Jump to content

lpool

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by lpool


 1. Montakohan kertaa täällä on luovutettu mestaruuden suhteen :lol: Katsotaan nyt se kausi loppuun ja katsotaan sitten uudestaan ;)

   

  Olipahan peli!!!! Viihdettä oli kerrakseen, mut siihen se positiivisuus jääkin. Ok, Pool teki 4 maalia...taas, mut jälleen soi omissa pahasti, ja vielä täysin henk koht mokiin !! Oisko EHKÄ aika kokeilla miten se Sami pelaisi siellä puolustuksessa?? ...jos vaikka samalla kokeilisi Carran luonteen kovuutta ja jätettäisiin se penkille ???

   

  Ja jos joku vielä väittää että Poolin pelit ovat tylsiä niin :finger:

  :lol:

  pitää paikkansa, ei luovuteta vielä!!! aamusella sen verran vielä kyrsi. tasuri oli vaan huutava vääryys, mutta kuuluu pelinluonteeseen. jospa se arse sais munalta voiton otettua, vaik eilisellä pelillä aika utopiaa. la hullista pisteet ja takas voittojen tielle. ikävä ollu samia 3 viime pelissä, montako maalia 11 tehneet ilman alakerran sekoilua?


 2. hienot ja ansaitut pisteet! noin ne pelit pitäs kääntää heikompia vastaan aina voitoksi. onks villalla 8 peliä jo ilman voittoa? joten en jaksa uskoa, että meitä auttavat, toivotaan silti, munan peli on vielä sekasin.


 3. kyllä se kuningas jalkapallo on pelien peli! ennen muna peliä näytti vahvasti siltä, että pytty menee wankersteriin, mutta taas on kaikki auki. villalla pakka sekasin, näkyy jo avainpelaajien turhautumisena, harmi, oisin heille suonut sen 4 sijan. jätkät kunnossa takaisin maaotteluista ja fulhamin kaatoon! R.I.P. Bryce Morrison!

   

  p.s. cityn miehille fiiliksiä katu sarjassa huomenna tv1 klo. 22.50.


 4. Loistavaa Fulham!!!!!!!

  Se on kannu taas auki ja MUnalla on tällä hetkellä pasmat täysin sekaisin!!!!:superhappy::boogy:

   

  Oli kyllä ylivoimaisesti kauden paskinta Manua tänään! Jo ennen Paulin ulosajoa peli olis voinut olla 2-0!

   

  Parasta tänään tais olla kuitenkin POOL-KASVATTI Danny Murphyn voittomaali!!!:boogy:

  danny boy taitaa olla kuitenkin rautatietyöläisten kasvatti, eli crewen, ellen väärin muista? vanha kunnon munan kaataja kuitenkin, poolin aikoina jo. huomenna villalta pisteet, ni mestaruus haaveet on taas täysin realistiset!


 5. hyvää syntymäpäivää liverpool fc 117v!!! vaikeaa se on kitkeä kaikki kaatuilu, mutta briteissä ei vielä onneksi ongelma, vaikka hirveä määrä ulkomaalaisia. toista se on esim. italiassa, jonka liigan pelejä en pysty edes katsomaan, kun menee heti hermot. joissain tilanteissa kaatumisen ymmärtää, jalkojen suojaus jne. taistele city, wanchesterin ainoa aito ja oikea joukkue.


 6. viikon alussa jos joku ois sanonu et viedään pelit 8-1, ois voinu pikkasen lyödä vastavetoa:embarassed: voitot tuli mikä tärkeintä, jännättävää jää kevääksi. pe sit arvonta ja barca vastaan. villa, blackburn, arse, castle ja spurs, kotona, fulham, hull, west h ja west b vieraissa. ei paha loppuohjelma, mutta 8 pistettä pitäis enemmän saada ku muna, heille +5 maalisuhde, jota tänään kavennettiin upeasti!!! carra vois lähettää veinille vähän toffeeta:thumbsup1:


 7. kummankin maalien edeltäneet tilanteet tuomari näki hyvin! kerrankin näinpäin, hyvä hyvä. jatkoon oltas menty kuitenkin, vaikka 2 ekaa ois jääny tekemättä, kaikki jätkät pelas uskomattomalla fiiliksellä! eipä oo enää huutelioita tylsästä poolin 0-0 nyhjäämisestä täällä! la sit m a nummiselta 3 pistettä ja lisää fiilistä kevääseen!!


 8. Laitetaan sitten oma:

  Valmentaja: Kenny Daglish

  MV : Pepe Reina

  VP : Phil Neal

  CB : Sami Hyypiä

  CB : Alan Hansen

  OP : Jamie Carragher (kun ei mahtunut keskelle)

  DM : Dieter Hamann

  OL : Steve McManaman

  VL : Steve Heigway

  CM : Stevie Gerrard

  ST : Michael Owen

  ST : Ian Rush

  Penkille:

  MV : Ray Clemence

  CB : Tommy Smith

  CM : Ian Callaghan

  O/VL : Emylyn Hughes

  ST : Robbie Fowler

  täysin samaporukka, paitsi maalille: Bruce Grobbelaar


 9. Poolin hyökkääjä hankinnat on kyllä kussut yksi toisensa perään :thumbsdown1: Jaksa nyt aamulla ottaa selvää, mutta montakohan hyökkääjää Poolissa on pyörähtänyt 10 vuoden aikana ?? Sitten taas keskikentälle ja puolustukseen on tullut ihan hyviä hankintoja, mutta niin kuin 100 kertaa on kirjoitettu, niin maalinteko on juuri se Poolin isoin ongelma

   

  .....jos vaikka Voronin ensi kaudeksi takaisin....

  laurille sois näyttöpaikan, nuori on, mutta niin on toffeekorvan teinikin, joka kilautti kapista meidät ulos. parikertaa vaihdosta kehiin, kokemusta ja satsausta tulevaan, jos punnat o tiukilla. owen&heskey parin jälkeen on ollu aika hiljasta yläpäässä. ois ostaneet berberitowin keanen kanssa, ni ois ollu enemmän ku 1 vaihtoehto ylös.


 10. Ottaen huomioon, että puuttui ainoat todelliset pelintekijät, Alonso ja Gerrard, niin mitä muuta voi odottaa ?? Pelihän oli muuten ihan kelpoa, mutta ne viimeiset oivallukset puuttui, jotka esim Gerrard usein tekee...ja onhan Gerrard myös Torresin ohella ainoa pätevä viimeistelijä Poolissa

  siinäpä se, 2 pelaajaa puuttuu, eikä korvaajia ole, ei mitään mahdollisuutta mestaruuteen ikinä tänpäivän valioliigassa. pompey peli oli jo kauheata katsottavaa. 10-20 sijan jengit pitäis pystyä voittaa kakkos porukalla, onhan se sentään LIVERPOOL FC!!! eilen tuli jopa sissocoa ikävä, cissestä puhumattakaan, jotka pelaavat hyvää kautta tahoillaan. no pelejä on vielä jäljellä, eikä saa heittää kirvestä kaivoon, vaikka ottaa pattii. ke sit 0-0 hakemaan kovakuntosesta realista, jotain jännäämistä kevääksi!


 11. raffe vois vois pakata kimpsut ja kaikki hankinnat, paitsi torresia ja siirtyä takaisin lämpimämpiin hommiin. kyllä eilinen oli kauheata, kotona vielä. ei näytä tajuavan liigavoiton merkitystä faneille, ucl ucl vaan, huh huh. 1 kärkihän riittää pelaamaan ucl:ssä 0-0 llaa

×