Jump to content

Jezzya

Members
 • Content count

  164
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jezzya


 1. Itse ostin ensimmäisen Fifani enkä ennen ole pelaillut kun Pessiä on tullut tahkottua. Eli Pelaan Milanilla 2. kautta ja pelaajani eivät tunnu kehittyvän olen lueskellut näitä keskusteluja ja Managermodessa pystyissi kehittämään pelaajia nopeammin laittamalla pelaajille jotain erityisharjoutuksia? Olen yrittänyt tietenkin koittaa .. sählää pelaajilleni calanderin kautta jotain harjoituksia mutta ei oikein ole onnistunut :mrgreen: . Joten olisin kiitollinen jos joku voisi auttaa.


 2. Uskon tämän jos kaverisi ei ole pelannut Top Playerilla... Tai Professionalilla. Tuollaisiin statseihin on uran alkuvaiheessa lähes mahdotonta päästä noilla vaikeustasoilla.

  Kyllähän se voi olla mahdollista, riippuu tietenkin minkä ajan on laittanut per:ottelu, itse pelailen 10 min per:ottelu.

   

  Ekan kauden pelasin Regular tasolla ja tuli semmoset 15 maalia ja 18 syöttöä, (pelipaikka) Amf. Sitten aloin pelata professionalin tasolla, tuli semmoset 20 maalia, ja 10 syöttöä. Sitten en tuli almost samoja tuloksia, mutta alko potuttaa kun ei ikinä tullut hyviä tarjouksia enkä ole sen jälkeen oikee pelannut :D. Legendia.


 3. Juu, Pes pisteet siis pois, hyvä. Sillä itse en oikeen ole ikinä tajunnut paljon Pes pisteet on oikeassa raha määrässä. Kun Ronaldonkin voi ostaa 10000 Pes pisteillä. Lupaavalta vaikuttaa, noi vaparijen ja rankkareiden uusiminen on kyllä hieno juttu, myös Pakkien käskyttäminen nousemaan. Kyllä Pes antaa Fifalle kovan vastuksen tänävuonna viellä. Ps: hyvä että Pes on hankkinut noita linsenssäjä kun ei itse jaksa ikinä vaihtaa noita jengien nimiä, Englannin liigaan enemmän lisenssejä!


 4. Deco kertoi että jää Chelseaan, ainakin viellä yhden kauden. Decolla on ollut sopeutumis ongelmia Englantiin, ja kausi ei mennyt ihan putkeen. Ekat ottelut olivat hyviä, mutta sitten hän ei pystynyt vakiintamaan paikkaansa ykköskokoonpanoon, ja sen jälkeen miestä vietiin pois Chelseasta. Deco on myös kärsinyt loukkaantumisesta.

   

  Deco itse kertoi on alkanut kyllästyä Eurooppaan, en kyllä ymmärrä miksi, itsehän mies asuu euroopassa, mutta kuitenkin kunnioituksesta Chelseaa kohtaan hän jää eurooppaan viellä vähäksi aikaa.


 5. SKARPPAA :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

   

   

   

   

   

   

   

  Kyllä, viestissä paska sisältö, mutta

   

  a) eikö edellisiä sivuja voi lukea?

  B) onko tekstit otettava suomalaislehdistöltä?

  c) miksi ei voi kirjoittaa omin sanoin?

   

   

  Sinuna en menisi puuttumaan muiden asioihin, jos et itse ole ylläpitäjä, joten neuvon sinua hanki vaikka Moderaattoriksi jos haluat puuttua muiden asioihin.


 6. Steve Gerrad teki jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa, eli Steve Gerrad on varmaan kapteenina viellä , 2013 asti. Gerrard hyväksyi jo huhtikuussa uuden sopimuksen, mutta hän pisti nimensä paperiin vasta tällä viikolla.

   

  Liverpoolin manageri Rafael Benitez on innoissaan, että asia on nyt poissa päiväjärjestyksestä.

   

  (Benitez)- Meillä on paljon hyviä pelaajia, jotka haluavat jäädä, voittaa ja kilpailla. Tänä vuonna tavoite on sama: olemme mukana kilpailussa ja taistelemme. Olisi fantastista, jos voittaisimme pystejä, Benitez kertoo seuran nettisivuilla.


