Jump to content

Arshavin

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arshavin

 1. Nii eli tänne voi lisätä nuoria ja lupaavia pelaajia, joista olisi mielellään kokemuksia. Itse suosittelisin 17- vuotiasta Mario Balotellia Interista. Siinä on kuva Balotellista ensimmäisellä kaudella.
 2. Football Manager 09:n lupaavimpia pelaajia.

  Milläs tunnuksella fm- suomessa olet Kilppari ?
 3. Football Manager Live

  Näitä kun kuuntelee, niin kuulostaa iha hyvältä ostokselta, elikkäs varmaan ostan sitten ku rahaa riittänee .
 4. Top 50 pelaajaa kautta aikojen

  Ensinnäkin, mitä helvettiä Rooney tekee noin ylhäällä, koska onhan esim.Ronaldokin pelannut lähes yhtä kauan ja menestynyt vähintään yhtä paljon. Cantonaa myöskin nostaisin ehkä jopa vitoseen. Ronaldo top 30:iin myös. 3 ensimmäistä paikkaa on täysin oikeisiin oisoiteissiin laitettu. Itsekin kirjan ostaisin jos olisi olisi suomeksi, kun en jaksa englannin kieltä (Joka ei ole kovin hyvin hallusssa.) lukea. Mutta voishan sen jostain hankkia. Sir Bobby Charltonille kaikki kunnia .
 5. Football Manager Live

  Niin siis onko tää sillee, että pystyy perjaatteessa etsiä ihan kenen tahansa randomin ja pelata sen kanssa, vai onko niin että pitää tietää joku ip tai jotain että pystyy liittymään peliin? Olisin kiitollinen jos joku voisi vähän selittää.
 6. Tim Sparv

  Elikkäs tänne vaan juttua, videoita, mitä vaan pelaajaan liittyvää vaan.
 7. Football Manager 09:n lupaavimpia pelaajia.

  Kilppari kaikki eivät välttämättä ole kokeneita fm-pelaajia kuten sinä ja tiedä huippulupauksia.
 8. Teemu Pukki

  Onhan seki jo aika kova juttu ku pelaa 18- vuotiaana SUOMALAISENA la liga- otteluja. Teemussa ja Laurissa on kyllä potentiaalia vaikka mihin:partyhat:.
 9. Platinin ehdotus UEFA:lle

  Ei ollut musta mikään idea hyvä, mutta ei mua nyt se alle 18- vuotiaitten myynti juttu häiritsis paljoakaa. Mutta se olis kirjamellisesti, että TV:stä vähemmän otteluita. Koska on ihmisiä joiden ainoa keino nähdä jalkapalloa on tv ja jos heiltä sekin jalkapallon ilo viedään... Ja miksei muka saisi ulkomaalaisia ostaa niin paljon kun haluaa, no ei nyt ihan mutta joku esim. 3-5 saisi olla eri maanosista ja omasta maanosasta rajattomasti pelaajia.
 10. Football Manager Live

  Itse en tähän liveen aio tuhlata rahaa, koska vain yksi kaverini pelaa fm:mää ja en jaksa randomien kanssa pelailla
 11. Eli mitä veikkaatte kenet FIFA/pelaajat ( En tiedä asiasta kuka valitsee, mutta korjatkaa sitä sitten.) valitsee turnauksen parhaaksi pelaajaksi?Itse veikkaan Ballackia.
 12. Veikkaus kenet valitaan turnauksen parhaaksi?

  Eipähän ainakaan kukaan tänne veikkanut xavia, itselläni ei silloin kyllä käynyt edes mielessä, mutta näköjään olisi pitänyt käydä.
 13. Lauri Dalla Valle

  Niin, tuskin edes ensin kaudella mitään edustuksen pelejä rupeaa pelaamaan, eihän tässä mikään kiire ole. Niin kuin sanoit kaikki on kuitenkin mahdollista:rules:.
 14. ManU pelipaidan/asusteiden hankkiminen

  Enpäs tiedä, mutta kannataa kokeilla esim. manun sivuilta laitat siihen kun voi laittaa oman nimen ja numeron nii siihe "Cantona" ja numeroa en nyt muista .
 15. Football Manager 2009

  Mulla meni tolleen koko kone paskaks kävi neljä kertaa korjauksessa, mutta aina vaan rikki, nii päätin sitte ostaa uuen:wallbang:.
 16. Siirtohuhut (ManUtd)

  Luin juuri saman ja mielestäni on mahtava asia, jos Bastian saataisiin ManU:uun, kun hän vielä on eräs suosikkipelaajistani .
 17. Uusi paita kaudelle 2008/2009

  Itse en tykkää ollenkaan !
 18. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Täysin mahdollista! Luulen kyllä, että ManU jatkaa samaa tahtia ellei pelaajia myytäisi, (Jota en usko.) jolloin pakka hajoiaisi niin menisi taas pari vuotta sen totuttelemiseen.
 19. soccer.tk

  Pelaan Ite pelailen Homie, Saha ja Anyukov nickillä. Paitsio tiimiä vaan kasaan!
×