Jump to content

Kerkkis

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Kerkkis

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/20/1972

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Espoo
 1. Viikinsaari Cup 2012 Tampere 4.elokuuta

  Joko Stadista junalla tulevat tietää millä junalla aikovat tulla? Sehän on yhdessä matkustaminen paljon mukavampaa ja eikö Se nykyään ole sitä edullisempaa mitä aikaisemmin lipun ostaa?
 2. Viikinsaari 2011

  Re: Viikinsaari 2011 Ajoitatko LINE menosi klo 10 vai 11 lauttaan, elikkäs hyppäätkö kello 7 vai 8 aamujunaan?
 3. Viikinsaari 2011

  Re: Viikinsaari 2011 Mortonki! Onko kukaan menossa aamulla stadista junalla Tampesteriin??
 4. Rockfutis SM 2011 Kotka 27.-28.8.2011

  Mukaan tullaan kun viimeksikin oli sen verran nastaa
 5. Europa League 2010-2011

  Itse katselin täällä vuonojen maassa kyseistä ottelua ja näin vain ensimmäisen puoliajan ja huh huh. Ei voi todeta muuta kuin että mikä helv...i on kun jengi pelaa noin ailahtelevasti. Äärimmäisen hyvän ottelun jälkeen tulee täysi susi. Ei joukkueen peli voi noin totaalisesti muuttua jos halutaan pärjätä?? Ja tekosyyksi ei voi minusta laittaa että "no kun puuttuu se ja se pelaaja". Kyllä joukkueen ilme täytyy olla hyvä ja aktiivinen vaikka kentällä olisi pelkästään pallopojat. Jos siis halutaa pärjätä ja luoda tekemisillään uskoa faneihin ja sponsseihin. Voihan tää olla pelkkää itkua mutta tulipahan itkettyä. On sen verran tyyriin puoleinen mesta tää vuonojen maa että ei kärsinyt edes vetää edes kunnon kännejä ekan puoliajan vuoksi vaan tyytyä lipitykseen:(
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Kyllä alkaa näyttää siltä pahasti että tää kausi mennään tällä rosterilla ja siinä se. Saadaan jännittää kivasti koko kausi kuinka se alakerran keskusta hulluttelee. Eikö sanonta ole että "pidä hullua jännityksessä niin on hauskaa" ainakin jollain :=) Kyllähän jotain olisi jo tullut jos olisi ollut oikeasti halua saada riveihin uutta verta. Tää systeemi nyt on juuri sitä että pidetään hullut jännityksessä niin pysyy mielenkiinto yllä. Ja kun nyt ei enää ketään odota niin ei tuu pettymystäkään. Ja olisiko tullut pelillistä paranemista jos pelaajat tietäisi että ehkäpä huomenna hänellä ei ole enää pelipaikkaa tiedossa joukkueessa, tuskimpa vaikka puikoissa olisi kuka kingi tahansa. Mutta jäädään katselee tuntejahan on vielä jäljellä mitä laskea.
 7. Liverpool F.C 2010-2011

  Kirjoitellaan nyt tännekin osiolle! Itse olen tullut näiden vuosien vastoinkäymisten vuoksi niin pessimistiksi että saanen epäillä muuttuuko mikään. Olisiko yhden miehen tulolla vaikka lengenda onkin niin sateentekijän osuutta?? No juurikaan ei huonommin voi mennä mutta silti.... jotenkin tuntuu että koko balett on niin sekaisin kuin vain voi olla alkaen lähes lipunmyyjistä. Kuten Nimrod tuossa kirjoitti: Laastari on hankittu mutta isoa vuotoa ei sillä tukita. Ja hätäavun perään pitäisi heti löytää se lopullinen lääke ja diagnoosi mikä mättää. Eihän se voi olla pelkkä RH joka sai tän paletin näin sekaisin, jätkäthän pitäisi olla ammattilaisia ja oman arvonsa tuntevia sekä hieman edes ammattiylpeyttäkin omaavia ja pelaavan vaikka kumisaappaat jalassa jos käsky käy ja mahdollisimman hyvin. Kiukuttelulla ei saa kuin loppujen lopuksi paskaa hanskaan. Mitäs jos suossa olo jatkuu, ketä sit huudetaan apuun?? Sorry mutta tää nyt on tätä sydäntalven synkistelyä :=)
 8. Uusi Manageri

  Tuki on siitä ei ole epäilystä mutta ainaiseksi pessimistiksi kun tässä on tullut näiden vastoinkäymisten vuoksi niin uskaltaako odottaa enää ihmeitä. Mihin riittää tuki ja Royn potkut?? No huomennahan se nähdään onko vaikutusta vai jatkuuko räpellys jota historiakaan ei tunne!!!
 9. Liverpool F.C 2010-2011