 7. Italian Seria A:n Juventus on hankkimassa brasilialaisen keskikenttäpelaaja Felipe Melon Fiorentinasta. Asiasta kertoi Sky Sport Italia. Siirtosumma olisi 20 miljoonaa euroa ja Fiorentina saisi lisäksi kaupassa Juventuksen keskikenttäpelaajan Marco Marchionnin.

   

  Kauppa on tehty ja virallinen vahvistus saadaan torstaina, . Erikoista on se, että eikös Fiorentina tehnyt jo Melon kanssa sopimuksen, joka loppuu vasta 2013 .

   

  Jos Felipe Melon siirto saa virallisen vahvistuksen, niin hänestä tulee kolmas brassipelaaja Juventuksen ryhmässä Diegon ja Amaurin lisäksi.


 8. Ronaldon esittely ei mennyt ihan täydellisesti, Cristiano Ronaldon ensiesiintyminen Real Madridin kotiyleisölle muuttui kaoottiseksi, kun innokkaimmat fanit jahtasivat uutta supertähteä.

   

  Madridin kotipyhätölle kerääntyi ennätyksellisesti 80 000 katsojaa, kun portugalilainen maanantaina asteli stadionille Real Madridin sotisopaan sonnustautuneena. Fanit olivat haltioissaan, mutta kaikille ei pelkkä huutaminen ja kaukoihailu riittänyt.

   

  Joukko innokkaimpia kannattajia ryntäsi vahvoista turvavalmisteluista huolimatta kentälle, ja lähti uhmakkaasti juoksemaan tarkoin varjeltua supertähteä kohti.

   

  Mutta Ronaldo säilytti hymynsä kummiskin :D. Tuli enemmän katsojia kuin Kakan esittelyssä.


 9. Zlatan(isonenän) huhut ovat jälleen liikkeellä, eli Daily mirror väittää, että manchesteriläiset valmistelevat ruotsalaisesta noin 35 miljoonan euron suuruista tarjousta.

   

  Myös Barcelona ja Real olivat kiinnostuneet (isonenästä), mutta kiinnostus on varmaan pienentynyt, joten Manulla on tietenkin mahdollisuus saada Zlatan riveihinsä.

   

  ManU on menettänyt tänä kesänä Cristiano Ronaldon ja Carlos Tevezin, joten niistä saadut rahat menevät varmasti hyvään käyttöön.

   

  Mikäli ManU todella haluaa Zlatanin, seura joutunee korottamaan tarjoustaan.


 10. Goalin tiedot ovat yleensä (roskaa), mutta Eto'n myyminen olisi kyllä valitettavasti aika tyhmää, sillä Henry joutuisi keskelle ja Iniesta, Henry tilalle. Mitä tapahtuu, Xavi (maestro) ja Iniesta akselille?

  Xavi ja Fabrecas voisi onnistua, mutta ei paremmin kuin Xavi ja Iniesta akseli. Joten siirto olisi turha, Eto' on kuitenkin paukkuttanut monia tärkeitäkin maaleja Barcelonalle. Mm: Cl:liigan finaalissa. ja on voittanut maalikuninguuden vuonna 2005-2006. Eikä olisi mitään syytä laittaa Henryä keskelle, sillä Ranskalainen konkkari on pelannut vakuuttavasti laidassa.:nono:


 11. Barca olisi valmis myymään Eto'n Man cityyn, että Barca saisi ostettua Fabrecasin, en tiedä mitä sanoa. Mitä tapahtuu Xavi, Iniesta akselille?

  Jos Eto' myytäisiin Henry laitettaisiin keskelle, ja Iniesta vasempaan laitaan, sitten Fabrecas Iniestan tilalle. Voisi menetelmä tietenkin toimia, muttei ikinä paremmin kuin Xavi ja Iniesta akseli, jos Barca hankkisi myös Riberyn niin sitten Fabrecas joutuisi penkille? Enkä usko että Fabrecas siihen paikkaan tyydy.

