Jump to content

Jezzya

Members
 • Content count

  164
 • Joined

 • Last visited

About Jezzya

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/20/1996

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 1. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. Ricardo Alvarez olisi kuulema skyn mukaan jo Arsenalin miehiä. Kyseinen artikkeli, http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 56,00.html
 2. Vuoden foorumisti 2010

  5p. PE 4p. Cesc 3.Cule2 2.Henry14 1.Mate:superhappy:
 3. Fifa 10 Manager Mode

  Itse ostin ensimmäisen Fifani enkä ennen ole pelaillut kun Pessiä on tullut tahkottua. Eli Pelaan Milanilla 2. kautta ja pelaajani eivät tunnu kehittyvän olen lueskellut näitä keskusteluja ja Managermodessa pystyissi kehittämään pelaajia nopeammin laittamalla pelaajille jotain erityisharjoutuksia? Olen yrittänyt tietenkin koittaa .. sählää pelaajilleni calanderin kautta jotain harjoituksia mutta ei oikein ole onnistunut . Joten olisin kiitollinen jos joku voisi auttaa.
 4. Pes 09 Become a legend miten menee?

  Kyllähän se voi olla mahdollista, riippuu tietenkin minkä ajan on laittanut per:ottelu, itse pelailen 10 min per:ottelu. Ekan kauden pelasin Regular tasolla ja tuli semmoset 15 maalia ja 18 syöttöä, (pelipaikka) Amf. Sitten aloin pelata professionalin tasolla, tuli semmoset 20 maalia, ja 10 syöttöä. Sitten en tuli almost samoja tuloksia, mutta alko potuttaa kun ei ikinä tullut hyviä tarjouksia enkä ole sen jälkeen oikee pelannut . Legendia.
 5. Pes 2010

  Juu, Pes pisteet siis pois, hyvä. Sillä itse en oikeen ole ikinä tajunnut paljon Pes pisteet on oikeassa raha määrässä. Kun Ronaldonkin voi ostaa 10000 Pes pisteillä. Lupaavalta vaikuttaa, noi vaparijen ja rankkareiden uusiminen on kyllä hieno juttu, myös Pakkien käskyttäminen nousemaan. Kyllä Pes antaa Fifalle kovan vastuksen tänävuonna viellä. Ps: hyvä että Pes on hankkinut noita linsenssäjä kun ei itse jaksa ikinä vaihtaa noita jengien nimiä, Englannin liigaan enemmän lisenssejä!
 6. Räppärikovis Fantasy premier league 2009-10

  Joo, itsekin voin tulla mukaan, katsotaan sitten myöhemmin .
 7. Chelsea 09/10

  Deco kertoi että jää Chelseaan, ainakin viellä yhden kauden. Decolla on ollut sopeutumis ongelmia Englantiin, ja kausi ei mennyt ihan putkeen. Ekat ottelut olivat hyviä, mutta sitten hän ei pystynyt vakiintamaan paikkaansa ykköskokoonpanoon, ja sen jälkeen miestä vietiin pois Chelseasta. Deco on myös kärsinyt loukkaantumisesta. Deco itse kertoi on alkanut kyllästyä Eurooppaan, en kyllä ymmärrä miksi, itsehän mies asuu euroopassa, mutta kuitenkin kunnioituksesta Chelseaa kohtaan hän jää eurooppaan viellä vähäksi aikaa.
 8. Real Madrid 09/10

  Sinuna en menisi puuttumaan muiden asioihin, jos et itse ole ylläpitäjä, joten neuvon sinua hanki vaikka Moderaattoriksi jos haluat puuttua muiden asioihin.
 9. Steve Gerrad teki jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa, eli Steve Gerrad on varmaan kapteenina viellä , 2013 asti. Gerrard hyväksyi jo huhtikuussa uuden sopimuksen, mutta hän pisti nimensä paperiin vasta tällä viikolla. Liverpoolin manageri Rafael Benitez on innoissaan, että asia on nyt poissa päiväjärjestyksestä. (Benitez)- Meillä on paljon hyviä pelaajia, jotka haluavat jäädä, voittaa ja kilpailla. Tänä vuonna tavoite on sama: olemme mukana kilpailussa ja taistelemme. Olisi fantastista, jos voittaisimme pystejä, Benitez kertoo seuran nettisivuilla.
 10. Juventus 2009/10

  Italian Seria A:n Juventus on hankkimassa brasilialaisen keskikenttäpelaaja Felipe Melon Fiorentinasta. Asiasta kertoi Sky Sport Italia. Siirtosumma olisi 20 miljoonaa euroa ja Fiorentina saisi lisäksi kaupassa Juventuksen keskikenttäpelaajan Marco Marchionnin. Kauppa on tehty ja virallinen vahvistus saadaan torstaina, . Erikoista on se, että eikös Fiorentina tehnyt jo Melon kanssa sopimuksen, joka loppuu vasta 2013 . Jos Felipe Melon siirto saa virallisen vahvistuksen, niin hänestä tulee kolmas brassipelaaja Juventuksen ryhmässä Diegon ja Amaurin lisäksi.
 11. Real Madrid 09/10