  Eipä tähän tilanteeseen juurikaan voi enää kommentoida, huh huh. Mutta pohjalta on hyvä ponnistaa ja tällä hetkellä ollaan jo aika syvällä eli pitäväpohja on aikas lähellä. Toisaalta kun oikein työntää neulaa silmäluomen alle ja ajattelee ei enää niinkään hypoteettisesti niin tulisiko enemmän voittoja sarjaporrasta alempana :=) päästäis ehkä helpommin maistelee miltä tuntuu voittaa. Jos nyt spanskit ja SG lähtee niin eipä taso juuri muuhun sarjaa edellytäkään. Onneksi valmentaja pysyy ja velat säilyy niin mikäs tässä painiessa tuskan kanssa. V*#&u kun voi olla synkkää muutenkin kuin tuon lumen tulon kanssa!! Nyt lyödään lyötyä oikein urakalla käkättimeen.
 10. Liverpool F.C 2010-2011

  No Roy ulos mutta seuraaja täytyy ottaa ajatuksella että ei taas aleta etsimään uutta muutaman kuukauden päästä. Tähän tilaan ollaan tultu usean vuoden jopa 2000 luvun tekojen ja tekemättä jääneiden asioiden seurauksesta. Sitä viljaa nyt niitetään mitä kylvettiin toisin sanoen mitä tilattiin sitä saatiin. Jos aikuisten oikeasti puhutaan niin ei me nyt enää olla oltu "yksi niistä isoista" muuta kuin menneisyyden mittarilla. Muutoin ollaan keskikastia ja se on vain hyväksyttävä tosiasia. Ja nyt olisi seuraajan oltava sellainen hemmo jolla intoa itsellään ja joka saa sen myös omistajillekin päin myytyä että kun perustukset kunnossa mistä ponnistaa niin 3-4 vuoden päästä ollaan taas lähellä isoja. Nämä ns hätäavut ollaan jo koettu moneen kertaan ja niillä mennään loppujen lopuksi vain syvemmälle saisseen! Jos/kun ei oo isoja rahoja takana niin silloin pitäs sitten kasvattaa nuorista nälkäisistä kavereista sitä joukkuetta, noita kyvykkäitä nälkäisiä junnuja varmasti löytyy vielä vai onko ne kaikki menetetty! Älä katso vuosia/vuosikymmeniä taakse vaan päiviä eteen!! mennyt on mennyttä tuleva on tulevaa johon voi itse vaikuttaa.
 11. Valioliigan veikkauskisa kaudesta 10/11

  Mestari: Liverpool Runners-Up: ManC Top 4: Liverpool, ManC, Arsenal, Everton FA-Cup voittaja: ManC Runners- Up: ManU Putoajat: Wolves, WBA, Blackpool Maalikunkku: Steve G ja Tevez (19 maalia) Vuoden valmentaja: David Moyes Vuoden pelaaja: Joe Cole Sarjataulukko: 1. Liverpool 2. ManC 3. Arsenal 4. Everton 5. ManU 6. Chelsea 7. Tottenham 8. Aston Villa 9. West Ham 10. Birmingham 11. Bolton 12. Blackburn 13. Wigan 14. Newcastle 15. Fulham 16. Sunderland 17. Stoke 18. Wolves 19. WBA 20. Blackpool
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Kyllä mä katselisin miten kausi alkaa sujumaan, ei tietty liian pitkään jos lähtee heti perse edellä menemään. Tässä sekasorrossa vois katsoa kuinka joukkue alkaa pelaa oikeita pelejä ja ns. parhaalla kokoonpanolla. Sitten nähtäs mihin sitä tarvii ja mihin ei hankkia lisää, sillä hillolla joka mahdollisesti saadaan Masasta ja muista. Näin mää fundeerasin tän aloituksen!
 13. Rockfutis SM 2010 Helsinki 21.-22.8.2010

  Mortonki kortonki! nou hätä, tehdään sitten poikkeus aikaisempiin kokemuksiisi!! :=) Lauantaina työt estää osallistumisen peleihin mutta sunnuntaina ollaan mukana. Eli ainakin nyt sitten on se yksi vaihtomies penkillä.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Joo, kyllä sitä mieluusti ny hieman vetää henkeä ja katsoo mihin suuntaan tää RH alkaa kelkkaa vetämään! Ja luulisi hieman nyt kohun siirrolle hiipuvan jos Toro tippuu Espanjan avauksesta kun tosipelit alkaa.
 15. Viikinsaaren turnaus 10.7 Tampereella

  Tulossa ollaan "neitsyt" turnaukseeni!
×