Jump to content

Blint

Members
 • Content count

  190
 • Joined

 • Last visited

About Blint

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/30/1993
 1. Milan 2011-12

  Pippollehan sorvataan vuoden jatko vielä tasan niin monena keväänä kuin pelihaluja riittää! Zlatanhan oli ensimmäisen vuoden vain lainalla ja seuraavaksi kaudeksi oli osto-optio? Onko tästä kuulunut mitään? Jatketaan spekulaatioita myöhemmin jahka muila kiireiltä aikaa liikenee...
 2. AC Milan 2010/2011

  Lisätään vielä se, ettei Pirlo tule enää ikinä missään oloissa sinimustissa pelaamaan taikka muutoinkaan toimimaan. Morattihan on sanonut, että Pirlon päästäminen Milaniin oli hänen uransa suurin virhe. Äärimmäisen hieno pelaaja tottakai, mutta valitettavasti aika ajoi hänen ohitseen Milanissa. Toivottavasti löytää taas pelikuntonsa ja pystyy olemaan Juvelle (mikäli sinne päätyy) hyödyksi uuden nousun alkaessa. Milan on Maldinin jälkeenkin edelleen täynnä legendoja, joista irtipäästäminen on vaikeaa, mutta siihen joutunee tottumaan tulevina aikoina. Nyt Pirlon aika Milanissa tuli täyteen eikä se ollut hetkeäkään liian pitkä. Kiitos jokaisesta vuodesta, jokaisesta tarjoamastasi hetkestä, grazie Maestro. Edit: Tuntuu muuten äärimmäisen hienolta leikitellä ajatuksella Thiago Silvasta Milanissa vielä vuosien päästä. Loistava uutinen tuo miehen viiden vuoden jatkopahvi.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Hyvä että siirtomarkkinoilla ollaan heti hereillä. Pirlon lähdölle ei taida voida mitään, mutta kunhan Gattusoa ei ottajista huolimatta päästetä/ajeta muualle. Tottakai alkaa pian tulla aika vanhoille sankareille vaihtaa maisemaa tai ripustaa nappulakengät naulaan, mutta ei koko kööriä kerralla kiitos. Ensi keväästä voi tulla ainakin allekirjoittaneelle vaikea, tarkoittaen siis kaksikkoa Pippo&Nesta...
 4. AC Milan 2010/2011

  Kolmen vuoden liigavalmennuskokemuksella luotsaamaan jengiä, jolla Serie A:ssa pitkä kuiva kausi ja tulosta pitäisi tulla. Toki peli oli jossain kohtaa hieman hakemista, mutta kaiken kaikkiaan ei kaudesta tietenkään ole tässä kohtaa juuri valittamista. Uskoisin että peli paranee vielä ensi kaudella, ja olisihan hyvä saada taas välivuoden jälkeen hieman pysyvyyttä valmentajantontillekin.
 5. AC Milan 2010/2011

  Jeps. Umpeutuvia sopimuksiahan on tosiaan aika paljon. Seedorf saa kauden viimeisessä ottelussaan täyteen 400. ottelunsa rossonerissä, ja uskon että mies on nyt Milanille kaikkensa antanut. Muutaman heikomman kauden jälkeen nyt on alla kunniallinen kauden päätös ja aika siirtyä mulle maille pallottelemaan eläkepäiviksi. Toki pelasi niin hyvään kevään että jatkoa voitaisiin tarjotakin, mutta tosiasiassa ei Seedorfin pitäisi ainakaan avaukseen enää mahtua. Pippolle myös aivan ehdottomasti jatkoa. Kausi meni suurimmaksi osaksi loukkaantumisen takia, eikä legenda ole vielä valmis lopettamaan, vaikka testamentiksi olisikin jäämässä upeat kaksi maalia Real Madridin verkkoon. Toivoakseni seuranvaihdosta ei tarvitse edes keskustella. Muista pelaajista jatkosopimukset ilman muuta Nestalle, Pirlolle ja Ambrolle. Ja toivottavasti van Bastenillekin saataisiin väsättyä parin vuoden kontrahti. Palkkoja toki olisi hyvä tarkistaa itse kunkin kohdalla. Sitten. Romalta, Cagliarilta ja Udineselta tarvitaan yhteensä yksi piste...
 6. Nyt oli punamustiin silmiin niin törkeä kirjoitusvirhe, että oli pakko oikaista, vaikkei yleisesti olekaan tapana.
 7. Taas kerran ajattelin alkaa kokoamaan tällaista joukkuetta. Ja taas totesin sen mahdottomaksi. Uransa jo päättäneiden ja nykyisten aktiivien sekä muutenkin erityyppisten pelaajien vertaaminen on kyllä pirun vaikeaa, juurikin siksi että jokaisen pelaajan kohdalla syy suosikkeihin kuulumiselle on erilainen. Aamulla osui silmiin Fifa 11:een luotu Real Madrid 2002 -kokoonpano. Sitä tuijottaessa tuli haikea fiilis... ensimmäiset futismuistoni lienevät juuri tuosta joukkueesta, ja tituleeraisin sen kaikkien aikojen joukkueekseni, ainakin lähelle sitä. Casillas, Carlos, Hierro, Salgado, Helguera, Zidane, Makelelé, Figo, Guti, Solari, McManaman, Morientes ja monta muuta... sekä tietenkin Raúl. Ensimmäinen suuri suosikkipelaajani. Muutamaa tuntia myöhemmin Futis+ yllättäen räväytti ruutuun Raúlin läpiajon UCL-finaalista 2002. Ja sitten tuore haastattelu. Raúlin puhuessa siirrostaan Schalkeen, kevätauringon lievästi häikäistessä, kohosi silmänurkkaan vähitellen kyynel. Miksi, oi miksi... Sen tarinan tuli päättyä vasta vuosien päästä Bernabeun valkohohtoisen yleisön edessä. Maailma muuttuu, arvot muuttuvat, jalkapallokin muuttuu. Se on surullista. Kaiken katoavaisuus, säilyminen vain mielissämme. Ja uskon että kirkkaimpana säilyy kaikki nuorena koettu. Vähitellen kaikki loputkin suuret pelaajat tulevat uransa ehtoopuolelle, ja yksitellen lopettavat, jättäen meidät vain ikävöimään. Minä, ainakin nyt, ajattelen, ettei kukaan voi enää koskaan nousta tämän nyt ikääntyvän, pian muistoissa kullatun, sukupolven edustajien rinnalle. Olkoonkin tulevaisuuden tähtinimet miten hyviä tahansa, Raúlit, Del Pierot ja Inzaghit, Litmaset, Baggiot ja Tottit, Hierrot, Stamit ja Maldinit tulevat aina olemaan parempia.
 8. Jos en ihan väärin laskenut, niin Gattusohan nähdään UCL:ssä tositoimissa seuraavaksi siis finaalissa.
 9. Pitkävetoa