   

  Real Madridkin olisi kuulema kiinnostunut Nuorukaisesta,

   

  Last week, reports in England suggested that Arsenal valued Fabregas at €50 million, a figure Real are refusing to pay. However, the Spanish club are understood to believe that a deal could be made for a lower fee.

   

  This despite Fabregas himself having repeatedly stated that he sees his future - at least for the coming season - at the Emirates, trying to ensure Arsenal end their four-year trophy drought.

  Last week, reports in England suggested that Arsenal valued Fabregas at €50 million, a figure Real are refusing to pay. However, the Spanish club are understood to believe that a deal could be made for a lower fee.

   

  Eli Arsenal olisi valmis neuvottelemaan jos hinta olisi siinä 50 miljoonan kohdalla, mutta Realille luku on liian suuri, sillä Real olisi myös hankkimassa Xabi

  Alonsoa, Liverpoolista. Mutta Real uskoo että he voivat sopia Arsenalinkaa, pienempää summaa Fabrecasista. Mikä ei varmaan tule onnistumaan.


 12. Jaahas. Ensinnäkin miehen aivokapasiteetti on yhtä suuri kuin apinalla ja tämän todistaa viime kausien korttikokoelma,

  Kausi 08/09 7Posted Image 1Posted Image

  Kausi 07/08 10Posted Image 1Posted Image

  Kausi 06/07 10Posted Image 2Posted Image

  Tämä siis La Ligassa, jossa tuomarointitaso on mitä on. Serie A:ssa mies tulee varmasti viettämään kauden pelikieltojen lomassa. Toiseksi, mitä uutta Fagiano pystyisi pelillisesti muka tuomaan? Pato on nopeampi ja teknisempi kuin hän, Borriello on fyysisempi (pidempi ja massiivisempi) ja vahvempi pääpelaaja kuin hän ja Inzaghin maalivainu on omaa luokkaansa. Kolmanneksi, kertokaa kuinka monta La Ligasta tullut pelaaja on onnistunut Milanin riveissä (vastaus pyöreä nolla).

   

  Jos vertaat Fabianoa Patoon, niin kannattaa myös katsoa miten Fabiano on parempi kuin Pato, Mm:Maalinteko taito on paljon parempi kuin Paton , sen jo huomaa maalieroissa. Ronaldinhon ei ole sinänsä onnistunut Serie A:ssa mutta uskon että tulee onnistumaan.


 13. Eli taas uutinen joka koskee Luis Fabianoa,

   

  Goal tiedottaa että Luis olisi vain valmis siirtymään ainostaan Milaniin, mikä on tietenkin hyvä juttu Milanin kannalta.:thumbsup1:

   

  näin lukee goalissa:

  Luis Fabiano appears to be at the top of AC Milan's wishlist, as vice-president Adriano Galliani suggested the Sevilla striker was the 'only' remaining objective for the club in the transfer campaign.

   

  The player's future has not yet been decided, but an agreement with the Rossoneri seems possible.

   

  "Luis Fabiano wants to play in Milan. I am pleased by Galliani's words and we hope a transaction can be completed in a positive way," the player's agent, Jose Fuentes, told Radio Radio.

   

  "Has he talked to Leonardo? Sure, many times. His release clause is €30 million, but through 'good will' there can be an agreement between Milan and Sevilla.

   

  Viimekaudella Fabiano oli loukkaantunut 3 ja puoli kuukautta,ja sitä edellisenä kautena mies paukutti Sevillalle 33 maalia uefa cupissa , liigacupissa ja Espanjan mestaruuscupissa, eli ei ole mikään turha hankinta.


 14. Real Madridin törsäykselle löytyi kipuraja

   

   

   

   

  Enpäs löytänyt asialleni omaa topicia, joten päätin sitten tähän topiciin tulla kertomaan asiani.

   

  Jalkapallojättiläinen Real Madrid alistuu kohtaloonsa, eikä jatka ainakaan tällä haavaa Bayern Münchenin tähtipelaajan Franck Riberyn havittelemista.

