Jump to content

Eric

Members
 • Content count

  314
 • Joined

 • Last visited

About Eric

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/12/1991
 1. Wayne Rooney

  Ei toimi mulla ainakaan tuo linkki, mutta tarkoitit ilmeisesti tätä: http://www.newsoftheworld.co.uk/news/943856/Wayne-Rooney-cheats-on-Coleen-again-with-21-year-old-hooker.html
 2. Paras näkemäsi jalkapallo-ottelu?

  Onhan noita monia, mutta yksi nousi nyt yli kaiken: ManU - Tottenham 5-2, '09-'10. Muutenkin hieno ottelu, jossa kahden maalin taakaa-ajo asemasta noustiin ohi. Olennaisin syy kuitenkin tuohon on se, että näinpäs tuon ottelun livenä.. Oli aika uskomaton tunnelma!
 3. Liverpool F.C 2010-2011

  Peluutetaanko Gerrardia nykyään tarkoituksella noin alhaalla? Aivan käsittämätöntä. Vai kusiko homma muuten siihen, että Gerrard joutui hakemaan palloa melko alhaalta, jolloin hänen ja hyökkääjien väliin jäi liian suuri väli. Roiskis ylöspäin, ja pallo takaisin Citylle. Mielestäni tuo 4-4-2 on täysin väärä taktiikka Poolille, sillä ei saada Gerrardista ja Torreksesta sitä parasta irti. No, joku voisi kertoa vähän lisää.
 4. Pahimmat/Parhaimmat drinkit

  Suosittelen lämpimästi maistamaan Tullamores Dewiä. Jääpi tusina Danielssit unholaan. Viskin ja limpparin sekoittamiselle toki ":thumbsup1:".
 5. Manchester United - Newcastle United 16.8.2010

  Eikös Evralla ollut viikkoa pidempi loma kuin muilla pelaajilla, johtuen viime kauden huikeasta pelimäärästä?
 6. MM 2010 Pörssi - Voita pelipaita!

  Raittiit United liittyy seuraan kirjavaan. On muuten varmaan ensimmäinen viesti puoleen vuoteen. Jos sitä näin kesän mittaan vähän ryhdistyisi, kun pääsee tuolta harmaistakin pois.
 7. Valioliiga 2009-2010

  Villien huhujen mukaan Abramovichilla on näppinsä pelissä saarilla vallitsevaan keliin, sillä Chelsean rästiottelu(t?) pelataan Afrikan turnauksen päätyttyä.
 8. Autot ja mopedit

  Täältä päästä löytyy autojen paroni, elikkäs Volvo 240 SE vuosimallia -93. Eipä siinä oikeastaan mitään hyvää ole ja bensaakin vie aivan hitosti, kun moottori on kuitenkin suhteellisen suuri (2.3) ja massaa löytyy jonkin verran. Jos siinä jotain hienoa on, niin lisävarusteita löytyy aika kiitettävästi ikäisekseen, tilaa löytyy farmari kun on ja lähes kaikki toimii sähköllä. "Ostin kun halvalla sain." Töissä tulee sitten ajeltua Citroen Jumperilla, autokuskin hommia olen nyt noin puoli vuotta tehnyt. Enää muuten kaksi päivää duunia. Intin jälkeen olisi varmaan tarkoitus vaihtaa autoa, mistäs autoista foorumisteilla on positiivisia kokemuksia? Etsinnässä olisi vähän kompaktimman kokoinen, taloudellisempi, ja tietenkin hieman uudempi. Hinta maksimissaan pyöreesti pari tonttua. Niin, Eurooppalaista arvostetaan täällä päässä.
 9. Kuumimmat ulkoisesti vai pelillisesti?
 10. Ensin mainittuun muuten sama, mutta eihän Liverpool pelaa La Ligaa? Aiheeseen vielä lumi sekä joulun odotus. Lisänä tietenkin joulusta johtuva lyhyempi työviikko.
 11. Vitutusketju

  Tähän sama, kyllähän se pikkuhiljaa alkaa nakertamaan.. Minnes päin sitä ollaan siis tarkalleen menossa? Itsellä olisi suuntana Pohjois-Karjalan prikaati, Kontioranta. Jos tästä jotain positiivista löytää, niin onneksi meillä on loppusota vasta kesällä (toivottavasti), eikä näillä hiton paukkupakkasilla. Muutama kaveri oli nyt tämän viikon sotimassa ja voi kuvitella miten hauskaa oli.
 12. Oliskos veneellä, kun siitä ei ollut puhutta, etteikö sitä olisi.
 13. Päivän uutiset

  No en onneksi mennyt, mutta ihmetyttää vaan tuo koko härdelli. Joo itse tuli kanssa kuunneltua tuo Rockin haastattelu. Haastateltava oli siis Kailajärven asianajaja Petter Kavonius, kuka osasi kyllä puhumisen jalon taidon: melkoista tykitystä.
 14. Päivän uutiset

  WinCapita-pomo Hannu Kailajärvi vapauteen 14.12.2009 16:30 IS Hannu Kailajärvi pääsee vapaaksi. WinCapita-vyyhdin pääepäilty Hannu Kailajärvi on päästetty vapaaksi tutkintavankeudesta. Oulun käräjäoikeus määräsi hänet kuitenkin matkustuskieltoon. Kailajärvi oli itse hakenut vapauttamistaan. Käräjäoikeus käsitteli vaatimuksen tänään maanantaina pidetyssä istunnossa. Laittomaksi pyramidipeliksi epäillyn sijoitusklubi WinCapitan pääepäiltynä Kailajärvi ehti istua tutkintavankeudessa vuoden. Hänet pidätettiin viime vuoden joulukuussa Ruotsissa, jossa hän oli piileskellyt puoli vuotta paossa etsintäkuulutusta. WinCapitasta on tehty tuhansia rikosilmoituksia. Sijoitusklubiin laittoi rahojaan noin 10 000 ihmistä. Tarkoittaako tämä nyt sitä, ettei Wincapita-värssyssä olekaan mahdollisesti ollut laittomuuksia? Jos aikaakin oli kulunut jo vuosi tutkintavankeudessa (onko se maksimiraja?), eikä vieläkään kait mitään raskauttavia todisteita rikollisesta toiminnasta ole löydetty, niin täytyy kyllä sanoa, että aikamoinen kettu taitaa tuo Kailajärvi olla. Mies vielä sanoi, että aikoo vapaalla jalalla jatkaa tuota valuuttaohjelmiston kehittelyä. Mutta jos joku osaisi valaista tilanneta tarkemmin, niin olisin kiitollinen. "Missä on meidän miljoonat?"
 15. Käsivirhehän tuossa oli: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/4214542/ Kohdasta 2:15 se näyttäisi olevan jopa aika selkeä.. Eipä tässä muuten taas mitään lisättävää, hyvää analyysiä kaikilta tuttuun tapaan. Eritoten sinun viestisi sai kyllä omat analyysit jäämään väliin, mitäs niitä toistamaan..
×