Jump to content

lpool

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lpool

 1. http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_5480693,00.html
 2. Kyllä laitaan pitäis saada joku kova kaveri, eikä mitään samantasoisten pelaajien kierrätystä laidassa, esim. babel vaihdetaan tuncayhin, mikään ei muutu, päinvastoin, huononee.
 3. Itsekkään en pidä Lucasta oikein minään, mutta siinä on se ero et kopin kaverit näkee pelit livenä, kun ite tihrustaa tv:stä. Alonson lähtö ois kyllä iso menetys, vaikka paikkaaja ois kuinka hyvä tahansa, sisäänajo kestää aikansa, sopeutumisineen jne.
 4. Lauri Dalla Valle

  tuolla rafan mietteitä http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N164206090430-0712.htm
 5. the sun yhtä luotettava kuin 7 päivää. materiaalia pitäis leventää, liikaa tämä kausi ollut 2 pelaajan varassa, joten pelaajien vaihtaminen ei liene poista ongelmia, mutta mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä kesä tuo tullessaan.
 6. sami ampui blogissaan huhut alas. eiköhän se seura sit tiedota ku tiedotettavaa on.
 7. Liverpool FC 08-09

  pitää paikkansa, ei luovuteta vielä!!! aamusella sen verran vielä kyrsi. tasuri oli vaan huutava vääryys, mutta kuuluu pelinluonteeseen. jospa se arse sais munalta voiton otettua, vaik eilisellä pelillä aika utopiaa. la hullista pisteet ja takas voittojen tielle. ikävä ollu samia 3 viime pelissä, montako maalia 11 tehneet ilman alakerran sekoilua?
 8. Liverpool FC 08-09

  vittu mitä mokia! ihan ite turasvat ja siinä meni viimenenkin jännitys tälle kaudelle, luu jää käteen. kapu ku ei ole pitää jöötä, ni 8 omiin 2 pelissä huh huh!!!
 9. Ucl 08-09

  kerrankin toivon tänään, munan voittoa, otteluruuhkaa loppukaudeksi ja kannu meille!! lyhyesti ja ytimekkäästi eilinen: paska peli!!! kaikki fiilikset se kyllä antoi laidasta laitaan.
 10. Hillsborough 20 vuotta

  oikeutta omaisille! jos joku ei ole vielä nähnyt, niin tuolta löytyy kylmiäväreitä antava laulu [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9N2kBkCeRhM]YouTube - Liverpool fc-New song for Hillsborough-Anfield Road[/ame]
 11. Liverpool FC 08-09

  aikun on samia ikävä, saatana!!!
 12. Liverpool FC 08-09

  hienot ja ansaitut pisteet! noin ne pelit pitäs kääntää heikompia vastaan aina voitoksi. onks villalla 8 peliä jo ilman voittoa? joten en jaksa uskoa, että meitä auttavat, toivotaan silti, munan peli on vielä sekasin.
 13. Lauri Dalla Valle

  tänpäivän iltasanomissa on laurista juttua. kovasti häntä arvostetaan poolin akatemiassa, mitä eilen 4 is urheilu-uutiset näytti.
 14. Liverpool FC 08-09

  kyllä se kuningas jalkapallo on pelien peli! ennen muna peliä näytti vahvasti siltä, että pytty menee wankersteriin, mutta taas on kaikki auki. villalla pakka sekasin, näkyy jo avainpelaajien turhautumisena, harmi, oisin heille suonut sen 4 sijan. jätkät kunnossa takaisin maaotteluista ja fulhamin kaatoon! R.I.P. Bryce Morrison! p.s. cityn miehille fiiliksiä katu sarjassa huomenna tv1 klo. 22.50.
 15. Liverpool FC 08-09

  danny boy taitaa olla kuitenkin rautatietyöläisten kasvatti, eli crewen, ellen väärin muista? vanha kunnon munan kaataja kuitenkin, poolin aikoina jo. huomenna villalta pisteet, ni mestaruus haaveet on taas täysin realistiset!
 16. Liverpool FC 08-09