   

   

  Eli Real Madridin raha määrä eivät sittenkää ole pohjaton, uutisoi Realin urheilutoimenjohtaja Jorge Valdano, hän kertoi että Frank Riberyn hintalappu olisi liian kallis Realille, ja myös kertoi että Liverpoolin hinnoitelleen keskikenttäpelaajansa Xabi Alonson liian kalliiksi Realille. Englantilaisseura vaatii espanjalaispelaajasta 47 miljoonan euron siirtokorvausta.

   

  Valdano sanoi viellä että muut joukkoeet luulevat että Realin rahakirstun olevan pohjaton, mutta asia ei ole niin.


 15. Saksan Bundesliigassa valmistaudutaan tulevaan jalkapallokauteen. Mikael Forssellin edustama Hannover 96 joukkue pelasi tiistaina harjoitusottelun HSC Hannoveria vastaan ja vei paikallisvastustajaansa maalein 18-0!

   

  Forssel paukutti ottelussa 6 maalia, ettei voi kukaan voi väittää etteikö mies olisi kesäkunnossa.


 16. Melo is Bianconero

   

  Melo menossa Juventukseen, joten ei tule teille. Mielenkiintoista jos Arsenal ostaa 1-2 pelimiesta, tulee meinaan erittain tiukka kamppailu mestaruudesta neljan suuren kesken.

  Joo, kuten Mati kertoi tuossa, että ikinä ei kannata aliarvioida toisia jengejä, ellei vastassa olet (Derby Country). Monesti ns: pikku jengit ovat pesennyt isojaseuroja. Mm: viimekaudella Fulham joka voitti kyseisellä kaudella Manun.

  Usa voitti Euroopan mestarit 3-2 Federation Cupissa, ja voitti melkeen Brazilian. Myös Arsenalkin on hävinnyt Mm:Hull citylle

  Arsenal voi tietenkin voittaa jopa alkavalla kaudella , mutta uskon että he voittavat varmasti parin vuoden sisällä sillä Arsenalin nuoret saavat vuosien varrella enemmän kokemusta.


 17. Odotellaan vielä vahvistusta, mutta aika vahvasti vaikuttaisi todelta.. :smile_ani:

   

  Melon jälkeen Juventus tarvitsisi yhden tai kaksi puolustajaa (mielummin toki kaksi, mutta yksi Santacrocekin kelpaa!). Eipä voi olla muuta kuin tyytyväinen kesän siirtoihin, kun Melo vielä vahvistetaan.

   

  Vahvan keskikentän ansioista hyökkäyskalustomme (Del Piero, Trezeguet, Amauri, Iaquinta) on nimivahvuuden lisäksi vuorenvarmasti tehokas ja tappava.

  Onnea jos saatte Melon, itse olisin mielummin halunnut nähdä Brassi taiturin Arsenalissa, mutta toivotaan ettei Melo enään pelaa ns:niin agressiivisesti, ettei korttei vain satelisi. Melo varmasti jatkaa samallalailla kuin Federation Cupissa, (pelasi hyvin) sillä mies pamautti Federationcupin finaalissa Maalin. Mutta sopimusta ei olla viellä tehty, eli mies voi myös pysyä Fiorentinassa. Kauppa olisi semmoinen että 20 M ja Fiorentina saisi viellä Marco Marchionnin.

   

   

  Eikös Trezeguetia olla viety Milaniin? Toivotaan sitten että Juventus voisi voittaa scudeton miten sanotaankaa :sleepy:.


 18. Mä olen ymmärtänyt asian sillä lailla että Espanjassa seurojen on pakko laittaa pelaajien sopimuksiin ulos myyntihinta joka joukkueiden on pakko hyväksyä jos joku sen tarjoaa, ja tästä syystä espanjalaiset seurat laittaa niin kovia ulos myyntihintoja että kukaan ei ainakaan voi ostaa pelaajia väkisin.

   

  Vertailun kohteeksi sanottakoon että Villalla ja Silvalla on muistaakseni molemmilla sopimuksissa myös suurinpiirtein tuo 150 miljoonan ulos myyntihinta.

