Jump to content

corpulento

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About corpulento

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/21/1984
 1. Real Madrid 11/12

  Re: Real Madrid 11/12 Tere Ehkä hiukan offari mutta mistä olette hankkineet liput bernabeulle, tulee lähtettyä uudenvuoden tienoilla espanjaan ja aikeissa käydä kattoo kotimatsik granadaa vastaan. Onko foorumilaiset käyneet? Hyvältä näyttää kaikenpuolin jengin kokoaminen ja pre-ottelut, Josen 2.kausi tuo tuloksen.
 2. Real Madrid C.F. Copa del Rey 10-11

  onko striimiä tiedossa illan matsiin?
 3. Real Madrid 10/11

  Streamia???????!!!!!
 4. Barcelona 2010/11

  Ohhoh... Pepille sattu työtapaturma, mutta eiköhän miehen teot puhu puolestaan joten tapaturmaksi varmaan jääkin. Kokeilujahan pitää tehdä; varsinkin alkukaudesta ja varsinkin nousija vastaan. Näissä peleissä se sitten nähdään kenestä on ja kenestä ei. Kausi alussa ja eiköhän sinisetkin saanet opetuksen että jokaista La Liga-joukkuetta vastaan on pelattava. Blancosin pookat on sen opetuksen saanet monta kertaa, joskus tuntuu että eivät opikkaan. Ei sole hurraamista valkoisillakaan, kaks peliä ja yksi tehty maali. Senkin tökkäsi maalilinko Ricardo. 10 kierroksen jälkeen nähdään mihin tämä alkaa kallistua, toinen madridilais seura näyttää olevan hereillä ainakin näin kauden alussa.
 5. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Taitaa tapaus Khedira olla allekirjotusta vaille valmis, jos tuo Bild-lehden juttu pitää paikaansa. Aika tuntematon heepo itelle, putkahti tuo nimi vasta MM-skaboissa. Saa nähdä sitten minkälaisesta siirtosummasta puhutaan Samin kohdalla, soppari varmaan tulee olemaan perus 3 vuotta ja luulen että puolisaksalainen käärii hyvät massit. Toivoa sopii että mies onnistuu, saa nähdä onko Lassanan suunta sitten jonnekkin, eikäs Mourinho ollu se mies joka Lassin myi!?
 6. Yleistä keskustelua

  Osaa näitä rahahommia sössiä Perezin lisäksi moni muukin, tuntuu vaan aika kovilta tappioilta urheilulliseen menestykseen kun vertaa. Laportalla ollu omat laskukaavat miten tilejä laskellaan. Barcelonassa pelaajien palkatkaan ei ole ihan lajin kattoa joten mihin sitä rahaa palaa, bonuksiin?! Tässä vielä linkki: http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2010072712099939_jp.shtml
 7. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Lyöppä nyt veli-hyvä faktat tiskiin niin tingataan sitten, eikös tuolla ylempänä/aikaisemmin ole kirjoitettu että ketään superhankintaa ei olla 2011 haluamassa. Nyt sinä vingut asian vierestä, Kaka ei ole ollut niin esillä kuin Milanissa mutta jos katotv vaikka maali määrää niin 21 ottelussa 7 maalia kun milanissa 193 ottelussa 70 maalia, minun todella lyhyellä matikalla joka kolmas peli syntyy maali(karkeasti). Yhteispeli hakee vielä uomiaan ja kaikki toivookin että poikaille annettaisiin aikaa, sitä kärsivällisyyttä ei vain ole Madridissa viime vuosina ollut. Arsenal fanina en tulisi tänne paremmuudesta väittelemään ja menestyksestä vinkumaan, olette voittanut FA-cupin 2005 ja sen jälkeen onkin ollut aika hiljasta.
 8. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Saa nähdä taas mitä kesän siirtomarkkinoilla tapahtuu, pelko perseessä tässä on taas minkälaisen hurlumhein Perze keksii. Toivoa sopii että mitn jätti myyntejä tai ostoja ei tulisi. Liipasimella huhujen mukaan Guti, Raul, Benze, Higuain. Mikäli riidat Lassin ja Pellen välillä on totta niin varmaan myös Lass joutuu myyntilistalle jos Manuel jatkaa. Omasta puolesta Raul sais heittää nappikset nurkkaan, jotenkin haluan että Benzema ja Higuain jatkais, kaksi nuorta todella potentiaalista kaveria ja kilpailutilanne siivittää toisen ainakin hurjaan lentoon jossain vaiheessa. Myös yhteispeli Kakan ja muiden virtuoosien kanssa alkaa varmasti löytyä. 3 hyökkääjä sitten junnu ja tarvittaessa Krissehän pelaa vaikka pakkia jos tarvii. Puolustukseen tarvisi vasemmalle jonkun varman puolustus suuntaan toimivan pelaajan, ei mitn huippua vaan nuori kaveri Arbeloan kanssa paikkaa hakemaan. Drenthestä voitaisiin luopua ja Marcelo pitää. Metukka myös nostaa kytkintä, keskuspuolustuksesta vastaa Pepe ja Albiol, Garay paikkoo tarvittaessa. Ramos pelaa oikealla,tuuraa myös keskuspuolustusta jolloin Arbeloa pelaa oikealla mutta kuka sinne vasemmalle. Keskikentällä tarvisi uuden Gutin mikäli maetro siirtyy syrjään, vit'ttaa kun kerjäläistä kun Snejderistä luovuttiin mutta minkä teet. Onko sitten Mosquerasta tulossa mies Gutin saappaisiin, puolustavia keskikenttä pelaajia kyllä löytyy joten sen tuskin kaipaa remonttia. Rakentava keskikenttä mies ja vasenpakki oisi tilauksessa, ei mitn 50 milj miehiä vaan nuoria nälkäisiä pelaajia. Drenthe, Metz, Raul ja Guti varmaan poistuu tämän kauden jälkeen muonvahvuudesta. Mv osastolla Dudek voisi myös nostaa kytkintä, Casillas pelaa, Adan jonku matsin ja junnuista kolmonen. Se vaan on totuus että mikäli halutaan CHL:ssä menestyä niin kehitettävää on pitkäjänteisyydessä, joka vuoden 300 milj remontilla ei varmasti päästä tulokseen eurokentillä. BTW: Alkaa kaunispoika pikku hiljaa maksaa itseään takaisin, yli miljoona pelipaitaa myyty pelkästään Madridissa!
 9. Real Madrid 09/10