  Itseasiassa uudella alulla viittasiin Tepsiin, mutta omallakin kohdalla voisi vähän katsoa mihin rahani tänä vuonna lykkään.
 10. Pitkävetoa

  Niinhän siinä sitten kävi, että Tepsi haki 1-4 vierasvoiton. Uusi vuosi, uusi alku?
 11. Vuoden foorumisti 2010

  5p ippe 4p Lasse Tikka 3p Fore 2p Santtu 1p villain98
 12. 2011

  - Pyrin opiskelemaan edes kutakuinkin yhtä hyvin kuin tähänkin asti. - Stressaan vähemmän. - Aloitan pyöräilemisen oikein kunnolla (kuitenkin vain kuntoiluna). - Vähennän herkkuihin yms. kuluvaa rahamäärää. - Ajokortti olisi kiva.
 13. Antonio Cassano

  Niin, tämä siis JOS Cassano siirtyy Sampdoriasta muualle ennen sopimuksen päättymistä (2013?). Asiaan: Cassano on yksi suosikkipelaajistani, mutta silti vähän epäilyttää. Olisihan Antonio hienoa saada Milaniin, mutta siinä on aina se riski... Itse toivoisin ennenkaikkea että Cassano löytää sen paikan missä saa luoda loisteliaan loppupuolen uralleen. Jos se paikka on Milan, niin hienoa, mutta en pettyisi hirveästi vaikka Cassanon arpa ei Milaniin osuisikaan. Kunhan ei Interiin mene.
 14. Antonio Cassano

  Sääli tosiaan, vaikkakin tällä kertaa käsittäisin seurajohdon olevan suurempi syyllinen. Näytti jo siltä, että pontetiaalisessa mutta riittävän "pienessä" Sampdoriassa Cassanosta olisi voinut tulla se johtaja, mitä hänen luonteensa vaatii hänen olevan. Uskon, ja ehkä toivonkin, ettei Cassanoa tulla yllä mainituissa suurseuroissa näkemään, sillä niistä Antonio tuskin omaa paikkaansa löytää.
 15. FC Lahti

  TPS ja Lahti ovat viime vuosina pelanneet viihdyttäviä matseja (viime syksyn 4-2 Veritaksella), kuten tänäänkin. TPS:lle hieno kaudenpäätös, sääli Lahden ja Litin kannalta. Lahden tämän kauden otteilla ei putoamista olisi ansaittu. Harmi ettei näitä pelejä nähdä ainakaan ensi kaudella, mutta toivottavasti Lahdessa pelataan liigaa taas mahdollisimman pian. Eikös siellä varauduttu putoamiseen jo viikkoja sitten? Sikäli luulisi että tilanteesta FC Lahti selviytyisi. Itse ottelu oli taas yksi osoitus siitä että huippufutista voi nähdä Suomessa paikanpäälläkin. Litmaselle luonnollisesti ansaitut aplodit varsin runsaslukuiselta Veritakselta ja peukkua myös Lahden kannattajille. Pääsi Kuningas sentään iskemään maalin uransa todennäköisesti viimeisessä Veikkausliigapelissä. p.s. Vieressäni istui mies, jolla oli sylissään parivuotias lapsi. Ottelun alkupuolella mies osoitti kentälle ja sanoi lapselleen: "Tuo tuolla, numero 10, on Jari Litmanen."
×