  ei kahta ilman kolmatta ja neljättä! kyllä meidän puolelta finaalin pääsy on paljon pahempi ku toiselta. kaikki pitää voittaa jos jotain haluaa voittaa! pool-muna, unelma finaali ois taas mahdollinen.
 17. Liverpool FC 08-09

  hyvää syntymäpäivää liverpool fc 117v!!! vaikeaa se on kitkeä kaikki kaatuilu, mutta briteissä ei vielä onneksi ongelma, vaikka hirveä määrä ulkomaalaisia. toista se on esim. italiassa, jonka liigan pelejä en pysty edes katsomaan, kun menee heti hermot. joissain tilanteissa kaatumisen ymmärtää, jalkojen suojaus jne. taistele city, wanchesterin ainoa aito ja oikea joukkue.
 18. Liverpool FC 08-09

  viikon alussa jos joku ois sanonu et viedään pelit 8-1, ois voinu pikkasen lyödä vastavetoa:embarassed: voitot tuli mikä tärkeintä, jännättävää jää kevääksi. pe sit arvonta ja barca vastaan. villa, blackburn, arse, castle ja spurs, kotona, fulham, hull, west h ja west b vieraissa. ei paha loppuohjelma, mutta 8 pistettä pitäis enemmän saada ku muna, heille +5 maalisuhde, jota tänään kavennettiin upeasti!!! carra vois lähettää veinille vähän toffeeta:thumbsup1:
 19. Liverpool FC 08-09

  widdu mikä fiilis! nitro naamaan ja toiselle valmistautumaan! klassikkopelin ainekset ilmassa!
 20. Liverpool FC 08-09

  kummankin maalien edeltäneet tilanteet tuomari näki hyvin! kerrankin näinpäin, hyvä hyvä. jatkoon oltas menty kuitenkin, vaikka 2 ekaa ois jääny tekemättä, kaikki jätkät pelas uskomattomalla fiiliksellä! eipä oo enää huutelioita tylsästä poolin 0-0 nyhjäämisestä täällä! la sit m a nummiselta 3 pistettä ja lisää fiilistä kevääseen!!
 21. Kaikkien aikojen Liverpool-joukkue

  täysin samaporukka, paitsi maalille: Bruce Grobbelaar
 22. Liverpool FC 08-09

  laurille sois näyttöpaikan, nuori on, mutta niin on toffeekorvan teinikin, joka kilautti kapista meidät ulos. parikertaa vaihdosta kehiin, kokemusta ja satsausta tulevaan, jos punnat o tiukilla. owen&heskey parin jälkeen on ollu aika hiljasta yläpäässä. ois ostaneet berberitowin keanen kanssa, ni ois ollu enemmän ku 1 vaihtoehto ylös.
 23. Liverpool FC 08-09

  siinäpä se, 2 pelaajaa puuttuu, eikä korvaajia ole, ei mitään mahdollisuutta mestaruuteen ikinä tänpäivän valioliigassa. pompey peli oli jo kauheata katsottavaa. 10-20 sijan jengit pitäis pystyä voittaa kakkos porukalla, onhan se sentään LIVERPOOL FC!!! eilen tuli jopa sissocoa ikävä, cissestä puhumattakaan, jotka pelaavat hyvää kautta tahoillaan. no pelejä on vielä jäljellä, eikä saa heittää kirvestä kaivoon, vaikka ottaa pattii. ke sit 0-0 hakemaan kovakuntosesta realista, jotain jännäämistä kevääksi!
 24. Liverpool FC 08-09

  raffe vois vois pakata kimpsut ja kaikki hankinnat, paitsi torresia ja siirtyä takaisin lämpimämpiin hommiin. kyllä eilinen oli kauheata, kotona vielä. ei näytä tajuavan liigavoiton merkitystä faneille, ucl ucl vaan, huh huh. 1 kärkihän riittää pelaamaan ucl:ssä 0-0 llaa
 25. Elokuvat

  jos joku ei ole vielä nähnyt väkivallan tietä, niin suosittelen! kunnon brittimeininkiä pitkästäaikaa ja perustuu tositapahtumiin!
×