  No pitäähän se tänne tulla leukaa läpättämään ja egoa pönkittämään umpipaskan espanyol matsin jälkeen. Voit mennä tuomari etujes kanssa omille kanaville säveltämään. Turha on myöskään vedota että La ligan mestaruus ei kiinnosta vähääkään tai sitten olet melko "tollo" cule, noh se kyllä selviää jo tekstisi laadusta. Matsi tuli töllöteltyä paskasta striimistä, perus pelillä perus voitto. Jos viimeistely olisi toiminut niin tuo 5-1 ois voinut tulos ollakkin. VDV hukkasi 2 avopaikkaa, samoin Marcelo ja Higuain. Kentän näkyvin mielestäni oli kaunispoika, valtavasti mies ravaa ja tekee hommia. Aina menossa ylöspäin sekä haastaa hienosti, välillä voisi myös lainata kun 3 vihulaista kannoilla pyörii. Prässi toimi Valenciaa vastaan 60 min jonka jälkeen pakiteltiin, tämä on se asia jossa hävitään ns. isot ottelut, tämän hetkinen lepakkojengi ei pystynyt paikkoja hyödyntämään. Barcelonan tasoista joukkuetta vastaa olisi varmasti taas kolissut. Vetäytyessä puolustuspeli ei toimi vaan välit kasvaa ja osaava vastustaja pystyy sahaamaan ovelilla syötöillä pakan halki, poikki ja pallo maaliin. Lass oli todella pirteä vaihdosta, muut vaihtarit näkymättömiä, Benzemalla pari laukausta ja yksi loisto syöttö Gutille, toki olisi itekkin voinut laittaa pallon pussiin. Pikkusen toivoisi Pelleltä enemmän vastuuta ranskikselle, 8-12min pär peli ei nosta miehen itseluottamusta. Kokeilu ei olisi pahitteeksi kun Gonzalokin on ollut laantumaan päin, kilpailu voisi piristää myös Argentiinoa ja samalla nähtäs rupeaako Karim onnistumaan. Taistelu jatkuu, homma ei ole enää omissa käsissä mutta toivoa sopii että Barcelonan konttaus heikoimpia vastaan jatkuu.
 10. Barcelona 2009/10

  onneksi olkoon!!! Tämä on maalinteko peli ja te osaatte sen! Keskikenttä voitti meiän keskikentän! Noh taistelu jatkuu.... sen verran haluan sanoa tuosta filmaamisesta että kyllä D.Alves vei tämän kunnian Kristiinalta molemmissa klassikoissa!! Messi vei Ronaldon, Tarzan vei Albiolin!
 11. Barcelona 2009/10