  Ronaldon esittely ei mennyt ihan täydellisesti, Cristiano Ronaldon ensiesiintyminen Real Madridin kotiyleisölle muuttui kaoottiseksi, kun innokkaimmat fanit jahtasivat uutta supertähteä. Madridin kotipyhätölle kerääntyi ennätyksellisesti 80 000 katsojaa, kun portugalilainen maanantaina asteli stadionille Real Madridin sotisopaan sonnustautuneena. Fanit olivat haltioissaan, mutta kaikille ei pelkkä huutaminen ja kaukoihailu riittänyt. Joukko innokkaimpia kannattajia ryntäsi vahvoista turvavalmisteluista huolimatta kentälle, ja lähti uhmakkaasti juoksemaan tarkoin varjeltua supertähteä kohti. Mutta Ronaldo säilytti hymynsä kummiskin . Tuli enemmän katsojia kuin Kakan esittelyssä.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Zlatan(isonenän) huhut ovat jälleen liikkeellä, eli Daily mirror väittää, että manchesteriläiset valmistelevat ruotsalaisesta noin 35 miljoonan euron suuruista tarjousta. Myös Barcelona ja Real olivat kiinnostuneet (isonenästä), mutta kiinnostus on varmaan pienentynyt, joten Manulla on tietenkin mahdollisuus saada Zlatan riveihinsä. ManU on menettänyt tänä kesänä Cristiano Ronaldon ja Carlos Tevezin, joten niistä saadut rahat menevät varmasti hyvään käyttöön. Mikäli ManU todella haluaa Zlatanin, seura joutunee korottamaan tarjoustaan.
 13. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Goalin tiedot ovat yleensä (roskaa), mutta Eto'n myyminen olisi kyllä valitettavasti aika tyhmää, sillä Henry joutuisi keskelle ja Iniesta, Henry tilalle. Mitä tapahtuu, Xavi (maestro) ja Iniesta akselille? Xavi ja Fabrecas voisi onnistua, mutta ei paremmin kuin Xavi ja Iniesta akseli. Joten siirto olisi turha, Eto' on kuitenkin paukkuttanut monia tärkeitäkin maaleja Barcelonalle. Mm: Cl:liigan finaalissa. ja on voittanut maalikuninguuden vuonna 2005-2006. Eikä olisi mitään syytä laittaa Henryä keskelle, sillä Ranskalainen konkkari on pelannut vakuuttavasti laidassa.
 14. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Barca olisi valmis myymään Eto'n Man cityyn, että Barca saisi ostettua Fabrecasin, en tiedä mitä sanoa. Mitä tapahtuu Xavi, Iniesta akselille? Jos Eto' myytäisiin Henry laitettaisiin keskelle, ja Iniesta vasempaan laitaan, sitten Fabrecas Iniestan tilalle. Voisi menetelmä tietenkin toimia, muttei ikinä paremmin kuin Xavi ja Iniesta akseli, jos Barca hankkisi myös Riberyn niin sitten Fabrecas joutuisi penkille? Enkä usko että Fabrecas siihen paikkaan tyydy. Real Madridkin olisi kuulema kiinnostunut Nuorukaisesta, Last week, reports in England suggested that Arsenal valued Fabregas at €50 million, a figure Real are refusing to pay. However, the Spanish club are understood to believe that a deal could be made for a lower fee. This despite Fabregas himself having repeatedly stated that he sees his future - at least for the coming season - at the Emirates, trying to ensure Arsenal end their four-year trophy drought. Last week, reports in England suggested that Arsenal valued Fabregas at €50 million, a figure Real are refusing to pay. However, the Spanish club are understood to believe that a deal could be made for a lower fee. Eli Arsenal olisi valmis neuvottelemaan jos hinta olisi siinä 50 miljoonan kohdalla, mutta Realille luku on liian suuri, sillä Real olisi myös hankkimassa Xabi Alonsoa, Liverpoolista. Mutta Real uskoo että he voivat sopia Arsenalinkaa, pienempää summaa Fabrecasista. Mikä ei varmaan tule onnistumaan.
 15. Huhuja (AC Milan)

  Jos vertaat Fabianoa Patoon, niin kannattaa myös katsoa miten Fabiano on parempi kuin Pato, Mm:Maalinteko taito on paljon parempi kuin Paton , sen jo huomaa maalieroissa. Ronaldinhon ei ole sinänsä onnistunut Serie A:ssa mutta uskon että tulee onnistumaan.
×