Jump to content

adu

Members
 • Content count

  166
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by adu

 1. Harjoitteluvideoita

  Tänne videoita missä ammattilaiset harjoittelevat jotain(esim.vapaapotkut,1on1,laukominen...jne.)
 2. Live-videosysteemi

  Tänne tuoreita videoita ja niistä keskustelua. Ei mitään viime kausien, vaan nyt tällä kaudella tulleet hienot maalit,taklaukset,torjunnat ja muut keskustelua herättävät videoklipit. Jos tänne tulee paljon videoita, joku taikasormi voisi tehdä niistä tämmöisen 08-09 highlight videon. E. Aloitetaan tuolla [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fuRo0qB2hnw]http://www.youtube.com/watch?v=fuRo0qB2hnw[/ame]
 3. http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2008/07/673069 Platini jeejee Ei sais ostaa alle 18v pelaajia - Ihan ok juttu Suorat tv-lähetykset vähenisi - Ei, perusteluja minkä takia!? Vähennettäisiin ulkomaalaisten pelaajien määrää - Ei, koska sitten ei olisi niin hyviä mahdollisuuksia esim. Brasseilla,Argentiinalaisilla..jne päästä pelaamaan huippusarjoihin eurooppaan.
 4. Arvaa kuka pelaaja? -peli

  Toumarit missä pelaa?
 5. Mikä joukkue? -peli

  Sehän on eiku.. sehän pelaakin sitä Neva Hööd valioliigaa, oho, anteeksi
 6. Mikä joukkue? -peli

  Manchester United?
 7. Päivän uutiset

  Kuka vittu? Ikinä kuullutkaan.. Mielummin postaisin R.I.P, jossakin esim. autopommissa kuolleita 10 ihmistä muistaen. Jalkapalloilijatkin on ihmisiä ja hekin kuolevat joskus, kuten koripalloilijat, shakinpelaajat tai tavalliset tallaajat. Täälläkin foorumilla tuskin monikaan on ikinä kuullut kyseisestä pelaajasta.. Pyydän anteeksi, jos on lempipelaajanne, tai olette pitäneet häntä lupaavana kykynä.() Itseäni ei kiinnosta tuntemattoman ihmisen kuolema toisella puolella maailmaa.. Eikä myöskään Enken ratkaisu hypätä junan alle, ei itsemurha ratkaise mitään, tuottaa vain surua läheisille ja ihmisille ympäri maailmaa.. Ei mulla muuta..
 8. Nou tänks, samanlainen pelaaja, kuin N'Gog. Ei tarvetta, mieluummin nopeutta lisää kärkeen..
 9. Liverpool FC 09-10

  Sry offtopic, mut mitä vittua tää tarkottaa ku itelle ei auennut..?
 10. Liverpool FC 09-10

  Mikä sua oikeesti vaivaa? Tyydytytkö kun vittuilet tänne poolin topikkiin, kun pari peliä hävitään? Ei jumalauta näit sun viestejäs lukee ehkä parikymmentä ihmistä. Itseeni ainakaan ei tuo sinun vittuilusi "iske". Ehkäpä sitten siitä syystä, etten tätä palstaa jaksa enää tosissani lukea juuri sinunlaistesi kirjoittajien takia.. En ikääsi tiedä, mutta nämä lauseet voisit säästää koulusi/työpaikkasi pool-faneille vittuiluun, ei ne tällä palstalla oikein kiinnosta.
 11. Kuin kaksi marjaa...

  Ari Gold aka Jeremy Piven
 12. Hupaisaa juttua...

  Mancity? Sori OT.
 13. Mikä joukkue? -peli

  Palloilijat
 14. Valju: 2. CL: 1. FA CUP: Semifinaali Torres 23 Kuyt 21 Stevie 19 Tottenhamia vastaan maalaa Yossi Aquilani 7 korttia, Reina yksi punainen Riera avauksessa, Babel paikkaa joskus Koti:pool taipuu 1-2 vieraissa voitto 0-3 Aquilani katkaisee viimeisessä pelissä jalkansa ja ura on pilalla. Johnson pelaa tasaisen kauden, tappelee Skrtelin kanssa harkoissa ja hyllytetään pariksi viikoksi..
 15. Kuin kaksi marjaa...

  Riera http://www.legavolley.it/FotoAtleta.aspx?Field=FotoTessera&Key=SHU-CON&heightImg=250 Shumov
 16. Näin se menee, eli veikkauksia kaudesta 09/10

  Rahaa saa töistä mjötöh?
 17. Tälle Noissa nettitilauksissa itselläni ainakin on noin joka kolmannessa jotain häslinkiä..
 18. Siinä teille kapteeni...

  Gerrard kyykytti, otti ensin pari herätysiskua vastaan, mutta sitten pisti jabin vasurilla ja oikea yläkoukku..
 19. Manchester City 09-10

  Miten liittyy Manchester City 09-10?
 20. Voi vittu tota masan agenttia Jumalauta et hatuttaa
 21. Liverpool FC 09-10 Vihdoinkin mestari?

  Martin Skrtel? Ja nelostopparina junnu Mavinga tai Kelly.. Puolustus on kaikkea muuta kuin kysymysmerkki..
 22. Ei missään tapauksessa varmaa, mutta myönnän, oisin itsekin voinut mahdollisesti 35miljoonasta myydä..Javier mielestäni tärkeämpi lenkki keskikentällä, tarkoitan, että Alonso on helpommin korvattavissa.. 35milj. on iso raha, nyt panosta Rafa siihen Riberyyn!
 23. Siirtohuhut (ManCity)

  Korjasin
 24. Saavutukset

  1. Tein maalin 2. Torjuin pilkun 3. Sain puolenvaihdon omille 4. Uskalsin puskea palloa(sattui muuten ihan jumalattomasti) 5. Sain punaisen kortin(vedin tuomarin housut alas) 6. Laitoin vastustajalta puikot
×