Jump to content

Santeri

Members
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

About Santeri

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/01/2000

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  No en nyt sentään ihan Messia ajattelut, vaikka hei ei ihan paha idea Lähinnä vain tuntuu siltä, että valioliigassa on tällä hetkellä muutama noususuhdanteinen seura, jotka pystyvät houkuttelemaan pelaajia meitä paremmin. Noihin nuoruuden tähtiin jos aivan totta puhutaan niin esim. Arsenalilla taitaa nuorten tähtien osalta olla pullat paremmin uunissa. Rossin sopimus tietysti mahtava juttu, mutta wayne uskotko, että United pystyy tosissaan haastamaan chelskin ilman todellisia huippuhankintoja? Ps. Italian tilanteesta: maan oikeusministeri liittyi näköjään seurojen puolustajaksi ja totesi, että näin hyvien MM-kisojen jälkeen ei pelaajia ja heidän seurojaan voida pudottaa alemmalle sarjatasolle.
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Täytyy kyllä myöntää, että lievästi on epätoivoinen olo Unitedin vahvistusten kanssa. Keväällä voittoputken aikaan ja kauden loppuessa olin varma, että ensi kaudella hyvien vahvistusten kera taistelisimme mestaruudesta. Vielä kesän korvilla hyviä kavereita liikkui huhuissa. Puhuttiin Torresista, Diarrasta, Riquelmestä, Mascheranosta, Riberysta... Nyt jotenkin tuntuu, että vahvistukset tulevat olemaan tyyliin Tomasz Kuszczak. Jotenkin tuntuu, että ehkä sitä rahaa ei sittenkään ole. MUSThan tuputtaa tätä ajattelu mallia jatkuvasti. Kuten tänään tulleessa sähköpostissa joka tietysti oli todellinen piristysruiske taas päivään. Vielä kun jokainen pelaaja tuntuvat yksimielisesti toteavan, että United ei kiinnosta (viimeksi Gattuso "haluan lopettaa urani Milanossa") on ruvennut näyttämään, että seura ei valovoimaisia pelaajia tai nuoria tähtiä enää houkuta. Chelsea tuntuu olevan omaa luokkaansa, Tottenham on vahvistunut ja on nuori ja nälkäinen, Liverpool on tehnyt paljon hankintoja ja kuulemma ainakin 4 vielä luvassa ja Arsenal on tehnyt hankitoja ja joukkue on täynnä lupauksia jotka iskevät itsensä maailman huipulle seuraavina kausina. (Esim. Senderos). Kyllä rupee United fanina hieman kylmät väreet olemaan... Tietysti tilanne muuttuu kun SAF varastaa italialaisseuroista Emersonin, Kakan ja liittää joukkoon vielä Cannavaron ja houkuttelee Riquelmen punanuttuun. Jotenkin tuntuu, että jälkimmäinen ajattelumalli on, joka ikiseltä osaltaan unta. Todennäköisesti hankimme Carrickin isolla ylihinnalla ja hommaamme parilla millillä kakkosvahdin (Foster lainalle) ja jonkun tuntemattoman kaverin, joka ei ole edes DjembaDjemba tasoa...
 3. Siirtohuhut (ManUtd)

  Arttuboyn kanssa samaa mieltä maalivahtia ei tarvitse ostaa. Foster kannattaa kuitenkin ensikaudeksi lainata (sellaisella pykälällä että voidaan kutsua takaisin). Tässä tapauksessa Steele kelpaisi kyllä kakkoseksi. Tulevaisuutta ajattelen Timiä ei kannata kuitenkaan unohtaa. Voi ensikaudella näyttää monelle närhen munat. Torresin, Mascheranon tai Riquelmen hankinnasta puhuttaessa kyllä harmittaa ettei kavereita ennen kisoja hankittu. Torresin hinta taitaa kasvaa miljoonan per kisoissa tehty maali, ja myös Mascherano ja Riquelme ovat olleet hyvin vakuuttavia. Riberysta puhuttaessa kisat taas eivät mikään huippunäyttö vielä ole ollut. Taitaa vaan niin olla, että kaveri ei Manchesterin suuntaan ensikaudeksi eksy.
 4. Siirtohuhut (ManUtd)

  Eilisen Argentinan pelin jälkeen en nyt tästäkään olisi kauhean harmissani. Riquelme on sen luokan pelaaja, että maailmassa ei montaa samanlaista löydy. Ribery ei missään nimessä vielä ole samalla tasolla vaikka potenttiaalia kyllä tulevina vuosina sinne on nousta.
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  Niin ja etenkään nuorista ei tulisi luopua pysyvästä vaan lainasopimukset olisivat hyvä juttu. Piquetä taas ollaan näköjään viemässä lainalle Zaragozaan skysportsin mukaan.
 6. Siirtohuhut (ManUtd)

  Täytyy olla hieman erimieltä. Viime kaudella Brown paransi huomattavasti ja itse näen, että hän on ehdottomasti käyttökelpoinen haastamassa Vidiä ja Rio:a. Evran ja Silvestren käyttökelpoisuus ehkä hieman mietityttää. Varsinkin kun omissa junioreissa on paljon käyttökelpoisia puolustajia. (Spector, Pique ja Bardsley nyt ainakin) Elän ja uskon, että huomenna joku kova keskikentän nimi julkaistaan. Jos ei niin ainakin allekirjoittaneen MM kisa huuma laskee huomattavasti.
 7. Siirtohuhut (ManUtd)

