Jump to content

Biitti

Members
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Biitti

 1. Everton FC kaudella 2011-12

  Matsia en nähnyt mutta koosteen äsken katselin lävitse. Ei se Bainesin poissaolokaan tuntunut missään kun Hibbo alusti maalit ja Fellaini voisi pikkuhiljaa ottaa vaikka sen Cahillin kymppipaikan omakseen. COYB! Eihän tässä vaiheessa kautta ole enää kuin yksi tavoite: seitsemäs sija ja Liverpool taakse. Kaksi pistettä eroa paikallisvastustajaan ja maalierokin on Evertonin hyväksi, kun neljä ottelua pelaamatta. Otteluohjelma ei ole älyttömän paha, jos vaan pelin taso pysyy yllä. Fulham ja Newcastle ovat kyllä kovia jengejä, mutta kotona pitäisi kyetä ottamaan täydet pisteet noiltakin ryhmiltä. Toisaalta tasapelikin voisi riittää toista vastaan. Cisse&BenArfa&Cabaye&Co ovat hurjassa vireessä ja kauden viimeisessä ottelussa tulee olemaan vaikeata. Fulham (H) Stoke (A) Wolves (A) Newcastle (K) Poolilla puolestaan jäljellä vieraspelit sarjanousijoita vastaan. Norwich ja Swanselona voivat olla vaikeita vastuksia kotonaan ja toivottavasti Chelseakin saisi lyötyä poolin maanrakoon Anfieldillä. Norwich (A) Fulham (H) Chelsea (H) Swansea (A)
 2. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Kaksi junnuahan tässä lähiviikkoina on vielä Evertoniin hankittu, minkä lisäksi akatemiaa ollaan vahvistamassa aika kovilla nimillä. Tämän uutisen mukaan David Weir ja Duncan Ferguson olisi lähellä sopimusta Evertonin kanssa.
 3. Everton FC kaudella 2011-12