  striimiä???? Canalin serveri kaatunu! VITTU!
 12. Barcelona 2009/10

  No no poijat... jäätä pöksyyn! Jos nämä Messit ja Kauniitpojat ei kaatuisi välillä niin niille käy jossain vaiheessa kuin parille arsun pelaajalle ja sitä ei kai kukaan toivo. Leimaa puskee kalsariin ja kohta se alkaa, toivottavasti ei tarvi änkyrä vitutuksessa lähteä baariin kun siniset ovat jyränneet. Hieno ottelu on varmasti luvassa, onhan kentällä pari maailman taitavinta yksilöä, Barcan hurja lento hieman . Mahtavia parivaljakkoja ja vastakkain asetteluja nähdään kentällä. Messi vs Ronaldo joka onnistuu niin lähempänä voittoa. Albiol vs Tarzan, kumpikin ihan innoissaan, Tarzan on näitä tahkonnut joten sua nähä miten Raul pojan kuuppa kestää. Keskikentät vastakkain, kumpi pystyy pitämään enemmän palloa on varmasti vahvoilla, toki Realin taktiikka voi olla että annetaan kaverin syötellä ja sitten vastahyökkäyksin, toivottavasti ei. Se on nähty jos siniset saa pyörittää. Panos pelissä on hurja mutta se että tämä ratkaisee La ligan niin on hiukan yliampuva! Parempi voittakoon ja toivottavasti ei nähä mitn tuomaripelleilyä!
 13. UCL 09/10 Real Madrid

  Nyt Rakkaat madritistat on tappio nietävä, ei auta muu, ei auta. Rakastan ja ymmärrän sen että ei ole VALKOISTA parempaa mutta englannin-veljien kanssa meillä on turha tingata. Ihan sama mulle kuka täällä räkättää, tämä juna jatkaa kulkuaan. Toivon kädet ristissä että "pelle" saa jatkaa työtään. Katoin Sevilla pelin ja yhdyn Sevillan managerin lausuntoon, en ole koskaan nähnyt tälläistä madridia. Mestarien liigan osalta on vaan katsottava tulevaisuuteen. Koskaan tässä jalkapallon historiassa ei olla ostojoukkueella mitään suurta voitettu. Toivottavasti rakas paskiainen isolla tuolilla tajuaa joskus sen. Pelle on saanut tämän "kaikkien arsenal-fanien vihaaman jengin" pelaamaan. Täytyy sanoa että kaikkien kausien jälkeen mitä oon nähnyt niin tämä joukkue on pelannut. Ei siellä mitn krissen ja pipitan kahnauksia näe, pojat tekevät maaleja. Se on sitä samaa propaganda paskaa mitä CULEILTA tulee joka vuosi, ennen classicoa!!! Pää pystyyn ja toivotaan että CHAIRMAN pitää kylmänsä kanssa. Rakkaudesta Real Madridiin!
 14. UCL 09/10 Real Madrid

  Tämän aiheen voi varmaan poistaa, tulipa Gonzalo-pojan tolppa ja toisessa tilanteessa itsekkyys maksamaan kovan hinnan. EI TÄMÄ VOI OLLA TOTTA!
 15. Barcelona 2009/10

  Luuletko, että kun Sevilla menee johtoon bernabeulla johtoon niin jatkavat hyökkäämistä, kun se johto pysyy toiselle puoliajalle niin edelleen jatkavat hyökkäystä. Vetäytyminen ja vasta hyökkäykset olivat Sevillan taktiikkaa, ei mikn joukkue jatka hyökkäämistä bernaubeulla kun johtavat 0-2, näin se on. Real vaan tuli tilanteesta toiseen ja halkoi Sevillan puolustuksen useaan kertaan, kuuluisalla hyvällä viimeistelyllä olisi ottelu voinut olla 6-2. Eipä tästä sen enempää. Mielenkiinnolla odotan tulevaa "klassikoa", joukkueet tasapisteissä (uskon niin), kummallakin tämän hetken mukaan aikalailla paras miehistö kasassa. Se on ihan varma että vaikka siniset konttaisi kaikki pelit ennen sitä, niin Bernabeulla viimeistää joukkue syttyy, Tarzan pitää siitä huolen:lol: Ottelu tulee olemaan aikamoinen kulminaatiopiste keväälle, mihin suuntaan alkaa kuppi kallistua, mitään se ei vielä ratkaise, kaikki tietää nämä viime pelien vaikeudet ja kun eletään espanjalaista kulttuuria niin kaikki on mahdollista!
×