Jump to content

Zidane

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Zidane

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/02/1992

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  jalkapallo, penkkiurheilu
 1. Popa

  Olisiko kyseessä pelkästään PoPan kotipelit?
 2. Livestream-keskustelut

  Eipä tunnu auttavan...
 3. Livestream-keskustelut

  Ongelma Haluaisin tiedustella erästä asiaa. Kun valitsen jonkun ottelun MyP2P-sivulta, näkyy sopcastissa aina sama kanava. Olen yrittänyt vaihtaa ottelua, tai yrittänyt vaihtaa kanavaa, mutta silti sopcastissa näkyy aina tämä sama kanava. Tämän kanavan numero on 6029. Osaisiko joku auttaa?
 4. Suomen tie vihdoinkin arvokisoihin

  Uskoa löytyy! (ja paljon) Tottakai Suomen MM-kisapaikkaan pitää uskoa, mutta samalla pitää olla myös realistinen ja myöntää, että kyllä Suomi tarvitsee kaikki taivaanlahjaat avukseen, jotta kisapaikka aukeaisi. Täytyy vain toivoa että sakemannit ja venäläiset olisivat vielä hieman menestyshuumassa, kohdatessaan Suomen, koska silloin Suomen mahdollisuudet nousisivat selvästi. Mutta kuten useat ovat jo edellä maininneet(myös minä itse) on Suomen kisapaikkaan vain pakko uskoa, sillä ollaanhan tässä muutaman vuoden aikana väännetty tasaisesti monia ennalta kovempia maita vastaan.
 5. Euro 2008 -Ottelu ottelulta

  Mietin matsin aikana, että melko helpon vastuksen Saksa saa matkalla finaaliin, mutta nyt nähtävästi pitää hommata ainakin kahden maalin kaula ennen viimeistä minuuttia. Jos Saksa jossain vaiheessa pääsee kahden maalin johtoon, niin silloin voi jo varmuudella sanoa, ettei turkki enää nouse. Saksa on kuitenkin huomattavasti kokeneempi ja kurinalaisempi joukkue kuin Kroatia, Sveitsi tai Tshekki.
 6. Mm 2010

  Kyllä Suomen kisoihin pääsy näyttää lähes mahdottomalta, koska vastassa on aina kova Saksa ja kovaa nousua tekevä Venäjä. Lisäksi "pikkumaat" Wales ja Azerbaidzhan luultavasti vievät Suomelta ainakin muutaman pisteen. Toivon kuitenkin Suomen tekevän yllätyksen selviytymällä kisoihin.
 7. Ketkä jatkavat, ketkä putoavat?

  Saksa-Portugali 1-1 (Saksa vie rankuilla) Kroatia-Turkki 1-2 Hollanti-Venäjä 3-0 Espanja-Italia 0-2
×