Jump to content

National

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About National

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/12/1980

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football and PS3
 • Occupation
  pitkäaikaistyötön
 1. Real Madrid 08/09

  Usein uuden valmentajan tullessa joukkueeseen kurssi kääntyy hetkellisesti parempaan suuntaan. Esim. nyt Tottenham ja Harry Redknap, mutta toki toki.. jokainen sen tietää ja myös sen, että jo huomenna vastassa taitava ja hyvin motivoitunut Pietarin suuruus Zenit ja sitten lauantaina 23.00 Suomen aikaan onkin todellisen näytelmän aika, huh huh.. Itse pidän Bernd Schusteria ja Juan Ramosia ihan yhtä kovina valmentajina,,, Madrid vain ympäristönä on jumalattoman tukala paikka. Pelaajat ovat jatkuvan tarkkailun alla ja kun homma ei toimi, niin valmentaja vaihtuu. Ramos saa aikaa kauden loppuun ja jos ei vieläkään kulje, niin onko jo 10nes valmentaja 2000-luvulla?? sitten kyseessä. Ehkä natsi Aragones on serkku Mijatovicin seuraavaksi paras kaveri. eli siis.. tavallaan ero saattaa kääntää kurssin sittenkin kun paljon loukkaantumisia/ pelikieltoja..... ja herrat Hunttelaar ja muut "vähemmän" peliaikaa saaneet haluavat 'El Classicoon' depytoimaan uuden valmentajan silmien alla. Lehdet saavat nyt mielettömän spektaakkelin ainekset pelkästään Realin sekasotkusta ja Barca nauttii, mutta miten käy. Ehkäpä Rooman ja Lazion tämän kautinen kohtaaminen sopii hyvänä esimerkkinä, kriisi joukkue Rooma voitti 1-0 ja kurssi kääntyi. Nyt 4 peräkkäistä voittoa, miten on Real Madridin valkoisen tanssikerhon laita???
 2. Juventus 2008/09

  Listan tarkoitus on melkeinpä antaa minulle itselleni vielä vähän toivoa siitä, että tällainen 173cm lyhyt pelaaja voi vielä pärjätä loistavasti huipputasolla. Tämähän on tutkittu juttu moneen kertaan ja täyttä faktaa. Esitänkin vastakysymyksen! Kuten tiedämme futis kehittyy jatkuvasti tulee uusia trendejä, jotkut jäävät peliin toiset katoavat. Libero peli, mies miestä vastaan aluepeli, 10-paikka? jne. Myös pelaajat tai palaaja "suositukset" muuttuvat. Eli onko nyt menossa tämä fyysisyys korvaa taidon trendi vai.. fyysisyys ja tekniikka yhdistyvät? vaiko.. Fyysisesti vahvojen pelaajien kehityksen tien pää? Fyysisyys on tullut jäädäkseen ja nyt halutaan, että jokainen pelaaja koosta riippuen pystyy hallitsemaan palloa ja taklaamaan? no joo.. kunhan arvuttelen. ( 4-6-0 ) eli parhaillaa 8 hyökkäävää pelaajaa ja tarvittaessa 10 miestä pallon alla. Futiksen tulevaisuus ja toisaalta arkipäivää.
 3. Juventus 2008/09

  Hieman pelaajien pituuksia Englannin, Italian ja Espanjan mahdeista: <-170-> 170cm Walcott 166cm W. Phillips 170cm Makelele 173cm Benayoun 170cm Scholes 175cm Anderson 165cm Tevez 175cm Nani 175cm P.J.Sung 170cm Iniesta 170cm Xavi 169cm Messi 170cm Dos Santos 169cm Bojan 174cm Camoranesi 173cm Del Piero 164cm Giuly 170cm Sneijder 168cm Saviola 175cm Robinho <-180-> 180cm Figo 184cm Crespo 177cm Cambiasso 177cm Pirlo 177cm Gattuso 176cm C.Seedorf 177cm Deco 180cm Eto'o 181cm Ronaldinho 177cm Nedved 180cm C.Zanetti 184cm De Rossi 180cm Totti 178cm Perrotta 180cm Raul 185cm Guti 178cm Flamini 178cm Rosicky 183cm V.persie 183cm Lampard no joo... en jaksa enempää, mutta futis on kaiken kokoisille pelimiehille. 201cm Crouch, 190cm Adebayor, 191cm Iaquinta..... Yritän sanoa, että futiksen kehityshän on mennyt niin, että ensin 1960- luvulla oli painoa ja brutaalia touhua ja sitten 1970- 1980- tuli todellinen taitofutiksen näytös ja nyt 1990- 2000- nämä kaksi fyysisyys ja teknisyys ovat nitoutuneet yhteen, joka tarkoittaa, että jopa Kollerin kaltaisella 100kg, 202cm centterillä pitää olla kykyä myös pelata jalalla. Ja niinikään pienellä Messillä 169cm pitää olla kropassa leveyttä ja huikea kyky myös suojata palloa. Uskon futiksen kulkevan koko ajan teknisempään suuntaan, vaikka fyysinen puoli on korostunut. Vaikka Suomessa pelataan ryntäyspalloa, niin muualla palloa pyritään edelleen syöttämään pelaajalta toiselle. Muuten kiitoksia upeasta Zidane video-clipistä. Siinä ainakin melkoinen näyte miksi itse rakastan jalkapalloa ja pidän sitä suvereenina kuninkaana muihin lajeihin verrattuna. Kauneus on katsojien silmissä!
 4. Juventus 2008/09

