Jump to content

Mate

Members
 • Content count

  1,197
 • Joined

 • Last visited

About Mate

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/24/1993

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Juggling, pokeri, jalkapallo
 • Occupation
  Lukio
 1. Re: Berbatov jättää hyvästit uuden foorumisoftapaskan takia Joo eiköhän tämä ollut itselläkin nyt lopullisesti tässä. 1224 viestiä, cheers, Mate.
 2. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Onpa antiikkiset vehkeet.
 3. phpBB3 - bugeja, bugeja, bugeja

  Re: phpBB3 - bugeja, bugeja, bugeja Kmstn kanssa samaaa mieltä. Kannatan myös maa-osioiden heittämistä ns vittuun ja jonkinlaisen "kansainvälinen jalkapallo" -yhteisalueen luomista, jossa sitten joukkue a ja b jne. Siis tyyliin ff2, joka nyt on sata kertaa toimivammaksi todistettu.. Keskustelua voisi myös täällä syntyä..
 4. Pokeri

  Vielä ei oo Blomia vastassa, mutta talletus on kasvanut jo kominumeroiseksi luvuksi ja aikalailla ollaan lähempänä nelinumeroisia kuin kaksinumeroisia lukuja
 5. Milan 2011-12

  Niin innolla seurannut kotoista liigaa, että on jäänyt tämä hirvitys näkemättä. Oikeesti, hyi helvetti Mikä tuossa on nyt niin hienoa, sekö, että sitä käytettiin joskus kivi ja keppi? Makunsa kai kullakin.
 6. Vitutusketju

  Harmi kuulla näitä. Itsekin pelaan paljon, niin pokeria kuin vedonlyöntiäkin. Homma pysyy silti hanskassa, sillä pystyn helposti pitämään monen viikon taukoja jos tappioputki vaivaa. Tärkeintä on löytää korvaavaa tekemistä.
 7. Vitutusketju

  Huominen vituttaa jo valmiiksi. Toivottavasti Ruotsi voittaa ettei tarvitse elää sen järkyttävän hypetyksen keskellä seuraavat viikot/kuukaudet tjsp. Jos olis rahaa, vois lähteä turvaan johonki lämpimään.
 8. Tack! Kannattaa varmuuden vuoksi tehostaa havainnointia kaikkialla Suomessa Autokoulu tuli käytyä ja samaa suosittelen myös minä. Mukavia opettajia sattui kohdalle ja ammattilaisina osaavat hommansa. Itsellähän lähtötaso oli pöyreä nolla, enkä omista edes mopokorttia, joten sai kyllä olla inssin jälkeen tyytyväinen itteensä
 9. Henkilöauton inssi läpi ensimmäisellä
 10. Viherpiiperrys

  Tuollaisen kuvan voi tosiaan saada, kun suojelujärjestöjen logoissa on vain söpöjä pandoja jne, mutta tuo ei pidä paikkaansa. Usein arvokkain ja merkittävin suojelutyö tehdään "rumien" lajien parissa. Lutuset nappisilmät toimivat maskotteina ja houkuttumina, sillä ihmisiä nyt vain on helpompi saada mukaan suojelemaan luontoa tällä tavalla. Täyttä asiaa toki muuten.
 11. Eduskuntavaalit 2011

  Uurnilla käyty Tuli vanha olo.
 12. AC Milan 2010/2011

  Tifolle
 13. Mistä lippuja matsiin?

  Juuh, noilla ohjeilla löyty hyvin kyllä. Italialainen herrasmies antoi liput kouraan ja 50e päälle, kun lippujen hinta oli kuulemma sen verran laskenut Lippujen kanssa stadionille yli 60 000 muun kanssa ja tunnelma sen mukainen! Pistän linkkiä lähiaikoina muutamaan kuvaan jos jotain kiinnostaa. E: Pakelle onnittelut lippujen saamisesta! Ja muuten, järkkärin sai kuljettaa ilman ongelmia stadionille.
 14. Mistä lippuja matsiin?

  Olis varmaan pitäny selata vähän tarkemmin
 15. Mistä lippuja matsiin?

  Onkos pakella/muilla antaa jonkinmoista ohjetta mistä ne liput tarkalleen sieltä stadionilta noutaa (siis tuolta milanpointin kautta varatut) ja saako niitä jo ennen pelipäivää, vai vasta pelipäivänä? En löytänyt tuolta sivuilta kunnon vastausta.. Milan-Bari siis KOHTA Tuli tuossa vasta tajuttua, että päiväpeli kyseessä, toivottavasti en oo ainut katsoja stadionilla..
×