Jump to content

Biitti

Members
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

About Biitti

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/23/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 1. Everton FC kaudella 2011-12

  Matsia en nähnyt mutta koosteen äsken katselin lävitse. Ei se Bainesin poissaolokaan tuntunut missään kun Hibbo alusti maalit ja Fellaini voisi pikkuhiljaa ottaa vaikka sen Cahillin kymppipaikan omakseen. COYB! Eihän tässä vaiheessa kautta ole enää kuin yksi tavoite: seitsemäs sija ja Liverpool taakse. Kaksi pistettä eroa paikallisvastustajaan ja maalierokin on Evertonin hyväksi, kun neljä ottelua pelaamatta. Otteluohjelma ei ole älyttömän paha, jos vaan pelin taso pysyy yllä. Fulham ja Newcastle ovat kyllä kovia jengejä, mutta kotona pitäisi kyetä ottamaan täydet pisteet noiltakin ryhmiltä. Toisaalta tasapelikin voisi riittää toista vastaan. Cisse&BenArfa&Cabaye&Co ovat hurjassa vireessä ja kauden viimeisessä ottelussa tulee olemaan vaikeata. Fulham (H) Stoke (A) Wolves (A) Newcastle (K) Poolilla puolestaan jäljellä vieraspelit sarjanousijoita vastaan. Norwich ja Swanselona voivat olla vaikeita vastuksia kotonaan ja toivottavasti Chelseakin saisi lyötyä poolin maanrakoon Anfieldillä. Norwich (A) Fulham (H) Chelsea (H) Swansea (A)
 2. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Kaksi junnuahan tässä lähiviikkoina on vielä Evertoniin hankittu, minkä lisäksi akatemiaa ollaan vahvistamassa aika kovilla nimillä. Tämän uutisen mukaan David Weir ja Duncan Ferguson olisi lähellä sopimusta Evertonin kanssa.
 3. Everton FC kaudella 2011-12