  Toivon Rooman kannalta ettei joudu luopumaan noin tasokkaan potkutekniikan omaavasta pelaajasta (Aquilani). Olihan hän kentällä kesän EM-kisoissakin. Pakko tähän vielä todeta.. Italiassa junioreiden harjoitukset koostuvat 75% maalintekotilanteiden treenaamisesta.. milloin Suomessa. Uskomattoman hieno kaukolaukaus ja siihen vielä upea potkutekniikka ahtaissa paikoissa lähempänä maalia. Sikälli oli hienoa laittaa video-clippi miehen otteista ja sen jälkeen käydä hieman keskustelua.. kuten tämä Juven lahja taitofutikselle Giovinco. jotenkin muuten aina särähtää korvaan tuollainen isojen miesten kehuminen, koska esim. Barca on menestynyt vuosikymmeniä myös vikkelillä, teknisillä ja palloa nopeasti siirtelevillä taiteilijoilla. Futis tietysti on koko kropan taidon ja voiman sekoitus,,, yhä enemmän ja enemmän, mutta ei sovi unohtaa kuinka hyvin esim. Xavi, Iniesta, Arshavin, Modric, Messi, Miccoli tai vaikka Giovinco suojaavat ja pystyvät pitämään palloa juuri joustavan kroppansa ansiosta.
 5. Onko muuten iivu ja I.V. sama henkilö? Kiitos molemmille.
 6. Kaikki italian liigan kannattajat huomio!

  Onko tämä sivusto kaikille jo tuttu. Näin nuo britti fanaatikot toimivat Suomessa. Heillä ihan jäsenmaksut sun muut hienoudet! http://www.paitsio.com/englanti/elk-ry/englannin-liigan-kannattajat-ry/ Englannin Liigan Kannattajat ry Vuonna 1992 perustettu Englannin liigan kannattajat ry (The English League Supporters' Association in Finland) on englantilaisseurojen kannattajien ja brittifutiksen ystävien oma yhdistys. Yhdistyksen jäsenyys on avoin kaikille. Tammikuussa 2008 jäseninämme oli 319 supporteria 39 eri seurasta. ELK:n toiminta on monipuolista, mm: - jäsentapaamiset eri puolilla Suomea noin viisi kertaa vuodessa - kuudesti vuodessa ilmestyvä Supporter-lehti - kilpailuja ja arvontoja - Internet-keskustelua - jalkapalloa: oma Viikinsaari-turnaus, osallistuminen Rockfutikseen ja SPL:n Helsingin piirin futsal-harrastelijasarjaan, ystävyysotteluita - liigamatkoja Englantiin (viimeksi vuonna 2003)
 7. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Kuinka paljon mielestänne vaikuttaa se, että Frank Rijkaard lähti ja Josep Guardiola tuli tilalle. Tarkoitan, siis sitä, että miten tämä vaikuttaa pelaajiin kuten: Ronaldinho, Eto'o... Frank oli muistaakseni suosittu pelaajien keskuudessa ja nyt kun tämä "kiva-kaveri" on poissa, niin..? Ainakin ujo Ronaldinho on sanonut vain hyvää esim. Chelsean Scolarista, jonka kanssa on paljonkin yhteistä historiaa. Mielestäni pelaajat laittavat paljonkin painoarvoa siihen ketä kussakin joukkueessa valmentaa. Deco Chelseaan, Ronaldinho ehkä, vaikka rakastaakin Barcelonaa ja FC Barcelonaa. Eto'o sama juttu, mutta tuleva "vihamielinen" valmentaja epäilyttää varmasti häntäkin.
 8. PES 2008 - Mitä uutta ?