  Stracqualursi pelasi semi hyvin jo yhteen muiden kanssa ja toivottavasti saa lisää minuutteja avauksessa Jelavicin tulosta huolimatta. Gibsonille teki tuo maali varmasti hyvää. Todella paljon harhasyöttöjä mies siltikin antoi. Drenthe uskalsi haastaa ja kuljettaa palloa, vaikkakin pallonmenetyksiin päätyi todella moni tilanne. Toivottavasti Royston on avauksessa jatkossakin. En sitten tiedä miten Pienaarin tulo tähän vaikuttaa. Toisaalta nopeana pelaajana Drenthe on hyvä lisä laittaa viime minuuteillakin sisään, ja Landonihan siellä oikealla laidalla ei enää kauaa kekkuloi, joten sinnekin sitä Peanuttia saatettaisiin tarvita.
 4. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  It's Peanut Butter Jelly Time!!!! Pitkästä aikaa on Everton-kannattajana syytä hymyyn, hieno taistelu ja voitto citysta ja odotuksiin nähden ihan kohtuu siirtoikkunakin.
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Toiset lähteet väittää että Jelavicista oltaisiin päästy sopuun. Taustalla odottaa tarjoukset Doylesta ja Vossenista, kuten myös £0,42M Kostas Manolasista. Jos Jelavicin hinta on noussut tuonne jonnekin £9M hujakoille niin eihän tuo ihan optimi siirto tällä budjetilla ole, sillä muuhun ei sitten olekaan varaa. West Hamin £7M tarjous hylätty, joten kaiketi se Evertonin tarjous semisti parempi on? Okei, hyökkäys on heikoin osa-alue, mutta on keskikentälläkin korvaamaton aukko Donovanin lähdettyä ja puolustuskin kaipaisi jo rotaatiomiehiä. Tällä ikkunalla keskikenttää tuskin kerkeää vahvistaa, joten toivottavasti Gibson saisi henkilökohtaisen kehityskäyrän vielä nousemaan pelien myötä. Hehkutettu ateenanpoika Manolas ilman muuta saatava sisään rotaatiomieheksi puolustuksen keskustaan!
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Mitäs mielipiteitä McFaddenista? Ilmeisesti käynyt jo Finch Farmilla näyttäytymässä, mutta kontrahtista kaiketi vielä nimi uupuu. Oli joskus muinoin suuri lupaus ja oikeastaan ei ikinä lyönyt itseään läpi niin kuin oli odotettu. Laidalle taitaa olla jo liian hidas ja piikiksikään ei raamejensa tai räjähtävyytensä puolesta ole ainakaan Sahan tai mielestäni edes Velliosin tasoinen.
 7. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Tiedä vaikka nimihirviö olisikin jo avauksessa, kerran Saha ja Anichebe on sivussa. Heitinga ilmeisesti myös loukkaantuneena. Colemanin ja Gueyen mukaantulo varmasti myös piristäisi peliä, olettaen että olisivat edes vaihtopenkkikunnossa. Kova koitos, toivottavasti se luovuus ja peli-ilo löytyisi jostain takataskusta ja muutkin uskaltaisi haaastaa kuin Baines ja Barkley. Kovat on odotukset uusien miesten suhteen tässäkin suhteessa, tuovat ainakin kilpailua lisää pelipaikoille jos ei muuta! EDIT: Kattelin josko tuolla Everton fc:n facebook yhteisön puolella olisi jo jotain juttua matsista ja huomasin torstailta tämmöisin taas Bill Kenwright has held three meetings this week with potential buyers for the club, according to ESPNsoccernet. Näitähän tulee aina välillä, mutta minkäännäköistä edistystä ei ole vielä tullut vastaan. Pessimistisestä suuntautumisesta huolimatta taas sisällä heräsi ajatus siitä, että josko tällä kertaa jo joku ostaisi...
 8. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Yobosta saatetaan vielä saada taskurahat pankkiirisedille ensi maanantaihin mennessä. Lähde:TT
 9. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 "Mikel indicated to me that he wished to join Arsenal if a bid came in," Moyes told the club's official website. "I am very disappointed to lose him but the prospect of Champions League football was something I wasn't able to offer him." Lähde: SkySports Eiköhän tuo aiempi kommentti kerro jo siitä, että korkeimman eurooppalaisen liigan suhteen ollaan jo luovutettu myös managerin tasolla. Kyllä sitä vielä joku aika sitten sai lukea pelaajien ja managerin kommenttia ja henkselinpaukutusta että tavoitteet ovat Euroopassa ja joku aika sitten vielä Ucl:ssä. Saattoi olla tämä Artetan myyminen tosiaan ratkaiseva tekijä Evertonin suunnan kannalta, kuten aiemminkin on jo todettu. Viimeinen niitti joka kertoo taloudesta, pelaajapolitiikasta ja seuran yleisistä tavotteista 2010-luvulla. Aiemmassa quotessa tosiaan vielä Artetan omaa kantaa Moyesin suusta replynä Toffeemiehelle. Jokseenkin totta varmasti myös tuokin, kuten myös sun spekulaatiosi. Ei Arteta varmasti painostanut siirtoa, mutta ilmaisi kuitenkin halukkuutensa, eikä täysin marttyyrinä tullut myydyksi.
 10. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Sky Sportsin mukaan Beckistä £3M + Mirrorin mukaan Yakubusta £2M ja Artsista aika monen eri lähteen mukaan n.£10M = £15M. Selling is my business... and the business is good! Jos noilla pelastetaan väliaikainen konkurssi niin mikä jottei, lainoilla saatu kuitenkin Beckfordin tilalle hyökkääjä ja vasemmalle kauankaivattu laitalinkki/-puolustaja. Jotain myyntejä ounastelinkin, mutta ennemmin oisin nähnyt Rodwellin myynnin isolla rahalla. Ehkä sitten tammikuussa.
 11. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Toivottavasti ei olla hommaamassa Royston Drentheä. Toki toisi lisää vaihtoehtoja vasemmalle, mutta itte en henkilökohtaisesti diggaa hepusta pätkän vertaa.