  Nooh 20legend on muutaman meille ratkaissut penkiltä tullessaan Ei vaan aivan totta puhut. Itse tarkoitin lähinnä, että muutamia meillä tällä hetkellä olevia nimiä pitää korvata nuorilla kovilla nimillä. Fakta on kuitenkin, että Scholes ja Giggs eivät pysy nykyisellä tasollaan enää kovin pitkään. Ja varmasti myönnät, että keskikenttä kaipaa kovan nimen/taidon vahvistuksia. Chelsea mäiseen älyttömyyksiin ei Unitedilla ole tarvetta. Sen verran hyviä nuoria joukkue pystyy myös kasvattamaan. Muutama maailmanluokan hankinta ei kuitenkaan tekisi tähän väliin pahaa ja sen jälkeen joukkue rupeaisi näyttämään todella hyvältä!
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Meitsi tekee paluuta tännekin keskustelupalstalle välillä. Niin jos nopeasti itse arvioisin kesän siirtomarkkinoita. Eidurista ei missään nimessä tulisi maksaa yli neljää miljoonaa, mutta mies kyllä voisi olla ihan käyttökelpoinen. Tosin Ole taitaa kyllä melkein ajaa saman asian. Keskikentän vahvistukseksi olisi mielestäni pitänyt saada nyt ennen kisoja hankittua kova nimi. Pelkään pahaan että monen kaverin hintalappu voi kisojen jälkeen olla kova. Ehkä yksi ennen kisoja, yksi kisojen jälkeen? Ribery olisi ehdottomasti huippuhankinta, mutta itse puoltaisin ja uneksin voimakkaasti myös Riquelmen hankkimisesta. Mies on minusta maailman TOP-3 pelaajan joukossa. Eriäviä mielipiteitäkin löytyy, mutta minusta mies sopisi hyvin brittikentille. Muuten Unitedin siirroista keskusteltaessa minusta tuntuu, että oikeastaan pitkään aikaan United ei ole pystynyt todellisia huippukaappauksia tekemään. Rooney ja Ronaldo olivat hankintoja, joita näillä tavoitteilla pelaava seura tulisi tehdä lähes vuosittain. Monta kovaa nimeä on muutamien viime vuosien aikana päättänyt siirtyä kilpailijaan. (tyyliin Robben) Tänä kesänä olisi aika, että United tekisi radikaaleja isoja siirtoja muuten Chelskin perässä pysyminen on mahdotonta.
 9. Ferguson toteaa, että Blackburn lähtee ykkösmiehistöllä matsiin mutta me emme. Itse olisin valmis pistämään ykkösmiehistönkin peliin varsinkin kun näyttää mahdolliselta että finaalivastustaja olisi Wigan.
 10. Huoh tästähän tulee pikkuhiljaa jo tapa... Vähän nolottaa vielä kun tiputaan kotona jatkosta niin hieno homma.
 11. Hiekkaa kannettiin kentällä luultavasti vain varmistamaan, että se on pelikuntoinen rankkojen säiden takia. Ottelu varmasti hyvin fyysinen ja aivan kuten Brown sanoi voi olla että matsilla ei paljoa ole jalkapallon kanssa tekemistä. Vidic hakee pelituntumaa ja hän ei varmaan muutamaan viikkoon ainakaan avauskokoonpanossa näy. Oma toivomus selkeä voitto ja Ole tekee maalin.
 12. Uusi sponsori hakusessa...

  Jossain taisi keskusteluissa vilahtaa että Abu Dhabin joku kuningasperheen tai vastaavan jäsen on ollut läheisessä yhteydessä myös Glazerien kanssa mahdollisuudesta tulla muutenkin mukaan Unitedin toimintaan. Nooh nämä tiedot omaan arvoonsa...
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Itsellä kävi mielessä syksyn spekulaatiot Ballackista kuin luin tätä viestiä. Mitä jos Fergusoni odottelee Ballackin sopimuksen umpeutumista ja tuo hänet Machesteriin ilman siirtokorvauksia ? Ferguson jo kerran sanoi haastattelussa, että Ballack ei Manchesteriin tule, mutta toivon ja uskon, että se oli vain mediapeliä. Esisopimuksestakin on jo puhuttu ja mistäs sitä tietää, mitä kulissien takana puuhataan. Puheesi kuulostaa aivan minun uneltani. Todellakin kerran kesäksi on luvattu sitä yhtä suurta nimeä ja korostettu että hän pelaa vielä CL. Minä en ole keksinyt ainakaan keskikentällä niin huippupelaaja muuta kuin Ballackin. Ainakaan sellaista, joka minkäänlaisissa siirtospekulaatioissa olisi ollut mukana. Toivon todella Ballackin hankintaa. Minusta mies osaa myös puolustuspään pelaamisen hienosti ja tuo vahvuutta mm. erikoistilanteisiin. Jos tuota CL ei olisi ollut mukana kuvioissa niin mieleen olisi noussut Zokora.
 14. Videot

  Kiitos ja kumarrus :twisted:
 15. Videot

  Et Jage millään viittisi pistää uudestaan tota fanilaulu biisipakettia :twisted: Siinä oli muutama kappale jota itselläni ei näköjään ole.
×