Jump to content

lpool

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About lpool

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/12/1976
 1. http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_5480693,00.html
 2. Kyllä laitaan pitäis saada joku kova kaveri, eikä mitään samantasoisten pelaajien kierrätystä laidassa, esim. babel vaihdetaan tuncayhin, mikään ei muutu, päinvastoin, huononee.
 3. Itsekkään en pidä Lucasta oikein minään, mutta siinä on se ero et kopin kaverit näkee pelit livenä, kun ite tihrustaa tv:stä. Alonson lähtö ois kyllä iso menetys, vaikka paikkaaja ois kuinka hyvä tahansa, sisäänajo kestää aikansa, sopeutumisineen jne.
 4. Lauri Dalla Valle

  tuolla rafan mietteitä http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N164206090430-0712.htm
 5. the sun yhtä luotettava kuin 7 päivää. materiaalia pitäis leventää, liikaa tämä kausi ollut 2 pelaajan varassa, joten pelaajien vaihtaminen ei liene poista ongelmia, mutta mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä kesä tuo tullessaan.
 6. sami ampui blogissaan huhut alas. eiköhän se seura sit tiedota ku tiedotettavaa on.
 7. Liverpool FC 08-09

  pitää paikkansa, ei luovuteta vielä!!! aamusella sen verran vielä kyrsi. tasuri oli vaan huutava vääryys, mutta kuuluu pelinluonteeseen. jospa se arse sais munalta voiton otettua, vaik eilisellä pelillä aika utopiaa. la hullista pisteet ja takas voittojen tielle. ikävä ollu samia 3 viime pelissä, montako maalia 11 tehneet ilman alakerran sekoilua?
 8. Liverpool FC 08-09

  vittu mitä mokia! ihan ite turasvat ja siinä meni viimenenkin jännitys tälle kaudelle, luu jää käteen. kapu ku ei ole pitää jöötä, ni 8 omiin 2 pelissä huh huh!!!
 9. Ucl 08-09

  kerrankin toivon tänään, munan voittoa, otteluruuhkaa loppukaudeksi ja kannu meille!! lyhyesti ja ytimekkäästi eilinen: paska peli!!! kaikki fiilikset se kyllä antoi laidasta laitaan.
 10. Hillsborough 20 vuotta

  oikeutta omaisille! jos joku ei ole vielä nähnyt, niin tuolta löytyy kylmiäväreitä antava laulu [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9N2kBkCeRhM]YouTube - Liverpool fc-New song for Hillsborough-Anfield Road[/ame]
 11. Liverpool FC 08-09

  aikun on samia ikävä, saatana!!!
 12. Liverpool FC 08-09

  hienot ja ansaitut pisteet! noin ne pelit pitäs kääntää heikompia vastaan aina voitoksi. onks villalla 8 peliä jo ilman voittoa? joten en jaksa uskoa, että meitä auttavat, toivotaan silti, munan peli on vielä sekasin.
 13. Lauri Dalla Valle

  tänpäivän iltasanomissa on laurista juttua. kovasti häntä arvostetaan poolin akatemiassa, mitä eilen 4 is urheilu-uutiset näytti.
 14. Liverpool FC 08-09

  kyllä se kuningas jalkapallo on pelien peli! ennen muna peliä näytti vahvasti siltä, että pytty menee wankersteriin, mutta taas on kaikki auki. villalla pakka sekasin, näkyy jo avainpelaajien turhautumisena, harmi, oisin heille suonut sen 4 sijan. jätkät kunnossa takaisin maaotteluista ja fulhamin kaatoon! R.I.P. Bryce Morrison! p.s. cityn miehille fiiliksiä katu sarjassa huomenna tv1 klo. 22.50.
 15. Liverpool FC 08-09

  danny boy taitaa olla kuitenkin rautatietyöläisten kasvatti, eli crewen, ellen väärin muista? vanha kunnon munan kaataja kuitenkin, poolin aikoina jo. huomenna villalta pisteet, ni mestaruus haaveet on taas täysin realistiset!
×