 12. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 £4M on iso raha pankkiirisedille! Ja jatkoa: Yakubu tämän lähteen mukaan menossa Blackburniin ja joku nevahööd-nimihirviö tulossa meille.
 13. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Aiden McGeady vaihdossa Billyyn? En tiedä miten miehen venäjän vuodet on mennyt, tai vaikuttanut nykykuntoon, mutta Celticissä oli ainakin skotlanninliigan selkeitä kärkinimiä laitapelaajan tontilla. Lähde: Blue Kipper EDIT: Todella vaikuttava kirje. Kiitokset tiedon levittämisestä myös Everton LifetimeSupporterille
 14. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Kranjcar kelpaisi mainiosti. Lähde:Transfer Tavern
 15. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Moyes käynyt 33-vuotiaan Heinzen kanssa kaljalla. Lähde Onko tässäkään nyt mitään järkeä? Ilmanen siirto toki. Ostetaan vielä Salgado toiselle laidalle!
 16. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Athletic Bilbaon seurapresidentti-kandidaatti ylistää tekevänsä Artetasta seuran ykköskohteen, jos mies vaalit voittaa. Uskon että Bilbaossa osottaisiin arvostaa Artetan tasoiseta baskipelaajaa jo korkean siirtokorvauksenkin muodossa. Lähde
 17. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Ja jotain positiivista. Swansean Neil Taylorista voipi tulla kirittäjä Bainesille. Hintaa tulisi noin €1M. http://www.nsno.co.uk/everton-news/2011/06/taylor-rejects-newcastle-for-everton/
 18. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Evertonin siirtopolitiikka jaksaa kyllä hymyilyttää kaudesta toiseen. Noh, kehityksen suuntaahan tässä on turha spekuloida sen enempää, mutta ylöspäin se ei tule olemaan tulevina vuosina, avainmiehistökin kun vanhentuu kausi kaudelta ja korvaajia ei kuulu.
 19. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Ba menetettiin ilmeisesti Newcastleen. Wes Brown hylännyt Sunderlandin tarjouksen, ja Everton on ilmaissut kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan. Zogbia lähtisi kuulemmas €9M:llä, mutta Moyesille tuo taitaa olla liian iso summa eikä mies ole saanut haalittua tarpeeksi rahaa kasaan.
 20. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Scott Dannin näkisin mieluusti toffopaidassa, vaikka hieman enemmän tulisi maksamaankin. Suhteellisen nuori, englantilainen toppari, joka on kaiken lisäksi vielä Liverpoolissa syntynyt. Distin jaksaa ehkä vielä kauden, mutta sitten ollaankin omien junnujen ja toki Heitingan varassa silläkin osastolla. Olettaen, että kyse on siitä kuka pelaa Jagielkan parina. Ja Duffy ja Mustafi jo ensikaudella ottamaan pari peliä alle, ennen kuin jumahtavat sinne reserviosastolle.
 21. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Longillahan on jo peliminuuttejakin jokusen vuoden takaa valjusta. Ilmeisesti aika tärkeä palikka viime kauden Readingia. Taitaa olla niitä vikkeliä kärkimiehiä kuten Welbeck:kin! Jälkimmäinen toki mieluummin toffopaitaan, vaikka vaan lainalle. "However, I did do some digging as I know someone with some contacts close the club. They got back to me with a quote from Nick Hammond, Reading director of football, who said no bids had been made for Long and that German giants Bayern Munich were interested." Tuohon en kyllä ei oikein jaksaisi uskoa, että Bayern ois Longia hankkimassa
 22. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Ihan lupaava kaveri, mitä olen kuullut/lukenut. Pelejä en niinkään nähnyt. Hyvä olisi saada Bainesille jo lepuuttaja ja kirittäjäkin. Ja eihän sitä ikinä tiedä mihin maailmanparas vasenpakki vielä siirtyy.
 23. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Hienohomma tuo Weirin paluu. Siinähän vanhat konkarit jo keskenään muodostavatkin kivan puolustusjohtoisen valmennustiimiin. Viittaan siis topparikaksikkoon Stubbs&Weir
 24. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Bothroyd ilmeisesti kiistää olleensa yhteydessä Evertoniin. Mies on parin viikon lomalla ja vetoaa siirtokohun olleen täysin huhujen pohjalta rakennettua. Toki siirto Evertoniin on vielä mahdollinen. Eri asia onko vielä tarpeellinen jos esim. 33v Klosen tai Demba Ban kohtuullisesta palkasta päästäisiin sopuun. Klose on ilmeisen kiinnostut siirrosta Lazioon ja ko lähteen mukaan rajaa Juventukset, Tottenhamit ja Valenciat tulevaisuutensa ulkopuolelle. Eiköhän se Dembakin sinne Sunderlandiin tai johonkin muuhun höllin rahakirstun seuraan päädy. Lorientin 22w keskuspuolustaja Ecuele Manga kiinnostaa Moyesia ja ilmeisesti kiinnostus on molemminpuoleista. Miehellä on kuitenkin sopimusta vielä pari vuotta jäljellä ja myös ranskalaiset suurseurat ovat tämän gabonilaisen lupauksen allekirjoitusjahdissa. Hinta voinee siis nousta liian kovaksi Evertonille? Viimeisenä huhuna vielä Nottinghamin Guy Moussi. Varmasti siirto johon jopa Evertonilla olisi rahkeita. Puolustava keskikenttämies, ei varmaan avauksen materiaalia, mutta tarpeellinen saattaisi jopa olla rotaatiomiehenä.
 25. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  http://www.skysports.com/story/0,19528,11709_6954769,00.html Ensimmäiset siirtopunnat tullut Moyesin kassaan! Tai, toisin sanoen Vaughan lähti €2,5M vastaan Norwichiin. EDIT: Ja hyökkäysosastoa kartutettu ilmaissiirron myötä. http://www.footylatest.com/everton-agree-terms-with-free-agent-international-striker/22384
×