Jump to content

El Arquitecto

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by El Arquitecto

 1. Arsenal 07-09

  Hieno voitto nätillä ja tyylikkäällä pelillä. Nyt oli jälleen erittäin mukavaa katsella omiensa otteita kentällä. Aivan järkyttävän suuri ero viime viikonloppuun verrattuna - mutta hyvä niin. Työmoraali, peli-ilo ja halu pelata täydellä sydämellä joukkueen eteen oli todellakin läsnä, ja silloin yleensä hyvältä näyttää. Pelko vaan on puserossa nyt, kun loistavan ottelun pelannut Van Persie on taas kerran lähellä injurya. Olisi todella masentavaa, että jälleen kävisi kaverilla noin huono tuuri. Juuri pääsemässä kovaan pelikuntoon, ja sitten taas tärähtää pakkolepo. Ei tässä muuta voi kuin yrittää uskoa, että kyse on melko pienestä vammasta sitten kuitenkin.
 2. Arsenal 07-09

  Sitä alkaa pikkuhiljaa toipua lauantai-illan järkytyksestä. Ei tosiaan pitkiin aikoihin ole tullut nähtyä yhtä surkeaa esitystä kuin Craven Cottagella nähtiin. Erityisesti keskikentän esitys oli todella huolestuttava. Cesciä todella kaivataan takaisin, mutta toivottavasti ei tosiaan kiirehditä vielä Twente-peliin, jos yhtään riskiä mukana on. Nyt olisi erittäin tärkeää, että itseluottamus haetaan ja saadaan takaisin keskiviikkona voitolla Twenteä vastaan hyvällä pelillä, ja että onnistumisia tulisi laajalla rintamalla. Vain sitä kautta lauantaina voisi olla odotettavissa vapauttava voitto Newcastlesta. Ja luottoa löytyy paljon, että näin myös käy, mutta toivottavasti viime lauantainen ei enää toistu.
 3. Arsenal 07-09

  Kyllä sattu pahemman kerran, kun sai tietää injury-listan huomiseen peliin. Erityisesti Cescin poissaolo tietysti huolettaa, varsinkin, kun liiga-avauksestakin pois. Onneksi Nasri takaisin lauantaina todennäkösesti. Täytyy vaan toivoa, että Ramsey onnistuu huomenna kovassa paikassa, jos nyt siis aloittaa, niinku AW vihjaili. Mutta fakta on se, että jännittämään tässä toden teolla joudutaan.
 4. Arsenal 07-09

  Uuden käyttäjän tervehdys vaan kaikille Arsenalin kannattajille täällä Paitsio.comissa! Hienoa liittyä osaksi yhteisellä asialla olevaa ja intohimolla varustettua joukkoa, ja päästä jakamaan ajatuksia ja fiiliksiä lähellä sydäntä olevasta Arsenalista ja yleensäkin jalkapallosta. Eilisestä treenipelistä Sevillaa vastaan täytyy kyllä sanoa, että 1-1 mairittelee äärimmäisen nuorta kokoonpanoamme, joka oli aika ajoin melkoisessa pyörityksessä. Erityisesti hankaluuksia aiheutti kieltämättä upeasti pelannut Jesus Navas. Paikkojahan vastustajalla oli valtavasti, mutta ainoastaan yksi maali tuli omiin, kiitos paikka paikoin erittäin heikon viimeistelyn ja vielä enemmän Fabianskin loistavien otteiden - hatunnosto nuorelle puolalaiselle. Ja kuten todettu, saivatpahan nuoret kundit tärkeää kokemusta kovien kansainvälisen tason pelaajien puolustamisesta, ja hyvä niin. Erityisen positiivista on huomata sekä Wilsherellä että Ramseylla olevan kosolti uskallusta ja itseluottamusta pelaamisessaan. Vaikka välillä tietysti virheitäkin sattuu, ilolla on saanut heidän otteitaan seurata - odottaen vain mitä kaikkea tulevaisuus voikaan tuoda tullessaan. Kokonaisuutena eilinen oli plusmerkkinen, turnausvoittokin napsahti. Seuraavaksi onkin sitten jo ekaa kertaa tällä kaudella tosi kyseessä, kun vuorossa FC Twenten kohtaaminen vieraissa CL:n 3. karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa. Toivottavasti eilen tärkeää lepoa saanut ykköskokoonpano on silloin hereillä ja hoidetaan homma nätisti kotiin. Come on Gunners!
×