Jump to content

oobee28

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About oobee28

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/09/1991
 1. Pes 09 Become a legend miten menee?

  Ite alotin nyt 3:n kauden newcastlessa pelipaikka cm. Vähän kyllä pettynyt olen tohon becomeen koska olin viimekaudella englannin liigan paras pelaaja ja syöttöpörssin voittaja ja tarjoukset olivat tasoa ado den haag. Onko tässä mahdollista päästä suurjengeihin ollenkaan pelaamaan?
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Mielestäni Berbatov olisi oikea hankinta ManUlle. Kaveri näyttää flegmaattiselta, laiskalta, välinpitämättömältä mutta eikö juuri sellaiset hyökkääjät oli kaikkein vaarallisimpia. Tekeekö oikea Ronaldo paljon töitä? tai vaikkapa Nistelrooy? Kaiken kaikkiaan Berbatovilla on huippuvuosia vielä ainakin 3-4 jäljellä. Hinta on ainoa kysymysmerkki mutta jos saha myydään pois niin tappiota tulee "vain" 10 miljoonaa ja se ei ole taloudelle mikään pörssiromahdus.
 3. Siirtohuhut (ManUtd)

  Itse olen vähän aikaa seurannut tätä paitsiota ja nyt päätin ryhtyä heittämään kommenttia. Itse olen ollut jo vuodesta 1999 ManU-fani ja kannasta ei ole tarvinnut luopua. Kyllä se tripla oli pikkupojalle jotain niin suurta ettei sitä ymmärtänyt. Mielestäni ManUn joukkue on hyvässä jamassa jos Ronaldokin päättää vielä jäädä. Varsinkin Anderssonin tulevaa kautta odotan innolla ja uskon että todellinen läpimurto syntyy. Berbatov on kovan luokan maalintekijä ja hänestä riittäisi iloa moneksi vuodeksi. Maalivahtiosastoa pitäisi vahvistaa. Van Der Sar tuskin kahta kautta enempää jaksaa ja ei Fosterkaan mikään superlupaus ole. Muuten paketti kunnossa!
×