  Stracqualursi pelasi semi hyvin jo yhteen muiden kanssa ja toivottavasti saa lisää minuutteja avauksessa Jelavicin tulosta huolimatta. Gibsonille teki tuo maali varmasti hyvää. Todella paljon harhasyöttöjä mies siltikin antoi. Drenthe uskalsi haastaa ja kuljettaa palloa, vaikkakin pallonmenetyksiin päätyi todella moni tilanne. Toivottavasti Royston on avauksessa jatkossakin. En sitten tiedä miten Pienaarin tulo tähän vaikuttaa. Toisaalta nopeana pelaajana Drenthe on hyvä lisä laittaa viime minuuteillakin sisään, ja Landonihan siellä oikealla laidalla ei enää kauaa kekkuloi, joten sinnekin sitä Peanuttia saatettaisiin tarvita.
 4. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  It's Peanut Butter Jelly Time!!!! Pitkästä aikaa on Everton-kannattajana syytä hymyyn, hieno taistelu ja voitto citysta ja odotuksiin nähden ihan kohtuu siirtoikkunakin.
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Toiset lähteet väittää että Jelavicista oltaisiin päästy sopuun. Taustalla odottaa tarjoukset Doylesta ja Vossenista, kuten myös £0,42M Kostas Manolasista. Jos Jelavicin hinta on noussut tuonne jonnekin £9M hujakoille niin eihän tuo ihan optimi siirto tällä budjetilla ole, sillä muuhun ei sitten olekaan varaa. West Hamin £7M tarjous hylätty, joten kaiketi se Evertonin tarjous semisti parempi on? Okei, hyökkäys on heikoin osa-alue, mutta on keskikentälläkin korvaamaton aukko Donovanin lähdettyä ja puolustuskin kaipaisi jo rotaatiomiehiä. Tällä ikkunalla keskikenttää tuskin kerkeää vahvistaa, joten toivottavasti Gibson saisi henkilökohtaisen kehityskäyrän vielä nousemaan pelien myötä. Hehkutettu ateenanpoika Manolas ilman muuta saatava sisään rotaatiomieheksi puolustuksen keskustaan!
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Mitäs mielipiteitä McFaddenista? Ilmeisesti käynyt jo Finch Farmilla näyttäytymässä, mutta kontrahtista kaiketi vielä nimi uupuu. Oli joskus muinoin suuri lupaus ja oikeastaan ei ikinä lyönyt itseään läpi niin kuin oli odotettu. Laidalle taitaa olla jo liian hidas ja piikiksikään ei raamejensa tai räjähtävyytensä puolesta ole ainakaan Sahan tai mielestäni edes Velliosin tasoinen.
 7. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Tiedä vaikka nimihirviö olisikin jo avauksessa, kerran Saha ja Anichebe on sivussa. Heitinga ilmeisesti myös loukkaantuneena. Colemanin ja Gueyen mukaantulo varmasti myös piristäisi peliä, olettaen että olisivat edes vaihtopenkkikunnossa. Kova koitos, toivottavasti se luovuus ja peli-ilo löytyisi jostain takataskusta ja muutkin uskaltaisi haaastaa kuin Baines ja Barkley. Kovat on odotukset uusien miesten suhteen tässäkin suhteessa, tuovat ainakin kilpailua lisää pelipaikoille jos ei muuta! EDIT: Kattelin josko tuolla Everton fc:n facebook yhteisön puolella olisi jo jotain juttua matsista ja huomasin torstailta tämmöisin taas Bill Kenwright has held three meetings this week with potential buyers for the club, according to ESPNsoccernet. Näitähän tulee aina välillä, mutta minkäännäköistä edistystä ei ole vielä tullut vastaan. Pessimistisestä suuntautumisesta huolimatta taas sisällä heräsi ajatus siitä, että josko tällä kertaa jo joku ostaisi...
 8. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Yobosta saatetaan vielä saada taskurahat pankkiirisedille ensi maanantaihin mennessä. Lähde:TT
 9. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 "Mikel indicated to me that he wished to join Arsenal if a bid came in," Moyes told the club's official website. "I am very disappointed to lose him but the prospect of Champions League football was something I wasn't able to offer him." Lähde: SkySports Eiköhän tuo aiempi kommentti kerro jo siitä, että korkeimman eurooppalaisen liigan suhteen ollaan jo luovutettu myös managerin tasolla. Kyllä sitä vielä joku aika sitten sai lukea pelaajien ja managerin kommenttia ja henkselinpaukutusta että tavoitteet ovat Euroopassa ja joku aika sitten vielä Ucl:ssä. Saattoi olla tämä Artetan myyminen tosiaan ratkaiseva tekijä Evertonin suunnan kannalta, kuten aiemminkin on jo todettu. Viimeinen niitti joka kertoo taloudesta, pelaajapolitiikasta ja seuran yleisistä tavotteista 2010-luvulla. Aiemmassa quotessa tosiaan vielä Artetan omaa kantaa Moyesin suusta replynä Toffeemiehelle. Jokseenkin totta varmasti myös tuokin, kuten myös sun spekulaatiosi. Ei Arteta varmasti painostanut siirtoa, mutta ilmaisi kuitenkin halukkuutensa, eikä täysin marttyyrinä tullut myydyksi.
 10. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Sky Sportsin mukaan Beckistä £3M + Mirrorin mukaan Yakubusta £2M ja Artsista aika monen eri lähteen mukaan n.£10M = £15M. Selling is my business... and the business is good! Jos noilla pelastetaan väliaikainen konkurssi niin mikä jottei, lainoilla saatu kuitenkin Beckfordin tilalle hyökkääjä ja vasemmalle kauankaivattu laitalinkki/-puolustaja. Jotain myyntejä ounastelinkin, mutta ennemmin oisin nähnyt Rodwellin myynnin isolla rahalla. Ehkä sitten tammikuussa.
 11. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Toivottavasti ei olla hommaamassa Royston Drentheä. Toki toisi lisää vaihtoehtoja vasemmalle, mutta itte en henkilökohtaisesti diggaa hepusta pätkän vertaa.
 12. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 £4M on iso raha pankkiirisedille! Ja jatkoa: Yakubu tämän lähteen mukaan menossa Blackburniin ja joku nevahööd-nimihirviö tulossa meille.
 13. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Aiden McGeady vaihdossa Billyyn? En tiedä miten miehen venäjän vuodet on mennyt, tai vaikuttanut nykykuntoon, mutta Celticissä oli ainakin skotlanninliigan selkeitä kärkinimiä laitapelaajan tontilla. Lähde: Blue Kipper EDIT: Todella vaikuttava kirje. Kiitokset tiedon levittämisestä myös Everton LifetimeSupporterille
 14. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Kranjcar kelpaisi mainiosti. Lähde:Transfer Tavern
 15. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Moyes käynyt 33-vuotiaan Heinzen kanssa kaljalla. Lähde Onko tässäkään nyt mitään järkeä? Ilmanen siirto toki. Ostetaan vielä Salgado toiselle laidalle!
×