Jump to content

Boijer91

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Boijer91

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/31/1991

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Jalkapallo ja IFK Mariehamn

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fmsweden.se
 1. Suomi-Azerbaidzhan 11.10.2008

  Azereita vastaan ei ole ikinä helppo pelata. Voitto Venäjästä ja homma näyttää jo mainiolta!
 2. IFK Mariehamn

  Hieno voitto Hakasta eilen. IFK oli parempi joukkue läpi koko ottelun, ja ottelu olisi pitänyt ratkea jo ensimmäisellä puoliajalla. 20-vuotias Simon Enqvist oli taas varma tolppien välissä, ja hienoa että hän on myös meidän oma kasvatti. Greenmeanmachine näytti taas mikä fanijoukko on Suomen paras!
 3. IFK Mariehamn

  Upea voitto Tepsistä eilen. Pelillisesti tämä ei ollut meidän paras ottelu mutta pienellä tuurilla se voitto sitten tuli. Chris Cleaver sai punaisen ja näin me saatiin peli sinne minne me se haluttiin. Hieno esitys Wilhelm Ingvesiltä taas.
 4. IFK Mariehamn

  Wiklöf oli sairas KuPS:ia vastaan, mutta hänen pitäisi olla mukana sunnuntaina. Se oli vähän epävarmaa, mutta nyt me kyllä todellakin tarvitaan paras mahdollinen joukkue sunnuntaina. Uskon silti että Pekka hoitaa tämän homman ja IFK nähdään liigassa myös ensi vuonna.
 5. IFK Mariehamn

  Tänään sitten kaadetaan KuPS ja varmistetaan sarjapaikka. Erittäin tärkeä "6-pisteen" ottelu luvassa. Jos IFK pelaa samaa mahtavaa lyhytsyöttöpeliä, mitä he näyttivät RoPS:ia vastaan, niin voitto pitäisi tulla kotiin. Avauskokoonpano: ---------------Chilom Binnion - Arajuuri - Lyyski - Reed Wirtanen - Niskala - Bayat - Wiklöf -----------Akombo - Tulle Haluaisin Pekan aloittavan tällä avauksella, mutta hänestä ei ikinä tiedä.
 6. IFK Mariehamn

  IFK oli ihan kuin uusi joukkue RoPS:ia vastaan. Nyt kaikki huomasi miten tärkeä Niskala todella on. Pallo hänelle ja heti alkoi tapahtua. Oli myös todella kivaa nähdä miten hyvässä vireessä David "Tulle" Carlsson oli. Lopputulos olisi hyvin voinut olla jopa 5-1.
 7. IFK Mariehamn

  IFK:hon uusi maalivahti Dynamo Bukarestista. Vihdoin ja viimein!!
 8. IFK Mariehamn

  Kuulostaa kivalta. No tuomarihan sen päätöksen sitten loppujen lopuksi teki niin ei sille paljo mitään voinut tehdä. Norjalainen maalivahti testeissä.
 9. IFK Mariehamn

  Eilinen peli peruttiiin kovan saden vuoksi. Säälin niitä Jaro-faneja jotka olivat tulleet Maarianhaminaan.
 10. IFK Mariehamn

  Tietenkin. Olen kaikissa kotipeleissä. EDIT: Minulla on aina erittäin vihreä Hammarby-paita päällä.
 11. IFK Mariehamn

  IFK saamassa vahvistusta keskikentälle Ruotsista.
 12. IFK Mariehamn

  IFK saamassa vahvistusta keskikentälle Ruotsista.
 13. Jari Litmanen

  Kyllä oli ihanaa katseltavaa Litin kannalta tänään. Saa nyt nähdä mitä kauden jälkeen tapahtuu.
 14. Jari Litmanen

  Kyllä Litti varmaan pari tuhatta vetää ensimäisissä otteluissa enemmän mitä tavallisesti ruukaa olla. Niin tyypillistä että FC Lahti on jo ollut pelamassa Maarianhaminassa. Once in a lifetime. Pitää varmaan mennä kattomaan jotain maajoukkuepelejä nyt sit.
 15. IFK Mariehamn

  IFK testaa bosnialaista maalivahtia. Ilman muuta mielenkiintoinen maalivahti kyseessä joka on pelannut kroatian ja bosnian pääsarjassa. Kroatiassa hän pelasi NK Zagrebin miehistössä. On myös valittu bosnian liigan parhaaksi maalivahdiksi. EDIT: Hän ei saanut sopimusta.
×