UCL-paskan. Tai siis korjataan senverran et alkaa jo vituttaa vaan nää suuret seurat jotka yleensä voittaa kaiken ja UCL:n ja käärii helvetinmoiset rahat ja etulyöntiaseman heikompiaan vastaan. Schalke ei tietääkseni ole ihan niitä suurimpia.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Pakko sanoa et oon jossaimäärin totaalisen pettyny AC Milanin pelaajostopolitiikkaan. Monet hankinnat jotain +30 ikäsiä.
 10. Manchester City 10/11

  Kuhan noi Dzeko ja Balotelli lämpenis kuumiks ni sitten vois Cityltä odottaa jo huippusuorituksia. Yhellä Tevezillä ei maailmaa valloteta!
 11. UCL 2010/11 - Real Madrid

  Benzemalla edessään hieno tulevaisuus Mitä sekin selostaja valitti Benzemasta? Taas vaihdosta sisään ja pallo maaliin. Benzema on ranskalaisfutiksen tuleva suurhyökkääjä!
 12. Manchester City 10/11

  No kuka tuolt lähtee jos Dzeko on tullu ja Torreskin tulee? Adebayor?Tevez? Toivottavasti Dzeko jatkaa maalitehtailuaan, 24-vuottakin vasta ikää. Toivottavasti myös Balotelli jatkaa kehittymistään.
 13. Jääkiekko

  Suomen tulevaisuus valoisampiku odotettiin MUTTA... On täysin eriasia tuleeko näistä Granlundista,Haulasta,Vatasesta,Pulkkisesta ja Armiasta ns.aikuisella tasolla kovia pelimiehiä. Suomihan on täynnä hypetettyjä jätkiä ja lopulta ne rääppiäiskisojen MM-mitalitki on hankkinu lähinnä yllättäjät.
 14. Jääkiekko

  Eihän tässä voiku nauraa Kanadalle :D Helvettiku jäi vika erä väliinku luulin et Venäjä saa kuokkaan huolella. Mutta sittenhä näemmä Punakone lähti toimimaan täydellisesti..SLAVA ROSSIJA!
 15. Jääkiekko

  2 toteamusta: On ihme jos ei Kuznetsovista tule tähteä. On pettymys jos Haulasta ei tule muutakuin juniorisankaria.
×