  Joo, Valdeskin teki 4 vuotisen sopimuksen, ja jos joku ostaisi Valdesin ulosottohinnalla niin se olisi suunilleen 150 M eli paljon enemmän maksaisi Valdes kuin C.Ronaldo, ettei kukaan varmaa Valdesia pitkään aikaa ole ostamassa.

   

  Myös jos joku ostaisi Villan ja Silvan, ei Valencialla olisi varmaan paljoakaan velkoja jäljellä :D.


 19. Itse toivoisin Arsenalin ostavan edes yhden hyvän maalin paukuttajan, Thierry Henryn kaltaisen, joka myytiin sitten pois, jos Wenger ´olisi ostanut Benzeman niin olisi ollut edes jotain toivoa, vaikka Arsenalilla onkin mm:Cesc , Rvp ja Aa niin ei ole pystejä tullut pitkään aikaan.:irritated:. Toivon että Arsenal voittaisi edes yhden pystin(Englannin liiga), alkavalla kaudella.


 20. Fabregasta ei tarvita ainakaan vielä, Yaya hoitaa sen paikan, ellei Tourea pistetä ulos tosin sopimus tehtiin juuri katsotaanpa Cesc myöhemmin, kuhan ei ole menossa Realiin. Miten voit sanoa, että semmonen on hyvä kauppa missä jouduttaisiin heittämään Xavi tai Iniesta penkille? Scarfacen kauppa olisi mielestäsi hyvä, mutta et suosittele?! Silläpä sillä... Filipen kans hommat taitaa valitettavasti kusta, joten joku muu olis hyvä pistää Abidalin kirittäjäksi. Toivon myös, että Barcaan ei tule ketään Florentinon kopiota.

   

  Jos ymmärsit, meinasin että kauppa olisi Barcan kannalta ihan hyvä kauppa kun Cesciä ei tarvita, ja kun Laporta on hyvissä väleissä Beckenbauerin kanssa niin, Laporta voisi pyytä vähän alennusta miehestä. Joten meinasin että kauppa olisi kannattava Barcelonalle. Kuten Robben kertoi jo että kentää ei ehkä jouduta penkettämään paitsi Eto'? Miestä ollaa kummiskin huhuiltu ties minne, niin Henry voi korvata Eto'n paikan ja Ribery laitaan. Toivon myös että Florentino kopiota ei tule .


 21. Päivän Riberyt..

   

  Ribery on nyt siis kiistänyt sanoneensa "Real tai ei mitään" lausetta. Ja tästähän huhut kiihtyvät..

   

  Laporta on "jälleen" varma siitä että Ribery saadaan Barcaan.

   

  "Kun Real yrittää läpimurtoa kaupassa pelaajan ja agentin kautta, niin me luotamme joukkue-joukkue kontaktiin"

   

  Laportalla ja Rummeniggellä on hyvät välit ja ovat puhuneet kuulemma melkein joka päivä kauden lopusta lähtien kirjoittaa Mundo Deportivo.

   

  Barcan talouspäällikkö Joan Boix oli kertonut joukkueella olevan £70M pelaajakauppoihin tänä kesänä.

   

  Myös Bruno Alves huhut käyvät kuumina.

   

  Barca on ottanut yhteyttä Alvesin agenttiin ja kertonut lisäävänsä Henriquen tarjoukseensa kertoo Marca..

  Joo jos Cesc hankittaisiin Camp noulle niin ei rahat riittäisi Villaan? Cescin hintalappu olisi noin 40 M ja Villan hinta myös joku 30-40 miljoonaa. Joten uskon että Frank yritetään hankkia Barcelonaan, mielestäni hankita on ihan hyvä mutta kokoonpanoon Frank ei mahu, ellei joku heitetä vaihtopenkille. Frank myös maksaa hirveästi, enemmän kuin Kaka' joten en suosittele.

   

  Joku puolustaja olisi ihan kiva, sillä Abidal pitäisi korvata. Sillä miehen otteet eivät ole olleet parhaitaan. Bruno olisi ihan hyvä vahvistus.

   

  Kyllä ensivuonna Barcelonalla on käytössä enemmän rahaa, jos tulee taas trio :D. Mutta toivon ettei Barcasta tule samanlaista kuin Real joka ostaa mitä haluaa.

×