  Olisi hieno saada kaikki suomessa asuvat pes sarjan fanit saman foorumin alle. Olisi todella hieno keskustella pes-ilmiöstä suomalaisten fanejen kanssa. onko paitsio.com kovin pes-foorumi suomessa??
 9. Pes 2009

  Pessistä sen verran, että Messi on kannessa sitten ensi lokakuussa kun pes taas ilmestyy. Nyt huhtaan siitä ettein Konamilla ole Espanjan liiga lisenssiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei mukana olisi espanjalaisia joukkueita. Kuten kaikki tiedämme Konami menetti Saksan Bundess liigan, nyt Espanjan La Liga. Huhutaan, että Konami olisi saanut kuitenkin UCL-lisenssin, joten mestareiden liigaa pessillä, aika hienoa olisi. Tällä hetkellä liikkuu valtavasti kaikkea huhua, mutta luulen, että elokuuhun mennessä saadaan ihan virallista tietoa siitä mitä on tulossa. PES2008 (nextgen) pelithän olivat huonoja ja nyt pitää antaa näytöt uskollisille faneille, joille pessistä on tullut Star Warsin tai Bondejen kaltainen fanitus kohde - life style jopa. Tällä hetkellä monet pes/W.E. fanit ovat joutuneet elämään lähes vuoden epätietoisina sarjan tulevaisuudesta ja ilman kunnon pessiä. Itse olen PS2-versiota pelannut, mutta on päivän selvä että sekin on jo antiikkinen keräily kohde siis (pes2008/ps2). No joo... odotetaan nyt vielä pari kuukautta ainakin ja pelataan sillä välin muita pelejä ja pessiä vanhalla raudalla. paras fanisivu mielestäni on: http://www.winningelevenblog.com Uutisia ja hienoja radiolähetyksiä + ihan kelvollinen foorumi jos englanti on kuin second language? PES <- ei näin
 10. Hei! Onko kellään kokemuksia pakettimatkoista? Ystäväni kävi Manchesterissä katsomassa Manu-Liverpool ja piti näkemästään. Hänellä systeemi toimi siten, että hotellin aulassa odotti 4 Manun kausikorttia. Itseäni kiinnostaisi 'Derby della Capitale', Roma-Lazio. Ovatko pakettimatkat teistä ylihintaisia, toimivia, helppoja? Mieluiten olisin Roomassa esim. 4 yötä ja suora lento tietenkin. Haluaisin ehdottomasti seurata ottelua sivuttais suunnasta, hyviltä paikoilta. Luulen, että paketeissa ei saa paikkaa päättää ja kai lennot pitää maksaa erikseen. Onko muita sivuja kuin esim. http://www.smt.fi/urheilumatkat.html Niin.. sellaista vielä, että minusta pitäisi järjestää 1 TOPICCI - esim. Roomaan katsomaan futista, jossa kaikki matkakertomukset sun muu asiaan liittyvä. kiitos
 11. Stadio delle Alpi

  Olette varmaan nähneetkin nämä kuvat: http://www.worldstadiums.com/stadium_menu/past_future/pictures/future_stadiums/torino_juventus_arena.shtml
 12. Juventus 2008/09

  Minkä takia kannatte huolta pienestä koosta 165cm. Suomessa palloliitto ja muut viisaat kertovat, kuinka fyysiset ja isokokoiset pelaajat ovat lajin tulevaisuus. Hykertelin tyytyväisenä kun espanjan pienet ja vikkelät poikaset siirtelivät palloa isojen germaanien juostessa perässä. Iniesta, Arshavin, Modric ja nyt Giovinco! eikö juuri Maradona ollut 165cm
 13. Juventus 2008/09

  Todella mielenkiintoinen tapaus! Vapaapotkuja, läpisyöttöjä, harhautuksia ja kylmä viimeistelijä. Vau.. onko muuten tietoa cm/kg ? kiitos videosta.
 14. Lohko C

  Minusta Italia oli hieman epäonninen kahdessa ensimmäisessä pelissä. Hollannille kaikki kunnia. Ranskaa vastaan Riberyn loukkaantuminen, Abidalin punainen kortti ja pilkku, lisäksi Henryn jalkaterästä kimmonnut maali. Onni kääntyi tärkeimmällä hetkellä. Italia, kuten aina pelaa parhaiten äärimmäisen paineen alla. Onko muuten kukaan koskaan miettinyt miksi näin? Vai onko kyse vain omasta motivaatiosta, joka optimoituu suuren vaaran uhatessa -> niinkuin nyt Ranskan kohdalla.
×